Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arzuyu gördüm arzuyu gördümmm :52::52::52::52::52::52:
son halin galiba arzummm
seninde koldan bıngır bıngır sorunun var ben gibi
varmısın önümüzdeki haftadan itibaren göbek ve kol kasları kapışalım
kapışmadan hırsa binmeden geçmeyecek bu miskinlik
1 hafta boyunca spor kapışması kol kasları ve göbek kasları ok
bu hafta geçti artık cumadan sonra başlıyalım

yaaaa nerde görüyonuz şu resimleri yaa banada gösteriinnn:84::84::84:

arzuyu gördüm arzuyu gördümmm :52::52::52::52::52::52:
son halin galiba arzummm
seninde koldan bıngır bıngır sorunun var ben gibi
varmısın önümüzdeki haftadan itibaren göbek ve kol kasları kapışalım
kapışmadan hırsa binmeden geçmeyecek bu miskinlik
1 hafta boyunca spor kapışması kol kasları ve göbek kasları ok
bu hafta geçti artık cumadan sonra başlıyalım

yaaaa nerde görüyonuz şu resimleri yaa banada gösteriinnn:84::84::84:

ahahahaha gördüm resimleri:1: profile bakmamışım hiç

kızlar 4 otobüsü ile bugün merkeze geçiyorum hafta başında bahsettiğimmm illla katılmak zorunda olduğum toplantı için gidiyorum katılmamak için müdürü arattırdım hasta eleman gelemiyecek dedirttirdim dirilsin gelsin demişler :18::18::18::18: 1 gün önceden gidiyorum ki toplantıya yetişebileyim diye yarın buralarda değilim hiçbirşekilde nete giremem allahım yardım etsin bana dua edin yolun başında bir çaylak için birsürü ağır abi ile toplantıya amir misyonuyla girmek:28::28: beni panik yaptı aybik gülüyor benim halime :52::52::52::52: Allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah
dua edin kızlar duaya ihtiyacım var rabbim yanımda olsun inşallah beni utandırmasın
bir öğretmenle millieğitim bakanı ve müstesarlarının bulunduğu bir toplantıya katılmak ne ise benim gireceğim toplantı da böyle bir toplantı ....
:18::18::18::18::18::18::18:

Allah yüzünün akıyla çıkmayı nasip etsin. bol şanslar

dünkü menüm

sabah: közlenmiş patlıcan, domates, salatalık,şekersiz çay vebir dilim kepek ekmeği

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: 4 tane ızgara köfte, domates, biber ve soğan hepsinden birer parça ızgara da pişmiş

ara: bir armut

akşam: 6 y.kaşığı haşlanmış börülce salata şeklinde yağsız

ara: 2 fincan şekersiz çay

3 lt su ve 2 fincan yeşilçay

dün yemek işini annemde hallettik bulaşıkları yıkadım çıktık ordan eve geçer geçmez oğlanı banyo yaptırdım geçtim ütünün başına yine. Allah' ım o neydi öyle yap yap bitmiyor 11 e kadar ütü yaptım kabus gibiydi. sonra biraz kendime bakım yaptım duşumu aldım yattım.

bugünkü menüm
sabah sucuklu yumurta,1 dilim ekmek,2 fincan çay,1 tatlı kaşığı sarelle
ara yok
öğle 1kase patates yemeği,semizotu salatası,1 dilim ekmek
ara yarım nektari
ara 1 kupa yeşil çay

SPORLARI EKLEYELİM CANLAAARRR:77::84::84:

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//
aybuke:cuma* yok// c.tesi yok// pazr* 1 saat ahreket// p.tesi* 1 saat yürüyüş// salı* yok// çarşamba 25 dakika yüzme
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//salı*15 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum: cuma: 1 saat yüzme// c.tesi:1,5 saat yüzme// pazar: 3 saat aralıklı yürüyüş// p.tesi: 1,5 saat yürüyüş ve 100 mekik
nurceng:
karabiber:pazartesi*120dk yürüyüş
kraker:
irem-özge:
bülbül

<bugün moralim bozuk demiştim, ama şimdi iyyiim, sabah yaşadığım bir olumsuzluk tüm günümü yedi resmen, hatta bu yüzden nisa ya bile bağırdım, hiç kıyamadığım halde:53::53: şimdi kızıma gereksiz yere bağırıp kalitemi düşürmnin vicdan azabı içindeyim:26::26:

Günaydın kızlar.

Bildiğiniz üzere bu hafta kızanım okula başladı. İlk gün ağlayarak başlayan gün hafif ağlamaklı olarak bitti.
İkinci gün çok şükür daha iyiydi. Ağlayan başka çocukları görünce dudaklar hafif büzüştü ama ağlamadı.
Üçüncü gün artık anne sen beklemesende olur demeler başladı ama tabi ben yine de bekliyoruz okulda.
Bugün anneannesi ile gitmek istedi bende işe geldim.
Yarın yine birlikte gideceğiz.
Sabahtan mutlaka kilomu bildiririm. :42:

304367_10151070856343248_1673677843_n.jpg

SPORLARI EKLEYELİM CANLAAARRR:77::84::84:

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//P.tesi:20 dk yürüyüş//salı:25 dk yürüyüş//çarşamba//80 dk yürüyüş,60 dk yüksek tempolu zumba fitness//
aybuke:cuma* yok// c.tesi yok// pazr* 1 saat ahreket// p.tesi* 1 saat yürüyüş// salı* yok// çarşamba 25 dakika yüzme
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//salı*15 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum: cuma: 1 saat yüzme// c.tesi:1,5 saat yüzme// pazar: 3 saat aralıklı yürüyüş// p.tesi: 1,5 saat yürüyüş ve 100 mekik
nurceng:
karabiber:pazartesi*120dk yürüyüş
kraker:
irem-özge:
bülbül

bugünkü menüm
sabah sucuklu yumurta,1 dilim ekmek,2 fincan çay,1 tatlı kaşığı sarelle
ara yok
öğle 1kase patates yemeği,semizotu salatası,1 dilim ekmek
ara yarım nektari
ara 1 kupa yeşil çay

ooo büyük gelişme
hem akşam yok hem akşam sonrası ara yok :46:

güne başlarken
meyve salatası(erik,şeftali)

kahvaltı
peynir,zeytin,2 yumurta,3 ceviz,1 omega3,domates,salatalık

ara
incirli cevizli kurabiye,antepfıstıklı kek,2 kupa şekersiz açık çay

öğle
bol tavuklu dövme pilavı,yoğurt,acı antep biberi

ara
limonlu,vişneli,vanilyalı dondurma:131:

akşam
3 büyük bardak ayran,2 çatal tereyağlı makarna,2 kaşık türlü

2,5 litre su

dünkü menüm

sabah 3 adet tuzlu pasta öğlen yarım tavuk dürüm akşam yüsük çorbası yoğurtlu(patlıcan biber küçük doğranıp kavrulur üstüne sarımsaklı yoğurt) 1,5 dilim ekmek

okul çok yoğundu çıkışta pazara gittim sonra anneme çocuğu almaya eşim de geldi bırakmadılar akşam orda takıldık muhteşem yüzyılı seyrettim hazır evde değilken eve dönünce pazar malzemelerini yıkadım ve yattım

kitap ve spor yok

Back
X