Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım su da tüketiyorum ama çayı azalttım bu arada azalmış hali günde 6 bardak![]()
nasılsınz hanımlar
bugun hıc bısey yapasım yok yorgun hıssedıyorum kendımı
bıde sabah komsumdan 2 pogca yedımmm maleseff
2 poğaça mıııı
hiç bir şey yapasım yok falan deme, ayrıştayız zuzu hemen kalk hareketini yap ve yak o yediklerinicuma günü ekip olarak iyi bir sonuç bekliyorum unutmaaa sisebee, bu hafta çok dikkat et ekip için lütfen
teşekkürler canım su da tüketiyorum ama çayı azalttım bu arada azalmış hali günde 6 bardak![]()
gecen haftakı kılomdan bu yana 1.5 kılo gıttı...
çok güzel yaaaa sevindim senin adına :)
aybuke harikasın valla bu hafta ekibi ayakta tutuyosun
akrep33//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok
seray0307//
sisebe//
bende günde en az 15 bardak çay içen bi insanım hala da öyle asırı derecede tiryakiyim annemle abartmıyorum her aklımıza gelince 1 demlik çay içeriz ben çözümü buldum açık içiyorum çayı şeker atmamak için ilk başlarda çok kötü oluyor bunu kabul ediyorum ama bir süre sonra şekerli içemiyorsunuz bence deneyin
hazır meyve suları tüketmiyoruz, bol kalori var çünkü ve sağlıklı değil, taze sıkılmış olabilir ama uzmanlar diyor ki, meyve suyu içmek yerine meyvenin kendisini yemek daha az koloriymiş, bu nedenle aralarında elma portakal ya da salatalık vs. tüketebilirsin, muz pek önermiyoruz, kilo yaptığı için
evett mersinliyim aybükeçıkla domatessakrep duydun muuuuu?? mersinli misin bahireeeee, eğer öyleysen 3 leyeceğiz mersin 'i
azcık tuz at ayol madem bitiremedin, bir de sabah mönüne yeşilliği de ekle, yeşillik hem hazmı kolaylaştırıyor hem de tok tutuyor, hem de yediklerini yakmanı hızlandırıyor.
selam kızlar..
banuşun yalvarmalarıyla parka gittik,geldik,dönüşte de güzel kitaplar aldım kendime.hatta bir tanesi burada bir arkadaşın tavsiye ettiği kitap..bitireyim kritiğini yaparız..
parkta hatunlarla muhabbet ediyoruz ben diyorum hava çook sıcak,yandım anam,hatunlar hırkalara sarınıyor serin diye.sonra anladık ki benim ateş çıkmış yine.
aman ne güldük..
şimdi azıcık dinlenip kitabımı okuyayım banuyu yatırıp,yoksa yine yataklara düşeceğim..izninizle canlarım..
evett mersinliyim aybüke
şive değilmi![]()
tatlım günlük menülerini yazarmısınbugüne kadar galiba yanlış yaptım çünkü vücudum çökmek üzere açlığa dayanamıyorum dün fenalık geçirecektim neredeyse ve kan şekerimi yükseltmek için birşeyler yiyip kendime geldim ayrıca evdeydim ayrıca tatildi ayrıca görev geregi ailemden uzakta tek başıma yaşıyorum açlık diyetinden vaz geçtim![]()
Allah 'ım gurup için çalışmışım emek etmişim, bir eline sğlık der insan yaaaaaa, bir de beğenmez yarabbimmmmbir kere ben o işi çok önce hallettim, çok oldu yazlıklarımı kışlıklarımı ayıralı, ben hem ev işimi yapıyorum hem sporumu hem ıkzııma bakıyorım hem de diyetimi yapıyorum
![]()