Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi akşamlar

sabah 2 ince kreple domates salatalık peynir zeytin şekersiz çay

öğlen yok

akşam 5 gibi 1 simit yarım domates 5 zeytin biraz peynir portakal suyu

spor 45 dk insanity workout kitap bıçak sırtı

bayanlarrr sabah motivasyonuna başlıyoruzz bakın elin yabancı kadını yememiş içmemiş evrim teorsini göstermiş bize!

$01.webp $02.webp $03.webp $04.webp $05.webp $06.webp $08.webp $09.webp

kıpır kıpır
bol hareketli ve bereketli bir gün olsun arkadaşlar...
hepinize hayırlı bir gün diliyorum..:16::16::16:

allahım allahım 66 olmuşum,iyi ki takıma geri dönmüşüm yoksa halim harapmış...
akrep kaçtı ki şimdi..:26::26::26:
bugünden tezi yok spora başlanacak,yenilenlere dikkat edilecek,haftada en az 1 kilo verilecek....yoksa :18::18::18:

arzucum yorumun beni aldı eskilere götürdü, iki sene önceki halimi gördüm bir de şimdikini fotolarda, kendime inanamadım mutalaka geriye dönmem lazım!

eeee kuşum yaş konum gerektiriyor... ayol yaşım geçiyor daha koca görmeden sarkmayalım dimi ama... :9: (gerçi evlenmeye pek niyetim yok ama o vakte kadar artık pörsürüm beee... :10:

Apartman bodrumundan gelen ceset kokuları ile sarhoş olmuş durumdayım, bütün bedenim uyuştu, nefes borum yanıyor, uyuyamayacağım kesin de yarın topiğe hiç uğramazsam polisi arayın kızlar, bir aybik vardı deyin, iyi kızdı deyin, 1 yıldır kilo vermeye çalışıyordu ama beceriksizdi işte deyin, belki de oksijen yokluğundan sereserpe fare gibi gitceezzz yatağımızdaaaaaa:43::43::43:

ne kokusu yahuuu:53: kedi filan mı öldü orda acaba?

DÜNKÜ MENÜM

sabah
1 şeftali
1 domates,4 zeytin,örgü peyniri,2 ceviz,omega3 tek kapsül

öğle
küçük bir parça güllaç(baş ağrısı başlayınca)1 kupa çay,yarım domates,

(ve benim başağrısı ilerledi dünden bu yana devam eden ishalin ve bulantımın üstüne eklendi.baktım kötü oluyorum eşimi aradım hemen ben fenayım gel hastaneye gidelim diye ki kolay kolay dr. a gitmeyen ilaç kullanmayan biriyimdir..tabii eşim gelene kadar son yediklerimde çıktı korkunç bulantılarla..acaip soğuk soğuk ter bastı beni ve her şey heryer dönüyor resmen.eşim geldi apar topar atladık arabaya acile düşünün acilde ayakta durabilmenin son kırıntılarıda gitti hemen tansiyon ölçüldü ve serum takıldı ben kendimden geçmiş haldeyim sadece hissediyorum tekerlekli sandalyeyle yatağa götürüldüm düşünün yani..gözümü açamıyorum herşey dönüyor midemi bulandırıyor..dün öğleden sonrayı hastanede geçirdim..serum kendime getirdi biraz beni..çıkışta tuhaftım ama daha iyiydim.)

akşam
kıymalı domates,tarhana çorbası,ekmek,yeşil soğan,azıcık bal..

(akşamları yemeden geçebiliyodum ama bundan sonra eşim bekçi olucak kesin.ben çorbayı yaparken o domatesleri doğradı tabii bana söylenerek:1:akşam yemiyodum ya o beni tüm gün aç geziyoırum sanıyor:1:artık mecburen otururum 2 kaşıkla gözüne yiyomuş gibi görünürüm mecburen çünkü akşam çok geç saat oluyor 8i geçiyor yemek saati)

geçmiş olsun akrepçimmm

nasılsın şimdi

kızlar ben bunaldım artık kendi sıkıntım yetmezmiş gibi tam toparlanmaya başlarken ,kuzenim aradı eşinin onu aldattığını düşünüyodu ,ben yok yapmaz diye onu teselli ediyodum ,dün bir erkek adıyla telefonda mesaj bulmuş eşine bu ne diye sormuş

kocası olacak adamda çocuklarının önünde onu feci bi şekilde dövmüş araya giren 10 yaşındaki kıznıda dövmüş ve 3 çocukla dışarıya atmış,beni aradı şaka yapıyo zannettim ,geceyi arkadaşında geçirdi benden uzakta biribirimizi çok severiz ailesine söylemiyo
dün saatlerce telefonda konuşup onu rahatlatmaya çalıştım hala duyduklarımın gerçek olduğuna inanamıyorum

3 çocuk üçüde okula gidiyo ,eve gelmesin bi daha diyomuş

böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin

tansiyonum fırladı ,kızımlada ilgilenemedim

bende durumlar böyle :43:

ufffff dur şimdi gaza geldim bende bu akşam eve erkenden gidip bakıma gireyim :34::34:

gir bebişim gir benim adem bile benle olduğundan beri çok dikkatli.. geçen alışveriş yapıyodum kendime onada parfüm-traş losyonu-traş sonrası nemlendirici-el kremi-deodorant vs... bir sürü şey aldım adam şok geçirdi... ayol kusura bakma ellerin ser cildin kuruyo hiç bakmıyosun kendine bu bir başlangıç olsun dedim gerçi biraz abarttım çok bakımlıdır ama bu aralar biraz yoğun saldı kendini...

valla kuşum yap yapmadınmı yerçekimi hava kirliliği stres yanlış beslenme mahfediyor kadınları.... DİKAT etmek lazım... benimki sürekli farklı görüyor beni saçım bir gün düz se diğer gün hareketli makyajım bir gün abartılıysa bir gün çok masum... kıyafet bir gün spor sa diğer gün klasik... ben kendimden sıkılıyım yoksa... ayol kocam olsa her gün kapıyı başka biri açıyor sanar o derece yani ha haaaa :9:

Apartman bodrumundan gelen ceset kokuları ile sarhoş olmuş durumdayım, bütün bedenim uyuştu, nefes borum yanıyor, uyuyamayacağım kesin de yarın topiğe hiç uğramazsam polisi arayın kızlar, bir aybik vardı deyin, iyi kızdı deyin, 1 yıldır kilo vermeye çalışıyordu ama beceriksizdi işte deyin, belki de oksijen yokluğundan sereserpe fare gibi gitceezzz yatağımızdaaaaaa:43::43::43:

geçmişi okuyamadığım içiğn anlayamadım ama

merak ettim ne ceseti ,ne kokusu :18:
korkutma beni

geçmiş olsun akrepçimmm

nasılsın şimdi

kızlar ben bunaldım artık kendi sıkıntım yetmezmiş gibi tam toparlanmaya başlarken ,kuzenim aradı eşinin onu aldattığını düşünüyodu ,ben yok yapmaz diye onu teselli ediyodum ,dün bir erkek adıyla telefonda mesaj bulmuş eşine bu ne diye sormuş

kocası olacak adamda çocuklarının önünde onu feci bi şekilde dövmüş araya giren 10 yaşındaki kıznıda dövmüş ve 3 çocukla dışarıya atmış,beni aradı şaka yapıyo zannettim ,geceyi arkadaşında geçirdi benden uzakta biribirimizi çok severiz ailesine söylemiyo
dün saatlerce telefonda konuşup onu rahatlatmaya çalıştım hala duyduklarımın gerçek olduğuna inanamıyorum

3 çocuk üçüde okula gidiyo ,eve gelmesin bi daha diyomuş

böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin

tansiyonum fırladı ,kızımlada ilgilenemedim

bende durumlar böyle :43:

kraker gözlerimi pörtlete pörtlete okudum resmenn :53:

bu nasıl bi adamdır ya, nasıl bi vicdan, ALLAH ıslah etsin!

günaydın millet....

dünkü menüm..

sabah... elma-2dlm tam buğday ekmeğine labne-çay
öğlen.... z.yağlı t.fasülye-domates çorbası yağsız
ara....... 2 dlm t.b.ekmeği labneli-1 fincan çorba
akşam... 1 kase keçi-inek-manda sütünden yapılmış yoğurt-minik salkım üzüm-haçlanmış tavuk bir kaç parça

2lt su....
kitap... bitti bilem
puzzle yarısına kadar bitti gibi.... :)
spor... 1,5 saat yürüyüş (avmdeki hariç hııııııııııııı)
dün iş çıkışı avm ye gittim gezdim dolaştım yürüyüş olsun diye alacağım anneme bir diş fırçası halbuki ama yürüyüş olsun dedim... 4 şey aldım çıktım.. ordan eve yürüdüm sonra masa daha kalkmamıştı küçük kardeşin nişanlısıyla kapıda karşılaştık gidiyodu baklım masa olduğu gibi duruyo içimden saydım birde genç ve kayınvalide görümce kayınpedere karşı ayıp dedim... neyse masa toplandı bulaşıklar yıkandı baharatlıklar kavanozlar yıkandı gene balık vardı ooooffff koku beni öldürüyor gene sildim mutfağı koku gitsin diye... vitrinden çıkanan bardakları kaldırdım ay şu vitrinede el atmam lazım içi dolu hepsi yıkanacak hafta sonuna artıkım...

kaptanım geçmişler olsun.... çok üzüldüm... krakker ooo adam bayağı hayvanmış yani kusura bakma... vicdansız ay böylesini benim elime verecekler Allah ne verdiyse artıkın....

DÜNKÜ MENÜM

sabah
1 şeftali
1 domates,4 zeytin,örgü peyniri,2 ceviz,omega3 tek kapsül

öğle
küçük bir parça güllaç(baş ağrısı başlayınca)1 kupa çay,yarım domates,

(ve benim başağrısı ilerledi dünden bu yana devam eden ishalin ve bulantımın üstüne eklendi.baktım kötü oluyorum eşimi aradım hemen ben fenayım gel hastaneye gidelim diye ki kolay kolay dr. a gitmeyen ilaç kullanmayan biriyimdir..tabii eşim gelene kadar son yediklerimde çıktı korkunç bulantılarla..acaip soğuk soğuk ter bastı beni ve her şey heryer dönüyor resmen.eşim geldi apar topar atladık arabaya acile düşünün acilde ayakta durabilmenin son kırıntılarıda gitti hemen tansiyon ölçüldü ve serum takıldı ben kendimden geçmiş haldeyim sadece hissediyorum tekerlekli sandalyeyle yatağa götürüldüm düşünün yani..gözümü açamıyorum herşey dönüyor midemi bulandırıyor..dün öğleden sonrayı hastanede geçirdim..serum kendime getirdi biraz beni..çıkışta tuhaftım ama daha iyiydim.)

akşam
kıymalı domates,tarhana çorbası,ekmek,yeşil soğan,azıcık bal..

(akşamları yemeden geçebiliyodum ama bundan sonra eşim bekçi olucak kesin.ben çorbayı yaparken o domatesleri doğradı tabii bana söylenerek:1:akşam yemiyodum ya o beni tüm gün aç geziyoırum sanıyor:1:artık mecburen otururum 2 kaşıkla gözüne yiyomuş gibi görünürüm mecburen çünkü akşam çok geç saat oluyor 8i geçiyor yemek saati)

canım çok geçmiş olsun. şimdi daha iyisindir umarım.

Back
X