- 8 Ağustos 2008
- 36.096
- 46.315
- 1.123
ne güzel yapmışsınız canım dikkat et ama kendineselam kızlar..
banuşun yalvarmalarıyla parka gittik,geldik,dönüşte de güzel kitaplar aldım kendime.hatta bir tanesi burada bir arkadaşın tavsiye ettiği kitap..bitireyim kritiğini yaparız..
parkta hatunlarla muhabbet ediyoruz ben diyorum hava çook sıcak,yandım anam,hatunlar hırkalara sarınıyor serin diye.sonra anladık ki benim ateş çıkmış yine.
aman ne güldük..
şimdi azıcık dinlenip kitabımı okuyayım banuyu yatırıp,yoksa yine yataklara düşeceğim..izninizle canlarım..
ben de gece evi romanlarından SEÇİLMİŞ i bitirdim..sürükleyici bir seri.
ooo hemşeri çıktık deseneevett mersinliyim aybüke
şive değilmi![]()
tatlım menünü sevmedim..öğle bir bardak kadar süt ve nesfit
akşam mercimek çorbası
düşünüyorum ..
öğleden sonra şu şeker meselesini halletmek lazım diye düşündüğüm için şekersiz bitki çaylarından deniyecem
şimdi 1 bardak şekersiz ahududu çayı içecem meselagelirken de 20 dk yürüyüşü göz önüne almak lazım
akşam menüne çiğ sebze ekleyebilirdin ve yoğurt
öğle menün çok az..nesfit karışımına 1 çay kaşığı tarçınla 2-3 adet ceviz yada fındık ya da kavrulmamış badem ekleyebilirsin.hem daha doyurucu hem uzun süre tok kalmanı sağlar..
ve sabah yok
en önemli öğün üstelik..
bu şekilde kilo vermek şöyle dursun alırsın güzelim..
boşuna aç gezmiş olursun..
burası da yağmurlu bugün..burası yağmurlu sizin oraya uğramadı demek yağmur, ooohh iyi olmuş, sana da iyi gelmiştir temiz hava,ateşli iken üşünülmez mi yahu ben öyle bilirim, ateşli inan yanar ama üşüdüüğünü hisseder?? sende tersi olmuş![]()
he heee etti 3 kişi, kaptanımız da mersinli, çıkla diyene hemen damgayı vurcam bundan sonraaaaaa![]()