Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlarrrrrr:72::72::72: Güzel bir hafta geçirmek dilegi ile
Sabah kahvaltı yapamadım bir neskafe ve bir zeytin attım agzıma ara ögün olarak kahvaltı yapacagım galiba.Bir degişiklik yapayım dedim işe yürüyerek geldim yaklaşık 20 dakka sürdü en azından hareket olsun dedim :34: :34: :34:

ooo süper işyerin yakın demekki akşamda yürüyerek dönersen 40 dakika spor yapmış olursun

günayyydııınnn kızlarrrr

kızlar iyice saldım
bu hafta benim toparlanma haftam olsun ok
oohhh evin misgibi olmuştur yorulduguna deyiyor valla temizlik gibisi varmı:21::21: komşudanda kurtulmuşsun inşallah gelen gideni aratmaz

günaydın kızlar
behirem hoş gelmişin...
bu arada saçrengimi değiştirdim kuşlar...
günaydın canım çok merak ettim ne renk yaptın
bende 1 defasında boyamıştım amanınnn çok felaketti hiç yakışmamıştı birdahamı aslaaaaaaaaa

Evet pazartesi kilo bildiririm demiştim gecen hafta söyledigim kilo aynıyım tabi takıma almazsa akrep hanım bende diyet yapmaz isem olacagı bu 67,9 :43::43: belki daha fazla buna dur diyemiyorum malesef kızlar .Benim problemim gece yemek yemek gece uyanıp makarna çikolatayı rahatca yiyebiliyorum.Birde sporu tamamen bırakmam.
yürümeye başlayacagım en azından işse yürüyerek gelip gitmeye çalışlacagım

amanınn kızım sen napıyorsun :20::20::20: 10 bardak nedemek yav bence biran önce onun sayısını düşür canım inşallah şekerli içmiyorsundur

günaydın 2. takım fıstıkları..
yapıldı mı hafta sonu sporları..
iş güç hiç bitmez,kendinize vakit ayırmayı unutmayın..

akrep: cuma:
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma
arzum:cuma
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma :

akrep ben ne zaman yarışmaya katılıcam?

gelip gidip yazıyorum ama bende yarışlara katılmak istiyorum biraz motivasyona ihtiyacım varda.

bu sabah kahvaltı yapmadım mevlüte gittim öğlen bir kase tavuklu pilav ve 4-5 tane lokma yedim birde türk kahvesi içtim.akşam yemek yemedim doğal olarak.başanayım da semerimi yiyeyim dedim.

insaninty yaptım 40 dk ve 8 min abs yaptım toplam sporum 48 dk bugunluk

Günaydın kızlarrrrrr:72::72::72: Güzel bir hafta geçirmek dilegi ile
Sabah kahvaltı yapamadım bir neskafe ve bir zeytin attım agzıma ara ögün olarak kahvaltı yapacagım galiba.Bir degişiklik yapayım dedim işe yürüyerek geldim yaklaşık 20 dakka sürdü en azından hareket olsun dedim :34: :34: :34:

bizim takımın en önemli kurallarından biri güne kahvaltısız başlamamak kızlar.benim de sabahlarım çok hareketli geçiyor,hakkıyla kahvaltı yapmama zaman kalmıyor.o yüzden 3-4 bardak su ve müsliyle başlıyorum güne.metabolizmamızın çalışması için az da olsa yakıta ihtiyacı var..haydi yarın güzelce kahvaltı edip gelin..:39::39:

günayyydııınnn kızlarrrr
iyi bir hafta bizim olsun
4 gün saldım kendimi mecburen
2 gün bilmediğim bir yerdeydim ne bulduysam yedim
hafta sonu regl dim cumartesi tembeldim ama evim mahvolmuştu temizliğin ucundan tuttum biraz
pazar günü tam bir temizlik günümdü
salon perdeleri ve camlarına kadar pırıl pırıl oldu
ne zamandır cam silmiyorum üst komsum yüzünden kırmamak için hiç ifade etmedim ama onun yüzünden cam silmiyordum
kadın ne bulursa takır tukur üstümdan çırpıyor çıpınca camım pencerem mahvoluyor
en gücüme gideni bir kere sildim daha cam kurumadı
kili çırptı kilimin tozları bir güzel cama yapıştı hiç utanmadı ya
mutfak balkonumu hergün süpürüyordum ya çekirdek ya domates kabuğu oluyordu
sabr ettim bir ara temizlemedim baksın utansın diye 5 ay aaaa kadın iyice salıverdi temizlerken yine edepli kirletiyordu
yeniden temizlemeye başladım falan
neyse ki taşındılar bu durumu fırsat bilen ben salon penceresinden başladım perdeler yıkandı
salon,mutfak ve balkon temizlendi
heryerim ağrıyor
bugüne iş kaldı
ütü yapılacak çamaşırlar dürülüp kaldırılacak arka oda temizlenecek camı silinecek perdesi makinaya atılacak
bugün o kadar yorulmam
felsefeye devam hergün 30 dk temizlik felsefesine takılırken rahattım bir bıraktım yine dolaşmaya başladı elim ayağım
kızlar iyice saldım
bu hafta benim toparlanma haftam olsun ok
benim de haftasonum temizlikle geçti.kendime de vakit ayırdım,saçımı boyadım,peeling yaptım,manikür,pedikür,ağda derken bakıma girmiş kadar oldum..:27::27:
o komşuna da allah hidayet versin,kul hakkına girdiğini bilmiyor demek..
günaydın kızlar
behirem hoş gelmişin...

benim bütün hafta sonum temizlik yaparak geçti aralarda yürüyüşlerde yaptım...
ama iyiyim bünye alışkın nede olsa...
bu arada saçrengimi değiştirdim kuşlar...

güle güle kullan canım..değişiklik iyidir arada..ben de koyu kahveden küllü sarıya döndüm..eşimin yoğun ısrarlarıyla..

günaydın kızlar.....yoğunum giremedim

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş //
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//

günaydın 2. takım fıstıkları..
yapıldı mı hafta sonu sporları..
iş güç hiç bitmez,kendinize vakit ayırmayı unutmayın..
yok canııııı neredeeee
çok haklısın canım okullar açıldıgından beri ebde bir düzen otutturamadım bende ama olucak inşallah bıkmadım yorulmadım :4::4::4::4::4::4:

günaydın canımmm :16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar kendi yürüyüşlerimi en son listeye ekledim:
akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş //
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş

Son düzenleme:
çok yogun bir hafta sonu geçirdim misafirlerim vardı yedim yedim yedim dur diyemiyorum kendime sanki içime tazmanya canavarı kaçmış :24::24::24:
spor ayakabılarımı aldım kuzularımı okula yollayınca direk sahile yürüyüşe artık allah ne verdiyse :10::10:
sizler neler yapmışsınız geçmişi okuyum bi
hayırlı olsun bakalım yürümekden tez zamanda yırtılır inşallah :46::46:

ooo süper işyerin yakın demekki akşamda yürüyerek dönersen 40 dakika spor yapmış olursun

oohhh evin misgibi olmuştur yorulduguna deyiyor valla temizlik gibisi varmı:21::21: komşudanda kurtulmuşsun inşallah gelen gideni aratmaz

günaydın canım çok merak ettim ne renk yaptın
bende 1 defasında boyamıştım amanınnn çok felaketti hiç yakışmamıştı birdahamı aslaaaaaaaaa

amanınn kızım sen napıyorsun :20::20::20: 10 bardak nedemek yav bence biran önce onun sayısını düşür canım inşallah şekerli içmiyorsundur
He valla 10 bardagı geçiyor bile yok ben şeker kulanmam çaydada kahvedede biraz süt tozu ama yanında çikolata oluyor akşam içersem eger :44::44::44::44:

bizim takımın en önemli kurallarından biri güne kahvaltısız başlamamak kızlar.benim de sabahlarım çok hareketli geçiyor,hakkıyla kahvaltı yapmama zaman kalmıyor.o yüzden 3-4 bardak su ve müsliyle başlıyorum güne.metabolizmamızın çalışması için az da olsa yakıta ihtiyacı var..haydi yarın güzelce kahvaltı edip gelin..:39::39:
vakitten yok yiyemedim ama dikkat edersen kahve ve bir zeytin yediğimi metobolizmamı çalıştırdıgımı görürsün ara ögünümüde kahvaltı gibi yaparım :51::51:
ikkat

günaydın
günaydın :35::35::35::35:

öğlen oldu ama yine de herkese günaydınnnnn:)

sabah doktor kontrolum vardı, Allahıma şükür korkulan çıkmadı, sapasağlamım daha önce kalp sorunu yaşamıştım da....

haftasonu diyetisyenimle de herşey güzel gitti vermeyi bırak aksine almışımdır derken 500 gram vermişim şuan 72 kg yum.

listemi değiştirdi.

dünkü menüm:

sabah 4 dilim peynir, bol maydonoz (limonlu), şekersiz çay, 1 domates

ara:1 soda

öğlen: yarım tabak pilav, yogurt, salata

akşam: çorba, salata, 6 kaşık sebze yemeği

hoş buldum kuşum şöyle bir göz gezdirdim 2. olmuşuz bu hafta
rukguuuusss nerdesin nasıl verdin 2,5 kg paylaşımların menülerin azaldı iyiceeeee
arzu saçların hangi renk oldu merak ettim güzel olmuştur mutlaka güle güle sağlıkla kullan canım

renk iyice koyuldu yakında resim eklerim... koyu kestane dedim güneşte mor duruyo ha ha :51: herkes avukata benzetti ne alakaysa beğendiler ekliycem $FB,paris.webp

bundan gibi tam rengi bulamadım....

Son düzenleme:
kızlar kendi yürüyüşlerimi en son listeye ekledim:
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//salı..
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
rukgus:cuma

sabah doktor kontrolum vardı, Allahıma şükür korkulan çıkmadı, sapasağlamım daha önce kalp sorunu yaşamıştım da....

haftasonu diyetisyenimle de herşey güzel gitti vermeyi bırak aksine almışımdır derken 500 gram vermişim şuan 72 kg yum.

listemi değiştirdi.

dünkü menüm:

sevindim tatlım da se ekmek yemiyor musun hiç??? hadi pilav makarna varsa anladık ama kahvaltılarda niye yok eleştirmiyorum yanlış anlama sadece diyetisyen mi böyle öneriyor... karatay mı okudun ne anlamadım ondan soruyorum... merak diyelim yaniiiiiii . :51:
,
birde eğer sakıncası yoksa diyet listeni mail atar mısın neleri önerip neleri hangi saatlare attığını anlamak istiyorum...

listemi değiştirdi.

dünkü menüm:

Geçmiş olsun diyelim :kalp den ailece canımız cok yanmıştır .Çok dikkat etmek gerek bir sorun çıkmasa bile :34::34:
Valla şu diyet listesi yapıpda uyanlara hayranım hayatta yapabilecegim bir şey degil .Helal olsun diyorum eger uyabiliyorsan bu arada çok az degilmi yediklerin.Ben yeni başladımda diyete bayadır yapmıyorumda koktum yav birden böyle az yiyecektik degilmi :44::44::43::43::43::43:

sevindim tatlım da se ekmek yemiyor musun hiç??? hadi pilav makarna varsa anladık ama kahvaltılarda niye yok eleştirmiyorum yanlış anlama sadece diyetisyen mi böyle öneriyor... karatay mı okudun ne anlamadım ondan soruyorum... merak diyelim yaniiiiiii . :51:
,
birde eğer sakıncası yoksa diyet listeni mail atar mısın neleri önerip neleri hangi saatlare attığını anlamak istiyorum...

yok canım bu hafta hiç ekmek yok, basen bölgen için bu diyet dedi.

gittigim diyetisyen aslında cerrahi diyetisyeni, ben kalpten ameliyat geçirdigim için cerrahi diyetisyeni daha dogru yönelndiriyo beni, azıcık fazla yada azıcık eksik yedigim birşey nefes alıp vermemi, unutkanlığımı, enerjimi etkileyebiliyor, bu yüzden -sevmesem de- doktor kontrolunde zayıflamam lazım. bir zamanlar kendi başıma diyet yaparak 58 kg ya kadar inmiştim 72 kg.dan... spor+ az yemek+ günde 1 litre beşi bi yerde çay içiyordum. sonra ne mi oldu? önce bayılmalar başladı, sonra öyle bi baygnlık geçirdim ki kafamı gözümü patlatmışım düşünce, ama açlıktan değil, dengeyi bozdugum için.
bu yüzden benim listem bazı zamanlar çok bazı zamanlar az yiyecek içeriyor, siz çok fazla dikkate almayın, extrem bi durum benimkisi.
Geçmiş olsun diyelim :kalp den ailece canımız cok yanmıştır .Çok dikkat etmek gerek bir sorun çıkmasa bile :34::34:
Valla şu diyet listesi yapıpda uyanlara hayranım hayatta yapabilecegim bir şey degil .Helal olsun diyorum eger uyabiliyorsan bu arada çok az degilmi yediklerin.Ben yeni başladımda diyete bayadır yapmıyorumda koktum yav birden böyle az yiyecektik degilmi :44::44::43::43::43::43:

Back
X