aybikim sen ne kadar almışsın
ben tam 1 kilo almışımm
1 kilo fazlayı görünce işlere saldırdım zaten
en son 3 kilo almıştım, inşallah 4 kiloya çıkmamıştır:18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aybikim sen ne kadar almışsın
ben tam 1 kilo almışımm
1 kilo fazlayı görünce işlere saldırdım zaten
tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wl5acES/weight.png
işte aldığım siyah sandaletEki Görüntüle 497982
bu da diğeri almadığım beyaz sandalet, tabi önden çok daha güzel duruyor buEki Görüntüle 497984
haşlanmış derken sanırım sarma yapmak üzere sıcak suya batırılmış taze yapraktan bahsediyorsun değil mi?
evet, mesela bir pişirimlik bir pişirmlik sar sar buzdolabına koy, hiç bir şşey olmuyor,koyma şeklini soruyorsan eğer, ister 10 ar 10 ar bağla koy,( ben böyle yapmıyorum) istersen buzdolabı poşetine yanlamasına sırala ..
evde kaldın haaa bende arzu gibi 82 liyim canım sen sıranı bekleespri anlayışınız iyii ama bebeğim bu genlerle alakalı
haklısın kuşum evde kaldık yaa nasıl özeniyoruz bende 87liyim kaldık kaldık
allah kabul etsin tatlım...
işte aldığım siyah sandaletEki Görüntüle 497982
bu da diğeri almadığım beyaz sandalet, tabi önden çok daha güzel duruyor buEki Görüntüle 497984
ayy çok geçmiş olsun canım
okurken tuhaf oldum birden..canım benim yaa..ben de küçükken kapı arasında kalmıştı elim hiç unutmam..o halim geldi birden aklımasadak ver kuşum..Allahım korusun tüm çocukları
genic senin menülerine bayılıyorum özellikle söylüyorum takiptesin ramazanda bile değiştirmedin istikrarlısın bence aramızda yemesini içmesini gerçekten benimseyen özel hayatına taşıyan sensin seviyorum seniii
dedim diydi değilmi kendi kabullenmiş çevresine de kabullendirmiş ben böyle besleniyorumu canımsın yaben bir memlekete gidiyorum salıveriyorum anam sıkmaydı börekti annemin yemeğiydi tantunisi gündoğdu iskenderi ....gelsiiin kilolar
sen genic mesala canın kebap türünden birşey çekti nasıl yiyorsun
kısss kesin sen polissin kesin ama içimden de şöyle geçiyor hemsire dr...
hakkınızı helal edin kızlar valla durup dururken herkesin canını çektirdim kendim de dahil ama valla öyle anladım sıkma portakal suyu deeell sıkık portakal suyu desek yanlış anlamamış oluruz arzu ne bilsin onunda kabahati yok anladığım kadarı ile sıkmayı bilmiyordakomik ti ama
sana ve tümmm arkadaşşlara günaydıııınnn
bugün işe geç geldim niye mi 30 ağustos tatil sandım
kız yarın ya 30 ağustos![]()
kız bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum allah innadırsın.
Ayyy aynen bende valla ama yarın dip köşe temizlik yapicim evimi misler gibi yapicimmmm.
günaydınlar...
ben geldim hareket enerji bakanı iki gündür takip ediyorum çoğunuz beni tınlamıyor kardeşim aaaa olmuyor yawwwww..
azıcık ciddiye alıveriğn benide ne olur sankim...
bu gün itibari ile not defterimi açtım kim ne yapmış yazıyomu yazmıyo mu ifşa edecem artıkın....
dünkü menüm..
sabah...küçük bir gül böreği ama hamurundan çok ıspanak yedim içinde... iyi de oldu böğürtlen çayıyla
öğlen... tavuk suyuna çorba... 2 dilim ekmek organik tam buğdaydan
akşam... nektarin-üzüm azıcık....
siyah çay 8 kupa... türk kahvesi 2 tane..2 yeşil çay portakallısından.. 1,5lt su (düşüş var )
kitap okumadım dün gece...
2 saat yürüyüş..
akşam evde çamaşırları yıkadım astım..
bir sepet ütü yaptım...
bu gün için taze fasulye yaptım...biber dolması yaptım... cacık ve çorbayla akşam işi bağlarım dedim..
mutfağı sildim fayanslarını yerlerini dolapları yoruldum duş aldım yattım...
cuma akşamı gece 1 de erdek yolcusuyum 3 ne kadar sonrası Allah kerim..