Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaaa kızlar bizim binanın altında yani bodrum katında, buranın en meşhur restourantlarının birinin deposu vardı, adamlar kara işlere bulaştığı için battılar tepe taklak oldular, kimi hapiste, kimi şehri terketti gitti, adamların yerinde yeller esiyor, o meşhur restaurant mühürlendi vs.. elektirk borçları ödenmediği için elketirikleri kesilmiş, dolsyısı ile biizm bodrumda bulunan yaklaşık 1000 kadar kelle 3-4 aydır elektiriksiz dolaplarda duruyor, kokuyu siz tahmin edin artık, o kadar belediyeyi aradık zabıtayı aradık, kimse br şey yapmadı, ama mahalle perişandı, 50. başvurumuzdan bıkan polis nihayet gelmiş dün, dükkan açılmış bakılmış, zabıta ta teşrif etmiş, dükkan açılınca o kokmuş kelleler meydana çıkınca apartmana koku 5 kat fazlası ile yayıldı, şimdi mahlle perişan kokudan, resmennefes borum yanıyor, hastalık kapmadan temzilensiz istiyoruz amaaa gel gelelim mevzuat mevzuat mezuattt işte!!

geçmiş olsun akrepçimmm

nasılsın şimdi

kızlar ben bunaldım artık kendi sıkıntım yetmezmiş gibi tam toparlanmaya başlarken ,kuzenim aradı eşinin onu aldattığını düşünüyodu ,ben yok yapmaz diye onu teselli ediyodum ,dün bir erkek adıyla telefonda mesaj bulmuş eşine bu ne diye sormuş

kocası olacak adamda çocuklarının önünde onu feci bi şekilde dövmüş araya giren 10 yaşındaki kıznıda dövmüş ve 3 çocukla dışarıya atmış,beni aradı şaka yapıyo zannettim ,geceyi arkadaşında geçirdi benden uzakta biribirimizi çok severiz ailesine söylemiyo
dün saatlerce telefonda konuşup onu rahatlatmaya çalıştım hala duyduklarımın gerçek olduğuna inanamıyorum

3 çocuk üçüde okula gidiyo ,eve gelmesin bi daha diyomuş

böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin

tansiyonum fırladı ,kızımlada ilgilenemedim

bende durumlar böyle :43:

Allah korusun rabbim yardım etsin zor çok zor hemde 3 tane çocukla. bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir düşünce insan çocuklarını eşini nasıl sokağa atar hiç mi vicdan yok.

yaaa kızlar bizim binanın altında yani bodrum katında, buranın en meşhur restourantlarının birinin deposu vardı, adamlar kara işlere bulaştığı için battılar tepe taklak oldular, kimi hapiste, kimi şehri terketti gitti, adamların yerinde yeller esiyor, o meşhur restaurant mühürlendi vs.. elektirk borçları ödenmediği için elketirikleri kesilmiş, dolsyısı ile biizm bodrumda bulunan yaklaşık 1000 kadar kelle 3-4 aydır elektiriksiz dolaplarda duruyor, kokuyu siz tahmin edin artık, o kadar belediyeyi aradık zabıtayı aradık, kimse br şey yapmadı, ama mahalle perişandı, 50. başvurumuzdan bıkan polis nihayet gelmiş dün, dükkan açılmış bakılmış, zabıta ta teşrif etmiş, dükkan açılınca o kokmuş kelleler meydana çıkınca apartmana koku 5 kat fazlası ile yayıldı, şimdi mahlle perişan kokudan, resmennefes borum yanıyor, hastalık kapmadan temzilensiz istiyoruz amaaa gel gelelim mevzuat mevzuat mezuattt işte!!

hiç şaşırtıcı değil malesef. "mevzuat"

gir bebişim gir benim adem bile benle olduğundan beri çok dikkatli.. geçen alışveriş yapıyodum kendime onada parfüm-traş losyonu-traş sonrası nemlendirici-el kremi-deodorant vs... bir sürü şey aldım adam şok geçirdi... ayol kusura bakma ellerin ser cildin kuruyo hiç bakmıyosun kendine bu bir başlangıç olsun dedim gerçi biraz abarttım çok bakımlıdır ama bu aralar biraz yoğun saldı kendini...

valla kuşum yap yapmadınmı yerçekimi hava kirliliği stres yanlış beslenme mahfediyor kadınları.... DİKAT etmek lazım... benimki sürekli farklı görüyor beni saçım bir gün düz se diğer gün hareketli makyajım bir gün abartılıysa bir gün çok masum... kıyafet bir gün spor sa diğer gün klasik... ben kendimden sıkılıyım yoksa... ayol kocam olsa her gün kapıyı başka biri açıyor sanar o derece yani ha haaaa :9:

:)))) harikasın tatlım. bende dün aldım kendimi bakıma şimdi de kendimi kuş gibi hafif hissediyorum ohhhhh missssss misssss

sabah 6.30 da kalktım büyük oglumu okula yolladım 9 da eşimi birazdanda küçükleri okula yollicam sizler neler yaptınız bakalım
bugünde yürüyüş yapamicam spor ayakkabılarımı oglum giydi ve yırttı velet top oynaya oynaya yenisinide alamadım hala bu hafta alırım inşallah biran önce yürüyüşe başlamak istiyorumm :8::8:

sabah 6.30 da kalktım büyük oglumu okula yolladım 9 da eşimi birazdanda küçükleri okula yollicam sizler neler yaptınız bakalım
bugünde yürüyüş yapamicam spor ayakkabılarımı oglum giydi ve yırttı velet top oynaya oynaya yenisinide alamadım hala bu hafta alırım inşallah biran önce yürüyüşe başlamak istiyorumm :8::8:

durduğun kabahat kuşum hadi hadi başlayalım yürüyüş yürüyüş yürüyüş.................

günaydın millet....

dünkü menüm..

sabah... elma-2dlm tam buğday ekmeğine labne-çay
öğlen.... z.yağlı t.fasülye-domates çorbası yağsız
ara....... 2 dlm t.b.ekmeği labneli-1 fincan çorba
akşam... 1 kase keçi-inek-manda sütünden yapılmış yoğurt-minik salkım üzüm-haçlanmış tavuk bir kaç parça

2lt su....
kitap... bitti bilem
puzzle yarısına kadar bitti gibi.... :)
spor... 1,5 saat yürüyüş (avmdeki hariç hııııııııııııı)
dün iş çıkışı avm ye gittim gezdim dolaştım yürüyüş olsun diye alacağım anneme bir diş fırçası halbuki ama yürüyüş olsun dedim... 4 şey aldım çıktım.. ordan eve yürüdüm sonra masa daha kalkmamıştı küçük kardeşin nişanlısıyla kapıda karşılaştık gidiyodu baklım masa olduğu gibi duruyo içimden saydım birde genç ve kayınvalide görümce kayınpedere karşı ayıp dedim... neyse masa toplandı bulaşıklar yıkandı baharatlıklar kavanozlar yıkandı gene balık vardı ooooffff koku beni öldürüyor gene sildim mutfağı koku gitsin diye... vitrinden çıkanan bardakları kaldırdım ay şu vitrinede el atmam lazım içi dolu hepsi yıkanacak hafta sonuna artıkım...

arzucum bu ne yahu? dikkat ediyorum her geldiginde yiyip içip gidiyo bu gelinler?
ayıp diye bişey var, kardeşin bişey demiyo mu? yada evlenecegi kızın böyle olmasına nasıl gönlü elveriyo?

kıpır kıpır
bol hareketli ve bereketli bir gün olsun arkadaşlar...
hepinize hayırlı bir gün diliyorum..:16::16::16:
:66::66::66::66: inşallah canım :66::66::66:

allahım allahım 66 olmuşum,iyi ki takıma geri dönmüşüm yoksa halim harapmış...
akrep kaçtı ki şimdi..:26::26::26:
bugünden tezi yok spora başlanacak,yenilenlere dikkat edilecek,haftada en az 1 kilo verilecek....yoksa :18::18::18:
:111::111::111: hadi canım takımda olmasamda hep derdim banu asla kilo almaz :83::83::83:
üzülemmi sevinemmi bilemedim :27::27: şimdi kilo almasan takımda olmicaktın üzülecektim valla :27::27:
geçmiş olsun akrepçimmm

böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin :43:
allah sabır versin yardımcıları olsun inşallah o adamada akıl fikir versin

valla kuşum yap yapmadınmı yerçekimi hava kirliliği stres yanlış beslenme mahfediyor kadınları.... DİKAT etmek lazım... benimki sürekli farklı görüyor beni saçım bir gün düz se diğer gün hareketli makyajım bir gün abartılıysa bir gün çok masum... kıyafet bir gün spor sa diğer gün klasik... ben kendimden sıkılıyım yoksa... ayol kocam olsa her gün kapıyı başka biri açıyor sanar o derece yani ha haaaa :9:
valla süpersin bende yapa bilsem keşke pis pasaklı gezmem ama çokta dikkat etmem

yaaa kızlar bizim binanın altında yani bodrum katında, buranın en meşhur restourantlarının birinin deposu vardı, adamlar kara işlere bulaştığı için battılar tepe taklak perişan kokudan, resmennefes borum yanıyor, hastalık kapmadan temzilensiz istiyoruz amaaa gel gelelim mevzuat mevzuat mezuattt işte!!
allahımmmmmmmm igrenç inşallah insanlar hastaolmadan mikrop kapmadan dezenfekte ederler oraları:25::25::25::25:

dünkü menüm

sabah: kepek ekmeğini tost, çeri domates 3 tane ve şekersiz 1 fincan çay

ara: yeşilçay 1 bardak

öğle: çorba, bir tane salatalık ve bir dilim ekmek

ara: bir mürdüm eriği 2 tane küçük şeftali

akşam: üçgen bir dilim sebzeli omlet(k.valide yapmış içinde maydonoz, kırmızı ve yeşil biber, baharat, yumurta, süt ve mısır unu bildiğiniz tava böreği gibi), semizotu salatası yoğurtlu

2,5 lt su.

iş çıkışı manava uğradım sebze aldım ve nar gördüm dayanamadım 2 tane de nar aldım k.valideye gittim. yemekten sonra masayı bulaşıkları hallettim oğlanın kirli çamaşırlarını çantasını toparladım çıktık eve geldik. arka balkonu yıkadım makinemdeki çamaşırları astım. sebzeli çorbamı ocağa koydum. oğlanı banyo yaptırdım çantasını boşalttım. çocuğum heryeri isilik olmuş eylülün 25 ine geldik düşünün. banyodan sonra tırnaklarını kestim, isilik olan yerlerine biraz bebek pudrası sürdüm ki sönsün kızarıkları. dondurma yemek istedi eline verdim bir tane magnum kendininkini yemedi babasınınkine sulandı sonra değiştiler falan zorla yedi. biber dolası vardı onu da ocağa koydum sonra oğluşla beraber puzzle yaptım, boyama yaptım, kitap okuduk uyku vaktimiz geldiğinde onu yatırdım. çorbamı blenderdan geçirdim. haftasonu kek yapmıştım kalanları atmayayım diye pudingli kekli meyveli kup yaptım bugün için süpriz evdekilere. çıkan bulaşıkları hallettim, tezgahı, ocağı,fırını, sildim ve geçen hafta size söylediğim kitapları aldım dün öğle arası molasında başladım okumaya. 50 sayfa kadar okuduktan sonra kalktım duşa girdim bir güzel keselendim. sonra peeling yaptım bacaklarıma. duştan sonra ayaklarıma vazelin sürdüm çoraplarımı giydim yüzüme maske yaptım o kururken ben bir güzel kremledim kendimi maskemi yıkadım kirpiklerime badem yağı sürdüm. yüzümüde kremledim. sonra çoraplarımı çıkardım ayaklarıma tırnaklarıma kestim törpüledim en son losyonun sürdüm giyindim kuşandım mis gibi uyudum.

Çocuğunuza Kulak Verin - Aletha j. Solter yazarı.

akrepcim çok geçmiş olsun://
akşam yemeklerine bi süre dikkat etsen, belki de gerçekten o yüzden oluyodur, vitaminsiz kalmışsındır?
yavaştan yavaştan geliyorum diyodu zaten...çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

arzucum bu ne yahu? dikkat ediyorum her geldiginde yiyip içip gidiyo bu gelinler?
ayıp diye bişey var, kardeşin bişey demiyo mu? yada evlenecegi kızın böyle olmasına nasıl gönlü elveriyo?

ben nişanlıyken bile gittiğimde herşeyini yaptım kaç senedir yazları karadenize gidiyorlar o gelmeden evini temizledim. bu sene yazın gittiğimizde karadenize yine ona birşey yaptırmadım görümceler gelmeden ben yine heryeri temizledim yıkadım akladım pakladım. bu sene ben birşey yapamadım çünkü çok ters bir zamana geldi eve kadın da aldırtmıyor kendi zaten çok titiz ben ilk zamanlar yaptığımda korkyordum acaba beğendimi diye hep soru işareti oluyordu ama şimdi o da rahat bende bazen kafama göre giderken bakarım mesela cif mi bitmiş alır giderim ya da başka birşey kafama göre o da artık bana karışmıyor kafama göre yapıyorum. önceleri yapma etme boşver ben sonra yaparım falan derdi şimdi alıştı demiyor biliyorki ben bütün o bulaşıkları tencereleri ocağı halettmeden çıkmam ordan. çünkü onun huyunu biliyorum.

kızlar ben 2. katta oturuyorum ben alt kaç ben taşındığımdan beri boştu şimdi geçen hafta taşındılar. benim evde eliptik bisiklet var binicem binemiyorum aşağıya ses gider diye korkuyorum akşam ya da sabah farketmez. acaba bunun altına ekstradan bir minder falan mı koysam aşağıya ses gitmesin diye. napiyim bana bir akıl verin hadi.

hemen cevap veriyorum ufak olan 110 kg kadar kardeşim 70 kg civarı... kız uzun ve ama basen olarak çok geniş kardeşim ince aynı boydalar... ama annesi gibi duruyor... öyle tembelki işte sen hesap et... gamsız... kardeşim diyor ama takmıyorki.... üstelik bir yerde toz görse iki gelinde ay çok kirlenmiş ev arzuuuuuuu haftasonlarını ayırda bir temizlik yap diye aklım çıkıyor bir yerde bir toz kir olacak diye ayol bu yaştan sonra iki kıytırık hatuna ağız açtırmam ben .... güya 3 senedlik evli olan la 3 senedir sevgli nişanlı olan bir hafta sonu gelip biz mi temizlesek demiyolarmı deliriyorum... yav kardeşim büyüğü manikürlü ellerine eldiven takar çayını alır öyle temizlik yapar (ki bunun evine haftalık kadını gelir bulaşıkları bile biriktiriyormuş varın siz düşünün ama lafa geldimi sosyetik titiz) küçüğünün kilodan heralde hep koca karı gibi bir yerleri ağrır kırar döker sakar azıcık (bu 3 kız kardeş evin yolunu unuttu valla her gün bizde işten sonra - haftasonu sabahtan kahvaltıyla hatta bizi o uyandırıyor zile basıp kardeşimin yanına uzanır kahvaltı hazır olana kadar odada... kahvaltı eder sonra çıkıp giderler ben yatak toplarım masa toplarım evde iş yapmıyım diye bize kaçıyo yani)))))

daha ne diyim ben yav KÖLE İZAURA gibim vallah....

ben nişanlıyken bile gittiğimde herşeyini yaptım kaç senedir yazları karadenize gidiyorlar o gelmeden evini temizledim. bu sene yazın gittiğimizde karadenize yine ona birşey yaptırmadım görümceler gelmeden ben yine heryeri temizledim yıkadım akladım pakladım. bu sene ben birşey yapamadım çünkü çok ters bir zamana geldi eve kadın da aldırtmıyor kendi zaten çok titiz ben ilk zamanlar yaptığımda korkyordum acaba beğendimi diye hep soru işareti oluyordu ama şimdi o da rahat bende bazen kafama göre giderken bakarım mesela cif mi bitmiş alır giderim ya da başka birşey kafama göre o da artık bana karışmıyor kafama göre yapıyorum. önceleri yapma etme boşver ben sonra yaparım falan derdi şimdi alıştı demiyor biliyorki ben bütün o bulaşıkları tencereleri ocağı halettmeden çıkmam ordan. çünkü onun huyunu biliyorum.

ay kuşum bizimkilerde ellerine alırlar pasta malzemesi gelirler mutfak çikolata halılar kakao tencerelerin dibi tutar bir kaşık yıkamadan lavaboyu doldururlar sonra tatlılarını yerler tabak bardak çatal balkonda yada tv karşısında sehpada aynen bırakılır ve gidilir.... şimdikilerde utanma vicdan yok anacım Allah anama veremedi bana senin gibisini versin ne diyim...

geçmiş olsun akrepçimmm

nasılsın şimdi

kızlar ben bunaldım artık kendi sıkıntım yetmezmiş gibi tam toparlanmaya başlarken ,kuzenim aradı eşinin onu aldattığını düşünüyodu ,ben yok yapmaz diye onu teselli ediyodum ,dün bir erkek adıyla telefonda mesaj bulmuş eşine bu ne diye sormuş

kocası olacak adamda çocuklarının önünde onu feci bi şekilde dövmüş araya giren 10 yaşındaki kıznıda dövmüş ve 3 çocukla dışarıya atmış,beni aradı şaka yapıyo zannettim ,geceyi arkadaşında geçirdi benden uzakta biribirimizi çok severiz ailesine söylemiyo
dün saatlerce telefonda konuşup onu rahatlatmaya çalıştım hala duyduklarımın gerçek olduğuna inanamıyorum

böyle şeyleri hep duyardımda aile yakınımızdan birinin başına ilk defa geliyo ,aahh aahh Allah ıslah etsin ,akıl fikir versin

tansiyonum fırladı ,kızımlada ilgilenemedim

bende durumlar böyle :43:
hasbiyallah ve nimel vekil nimel mevla ve nimel masir

tatlım çok sağol geçmiş olsun dileğin için kuzenine çok üzüldüm inan böylesi bir öküze denk gelmiş..hiç gitmesinde o eve zaten..demekki var birisi ve vazgeçmiş ailesinden..öylesi adama kuzenin ve çocukları vermeyin ve o rezil olmayı haketmiş Allah fazlasıyla çıkarıcaktır o 3 çocuğun ve kuzeninin hakkını merak etme şekercik..
Rabbim kuzenine ve o çocuklara güç kuvvet versin ve şükretsin öylesi adamdan ayrı düştüğü için:47: pöff ya çok sinir oldum yaa:47:
Size güzel şeyler yazmak istiyorum ben artık yaaaaa.....:43:
canım benim yaa..tatlım biz insanız herşey bizim için..üzme kendini..
canım çok geçmiş olsun. şimdi daha iyisindir umarım.
daha iyiyim canım sağol..inş. tekrar etmez..
uff feciii olmuş yaa..ölür insan o kokudan bişey de yiyemez ıyyyyyyyyy iğrençç o kokmuş şeyleri yermiş gibiiii
akrep çok geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey yoktur:(((
sağol canım..yoktur inş..ben dr.u beklemedim..azıcık iyi hissedince çıktım:31:
:)))) harikasın tatlım. bende dün aldım kendimi bakıma şimdi de kendimi kuş gibi hafif hissediyorum ohhhhh missssss misssss
ben her hafta iki gün gece gidiyor tabi benim de bakım akşamım oluyor ama canım çekti şimdi akşam fırsat bulur iseem yapıcam işte bir daha oku oku canımız çekiyor yanii:52:

sorma ya ben sinir oluyorum burdan okudukça

ay kuşum bizimkilerde ellerine alırlar pasta malzemesi gelirler mutfak çikolata halılar kakao tencerelerin dibi tutar bir kaşık yıkamadan lavaboyu doldururlar sonra tatlılarını yerler tabak bardak çatal balkonda yada tv karşısında sehpada aynen bırakılır ve gidilir.... şimdikilerde utanma vicdan yok anacım Allah anama veremedi bana senin gibisini versin ne diyim...

Amin canım Allah sana senin gibisini nasip etsin ayol sen benden daha hamarat daha düşüncelisin bebeğim. her ne kadar arada sırada kızsam da sinirlensem de k.valideye sonuçta eşimin annesi eşimi çok seviyorum gerek ona gerek k.pedere gerek de görümcelere saygıda kusur etmemek için elimden geleni yapıyorum. kendi evimin huzuru için. iki tane görümcem var evlerine giderken asla elim boş gitmem evimde çzel birşey yaptıysam kesinlikle onlara ayırırım ya da götürürüm. gidince misafir gibi oturmam kesinlikle yapılacak ne varsa ütü yapılacaksa ütü yemek yapılacaksa yemek ne yapılacaksa da yaparım asla sormam yapılacak olanı görüneni yaparım. belli sınırlar çerçevesindedir ilşkimiz ama ben isterdimki abla kardeş olalım olmayınca olmuyor zorlamanında anlamı yok onun için sınırlı bir ilşikimiz var ikisiiylede. kötü olmasında varsın böyle olsun.

nasıl oldun akşamdan beri canımcım..
ben besin zehirlenmesine benzettim anlattıklarından,ya da mideni üşütmüşsün gibi geldi..
son zamanlarda benim de mide şikayetlerim hortladı,kontrol ettirmem lazım da o hortumu yutmak can sıkıcı yahu..

evet yeni kararlar aldığım güne tam gaz devam ediyorum,şimdiden 1 litre su içildi,30 dakika pilates yapıldı,öğleden sonra da 3 mil leslie yapabilirsem ne ala..
zulaleycim hem dikkatsizlik hem de kullandığım ilaçların yan etkisi bu kilolar bana.artık ilaçları bıraktım,vermeye başlarım diye düşünüyorum..

Back
X