Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

genic avatarını değiştir güzelim ya
yeni gelen arkadaşlardan biirinin de avatarı aynı ve ben karıştırıyorum hep

ben degıstırırım canım hemen bıde bu cetvel nasıl yapılıyo bende ıstıyorum ondan :)

canım tabiiki de değiştiririm. arkadaşımda değiştirmiş olsun değişiklik iyidir. :)))))))

aksam menu
mantar sote
yogurt
1 dılım kepek ekmek
sonrasında elma yıcem...
cok sakın bı grup aslında burası...

selam şekerler..sabah ı feel goooddd demiştim sebebi bugün ağrısız kalkmammış..:52::52::52:
hemen günüme yansıttım bunu,sildim,süpürdüm evimi,küçüğümle bol bol oynadım,az önce de 30 dakika pilatesimi yaptım..:nazar::nazar::nazar:mutluyum,ağrısız hayat çok güzel...keşke her günüm böyle geçse de hiç durmasam...:24::24:

maşallah
nazar değdirme hep böyle kal inş.

cevap vermede sorun oldu kusura bakmayın
neyse ogle yemegı karnıbahar haslama ve ustune sarımsaklı yogurt
ara ogun elma yıne
menülerini tüm yazarsan daha iyi yorumlarız şekercik
aksam menu
mantar sote
yogurt
1 dılım kepek ekmek
sonrasında elma yıcem...
cok sakın bı grup aslında burası...

sakin bu aralar evet yeni gelen arkadaşlarla coşacak inş:34:

kızlar benim dünkü yaşadığım tartışma malesef büyüdü, kadının kocası geldi bugün, okul çıkışına kadar kapıda bekledi, eşim geldi aldı beni, adam mahkmeye vereceğim deyip duruyormuş, düz yerde sivri bela dedikleri bu olsa gerek, moralim öyle böyel değil, sıfırın altında, çok sıkıntıdayım, nolur bana dua edin bu iş tatlıya bağlansın, mahkemeye düşecek kadar büyük bir olay değildi, kimseyle uğraşmak istemiyorum, ama adamın ikna olacağı yokmuş, müdür bey baya sıkıntılı bir durum, mahkeme yolu görünüyor dedi bana, akşamdan beri perişanım üzüntüden, yarın net olarak belli olacak durum, müdür bey kadını bir daha çağıracağım dedi ama iş kadında değil adamda bitiyor, durum olacak gibi değil, sizden dua istiyorum nolur dua edin ki tatlıya bağlansın :((((((((

hmm bu arada ben akrepçim yarın bildirimde bulunamayacğım, bu moral bozukluğu ile hatta haftaya için izin istiyorum, çok kötüyüm:((((((

aybuke canım ınsallah hayırlısı ıle atlatırsınız bu sorunu...
neyse kacırdıgım az bısey cıps var ondan baska ıyı durumdayım hanımlar
ıyı geceler herkese...

Selam kızlar.

Aybuke çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun bir tanem. Dua edeceğim

Yeni gelen arkadaşımız hoş geldiniz. Sağlıkla kilolarımızdan birlikte kurtuluruz inşallah. Taze kan, pozitif enerji 2. takım enerji mi yüklüyor. Harika.

Banuşum daha iyiymiş maşallah arkadaşıma.

Kaptanım yarın sabah telefonum yapılmış olursa seni aramak , sesini duymak istiyorum. Umarım iyisindir.
Fazla okuyamadım.

Yoğun tempoma geri döndüm. Hastayken yapamadığım işleri tamamlıyorum, sergi var diye geceli gündüzlü çalışıyorum.
Yazılanları fazla okuyamadım lütfen beni affedin geçici bir durum.

gunydın hanımlar herkese
bırazdan yollara duscem doktora gıtcem ...
saglıklı mutlu huzurlu hayırlı gunler dılıyorum ...

günaydın 2. takım fıstıkları..kilom 62.5 ile sabit durumda..haftaya inşallah 61 leri görmek istiyorum...
aybüke ne gıcık insanlarmış onlar ya,bırak versin mahkemeye hiç canını sıkma,hatta huzursuzluk vermekten karşı dava aç..kolaydı öyle insanın canını sıkmak..blöflerini gör hatta arttır diyorum...

şu menülerimi de yazmaya başlayayım artık..
dün
sabah
3 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara yok
öğle
domates,salatalık,biber,peynir,zeytin
1 fincan çay,2 dilim kızarmış ekmek,az ayva reçeli
ara 1 elma
akşam
1 pors.kuru fasulye
1 dilim ekmek
yoğurtlu semizotu salatası
bol yeşillik..
gece 1 çubuk bistix:26::26:
2 litre su
30 dakika pilates
30 dakika yürüyüş...

Son düzenleme:
Selam kızlar.

Yeni gelen arkadaşımız hoş geldiniz. Sağlıkla kilolarımızdan birlikte kurtuluruz inşallah. Taze kan, pozitif enerji 2. takım enerji mi yüklüyor. Harika.

Kaptanım yarın sabah telefonum yapılmış olursa seni aramak , sesini duymak istiyorum. Umarım iyisindir.
Fazla okuyamadım.

Yoğun tempoma geri döndüm. Hastayken yapamadığım işleri tamamlıyorum, sergi var diye geceli gündüzlü çalışıyorum.
canım sen iyi ol da gerisi teferruat.başarılar diliyorum..
Kızlar benim kilomu cetvele ekleyebilir misiniz?

58,8 olmuşum :)))

:46::46::46: süpersin canım benim...

günaydın kızlar
dünkü ekmeğin getirdiği sonuç
eh spor da yapamayınca sadece 100 gr gitmiş maalesef

akrep33 ( 66.2 / 66.1 / 0.1 / 0.15%)
banusultan( 62.5 / / / %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 75.2 / / / %)
genic( 59.8 / / / %)
selennnn( 59.7 / / / %)
seray0307( 63.7 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 454.9 / 454.8/ 0.1 / 0.02% )

ben degıstırırım canım hemen bıde bu cetvel nasıl yapılıyo bende ıstıyorum ondan :)
canım anlatacaktım ki tam sen zaten halletmişsin

selam şekerler..sabah ı feel goooddd demiştim sebebi bugün ağrısız kalkmammış..:52::52::52:
hemen günüme yansıttım bunu,sildim,süpürdüm evimi,küçüğümle bol bol oynadım,az önce de 30 dakika pilatesimi yaptım..:nazar::nazar::nazar:mutluyum,ağrısız hayat çok güzel...keşke her günüm böyle geçse de hiç durmasam...:24::24:

nazar değmesin maşallah maşallah:46:

cevap vermede sorun oldu kusura bakmayın
neyse ogle yemegı karnıbahar haslama ve ustune sarımsaklı yogurt
ara ogun elma yıne
canım menülerini bir gün sonra da toplu yazabilirsin ozaman daha güzel yorum yapılıyor :10:

canım tabiiki de değiştiririm. arkadaşımda değiştirmiş olsun değişiklik iyidir. :)))))))
bu avatar seni açtı canım
:60::60:
kızlar benim dünkü yaşadığım tartışma malesef büyüdü, kadının kocası geldi bugün, okul çıkışına kadar kapıda bekledi, eşim geldi aldı beni, adam mahkmeye vereceğim deyip duruyormuş, düz yerde sivri bela dedikleri bu olsa gerek, moralim öyle böyel değil, sıfırın altında, çok sıkıntıdayım, nolur bana dua edin bu iş tatlıya bağlansın, mahkemeye düşecek kadar büyük bir olay değildi, kimseyle uğraşmak istemiyorum, ama adamın ikna olacağı yokmuş, müdür bey baya sıkıntılı bir durum, mahkeme yolu görünüyor dedi bana, akşamdan beri perişanım üzüntüden, yarın net olarak belli olacak durum, müdür bey kadını bir daha çağıracağım dedi ama iş kadında değil adamda bitiyor, durum olacak gibi değil, sizden dua istiyorum nolur dua edin ki tatlıya bağlansın :((((((((

hmm bu arada ben akrepçim yarın bildirimde bulunamayacğım, bu moral bozukluğu ile hatta haftaya için izin istiyorum, çok kötüyüm:((((((
canım sıkma sen canını bence mahkemeye bile verse ne olur sanki kendini bilmez insanın yaptığına bak ama dualarım seninle canım
sadece korkutmak için bile yapıyor olabilirler terb,iyesizler:45:

Selam kızlar.

Fazla okuyamadım.

kolay gelsin canım sağlık yerinde olsun gerisi boş zaten

gunydın hanımlar herkese
bırazdan yollara duscem doktora gıtcem ...
saglıklı mutlu huzurlu hayırlı gunler dılıyorum ...
günaydın canım
hayırdır doktor önemli bişi yoktur umarım sanada kolay gelsin

banusultan( 62.5 /62,5 / 0 / 0%)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 75.2 / 74.8 / 0,4 /0,53%)
genic( 59.8 / / / %)
selennnn( 59.7 /58,8 / 0,9 / 1,51%)
seray0307( 63.7 / / / %)

canım selennn ile benimkini birde banununkini ekledim

günaydın kızlar
dünkü ekmeğin getirdiği sonuç
eh spor da yapamayınca sadece 100 gr gitmiş maalesef

banusultan( 62.5 / / / %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 75.2 / / / %)
genic( 59.8 / / / %)
selennnn( 59.7 / / / %)
seray0307( 63.7 / / / %)

günaydın şekerlerimmmmm

16::16::16::16::16:

sizlere de günaydın şekerler..akrep bu hafta tırsmıştım beni yakalarsın diye,ama çok tutarlı bir insan olduğundan kilocuklarını da tutmuşsun,bu alkışlar benden sana:46::46: :27::27::33::33:

Son düzenleme:
günaydın güzel takımımın güzel hatunları. nasıl güzel nasıl pozitif başladım güne umarım sizlerinde dilediği gibi bir gün olur :54::54:

Back
X