Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu günkü spor hedefim(tabiki henüz yapmadım iş çıkışı yapıcam)
*30 dk fitnes(b-fit'e gidiyorum)
*1 saat yürüyüş
*500 mekik
*500 sopalı hareket
(takatime bağlı olarak hedefime eklemeler yapabilirim, yarın sabah paylaşırım)

ayrıca bu şekildemi paylaşılıo bilmiyorum ama bu spor durumu, yanlışlık varsa acemiliğime verilip affola çokomeller :)
uzun süredir canım çokomel çekiyoda ama 52yi görmeden yemicem söz verdim kendime :)

aramıza gelebilirsin yazmış takım lideri ama bunun için bir davet falan mı geliyor sanki öyle okumuştum :)

sen de hoşgeldin şekercim

wauwwwwwwww kalabalıklaşıyoruz ne ka güzel ne ka güzel

Son düzenleme:
akşamları internete giremediğim için şimdiden yazıyorum.aslında ben tam olarak bi diyet uygulamıyorum aldığım ve verdiğim kaloriyi yaklaşık olarak hesaplıyorum. bazal metabolizma hızım 1200 olduğu için aldığım kaloriden normale göre(1500) biraz daha fazla kısmam gerekiyor.

sabah: 1 tost
öğle: 1 ayran, 1 yağsız tost ve salata
akşam: salata ve süt

aslında bu aralar protein diyeti yapıcam kilo vermemde durma olmuştu son 1 aydır.şimdi yeni açıldım bu hafta vermeye başlamışım yeniden. onu hızlandırmak için 2 günlük bi diyet yapıcam, şuanki biraz idarelik yani.. pazartesi başlicam protein diyetine. tabi önce kalorisini hesaplamam lazım.. bu konuda bi öneriniz varsa çok sevinirim

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr haftasonu bir arkadaşım hataya gitmişti, ev yapımı salça getirmiş bana hediye, Allah ım böyle bir lezzet olamaz yaaaaa, buradan d ahep hatay salçası diye alıyoruz amaaa birebir yerinden almak gerekiyor demek ki, mükemmel az geliyor lezzeti anlatmama, tadına bakayım diye yarım dilim ekmeğe süürüp yemiştim, 2. dilimi bitirdim yaaaaaaaaaaaaaa:26::26: ama şimdi hemen kaldırdım. yoksa 3. gelecekti:20::20:

vaoww kitap işini ekstra sevdim harika ben istanbulda oturuyorum devlet memuruyum, hemde masa başı olanından maliyede. yani bi yandan spor yapıp basen eritirken diğer yandan 8 saat oturarak tekrar yağlarımı istifliyorum :27: 48 kilodan 74e kadar sürekli zikzak çiziyorum bütün vücudum çatlak doldu :) artık kalıcı olarak kilo vermek istiyorum yıl sonunda veya yılbaşında düğünüm olacak birazda bu durum beni tetikliyo. ama ben nişana kadar 52 olmak istiyorum şuan 63teyim 27 ocakta başladım diyet ve spora 1 aydır durgunluk dönemindeydim ama şeytanın bacağını sonunda kırdım yeniden kilo kaybetmeye başladım. kitap okumayı çokkk severim daha dün iş çıkışı bi dolu okumadığım kitabım olmasına rağmen 4 yeni kitap daha aldım. hadi bakalım inşallah muvaffak oluruz hepimiz :16::52:
bende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...

ikinizde hoş geldiniz arkadaşlar, bol paylaşımlar diliyorum, unutmayalım ki ne kadar bol paylaşım o kadar motive, hepimiz bol bol sağlıklı kalıcı kilo veririz inşallah

ikinizde hoş geldiniz arkadaşlar, bol paylaşımlar diliyorum, unutmayalım ki ne kadar bol paylaşım o kadar motive, hepimiz bol bol sağlıklı kalıcı kilo veririz inşallah

teşekkürler işten fırsat buldukça hep buraalarda olcam :)

hemen menumu yazıyım kızlar
sabah tost yedım cok guzel beyaz peynırlı
form cay
arada elma
oglen karnıbahar hasladım yogurtla yedım
arada portakal
aksamda mercımek corbası yogurt bayılırım 1 kepek ekmek
bu kadar
eger cok acıkırsam yesıl elmamı yıcem hanımlar

1 lt su yarım saat de spor

evet kızlar durumlar nasıl cumanız nasıl gectı...

Bende hemen bu günkü menümü yazayım

sabah aç karna 1 bardak ılık su içerisine elma sirkesi koyup
15 dk tempolu yürüyüş

sabah kahvaltısı (08:30)
*1 simit
*Açık çay(şekersiz)

ara öğün
*1/2 greyfurt+1 bardak yeşil çay

öğle yemeği(13:30)
*4 kaşık fırında pişirilmiş patates (yağgız)
*domates-salatalık söğüş

ara öğün
*2 salatalık+1 bardak yeşil çay

akşam yemeği(18:00)
*1 kase çorba
*bol yeşil salata
*1 bardak ayran

iş çıkışı 15dklık yürüyüş ve yatmadan önce 50 mekikle günü tamamlamayı düşünüyorum.

*ayrıca gün içerisinde 2,5 lt su sınırsız açık çay içtim...

CANAN TAN:YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ

"Biliyorum, imkânsız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat.
"Çünkü, Yüreğim Seni Çok Sevdi!.." Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.

"Yüreğim seni çok sevdi
o yürek talan
o yürek yangın yeri
o yürek seni istiyor
bir tek seni..."

Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü.
Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği kadar gerçek..

Sayfa Sayısı: 480
Baskı Yılı: 2007

ASLINDA İLK BAŞTA ÇOK KLASİK GELSE DE İNATLA OKUMAYA DEVAM ETTİĞİM VE OKUDUKÇA GERÇEKTEN BEĞENDİĞİM BİR KİTAP MODERN HAYATTA YAŞANABİLECEK UMUTSUZ BİR AŞK ÖYKÜSÜ ASLINDA HERKESİN KENDİNDEN BİRŞEYLER BULABİLECEĞİ BİR KİTAP OKUMAYA DEĞER....

yediğim salçalı ekmek midemi yaktı kavurdu resmen :37: bir değil bin pişman oldum, mide ağrısından kıvrım kıvrım kıvrandım, gidip kola içmek zorunda kaldımmmmm :26: :26:

bugunki menum buydu kizlar ben kendim yaptim bu menuyu bugunluk harfiyen uyguladim ama suanda gercekten canim abur cubur yemek istiyor ha bugun birde alisverise gittim uzerime hiç birsey yakismadi iyice motive olmus durumdayim

saat 11 de 1 fincan yesil cay
saat 12:30 da bir kase nestle nesfit + bir tane diyet yogurt
saat 13:30 da bir fincan kahve
saat 14;30 da bir fincan yesil cay + 30 dk step
saat 16:00 da bir yesil elma + bir diyet yogurt
saat 18:00 da bir kase corba+rendelenmis havuç salatasi
saat 19:30 da bir fincan yesil cay +30 dk step

günaydın günaydın günaydın
sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir hafta sonu geçirin olurmu:16:

yediğim salçalı ekmek midemi yaktı kavurdu resmen :37: bir değil bin pişman oldum, mide ağrısından kıvrım kıvrım kıvrandım, gidip kola içmek zorunda kaldımmmmm :26: :26:

zararı zararla kapatmışsın güzelim..
onun yerine soda yada ayran içseydin ya veya bol su

vaoww kitap işini ekstra sevdim harika ben istanbulda oturuyorum devlet memuruyum, hemde masa başı olanından maliyede. yani bi yandan spor yapıp basen eritirken diğer yandan 8 saat oturarak tekrar yağlarımı istifliyorum :27: 48 kilodan 74e kadar sürekli zikzak çiziyorum bütün vücudum çatlak doldu :) artık kalıcı olarak kilo vermek istiyorum yıl sonunda veya yılbaşında düğünüm olacak birazda bu durum beni tetikliyo. ama ben nişana kadar 52 olmak istiyorum şuan 63teyim 27 ocakta başladım diyet ve spora 1 aydır durgunluk dönemindeydim ama şeytanın bacağını sonunda kırdım yeniden kilo kaybetmeye başladım. kitap okumayı çokkk severim daha dün iş çıkışı bi dolu okumadığım kitabım olmasına rağmen 4 yeni kitap daha aldım. hadi bakalım inşallah muvaffak oluruz hepimiz :16::52:

haklısın canım seni çok iyi anlıyorum..oturarak çalışan biz bayanların kilo verme macerası hep zikzaklarla dolu maalesef.
yolumuz uzun olunca tek başına olmuyor ufak bir tökezlemede cıss şeyleri tüketiyoruz ve tabi bu da tekrar başa dönmemize neden oluyor.
tabii bu maddi durumu bir de manevi durum sözkonusu ki hayat ışığımızı söndürüyor resmen..
burda hep birlikte birbirimize destek olarak hedefimize daha rahat ve eğlenceli bir şekilde ulaşmamızı sağlicaz şekercik..

aramıza gelebilirsin yazmış takım lideri ama bunun için bir davet falan mı geliyor sanki öyle okumuştum :)
o bir davetti zaten şekercik:1:
hoşgeldin
ben 3-4 geçsede su içmek aklına gelmeyen biriydim, bu yüzden vücut yağ oranım tam %43 olmuştu. spor ve su içmenin bu oranı düşürmekte büyük etkisi var diye günde en az 2 lt su içmem gerekiyordu ama ben daha 1 lt bitirmeden akşamı ediyordum. belki 1 gün içip 1 az içiyodum çözümü şu şekilde buldum. cep telefonuma birbirini takip edecek şekilde 10dk aralıklarla 10 defa ertelemeli 10-11 tane alarm kurdum sabah 7den akşam 9.30a kadar her 10 dk da bir çalıyor her alarm çalışında suyumdan 4-5 yudum alıyorum ve ben günde 2.5 lt suyun altına düşmüyorum :)
harikasın
yazını okurken suyuu da içtim:7:
2 gündür yine musallat olan bel ağrısı sebebiyle spor ve diğer aktiviteler off olunca,en sevdiğim arkadaşlarıma döndüm..
sonuç elimde kitap kalmadı,haftaya iyi hisseder hissetmez almalıyım..

dedim bu kız en son hasta yatarken böyle süratli okumuştu
ve yazmışsın canım çok geçmiş olsun

Back
X