Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eveet dün ne yemişim bakalım
sabah
siyah zeytin,marul,domates,soğan,yeşil nane, zeytinyağı ve limondan oluşan bir kase salata,şekersiz çay

ara
4 kaşık yumurtalı köfte

öğle
1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı,yeşil soğan acı yeşil biber

ara
2 kurabiye,2 bardak şekersiz çay(yaşlı ve hasta ziyareti..ısrar edince kıramadım)

akşam
1 posiyon bakla,sebzeli bulgur pilavı,acı yeşil biber, yeşil soğan

kitap:elif şafak/iskender'i bitirdim dün akşam
su:2 litre
spor:bol koşturmacalı bir gündüama özellikle spor yapamadım..kayınbabam da rahatsızlandı hafta sonu.cenaze evinde üşütmüş snırım
canım san afiyet olsun iskenderi bitirdim dün akşam yazmışsın ya benim tabi aklım yemeklerde düşün artık ne sandığımım:1::101::101:

kayınbabana geçmiş olsun canım

kızlar ben izninizle ayrılayım o zaman takımdan :( başkalarının da hakkına girmeyeyim.
şu hayatıma düzene koyduğum an ve zayıflamaya başladığım an (ki büyük ihtimal okul bitince bi düzene gireceğim) almak isterseniz tekrar takıma geleceğim
hakkınızı helal edin, tekrar döndüğümde umarım herşey daha güzel olur.
canım sana bir şey diyeceğim lütfen hayatını stres dolu yaşama kendine yaşama şansı ver çünkü sendeki stres sağlığınıda etkiliyor buna izin verme sağlıktan önemli bişi yok bence arada sırada yine gir canın sıkıldığında bunaldığında senin için soluklanma yeri olsun
herzaman sen den haber alalım lütfen

kızlarrrr merhaba
bayadır uğrayamıyorum özledim sizii çok cumaları cepten girmeyi deniyorum ama yazılmıyo çok ayrı kaldım ve motivemde bozuldu ama kilo almadım sabit sayılırım 66.8 de dikkat ediyorum ama gitmiyoda sizdende uzak kalınca böle oldu galiba...
aklım hep sizde ama olmuyo böle akrebim beni takımdan çıkarırmısın tekrar dönmek üzere ayrılmak istiyorum... çünkü giremiyorum menü paylaşamıyorum bu durum çok sinir ediyo beni...
hepinizii çok özledim ve çok öpüyorum...
canım ya aynen bende özledim sizi çıkmanızı hiç istemiyorum ama işyerinde yasakanması kötü oldu ya ama arada sırada da olsa girin haber verin olurmu ses verin yani bize
kendinize iyi bakın kızlar

Selam kızlar,
hepinizden özellikle kaptanımdan özür diliyorum. Kaptanım zorda kalmasaydım böyle olmazdı umarım beni anlarsın. Biri iyi bir çok kötü iki gelişme yaşadım.
Allahtan iyi olan gelişme biraz olsun toparlanmamı sağladı.
Kötü olanını burada açıklayamam ama iyi olan haberim işe başlıyorum. Eğitimlerim vardı. Aslında işe hemen başlamam gerekiyordu ama iş görüşmemde 1 ay sonra
ancak başlayabileceğimi söyledim kabul ettiler.
Geçmişi okuyamadım. Kendinize iyi bakın.
canımçok sevindim ay inşallah hayırlı olur bu iş senin içinnn

kötü haber umarım bu iyi haberle erimiş bitmiştir

Canım kaptanım telefonumun ekranı kapkara. Bu hafta full şehir dışında eğitimdeydim. Telefonum eğitim süresince defalarca çaldı ama açamadım. Molalarda çaldığında kim aradıysa konuştum. Kimlerin aradığını da bilmiyorum, bir yığın insana derdimi anlattım. Aradığınızda göremiyorum isminizi diye. Sadece ezberimdeki numaraları arayabildim.
Yoksa ben de perşembe ve cuma günü erkenden seni aramayı çok istedim. Senin numaranı ekran siyah olduğu için bulup arayamadım.
Evime 5 saat önce geldim. Seni istemeden zor durumda bıraktığım için inan çok ama çok üzgünüm.

canım yeni işinde Allah yardımcın olsun işin hep rast gitsin Allah iyilerle karşılaştırsın huzurlu ol inşallah Çünkü işyerinde huzur çok önemli :16::16:

açarım açmasına da herşeyi açık açık yazamıyorum işte, tanıdıklar falan denk geliyor, takip edenlerim oluyor, iyice mahcup olmak istemiyorum anladın mı canım.

ama işin özü şu, çok sevdiğim ve gerçekten hem yüzü hem gönlü çok çok güzel bir arkadaşımın, kahretsn ki benim aracalığımla başkası tarafından üzülüp incitilmesi yıktı beni, arkadaşımın yüzüne bakamıyorum utancımdan, öyle bir şey yaptı ki , aklım dimağım almıyor, sırf çıkarlar yüzünden insan başkasını nasıl rahatça kırabilir hem de aradaki bana rağmen donup kaldım, şoku atlatamıyorum

ben utancımdan yerin dibine girerken diğerinin umrunda olmaması da ayrıca bir yürek yarası, içimdekileri boşaltamadım o da ağırlık yapıyor bana, bugün yarın içimi dökeceğiim yüzüne ama zamana ihtiyacım var işte...
bayağı kötü bir durum gibi aybüke,ama toparlarsın sen eminim..
kızlar ben izninizle ayrılayım o zaman takımdan :( başkalarının da hakkına girmeyeyim.
şu hayatıma düzene koyduğum an ve zayıflamaya başladığım an (ki büyük ihtimal okul bitince bi düzene gireceğim) almak isterseniz tekrar takıma geleceğim
tamam karamelim,lütfen kendine önem ver,dikkat et.
kızlarrrr merhaba
bayadır uğrayamıyorum özledim sizii çok cumaları cepten girmeyi deniyorum ama yazılmıyo çok ayrı kaldım ve motivemde bozuldu ama kilo almadım sabit sayılırım 66.8 de dikkat ediyorum ama gitmiyoda sizdende uzak kalınca böle oldu galiba...
aklım hep sizde ama olmuyo böle akrebim beni takımdan çıkarırmısın tekrar dönmek üzere ayrılmak istiyorum... çünkü giremiyorum menü paylaşamıyorum bu durum çok sinir ediyo beni...
canım,hayırlısı olsun hakkında.güzel haberlerini vermeye bekliyoruz takıma,tamam mı...
Selam kızlar,
hepinizden özellikle kaptanımdan özür diliyorum. Kaptanım zorda kalmasaydım böyle olmazdı umarım beni anlarsın. Biri iyi bir çok kötü iki gelişme yaşadım.
Kötü olanını burada açıklayamam ama iyi olan haberim işe başlıyorum. Eğitimlerim vardı. Aslında işe hemen başlamam gerekiyordu ama iş görüşmemde 1 ay sonra

oo maşallah selen,ne ara eğitime gittin,iş buldun,hayırlı,uğurlu olsun güzelim..

kızlarrrr merhaba
tamam kızlar..kararınıza saygı göstermek de bana düşer o zaman.
Selam kızlar,
estağfurullah canım..özür ne demek..hepimiz insanız ve her şey bizim için..sadece çok merak ediyoruz haber alamadığımızda..
işe başlamana da çok sevindim canım.hayırlı olsun inş.
Canım kaptanım telefonumun ekranı kapkara. Bu hafta full şehir dışında eğitimdeydim. Telefonum eğitim süresince defalarca çaldı ama açamadım. Molalarda çaldığında kim aradıysa konuştum. Kimlerin aradığını da bilmiyorum, bir yığın insana derdimi anlattım. Aradığınızda göremiyorum isminizi diye. Sadece ezberimdeki numaraları arayabildim.
Yoksa ben de perşembe ve cuma günü erkenden seni aramayı çok istedim. Senin numaranı ekran siyah olduğu için bulup arayamadım.
Evime 5 saat önce geldim. Seni istemeden zor durumda bıraktığım için inan çok ama çok üzgünüm.

anladım canım..aksilikler üst üste gelmiş.sağlık olsun

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan/
aybüke07//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//
genic//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

küçük kızım uyandı,ben kaçayım,mis kokulumu koklayayım,azıcık sevişelim..uyanınca çok tatlı oluyor bu bebişler ya..

sabah--haşlanmış yumurta+peynir zeytin+çay+bir dilim kepekli ekmek+azcık bal

ara--çubuk kraker 4 5 tane ayran

öğlen--meyve (elma-muz+kivi+çilek)

akşam---mercimekli bulgur pilavı +koca bir kase herşeyi olan salata

3 litreye yakın su+2 bardak yeşilçay

küçük kızım uyandı,ben kaçayım,mis kokulumu koklayayım,azıcık sevişelim..uyanınca çok tatlı oluyor bu bebişler ya..

evet canım ya ben fazlaca yanında olamıyorum uyanırken nadirde olsam resmen keyif yapıyor ya helede ben yanındaysam ooo deymeyin keyfine

akrep33//
banusultan/
aybüke07//
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok :((((
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

sayımız azalıyor ama belki yeniler bize heyecan katar :))))))

gidenlerde temelli gitmesin ara sıra gelsinler motive olsunlar. herkesin hakkında hayırlısı olsun.

yalnız bu mesaj sayma işi beni kasacak işler çok yoğun başvurular var bende elimden geldiğince aksatmamaya çalışacağım

hemen dünkü menümü de yazayım

sabah: nesfit ve bir su bardağı tarçınlı süt

ara: bir elma

öğle: sebze çorbası (bol beyaz lahana)

ara: bir armut ve greyfurt

akşam: sebze çorbası (bol beyaz lahana)

ara: bir armut

3 lt su, 2 yeşilçay

kızlar ben bir şey yaptım bu hafta lahana çorbası diyeti yapacağım bakalım :)))))

akrep33// // //20+20=40 dk yürüyüş//
banusultan/
aybüke07//
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok :((((
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

bugün sabah yürüyüşüme çıktım kızlar..
ama korkunç bir halsizliğim var..bu aralar vejeteryan takılıyorum ondan sanırım:44:

09,04,2012 pazartesi

sabah
bir elma

kahvaltı
1 salatalık,2 kuru kayısı

öğle
bir kase meyve suyuna ceviz ve nesfit

akşam
1 porsiyon bakla,yarım küçük kase şehriye çorbası,maydanoz yeşilbiber

2 litre su
kitap:yılın en karanlık gecesi(dean kontz)

ayy ben dün ne kadar az yemişim:53: yazınca farkettim..o kadar çok koşturmam vardı ki dün..çocuk ev iş hepsi birbirine karıştı.
akşam üzeri de kayınbabamı acile yatırmışlardı.eşim tel.edince acele iş kapat çık..
akşam yorgunluktan kolumu bile kaldıramıyordum yaa..bıraksalar uyuyup kalıcaktım.
gelingörünki bir kaç saat ya uyudum ya uyumadı..yatsıyı kılmadan yatınca gece kalktım kıldım ve sonrası dönüp durdum yatakta..
sabah da erkenden kalkıp yürüyüşe çıktım..
var bir gariplik bende ama hayırlısı bakalım:31:

kızlar tünaydın herkese....
tünaydın canımmm

sayımız azalıyor ama belki yeniler bize heyecan katar :))))))

gidenlerde temelli gitmesin ara sıra gelsinler motive olsunlar. herkesin hakkında hayırlısı olsun.

yalnız bu mesaj sayma işi beni kasacak işler çok yoğun başvurular var bende elimden geldiğince aksatmamaya çalışacağım
evet ya yeniler motivasyonumuzu artırır inşallah
kolay gelsin canım bu arada

ayy ben dün ne kadar az yemişim:53: yazınca farkettim..o kadar çok koşturmam vardı ki dün..çocuk ev iş hepsi birbirine karıştı.
akşam üzeri de kayınbabamı acile yatırmışlardı.eşim tel.edince acele iş kapat çık..
akşam yorgunluktan kolumu bile kaldıramıyordum yaa..bıraksalar uyuyup kalıcaktım.
gelingörünki bir kaç saat ya uyudum ya uyumadı..yatsıyı kılmadan yatınca gece kalktım kıldım ve sonrası dönüp durdum yatakta..
canım ya havaların bence büyük etkisi var bende herzaman uyuma havası var

09,04,2012 pazartesi

sabah
bir elma

kahvaltı
1 salatalık,2 kuru kayısı

öğle
bir kase meyve suyuna ceviz ve nesfit

akşam
1 porsiyon bakla,yarım küçük kase şehriye çorbası,maydanoz yeşilbiber

2 litre su
kitap:yılın en karanlık gecesi(dean kontz)
dean koontz okurmuş ta..aman da aman..pek hoşuma gitti...stephan king nasıldı,arada okuduğumuz aynı kitapları irdeliyelim beraber,kitap kulubümüz olsun..
ayy ben dün ne kadar az yemişim:53: yazınca farkettim..o kadar çok koşturmam vardı ki dün..çocuk eviş hepsi birbirine karıştı.

aa nasıl oldu kayın pederin...üşüttü yazmıştın sanırım,ağır geçiriyor demek ki..geçmiş olsun canımcım..

Kaptanım başınız sağolsun. Kayınbabanıza da geçmiş olsun.
Evder'im banusultan'ım teşekkürler. 1 ay sonra başlayacağım. Çözmem gereken şeyleri halletmem için 1 ay şart. Kızın bakıcısını da ayarlamam lazım. Hadi hayırlısı.
Aybükem gri bulutların en kısa zamanda dağılmıştır inşallah.
Ayrılan arkadaşlarımıza haklarında hayırlısını diliyorum. Allah'a emanet olun.
Ancak bu kadarını okuyabildim.
Bel ağrılarım daha da azaldı arkadaşlar. 15+15 dk egzersizlerime bugün yine başlayacağım.

Sabah nesfit
öğlen yoğurt ve kuru meyve birazda tavuk yedim.

Hepinizi öpüyorum.

dean koontz okurmuş ta..aman da aman..pek hoşuma gitti...stephan king nasıldı,arada okuduğumuz aynı kitapları irdeliyelim beraber,kitap kulubümüz olsun..

aa nasıl oldu kayın pederin...üşüttü yazmıştın sanırım,ağır geçiriyor demek ki..geçmiş olsun canımcım..
irdeleyelim kuşum seve seve yaparım..
bugün polikinliğe götürdü eşim babasını.koah teşhisi koymuş dr. üşütünce de tetikledi sanırım..yıllarca sigara içmiş sonrası bırakmış ama şimdi sonucunu kötü çekiyor..
Kaptanım başınız sağolsun. Kayınbabanıza da geçmiş olsun.
Evder'im banusultan'ım teşekkürler. 1 ay sonra başlayacağım. Çözmem gereken şeyleri halletmem için 1 ay şart. Kızın bakıcısını da ayarlamam lazım. Hadi hayırlısı.
Aybükem gri bulutların en kısa zamanda dağılmıştır inşallah.
Ayrılan arkadaşlarımıza haklarında hayırlısını diliyorum. Allah'a emanet olun.
Ancak bu kadarını okuyabildim.
Bel ağrılarım daha da azaldı arkadaşlar. 15+15 dk egzersizlerime bugün yine başlayacağım.

Sabah nesfit
öğlen yoğurt ve kuru meyve birazda tavuk yedim.

Hepinizi öpüyorum.

sağol canım benim..
menülerine yeşillik salata ekle kuşum

Back
X