Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ayrılma talebim vardı cuma günü yazmıştım ama kimse sallamamis arada kaynadı sanırım her neyse ben cikiyorumkendinize iyi bakın umarım herkes bir an önce hayırlısıyla hedefine kavusur

Son düzenleme:
kızlar ayrılma talebim vardı cuma günü yazmıştım ama kimse sallamamis arada kaynadı sanırım her neyse ben cikiyorumkendinize iyi bakın umarım herkes bir an önce hayırlısıyla hedefine kavusur

sallamamış lafı biraz ağır olmuş bülbül, bunun sallamamakla alakası yok, çünkü ayrılma taleplerine kaptan olarak akrep cevap veriyor, biz ne desek te boş malesef, biz isteriz ki guruba dahil olmuş kim olursa olsun birlikte hedefimize doğru yönlenelim,ben 1 yılı geçkindir buradayım, çok güzel kilo verdim, bu gurubun sayesinde, ayrılma lafı işte kolay olmuyor bu bağı kurduğunda, her ayrılık talebi bizi üzüyor,belki de bu yüzden ben dahil diğer arkadaşlar cevap vermemiştir.

akrep:
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar*1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:
arzum:Cuma...2 saat yuruyus
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül

slm hayirli aksamlar kizlar burda eski bir arkadas var sanirim kaptaniniz oluyor kendisine bir slm edeyim dedim ya suan yok sanirim zamaninda bende burada guzel kilo vermistimde eskidendi o diyeyim simdi o kaptaniniz olacak hanim sevinecek ama epey bir kilo aldim uc ay sonradada abimin dugunu var ve ben o sitresle dahada cok yemeye basladim vallaha careyi buraya kacmakta buldum
gerci hala kafamda bitirmis degilimde iki hakaret duyup gideyim dedim :))
damdan dusma gibi olmasinda bu nerden cikti felan demeyin kizlar ben buranin daimi kilo alanlarindanim beni taniyan bilen bilir kaptaniniz hele coook iyi bilir neyse onu burda tekrar bulduguma sevindimm
herkeze kolay gelsin ...
akrep guzelim ben geldim sopa yiyesim geldi birden :34::37:

284211_10151076386433248_104297405_n.jpg

teşekkürederim tatlı rakibem o sorunu çözzz lütfeeenn özledim ben seniiii

teşekkürler karabiberim kız varya annem bana der karabiberim diye karayım da :52::52::52::52: bende sıkıldım kilolardan 71/72 arası gidip gelmelerden hazırmıyızzzz hadi kızlar canlanın önümüzdeki hafta arzu ben rukgus kapışıyoruz yokmu daha gelen 2 kg yarışmasına

ben esmer değilimm ama neden böyle yaptımm nickimii bilmiyorum bende
ismimden sıkılmıştımm arkadaşımda böyle yap demiştii değiştirdimm,şimdi herkez böyle tanıyınca değiştirmedim bende
onunkide çubuk krakerdi
2 kilo yarışmasına bu hafta değilde haftaya olabilirimm
bu hafta çok şişim gibii bir hissim varr patlicakk balon misali yanii

merabakızlar
ben 2 akşamdır misafirlikteyim.onun için akşam öğünlerim fazla oldu.bu hafta öyle olmaz.+100 gr fazla çıktım .55.7 yim.2 akşamdır gitmesem kesin 55 olurdum ya.keşke gitmeseydim.ama neyse gitmezsem de küserler.bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum.
bende 2 kilo yarışına girmek istiyorum ve hedefime ulaşmak istiyorum artık.ama olur mu bilmiyorum?

senin kilon okadar güzelkii 100 gr fazla çıksa bile birşey olmazz
senin kilonda olmak çok isterdimm
kıskanıyorumm senii hemde çokkkkkkkkkkk:27:

2. TAKIM 274. ETAP**

akrep33 ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30%)
aybüke07( 69,7 / 69,7 / 0 / 0,00%)
genic( 58,1 / 58,1 / 0 / 0 %)
bahiresemanur( 71,5 /72,5 / -1/ -1,40%)
rukgus( 85 /83,5/ 1,5 /1,76 %)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )
kelebekcearzum( 76,2 /76,20 / 0/ 0%)
krakker(77.4 / 76,9 / 0,5 / 0,65 %)
karabiber01( 82,7 /81,8 /0,9/1.09 %)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,27%
özgeye ne oldu akrepcim ben birşeymi kaçırdımmm
listede adı yokk

Öncelikle herkese selamlar,

ben daha önce aranıza katılmak istediğimi yazmıştım, 2-3 hafta kadar oluyor. İki yıl kadar önce 6. takımda yer almıştım malesef kilo sorunuyla yeniden karşıkarşıyayım.

Takımda yer var mı bilmiyorum ama ben motivasyon kazanmak için müsadenizle düzenli olarak yazmaya başlayacagım. Takımda yer almasam da yazayım ki, daha fazla kilo almayayım:)

76 ile başladım 3 kilo verdim, şuan diyetisyene başladım ilk haftam. normalde neler yedigmi sordu kahvaltıya pek dokunmadı enteresan bi şekilde poğaça var kahvaltı menumde. öglen ve akşam yemeklerinden kıstı, ekmek ve şeker yok.
o zaman bismillah diyip başlıyorum.

17.09.2012 Pzt Sabah
1 adet poğaça
1 dilim peynir
şekersiz çay
maydonoz, dereotu.

11.00 de ara öğün olarak 1 soda içeceğim.

Yetişemedim. Tüm gün toplantıda ve sinir harbi içindeydim aklıma bile gelmedi. Ve hatta 1 kilo da almışım. Ben yürütemeyeceğim bu aralar bu işi belli. Enerjimi bu konuya yönlendiremiyorum. Affınıza sığınarak gruptan ayrılmak isterim. İşlerimi güçlerimi toparlayım tekrar dönerim bir gruba mümkün müdür? İlla ki zayıflanacak ama sanırım şimdi değil.

Seni çok iyii anlıyorumm canımm 4 ay önce bende birtürlüü yapamıyordumm olmuyordu birtürlüü
her pazartesi diyet günüm oluyordu ve aç kalmaya şok diyetlere başvuruyordum 3 gün aç kalıp saldırıyordumm olmuyordu artık
bende 2 ay kadar ara verdimm sonra artıkk kesinn birşeyler yapmaya kararr verdimmm ve 9 ağustosta kesinn kararr vererek başladımm
inann seninde belki kendinii hazır hissetmen lazımmm

EVEEETTT 2. HAFTAMIZINN SPOR YARIŞMASI SONUÇLARIDIR EFEEEMMMM:42:

akrep: 290 dakika
aybuke:145 dakika
genic: 45 dakika
rukgus : 330 dakika
bahire: 210 dakika
arzum:339 dakika
nurceng: !! YOK
karabiber:280 dakika
kraker: !! YOK
İrem-Özge: !! YOK
Bülbül: !! YOK

BUNA GÖRE

1. MİZ :339 dakika ileee arzuuuuummm:nazar::nazar::nazar::46:
2. MİZ: 330 dakika ileeee rukguuuuuuuusss:nazar::nazar::nazar::46:
3 .MÜZ :290 dakika ile akreeeeeeeeppp:nazar::nazar::nazar::46:

BU HAFTA SPOR YAPMAYARAK YARIŞMAMIZI CİDDİYE ALMADIĞINI GÖSTEREN ARKADAŞLARIMIZ İSEEEE
Nurceng, kraker, irem- özge ve bülbül:47::47::47:

arkadaşları tebrik ediyorummmm

ben hiç okumadımm görmedim şimdii gördümm yazınızıı

slm hayirli aksamlar kizlar burda eski bir arkadas var sanirim kaptaniniz oluyor kendisine bir slm edeyim dedim ya suan yok sanirim zamaninda bende burada guzel kilo vermistimde eskidendi o diyeyim simdi o kaptaniniz olacak hanim sevinecek ama epey bir kilo aldim uc ay sonradada abimin dugunu var ve ben o sitresle dahada cok yemeye basladim vallaha careyi buraya kacmakta buldum
damdan dusma gibi olmasinda bu nerden cikti felan demeyin kizlar ben buranin daimi kilo alanlarindanim beni taniyan bilen bilir kaptaniniz hele coook iyi bilir neyse onu burda tekrar bulduguma sevindimm
herkeze kolay gelsin ...

Öncelikle herkese selamlar,

ben daha önce aranıza katılmak istediğimi yazmıştım, 2-3 hafta kadar oluyor. İki yıl kadar önce 6. takımda yer almıştım malesef kilo sorunuyla yeniden karşıkarşıyayım.

Takımda yer var mı bilmiyorum ama ben motivasyon kazanmak için müsadenizle düzenli olarak yazmaya başlayacagım. Takımda yer almasam da yazayım ki, daha fazla kilo almayayım:)

76 ile başladım 3 kilo verdim, şuan diyetisyene başladım ilk haftam. normalde neler yedigmi sordu kahvaltıya pek dokunmadı enteresan bi şekilde poğaça var kahvaltı menumde. öglen ve akşam yemeklerinden kıstı, ekmek ve şeker yok.
o zaman bismillah diyip başlıyorum.

17.09.2012 Pzt Sabah
1 adet poğaça
1 dilim peynir
şekersiz çay
maydonoz, dereotu.

11.00 de ara öğün olarak 1 soda içeceğim.

Hoş geldiniz arkadaşlar kaptanımız size cevap verecektir
ceylin dietisyenin listesinii yazabilirisnn benim doktorda her ögün 3 ekmekk verdi bende burdaki arkadaşları dinleyerek gitmekten vazgeçtim ve spora yazıldımm
ben her öğün 1 ekmekk yiyorumm akşamları hariçç

Hoş geldiniz arkadaşlar kaptanımız size cevap verecektir
ceylin dietisyenin listesinii yazabilirisnn benim doktorda her ögün 3 ekmekk verdi bende burdaki arkadaşları dinleyerek gitmekten vazgeçtim ve spora yazıldımm
ben her öğün 1 ekmekk yiyorumm akşamları hariçç

Merhaba karabiber,

ben daha önce saglık sorunları yaşadım, ciddi ameliyatlar geçirdim, bu yüzden çok sıkı bir diyete başlamadı hemen. diyet listemi birazdan yazacagım iş yerinden giriyorum da:)

herkeze kolay gelsin ...

aman amann kimler gelmiş kimler gelmiişşşşş:29:hoş gelmiişşş:54:
kaç kilo oldun bakiimmm:23:

günayyydııınnnnnn :16::16::16::16:
kızlarrrr sabah sabah afyonum patlamadan günü istifa ile açtım Müd Yard istifa etti
yazışmaları falanı filanı sgk ilişik kesmesi benden
amir daha gelmedi
biri daha geldi göreve başlamak için
ben daha göreve başlatmayı bilmediğim için bekliyor
amir gelecek amir gelecek :52::52::52:

sallamamış lafı biraz ağır olmuş bülbül, bunun sallamamakla alakası yok, çünkü ayrılma taleplerine kaptan olarak akrep cevap veriyor, biz ne desek te boş malesef, biz isteriz ki guruba dahil olmuş kim olursa olsun birlikte hedefimize doğru yönlenelim,ben 1 yılı geçkindir buradayım, çok güzel kilo verdim, bu gurubun sayesinde, ayrılma lafı işte kolay olmuyor bu bağı kurduğunda, her ayrılık talebi bizi üzüyor,belki de bu yüzden ben dahil diğer arkadaşlar cevap vermemiştir.
aybikin dediklerine katılıyorum birbirimizi tanımadan sinerji veriyoruz sonra biri pat diye çıkıveriyor sonra motivemiz düşüyor gelen yeni arkadaşa alıştık kaynaştık sonra gidiyor yapmayın kızlar böyle ya birbirimizden güç alıyoruz
ben esmer değilimm ama neden böyle yaptımm nickimii bilmiyorum bende
ismimden sıkılmıştımm arkadaşımda böyle yap demiştii değiştirdimm,şimdi herkez böyle tanıyınca değiştirmedim bende
onunkide çubuk krakerdi
2 kilo yarışmasına bu hafta değilde haftaya olabilirimm
bu hafta çok şişim gibii bir hissim varr patlicakk balon misali yanii
regl haftandır canım tuzu sıfırla bol bol su iç 3/4 güne kadar şişin iner
senin kilon okadar güzelkii 100 gr fazla çıksa bile birşey olmazz
senin kilonda olmak çok isterdimm
kıskanıyorumm senii hemde çokkkkkkkkkkk:27:
kıskanma nazar etme ne olur yeme hareket et seninde olur gülşen varya şarkıcı gülşen kız o incecik hali ile spor hocası eşliğinde çalışıyormuş yaşam koçu tutmuş hatta eski spor hocası gülşenin zayıflamak uğruna çok yanlışlar yaptığını idda etmiş ama ne yaptığını söyleyemeden susturdular adamı
kısaca çalışmadan gayret göstermeden olmuyor emek vermek lazım

BUNA GÖRE

BU HAFTA SPOR YAPMAYARAK YARIŞMAMIZI CİDDİYE ALMADIĞINI GÖSTEREN ARKADAŞLARIMIZ İSEEEE

arzu rugkus akrep tebrik ederim bende 4. oldum galiba
hadi bakalım bu hafta başlasıııınnnnnn

Yetişemedim. Tüm gün toplantıda ve sinir harbi içindeydim aklıma bile gelmedi. Ve hatta 1 kilo da almışım. Ben yürütemeyeceğim bu aralar bu işi belli. Enerjimi bu konuya yönlendiremiyorum. Affınıza sığınarak gruptan ayrılmak isterim. İşlerimi güçlerimi toparlayım tekrar dönerim bir gruba mümkün müdür? İlla ki zayıflanacak ama sanırım şimdi değil.
tamam canım..saygıyla karşılarım hazır olduğunda başlarsın..

BUNA GÖRE

ellerine sağlık şekercim
bir kac haftadir yapamamistim ama dunden basladim ne mi iste su.... Kendime aylar once bir sirt cantasi aldim icinede spor ayakkabi esofman coraplarimi koydum... Aksamlari uzerimi degisip yuruyerek yolun yarisini bitiriyorum bazen evde isim yoksa eve kadar yuruyorum... Duyan herkes sok geciriyor kac km bilmem ama isten ev 4 saate yakin suruyor yani erenkoy sahrayiceditten kartal cevizliye kadar yuruyorum yarisindan cogunu sahilden yuruyorum yeniden basladim bakalim hayirlisi hic bir sey yapmazsam kucukyaliya kadar aracla gelip kalan kismini yurumek olucak.... Hadi kizlar herkes hareketegelsin..

ooo maaşallah:46::46:
yürüyüşsüz olmuyor zaten..kilo vermek isteyen günde en az 60 dk yürüyüş yapıcak..

Back
X