- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ramazan ayında 4 yazmanın kenarını iğne ile çevirmiştim..bugün de bir tanesinin 3/4 ünü çevirdim..netten oya modellerine bakıyorum..hoşuma giden yapabileceğim modellerden seçicem
ona göre ip alıcam bugün oylarına başlicam yapabildiğim kadarıyla artık![]()
şekersiz türk kahvesi keyfi denize nazır balkonumdaaaaaaaaooooh gel keyfim gel, çatla akrep çatlaaaaaaa
![]()
erdek ocaklara gidicem geçen yıl gittim aruçi de kaldım gene aynı yere gidiyorum 2-3 gün..
antalyayı düşünüyorum ama hala düşünüyorum kalacak yer sorunu yaşadık ben küçük şirin bir yer istiyorum havuzlu ama yer yok diyorlar bakalım...
içimden bir sesde tonguçu ara diyor o bulur diyor ama gurur işte sen tanıyodun dimi... ah ah ilk aşkım....
kara liste ve sen ha ayol yok öyle bi şey... merak etme...
Bugünn bol bol aynalarla karşılaştımm karşılaştıkça bak mak istemedim kendime,koca göbek habire karşıma gelip durduu ne var ayna yapmasaydılar spor salonununheryerini
bu sabah spor salonuna yazıldım 8 de ve hemen spora giriverdimm
Bir baktımm heryer ayna bir yandan kaçsam başka yerde çıktılar karşıma
yürüme bandında yürüdükçe daha da hırslandım kendimii görünce
bu aynalara baktığım da zevkle bakmak istiyorum artıkk
çok beceriklisin akrepcim senn maşallahhhhramazan ayında 4 yazmanın kenarını iğne ile çevirmiştim..bugün de bir tanesinin 3/4 ünü çevirdim..netten oya modellerine bakıyorum..hoşuma giden yapabileceğim modellerden seçicem
ona göre ip alıcam bugün oylarına başlicam yapabildiğim kadarıyla artık![]()
tatlım daha önce de dediğim gibi yerinde 5 dk zıplama da olsa yapılıcak şekercim..mazeret yok..
ben eminim bu günleri unutacaksın o zayıf halini gördüğünde aynada bu durum bak daha ilk günden seni nasıl motive edivermiş. senin adına sevindim sporu daha düzenli yapabileceksin artık. hemde menülerine dikkat ettiğin için hem daha hızlı zayıflayacaksın hemde fit bir hatun olacaksın daha ne olsun.
ahh tatlımmm canınız sağolsun şekercik..tabii takımda bekar çok yapmak lazım dimiiarzuuu rukgusss bu akrep bize çeyize başladııı dayanamadı zaaaarrr
galiba öyle canım.baksana oyalar falan boş durmuyor hamarat akrep
ayy sen soğanları da mı atıyosun buzluğadünkü menüm:
sabah: yarım simit, 2 çay kaşığı bal ve şekersiz çay
ara: bir tane şeftali
öğle: 4 tane ızgara köfte, bir tane domates, bir tane yeşil biber, bir dilim çavdar ekmek
ara: bir tane yeşil elma
akşam: annemdeydik 2 tane biber dolması ve yarım kase cacık
ara: 10 tane kadar badem, 2 fincan yeşilçay
3,5 lt su
yemekten sonra avm' ye gittik bende siyah bir babet aldım. ayrıca avm' de folklör gösterileri varmış oğluş bayıldı nerdeyse 40 dk izledik zor kandırdım eve gittik. çay demledim ona mısır hazırladım. ananemden getirdiğim bademleri kırdım ayıkladım. yine ananemden getirdiğim soğanlar vardı ayıkladım rondoya attım sonra yemeklik paketledim onları.
bugünde akşam çıktığımda bir manava uğrayayım diyorum. eve birşeyler alacağım hemde güzel domates varsa biraz fazlaca alıp onlarıda rondodan geçirip paketlemeyi planlıyorum hayırlısıyla. ama buzluğum doldu resmen işin kötüsü kurban bayramında boşaltmam lazım etlere yer açılması lazım uffffffff sanırım eve bir difrizde lazım.
Dün yürüyüşe gidemedim ama sabah internetenn hareketler yaptımm
Normalde hergün çıkarım yürüyüşe sadece hafta sonu denizde olunca çıkmadımm saten denize girdim bol bolll
1 gün spor salonu ,1 gün yürüyüş şeklinde dü
şünyorumm
Şu yeşil çayı sevmek içinn ne yapmamm lazım yaaaaaaaa
Seveyim diyorumm ,bak buı sefer sevdimm diyomm ama yok olmuyooooo
Heryerde görüyorumm yok 3 tane ,2 tane içtimm diye acaba zevklemi içiyorlarrr
bir kişi yazmışş ama hatırlamıyorum kim yazmışş tarçın ekliyormuşş için e yokk yine olmuyorrr
ama kaçışş YOK birkere yeşilçaydan sorumlu bakanımm bugüne bugünn bennn
benn içmezsem sevmezsem arkadaşlarıma nasıl sevdireceğimm değilmiiii
İçiyorsunuz değilmi sizzzz
hadi bana da yap geliyorum üstüne 2 de yalan atman lazım ama.
arzuuu rukgusss bu akrep bize çeyize başladııı dayanamadı zaaaarrr