Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben bu arada simdiye kadar 1 fincan yesil cay 2 fincanda kahve içtim 2 bardakta su sabahlari gec kalkiyorum canim birsey almiyor zaten bugun annemlere gidecegim ALLAH izin verirse 4 saat uzaklikta annemler yol ustunde herzaman durdugumuz bir hamburgerci var kesin esim orada durur yemek yemek için ama ben sadece salata yiyecegim ins nefsime yenilmeyecegim:56:

amin canim sagol sen kac kilosun bu arada hedefin kaç

benim yolum çok uzun canım ama başarabileceğimi biliyorum daha önceden (2009 da) 103 kgdan 72ye kadar düşmüştüm ama sınavdı stresti derken tekrar aldım şu an 98 kiloyum ve olmam gereken kilo 60 dedim yaa yolum çok uzun ama azimliyim başarabilirim :)

slm hanımlar sıkıcı bır gun dısarı cıkmak ıstıyorum olmuyo
sporda yapmadım ama ılerleyen dk larda yapcam kesınlıkle
esım evde oldgu ıcın fazla gıremıyorum hafta sonları
hepınızı sımdılık optum...

çok durgun bir mesai gününün son saatlerini yaşıyorum birazdan ofisten çıkıp 1 saat kaadr yürümeyi planlıyorum hava o kadar güzel ki insan kapalı ortamda durmak istemiyor bu günkü menümü yazayım hemen :

sabah
* 1 dilim kepekli ekmek
* 2 ince dilim peynir(sütaşın yeni çıkan peynirinin 1 küpünden 2 ince dilim kestim sadece)
* 4 zeytin
* domates - salatalık

ara öğün
* 1 fincan yeşil çay

öğle
*4 yk türlü yemeği (az yağlı-az tuzlu)
*salata (bol limonlu )
*1 bardak ayran

ara öğün
* 1 fincan yeşil çay

sabah tempolu yürüyüş ve şu ana kadar 2 lt su -sınırsız açık çay

akşam ise haftasonu olduğu için arkadaslarımla birlikte geçirmeyi planlıyorum ve abartmadan bir kaç tane çiğ köfteyle günü tamamlarım herkese iyi bir haftasonu diliyorum kendize cici bakın :)

tamam canım nasıl istersen
yalnız burayı unutma herzaman gel olurmu..
can-ı gönülden tebrik ediyorum seni güzel yüzl güzel yürekli arkadaşım:16:

Yok canım kaptanım bir yerlere gittiğim yok. Sadece bildirim yapmayacağım. Ara ara gireceğim elbette.
Sonuçta kilomu sabit tutabilmek için koruma programı yapmam lazım yoksa yine alırım. Hem ben kalben hep buradayım.
O güzellik senin yüreğinin aynasından yansıyan bir görüntü canım benim. Sen zaten insanların içlerindeki güzellikleri
görmeye programlanmışsın.

banusultan
aybüke07
evder
genic
sisebe

Hepinize teşekkür ederim. Henüz benden kurtulamadınız canlarım. Bugün iş için aldığım ancak çuval gibi içinde kaybolduğum pantolonu değiştirdim.
Çok güzel bir duyguymuş arkadaşlar 36-38 beden arası giyinmeyi unutmuşum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok yorgun ve uykusuz olmama rağmen
kızımı mickey mouse gösterisine götürdüm. Dışarıda yediklerimi bile abartmadım ama diyete başladığım ilk günlerde yaptığım gibi kalorileri ile kafamı yormadım. Akşam 20:00 da eve geldim yine sağlıklı şeylerden ancak yanlış zaman olduğu için çok az yedim. Dilerim sizler de bu duyguyu yaşarsınız.

vaoww kitap işini ekstra sevdim harika ben istanbulda oturuyorum devlet memuruyum, hemde masa başı olanından maliyede. yani bi yandan spor yapıp basen eritirken diğer yandan 8 saat oturarak tekrar yağlarımı istifliyorum :27: 48 kilodan 74e kadar sürekli zikzak çiziyorum bütün vücudum çatlak doldu :) artık kalıcı olarak kilo vermek istiyorum yıl sonunda veya yılbaşında düğünüm olacak birazda bu durum beni tetikliyo. ama ben nişana kadar 52 olmak istiyorum şuan 63teyim 27 ocakta başladım diyet ve spora 1 aydır durgunluk dönemindeydim ama şeytanın bacağını sonunda kırdım yeniden kilo kaybetmeye başladım. kitap okumayı çokkk severim daha dün iş çıkışı bi dolu okumadığım kitabım olmasına rağmen 4 yeni kitap daha aldım. hadi bakalım inşallah muvaffak oluruz hepimiz :16::52:

Hoş geldin mermaid11. Demek sen de 2. takım gibi kitap kurdusun. Burayı çok seveceğine eminim.

hosbulduk çok tessekkur ederim benide araniza aldiginiz için

kendimi biraz tanitayim size ismim ozlem 24 yasindayim 4 yillik evliyim fransada yasiyorum 88 kiloyum 166 boyum var çocugum yok cok istiyorum doktorum kilo vermemi soyledi 22 haziranda tekrar konturolum var ozamana kadar 80 kiloya dusmem lazim degilse tedavi yine ertelenecekmis oyuzden destek ve motivasyona ihtiyacim var

tekrar cok tesekkur ederim bu arada hergun mu tartiliyoruz yoksa sadece cumalarimi ?

bende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...

Hoş geldiniz. Taze kan geldi takımımıza, canlandı maşallah.
Güzel haberleri paylaştığınız, eğlenerek yağlarınızdan kurtulduğunuz bir platform olur inşallah.

normalde yoğun çalıştığım için aksamları bir spor salonuna gitmek gözümü korkutuyor. ve benim duyduğum kadarıyla b-fit spor salonlarında yarım saatlik çalışmalar varmış aranızda bu salonlara giden var mı ? ve bunun faydası oluyor mu bu konuyla ilgili kkda bir başlık buldum ama yeteri kadar bilgi yoktu herkese iyi bir pazar günü diliyorum ...

normalde yoğun çalıştığım için aksamları bir spor salonuna gitmek gözümü korkutuyor. ve benim duyduğum kadarıyla b-fit spor salonlarında yarım saatlik çalışmalar varmış aranızda bu salonlara giden var mı ? ve bunun faydası oluyor mu bu konuyla ilgili kkda bir başlık buldum ama yeteri kadar bilgi yoktu herkese iyi bir pazar günü diliyorum ...

Canım hafta sonu sayfamıza genelde kimse giremiyor. B fit'e gitmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam mermaid gittiğini yazmıştı. En doğru cevabı bu salonlara giden biri verebilir.
İnsanların spora başladıkları ilk 30 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor olmalarından dolayı iyi bir araştırma yapılmalı. Eğer 30 dakika içinde tüm aletleri kullanıp
sonra 30 dakika pilates yapılıyorsa güzel. Benim bölgemde bulunan salonlarında 30 dakikadan sonra egzersiz yapılamıyordu çünkü çalıştıracak kişi yoktu ben de kaydımı yaptırmamışım.
Kaldı ki diğer spor salonları saat konusunda özgür bırakıyor. İnsan bazen 50 dakika spor yapmak istiyor bazen 1,5 saat yetmiyor. Umarım senin için en uygun olan yeri bulursun.

tessekur ederim aybuke ALLAH hepimizin gonlune gore versin buarada 1 mayista 65 olacagim yazmissin ins olursun 1 mayis benim dogum gunum 24 yasina girecegim ve ins bende seneye 1 mayista 65 olurum

:60: :60: sana değil kendime gülüyorum, o benim umudummuş galibaaa, zira henüz 66 ya bile inememiş durumdayım, 2 gün içnde bir muciz eolmazsa eğer, hala 67 lerde saymaya devam ediyorum, bu haftasonu da o kadar çok yedim ki 68 olmamış olsam bari diye dua eder haldeyim şşu an :41::41:

gunaydinm.jpg

Dertler Olsada ömrümüzde ışık bitmez Kalbimizde Yine Gülerek Başlıyacağız Bu güne

Günümüz Günümüze Aydın Olsun Günaydınlar Olsun.

...​

Son düzenleme:
herkese günaydın.
arkadaşlar çok ağır grip oldum,bir iki gün beni idare edin,berbat durumdayım,sürekli yatıyorum.fenası ufaklığa da bulaştı,ne yapacağım bilmem.kendime bakacak halim yok.lütfen kusuruma bakmayın..

herkese gunaydin...guzel bir hafta diliyorum hepinize...sizleri ozledim walla uzun uzun muhabbet etmeyi ozledim sizlerle...nasilsiniz ne var ne yok...

herkese günaydın.
arkadaşlar çok ağır grip oldum,bir iki gün beni idare edin,berbat durumdayım,sürekli yatıyorum.fenası ufaklığa da bulaştı,ne yapacağım bilmem.kendime bakacak halim yok.lütfen kusuruma bakmayın..

gunaydin cnm cok gecmis olsun...en kisa zamanda iyilesmen dilegimle...umarim ufakliginda agirlasmadan atlatir...

Canım hafta sonu sayfamıza genelde kimse giremiyor. B fit'e gitmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam mermaid gittiğini yazmıştı. En doğru cevabı bu salonlara giden biri verebilir.
İnsanların spora başladıkları ilk 30 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor olmalarından dolayı iyi bir araştırma yapılmalı. Eğer 30 dakika içinde tüm aletleri kullanıp
sonra 30 dakika pilates yapılıyorsa güzel. Benim bölgemde bulunan salonlarında 30 dakikadan sonra egzersiz yapılamıyordu çünkü çalıştıracak kişi yoktu ben de kaydımı yaptırmamışım.
Kaldı ki diğer spor salonları saat konusunda özgür bırakıyor. İnsan bazen 50 dakika spor yapmak istiyor bazen 1,5 saat yetmiyor. Umarım senin için en uygun olan yeri bulursun.[/QUO

tşk ederim canım benim ama çok kararsız kaldım :S

Son düzenleme:
hosbulduk çok tessekkur ederim benide araniza aldiginiz için

kendimi biraz tanitayim size ismim ozlem 24 yasindayim 4 yillik evliyim fransada yasiyorum 88 kiloyum 166 boyum var çocugum yok cok istiyorum doktorum kilo vermemi soyledi 22 haziranda tekrar konturolum var ozamana kadar 80 kiloya dusmem lazim degilse tedavi yine ertelenecekmis oyuzden destek ve motivasyona ihtiyacim var

tekrar cok tesekkur ederim bu arada hergun mu tartiliyoruz yoksa sadece cumalarimi ?

sadece cumaları tartılıyoruz canım

Hemen dünkü menümü yazayım size:

Sabah
*1 rafadan yumurta
*1 ince dilim kepekli ekmek
*domates salatalık söğüş
*4 siyah zeytin
*açık şekersiz çay

ara öğün
1 bardak greyfurt suyu

öğle
*tarhana çorbası
*salata
*1/4 peynirli pide (sadece ucundan kopardım :)

akşam
tavuk ızgara (abartmadan tabi)
salata
fırında mantar

2. gruba davet edildim .ne güzel beraber zayıflayacağız 80 kg ile başladım bakalım ilk hedef 70 :))
:28

iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve mekik falan çekiyorum daha fazla yürüyorum günde 2 litre içtiğim suya dikkat ediyorum sanki bir değişiklik yok gibi idi ilk defa bugun değişiklik hissediyorum tabi geçen haftada regl dönemim de vardı onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama bakalım perşembe benim tartılma günüm görecez söyle 3-4 kg veririm inş :))
:9:

Back
X