Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi bana da yap geliyorum üstüne 2 de yalan atman lazım ama.

direk değil ama dediğim gibi dolaylı yoldan eşimden dolayı tanıyorum. hadi gel inan benim bildiğim biryerler olsa sana hemen şurası şurası diyeceğimki sen hem tatil yap hemde seninle yüzyüze görüşebilmiş olayım. merak ediyorum ayolll hadi hem senin gibi tatlı dilli (yazdıklarından belli) hem candan sıcakkanlı fıkır fıkır hemde samimi merakkkkkkkk.:51::51::51:

kuşum iznimde gelmeye çalışacağım ama olmazsa bir hafta sonu kaçamağı yaparım sen merak etme bende yüz yüze gelmeyi çok istiyorum...

Dün yürüyüşe gidemedim ama sabah internetenn hareketler yaptımm
Normalde hergün çıkarım yürüyüşe sadece hafta sonu denizde olunca çıkmadımm saten denize girdim bol bolll
1 gün spor salonu ,1 gün yürüyüş şeklinde dü
şünyorumm

Şu yeşil çayı sevmek içinn ne yapmamm lazım yaaaaaaaa
Seveyim diyorumm ,bak buı sefer sevdimm diyomm ama yok olmuyooooo
Heryerde görüyorumm yok 3 tane ,2 tane içtimm diye acaba zevklemi içiyorlarrr
bir kişi yazmışş ama hatırlamıyorum kim yazmışş tarçın ekliyormuşş için e yokk yine olmuyorrr
ama kaçışş YOK birkere yeşilçaydan sorumlu bakanımm bugüne bugünn bennn
benn içmezsem sevmezsem arkadaşlarıma nasıl sevdireceğimm değilmiiii

İçiyorsunuz değilmi sizzzz

kuşum yeşil çayı bende aman aman sevemedim ama portakallı yada limonlusunu deniyorum bazen limon sıkıp içtiğimde oluyor... denedin mi sen böyle tarçın konusuna gelince süt pek sevmem kokuyor bana ona tarçın eklerim anca...

kız arzu delisin sen valla tanımadığın bir insan için km yol katetmek :53::53:benim harcım deeeelll bebişim ben umutsuz vakkaaa
ama güzel bir anı olarak kalmış sende önümüze bakacazzz düşünüyorumda arkaya bakacak olsaydık rabbim ensemizin köküne göz koyardı önümüze bakacaz bu ademden bir nane olmayacaksa yol ver gitsin bak şekeerim anladığım kadarıyla kıpır kıpırsın kariyerin var yerinde duramıyorsun kendine yakışacak biriyle yola devam et hayatın boyunca bu adamı kalçalarla elde tutmak imkansız unutma layıkını bulmalı :52::52::52:

aman canım ya gençlik işte ne diyeyim...
ama haklısın bu tatil kafamı toparlamam için bir fırsat... şutlamak lazım gereksizleri...
az kaldı geri sayım başladı....

dünkü menüm...

sabah.. domates-salatalık yarımşar ve peynir-organik tam buğday ekmeği 2 dilim
ara..... yarımşar nektarin-armut
öğlen... az pilav-1 cordon blue
akşam.. potakal uyu taze sıkılmış ve mc den kepek ekmeğine ızgara tavuk sandaviç..

elma çayı 3 tane ... sihay çay kupa kupa valla... 2 lt su
kitap okumadım..

iş çıkışı avm ye gittim.. şampuan-dişmacunu-bronzlaştırıcı-seyahat çantası-ağda bezi falan aldım şu yeni çıkan 1,5mm tüyler için olan ağda bantlarındanda aldım... bakalım bu akşam onları yapıcam... ekim gibi tüm vüvut epilasyona başlıyorum yüzüm için gittim.. 3 ayda bebek gibi oldu ah öncesinde kortizon ilaçlar beni mahfetmişti..

kuşum yeşil çayı bende aman aman sevemedim ama portakallı yada limonlusunu deniyorum bazen limon sıkıp içtiğimde oluyor... denedin mi sen böyle tarçın konusuna gelince süt pek sevmem kokuyor bana ona tarçın eklerim anca...

limonlu ve nanelii aldımm ben 1 gün birini birgünn diğerinii içiyorumm
poratakallısınıı duymamıştım onuda deneyimm
sütü bende sevmemm o yüzden bende azcık kakao atarımkii kokusuu gitsin diyeee
biryerde yine okudumda sütlü nescafe yapıp kadınn içine şeker yerine tarçın atıyormuşş acaba nasıl olurkii
benn şekersizz içemiyorumm çünküü birde böyle deniyimm bakalım

dünkü menüm...

sabah.. domates-salatalık yarımşar ve peynir-organik tam buğday ekmeği 2 dilim
ara..... yarımşar nektarin-armut
öğlen... az pilav-1 cordon blue
akşam.. potakal uyu taze sıkılmış ve mc den kepek ekmeğine ızgara tavuk sandaviç..

elma çayı 3 tane ... sihay çay kupa kupa valla... 2 lt su
kitap okumadım..

iş çıkışı avm ye gittim.. şampuan-dişmacunu-bronzlaştırıcı-seyahat çantası-ağda bezi falan aldım şu yeni çıkan 1,5mm tüyler için olan ağda bantlarındanda aldım... bakalım bu akşam onları yapıcam... ekim gibi tüm vüvut epilasyona başlıyorum yüzüm için gittim.. 3 ayda bebek gibi oldu ah öncesinde kortizon ilaçlar beni mahfetmişti..

canım tüm vücut için gitme bence.daha evlenecek çocuk sahibi olacaksın.bikini bölgesi ni epilasyon yaptıran bir tanıdığımın çocuğu olmadı.aman boşver

30 Ağustos gelmiş neyime.... diyesim geldi... hepiciğiniz tatil ben çalışıyorum öyle müüüüüüüüüüüüüüü.......

aman yaaa özel şirket işte
kesin yarın Atila bey şöyle der.... "aaaa bu gün otuz ağustos muydu aaaaa aaaaa ben unutmuşum.... neyse sizde çıkın isterseniz (saat 5:30 suları)"
çıksan bir türlü çıkmasan iki türlü bu nasıl bir zihniyet bankalar devlet daireleri kapalı biz şirkette işte... garip ama gerçek yani yarın kendi isteğim ve öz irademle izinli olacağım son yarım saatte çalışmayı tercih edeceğim... :33: :35:
yalnız değilsin bebeğim merak etme :26::26::26:
:27:neden seni spordan sorumlu bakan yaptım sanıyosun:27:

ya senin şu iğnelerin yokmuu:47: tam onikiden vuruyor yani varyaa
sana inat bu tombişlikten kurtulucam iştee gıcıkkkkkkkk:36:
evet aslında ben yine spora bakabillirdim en azından tekrar düzene girmeme de yardımcı olurdu ama aybikin olduğu da iyi olmuş genelde o kaytarır spordan :32::32:
hee kurtul da kaptan ben oliiimmm:27::27::27:

akrebim aybikin gözü senin makamda ben yeni farkettim :16::16:

Son düzenleme:
kızlarrrrr diyet spor hak getire düğün olayı bitti
kendime geliorum
yarın tartı nasıl cezalandıracak görcem artık
çalışan arkadaslara kolay gelsin:16::16:

ay kuşum hatun hamarat tabi... ama oya dantel bunlar benim uzmanlık alanım olduğundan hiiiiç gere yok yanim.... isteyene ben hemen cecik göndereyim ayol...
ben evde hiç boş durmam otururken tv izlerken ellerim çalışır ... istediğiniz çeyiz olsun hemen yapam ben kuşlar önce birer tane bulalım kim önce giderse ... ama durun bu aralar elimde dantel bir seccade var kuran kese ve tesbihliğini bitirdim ama namaz başörtüsü ile namazlık var... bitsin sizede başlayayım... bir şeyler kargolarım artık

benim çeyiz çıktı valla sağol bebeğim hamarat arkadasım benim :32::32:

limonlu ve nanelii aldımm ben 1 gün birini birgünn diğerinii içiyorumm
poratakallısınıı duymamıştım onuda deneyimm
sütü bende sevmemm o yüzden bende azcık kakao atarımkii kokusuu gitsin diyeee
biryerde yine okudumda sütlü nescafe yapıp kadınn içine şeker yerine tarçın atıyormuşş acaba nasıl olurkii
benn şekersizz içemiyorumm çünküü birde böyle deniyimm bakalım

bende deniyeyim bari şu tarçın olayını ben tatlandırıcı kullanıyorum genelde... oda 10 taneyi geçmeyecek dedi doktorum... bitki çaylarında asla şeker tatlandırıcı kullanmıyorum ama kahveyi içemiyorum işte...

canım tüm vücut için gitme bence.daha evlenecek çocuk sahibi olacaksın.bikini bölgesi ni epilasyon yaptıran bir tanıdığımın çocuğu olmadı.aman boşver

aaaa hiç duymamıştım.. aman aman kalsın zati utanırım annemin yanında bile soyunmam tasası tutmuştu ben başkalarına gösteremem ayol zati... dursun yerinde o artık başka yöntemlerlen deniycez... ama bacaklarım ve koltuk altı kesin gidicem sıkıldım artık....
tavsiyene teşekkür zati bahane arıyordum isabet oldu...
kış gelsin tenim açılsın belki lazer iyi gelir batıklar oluşmaya başladı bacaklarımda uyuz oluyorum yaaaa....
leke leke kalacak diye korkmaya başladım...

evet aslında ben yine spora bakabillirdim en azından tekrar düzene girmeme de yardımcı olurdu ama aybikin olduğu da iyi olmuş genelde o kaytarır spordan :32::32:

ah canım benim sendemi yoksam... ha haaaa :9: :88:
iyi bari tek kalşmadım...
ama erken kaçmam lazım anne kuşumun doğum günü bu gün... daha hediyeye karar veremedim... of yaaaa

Of ki ne offfff bugünnn bir buliz beğendimm çokk hoşuma gitti mavi renkte ,eğerki L beden olsaydıı alıppp dolapta saklıcaktımm ama L kalmamışş ,almışş olsaydımm bir günn onunn içine gireceğimm günüü hayel edipp o günn geldiğinde zevkle giyecektimmm
Bende kızıma S bedeninii aldımmmm onada çok güzel oldu
Artıkk güzel giyinmekk istiyorum

kuşum yoka seniydin spordan sorumlu bakan..
şu listemi bulmam lazım..bulablirsen sen de bak..ben karıştırmış olabilirim..aybike ne görev vermiştimki acep:26:

Of ki ne offfff bugünnn bir buliz beğendimm çokk hoşuma gitti mavi renkte ,eğerki L beden olsaydıı alıppp dolapta saklıcaktımm ama L kalmamışş ,almışş olsaydımm bir günn onunn içine gireceğimm günüü hayel edipp o günn geldiğinde zevkle giyecektimmm
Bende kızıma S bedeninii aldımmmm onada çok güzel oldu
Artıkk güzel giyinmekk istiyorum

giyinirsin kuşum onun da zamanı gelecek yalnız biraz sabır

dün ne yedim

sabah
üzüm, 1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara
2 sade lokum

öğle
2 dilim tam buğday ekmeği,dilme,acı biber,yoğurt

1 kupa karışık bitki çayı
spor:15 mekik,30 dk yürüyüş
kitap:efruz bey

dün akşam mutfağımı temizledim,balkonumu yıkadım,kızımın odasını temizledim,yıkanmış çarşafları serdim,pazardan aldığım süsbiberinin uçlarını kesip şişelere katıp turşu yaptım.

aaaa hiç duymamıştım.. aman aman kalsın zati utanırım annemin yanında bile soyunmam tasası tutmuştu ben başkalarına gösteremem ayol zati... dursun yerinde o artık başka yöntemlerlen deniycez... ama bacaklarım ve koltuk altı kesin gidicem sıkıldım artık....
tavsiyene teşekkür zati bahane arıyordum isabet oldu...
kış gelsin tenim açılsın belki lazer iyi gelir batıklar oluşmaya başladı bacaklarımda uyuz oluyorum yaaaa....
leke leke kalacak diye korkmaya başladım...

dediğim gibi canım boşver lazer sonuçta yumurtalıklara zarar veriyor.

burayı ben kapatıyorum genelde.
bugünkü menümü yazıp çıkıyorum
sabah 1 yumurta,1 poğaça,reçel,çikolata,peynir,fındık ezmesi azar azar hepsinden,azıcık ekmek
sonra piknikte epey abarttım
tavuk ızgara,salata,karpuz,patlıcan salatası,ekmek,karpuz,fanta
ara 2 kupa çay
ara 1 dilim karpuz

Back
X