Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy sevsinler senin motivasyon hiç yukarı çıkmışmıydıkii:60: ayy iyiki geldin varya pek keyiflendim :60:takıma yeni kan alıcaktım ama senden iyi kan olurmu hiç duymuş gelmişsin sesimi heyecanım benim:60:
:60: ayy çok güldüm:60: yoğun çalışma ortamında düzenli yemek yiyememiş:60: canikomm düzenli pasta kek börek yedim desene o yğun çalışma ortamını çok iyi biliyorum beenn:33:
senin hafızada yerlerde anacıım bikere kilo verip ayrılmadın en son hamile kaldığın için ayrıldın baktın veremiyosun ee benden de kurtuluş yok hamile kalarak kurtardın paçayı ama şimdi yine düştün elimee:60:
söle bakim kaç oldun kaç kilo aldın:27:

az bile söylemişsin akrep motivasyonmuş şişkommmmmmmmmmmm nesliiii al sana motivasyon valla guruba girmesem bile emin ol mativasyonda bir numara tutacam seni yandın sen hahahaha:4::4:

gunaydinn ....
oooo katilim guzel valla motivasyonlarinizda guzeldir insallah bende biraz motivasyon yerlerdede
kendimi tanitayim tanisalim kizlar ben neslihan uc cocuk annesiyim 2007 yilinda kk ile tanistim ve burasi sayesinde cok guzel kilo verdim mezun olup karnemi aldim sonrasinda tekrar aldigim kilolari 2009 buraya gelip tekrar verdim calismaya basladim veee muhtemelen ayrildim takimdan kilo verdigim icin sonrasinda hamilelik gecirdim ucuncu bebegim dunyaya geldi malum bir sure diyetten uzak duruyorsun daha sonrasindada kilolari vermemekle kalmayip alamya felan basladim calisma hayatimda epey yogun oldugu icin duzenli yemek yeme olayi olmadi tabi
sonuc yine kk solugu burda aldim cunku hersabah bugun basliyacam diyerek kalkip baslayamamak dahada cok yemene felan mal oluyor oyuzden sizden sonsuz desteginizi bekliyorum
hos gerci akrepcigim beni bunalima daha fazla sokmassa tabi

şişkommmmmm benimmmmmmmmmmmm:33::33:

koç burcuyum :):1:

ev kazası akrepcim, üstüme kapı camı düştü, koluma dikiş filan atıldı....
oo fena olmuş canım ya bununla geçmiş olsun..
dün ve bugün yine hava çok sıcak ve hiç esinti falan yok.kızlar hayırlısı ile düğünümüzde bitti. kızımız evlendirdik her şey çok güzel oldu tabii orası buradan soğuk olduğundan ve çocukla git gellerden ben felaket hastayım üstüne sesim de kısıldı. grip geçecek de bu sesimi bir an önce düzeltmem lazım ben bile rahatsız oluyorum. evet ses kısıklığı için tavsiye bekliyorum sizlerden.
Ses kısıklığı için 1 çay bardağı Suda 1 kabuk tarçını 6-7 Dakika kaynat.ılıyınca iç
çok geçmiş olsun canım..
benden iyi ugrasacak adam bulaman bilmemmi
valla hem nasil pasta borek kurabiye alahh gormelisin canin cektiyse sanada gondereyim bacim
87 kiloyum bacim bunu gordugunde gozlerinin acildigini biliyorum hatta gobek felan atiyorsundur eminim ama vermek icin elimden geleni yapacam onuda soyleyim sana
akilli biliyorum hamile olarak ayrildim ama zayiflamistim ozamanda hafizam iyidir yani
gerci ben o hamileligi tamamlayamadim bacim dusuk yaptim sonrasinda tekrar hamile kaldim arkasdan oyleydi boyleydi derken iste sonuc 87 kilo hic bu kadar sisimemeistim ben ah cok kotuyum cok
oo ben 97 felan beklemiştim:1: o kadarda kötü değilmiş canım..
düşük için üzüldüm canım..hayırlısı böyleymiş demekki..
şişko nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhh ohhhhh yandan yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:21: :21: :8:

ooo siyah da gelmiişşşş.hoş geldin canım senin kilo ne alemde

akrep sendemi buralardsasın senin vaziyet ne
burdayım canım..
benim halim belli burdayım hala işte..bu hafta ucundan da olsa 65 i görebildim..
az bile söylemişsin akrep motivasyonmuş şişkommmmmmmmmmmm nesliiii al sana motivasyon valla guruba girmesem bile emin ol mativasyonda bir numara tutacam seni yandın sen hahahaha:4::4:
ayy nesli bana dayanıcakken bir de sen acaip güzel sürpriz oldun:60: hadi bakalım isterse vermesin şimdi:60:
şişkommmmmm benimmmmmmmmmmmm:33::33:

:60::60: hem de ne şişkoo:60:

sabah kahvaltım

iki lahmacun,2 ceviz,3 incirli cevizli kurabiye,şekersiz limonlu açık çay

ara
şekersiz limonlu açık çay

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii:33:
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:

oldu sanırım... oooh mis...

merhaba arkadaşlar...

yeni gelen bacılar hoş gelmişler....

bu hafta spor birincisi gene ben olmuşum tabrik edenlere teşekkür etmeyenler çatlasın... çok sıkı başladım bu haftaya... cuma 2 kilo gitmiş olur Allahın izniyle inşallah..

dünkü menüm...
sabah...yeşil biber-domates-salatalık-dil peyniri-minik bir parça helva-şekersiz çay
öğle...... yeşil çay ve nektarin..(çin japon insanları neden inceymiş meyve sebze yani yemek yerken öğünlerde soğuk yerine sindirimi kolaylaştırıcı sıcak yeşil veya farklı birki çayları tüketiyorlarmışşş)
akşam.... tavuk ciğeri sotesi 2 yemek kaşığı ve bol soğanlı biberli yeşil salata.... ılık suyla
ara......... nektarin ve açık şekersiz çay

2 lt su 2 kupa yeşil çay ve bolca açık siyah çay
puzzle mı kurdum masama başladım ona... kitap şimdilik yok kafamı toparlamam düşünmeme lazım gelen şeyler var...
spor 1 saat kadar taıbo müzikli spor salonunda öğrendiğim durmaksızın devam eden bir hareket kompozisyonu bütünü... sonra açma ve germeler

kahvaltıdan sonraki öğünler:

ara öğün: 1 sade soda

öğlen yemegi: yoğurtlu yarma çorbası
2 kaşık et sote
salata

kahvaltıdan beri de 3 bardak çay içtim.

yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgeldniz.

bugün malum ilk günümüzdü, çooooooooooookk yorgunum, ilk günden bismillah diyeceksniz belki ama her şey karman çorman olunca insan neolcak diye düşünmekten bile yoruluyor, eve geldim öğleden sonra, evi yine panayır yerine çevirmiş nisoşş, geldim geleli ev topluyorum, ve bu saat oldu ağzıma bir lokma koymadığımı fark ettim :53: :53: düşünün telaşemi ve yorgunluğumu artık, bu stres beni mahvetti :37:

slm hayirli aksamlar kizlar burda eski bir arkadas var sanirim kaptaniniz oluyor kendisine bir slm edeyim dedim ya suan yok sanirim zamaninda bende burada guzel kilo vermistimde eskidendi o diyeyim simdi o kaptaniniz olacak hanim sevinecek ama epey bir kilo aldim uc ay sonradada abimin dugunu var ve ben o sitresle dahada cok yemeye basladim vallaha careyi buraya kacmakta buldum
gerci hala kafamda bitirmis degilimde iki hakaret duyup gideyim dedim :))
damdan dusma gibi olmasinda bu nerden cikti felan demeyin kizlar ben buranin daimi kilo alanlarindanim beni taniyan bilen bilir kaptaniniz hele coook iyi bilir neyse onu burda tekrar bulduguma sevindimm
herkeze kolay gelsin ...
akrep guzelim ben geldim sopa yiyesim geldi birden :34::37:

Öncelikle herkese selamlar,

ben daha önce aranıza katılmak istediğimi yazmıştım, 2-3 hafta kadar oluyor. İki yıl kadar önce 6. takımda yer almıştım malesef kilo sorunuyla yeniden karşıkarşıyayım.

Takımda yer var mı bilmiyorum ama ben motivasyon kazanmak için müsadenizle düzenli olarak yazmaya başlayacagım. Takımda yer almasam da yazayım ki, daha fazla kilo almayayım:).

hoş geldiziniz arkadaşlarr, inşallah bol paylaşımlarla birlikte veririz kilolarımızı

ayyy sen ne güzel kararlar veriyorsun, keşke aynı şehirde olaydık, ben de istiyorum ama tek başıma olduğum için çekiniyorum, araba sürme işini hallettim şimdi benim acilen yüzme öğrenmem gerek:103:

Ay evet bende tek olmaktan biraz rahatsizim ama olsun ekim basi basliyorum kismetse .... Su kopyala yapistiri telefondan yapamiyorum ki askim... Neyse dursun simdi bir ara hallederim...

ben de kendimi tanıtayım,

memurluktan özel sektöre geçmiş 25 yaşında henüz bekarım :) kısmetse önümüzdeki yaza nişanım olacak, profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum, yüzmeyi gezmeyi pek bi severim :) arkadaş canlısıyımdır, pozitif düşünmeye çalışırım. İnatçıyımdır, kafama koydugumu öyle yada böyle yaparım.
Şimdilik bu kadar:)
istifaya nasıl karar verdin cesursun valla canımcım dikkatimi cektin nedense :16: bu arada hoş geldin geri dönmeyi düşünüyormusun peki uğraştın mı hiç
koç burcuyum :):1:

ev kazası akrepcim, üstüme kapı camı düştü, koluma dikiş filan atıldı....
geçmiş olsun tatlım
dün ve bugün yine hava çok sıcak ve hiç esinti falan yok.kızlar hayırlısı ile düğünümüzde bitti. kızımız evlendirdik her şey çok güzel oldu tabii orası buradan soğuk olduğundan ve çocukla git gellerden ben felaket hastayım üstüne sesim de kısıldı. grip geçecek de bu sesimi bir an önce düzeltmem lazım ben bile rahatsız oluyorum. evet ses kısıklığı için tavsiye bekliyorum sizlerden.
annnaaammm genic özleeedddiiiimmm kız seni hoş geldin umarım dinlenmişsindir. bir güzeeeeelll ohhh
sabah kahvaltım

iki lahmacun,2 ceviz,3 incirli cevizli kurabiye,şekersiz limonlu açık çay

ara
şekersiz limonlu açık çay

kız akrep sabahın köründe rüyanda mı gördün lahmacunu :16::16: ama fena fikir değil hoşuma gitti
kızlar bu arada gıdadan sorumlu bakan olarak açıklıyorum akrep yanlış yapmıyor menüyü örnek alabilirsiniz
vucuda protein ve vitamini eşit oranda alacağız ki kas kaybı olmasın bu arada sporla da kaslarımızı kuvvetlendireceğiz spor yaparken lütfen şunu aklınızdan çıkarmayın diyelim ki karın kaslarınızı çalıştırıyorsunuz diye karındaki yağların yanıp diğer bölgelerin yanmayacağını sanmayın metobolizmamızı hızlandırarak daha çok enerji tüketerek daha çok kilo veriyoruz kas kaybı olmaksızın kaslarımızı güçlendiriyoruz sadece
bir havuz düşünün su ile dolu alt musluğu açtık yukardan bakıyoruz en son dolan kısım aşağı doğru iner değilmi bunun gibi bir bütün verilir kilolar
kısaca akrebin menüsünde
karbonhidrat var
protein var
vitamin var
ve orantılı aşırıya kaçılmamış
günün ilk saatleri
yediklerimizi enerji ile yakabiliriz
sorun yok yani
akşam yemektense orantılı olarak sabah yemek daha mantıklı
en geç öğle yiyebiliriz ama akşam karbonhidrat yasssaaakkk kızlar

kızlar menülerimi yazıyorum
cuma günü
sabah
1 simit çay
ara çay
öğle patlıcan yemeği
akşam yok
cumartesi
kahvaltı ve öğle yemeği karışık oldu mercimek köftesi
yoğurt
akşam
yok
bol bol şekersiz çay iki litre su
pazar
domates zeytin soğan piyaz 2 yk zeytin yağ
2 dilim ekmek
öğle yemeği
patlıcan
akşam yemeği
yok
ara boll boll su
şekersiz çay
türk kahvesi kesinlikle şekersiz
pazartesi
simit
çay
ara
çay ve su
öğle yemeği
2 tabak makarna
çok kaçtığını biliyorum ama çoook açtım
akşama yine birşey yemiyecemmm
şu kahvaltı sorununu da halledersem süpppere olacakk kızlar

bu arada kızlar geçen hafta çarşambadan bu yana miğde ağrısından kıvranıyorum lansorumu alıyorum onu görmezden geliyorum sırt ağrısından duramıyacak duruma geldiğimi hatırlıyorum hafta sonu battaniyeyi çektim üstüme yattım terledim bir güzel biraz kendime geldim
fazla bu durumu ifade etmiyorum yok sayıyorum ki düzelsin miğdem diye hissetmiyeyim acıyı diye
bugün olabildiğince azaldı çok şükür
sadece oturduğum oda ve mutfağı temizleyebildim çok şükür
bugün odanın birine daha el atarım mesai bitimi

akrep kahvaltıda lahmacun mu yemiişşşşş:53::53: bir tane de yetmemiş 2 tane mi yemişşş, ooohh yarasın sefaaaann olsun akreeppp:49:

istifaya nasıl karar verdin cesursun valla canımcım dikkatimi cektin nedense :16: bu arada hoş geldin geri dönmeyi düşünüyormusun peki uğraştın mı hiç

canım valla hiç de zor olmadı :) insanlar öyle bi noktaya getiriyo ki seni istifa ediveriyosun :) ama benimki planlıydı iş bulup çıkmıştım hiç de pişman olmadım geçtigim şirketten dolayı. ama benim durumum biraz farklı özelden yazarım sana. iş yerinde oldugum için burdan yazamıyorum. sen de mi memursun?

Back
X