Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar dönem açıldı
yazın tenha ve sessizliğe alıştık rutin işleere
bugün baya bir yoğundum
bütün bir sene böyle geçecek korkarım
allahtan işimi seviyorum
kızdırdılar beni yine
öğrenciler ablaaa kızınmı oldu oğlunmu diye ciddi ciddi sorunca bozuluyorum eskiden gülüyordum ama kızıyorum şimdi ayy ben ne paspal biriymişim ay ben ne kendine saygı duymazmışım birdaha o göbek gelmeyecek eriyecemm
bugün kaç kere duydum bu soruyu
bebeğin ne kadarlık oldu dediler ya
o koca göbek gidince beni hamile sanıyorlarmış yavrucaklar
benim bebeğim ne şanslı kişilik kendisini 3/5 sene önceden bekliyoruzzz :52::52::52:

kızlar dönem açıldı
bugün baya bir yoğundum
allahtan işimi seviyorum
kızdırdılar beni yine
öğrenciler ablaaa kızınmı oldu oğlunmu diye ciddi ciddi sorunca bozuluyorum eskiden gülüyordum ama kızıyorum şimdi ayy ben ne paspal biriymişim ay ben ne kendine saygı duymazmışım birdaha o göbek gelmeyecek eriyecemm
benim bebeğim ne şanslı kişilik kendisini 3/5 sene önceden bekliyoruzzz :52::52::52:

Hayy Allah çocuklar da bilemez tabi bizim göbüşlerimiz onlar.

neyse ki kafaya koymuşsun canım inşallah incecik olursun karşılarında.

Üniverstede mi çalışıyorssun canım sen?

Hayy Allah çocuklar da bilemez tabi bizim göbüşlerimiz onlar.

neyse ki kafaya koymuşsun canım inşallah incecik olursun karşılarında.

Üniverstede mi çalışıyorssun canım sen?

inşallah ceylinim
evet devlet üniv bilgisayar işletmeniyim

hayırlı olsun bakalım yürümekden tez zamanda yırtılır inşallah :46::46:

He valla 10 bardagı geçiyor bile yok ben şeker kulanmam çaydada kahvedede biraz süt tozu ama yanında çikolata oluyor akşam içersem eger :44::44::44::44:

iyibari birde şekerli içseydin :19: ben allahtan çikolata cips kahve kola fanta hiç ilgimi çekmez
amma baklava kadayıf off offf bayılırımm :24::24::24:

öğlen oldu ama yine de herkese günaydınnnnn:)

dünkü menüm:

sabah 4 dilim peynir, bol maydonoz (limonlu), şekersiz çay, 1 domates

ara:1 soda

öğlen: yarım tabak pilav, yogurt, salata

akşam: çorba, salata, 6 kaşık sebze yemeği
canım doktorun verdigi menüyümü uyguluyorsun bende istiyorum o menüyü:38:

yine kimseler yokkkk hatunlar nerdesinizzzz? yoksam pazartesi sendromu mu vurdu?
aynen canım bugün yüricem diyordum ama yine misafirim geldiii benim yürüyüş yattı bugünde

kızlar dönem açıldı

kızma canım ne güzel ben 10 kilo verdigimde bile kimse farketmedi :19: o daha sinir bozucu

inşallah ceylinim
evet devlet üniv bilgisayar işletmeniyim

devlet üniverstesi.. memurluk... ne bulurlarsa yaptırlar... rahattır filan ama dedikodu dizboyu, kuyukazanlar bi dolu... ah ahhh az çekmemiştim! Allah yardımcın olsun canım.
iyibari birde şekerli içseydin :19: ben allahtan çikolata cips kahve kola fanta hiç ilgimi çekmez
amma baklava kadayıf off offf bayılırımm :24::24::24:

canım doktorun verdigi menüyümü uyguluyorsun bende istiyorum o menüyü:38:

aynen canım bugün yüricem diyordum ama yine misafirim geldiii benim yürüyüş yattı bugünde

kızma canım ne güzel ben 10 kilo verdigimde bile kimse farketmedi :19: o daha sinir bozucu

evet canım doktorun verdigi menü bu ama bir önceki sayfada bahsetmiştim benim durumum biraz farklı ameliyat geçirdigim için, ben yine listeyi yazarım ama siz uygulamayın bence.

devlet üniverstesi.. memurluk... ne bulurlarsa yaptırlar... rahattır filan ama dedikodu dizboyu, kuyukazanlar bi dolu... ah ahhh az çekmemiştim! Allah yardımcın olsun canım.

.[/B]
sen üniv den mi istifa ettin
sorma başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim
dediğin gibi yapmadığım bir iş yok
bütün birimlerin işi elimden geçiyor
taşradayım ilçede
dedikodu mu dersin kariyer yarışı mı dersin iftira mı dersin yalancı şahitlik mi dersin oooo daha bir sürüsü
alıştık artık deneyim kazanıyorum işte kızzz hayatta deneyimli olan elemana heryerde ihtiyaç var :52::32::32::32::52:

kızlar allaha emanet olun regl olduğum için sevdiceğime koşamıyorum
kaza edecem inşallah
yarına bu kadar yoğun olmam
bol bol paylaşımla karşınızda olacam
:54::54::54::54::54::54::54:

meraba kızlar c.tesi akşamı çok kaçırdım.pastalar,pideler ooooo.
pazarda pek farksız değildi.tek iyi tarafı 2 öğün yedim erken yedim o iyidi ama menüler kötüydü aslında güzeldi ama size örnek teşkil etmeyeceği için yazmıyorum.

öğlen oldu ama yine de herkese günaydınnnnn:)

sabah doktor kontrolum vardı, Allahıma şükür korkulan çıkmadı, sapasağlamım daha önce kalp sorunu yaşamıştım da....

haftasonu diyetisyenimle de herşey güzel gitti vermeyi bırak aksine almışımdır derken 500 gram vermişim şuan 72 kg yum.

listemi değiştirdi.

dünkü menüm:

sabah 4 dilim peynir, bol maydonoz (limonlu), şekersiz çay, 1 domates

ara:1 soda

öğlen: yarım tabak pilav, yogurt, salata

akşam: çorba, salata, 6 kaşık sebze yemeği

yok canım bu hafta hiç ekmek yok, basen bölgen için bu diyet dedi.

gittigim diyetisyen aslında cerrahi diyetisyeni, ben kalpten ameliyat geçirdigim için cerrahi diyetisyeni daha dogru yönelndiriyo beni, azıcık fazla yada azıcık eksik yedigim birşey nefes alıp vermemi, unutkanlığımı, enerjimi etkileyebiliyor, bu yüzden -sevmesem de- doktor kontrolunde zayıflamam lazım. bir zamanlar kendi başıma diyet yaparak 58 kg ya kadar inmiştim 72 kg.dan... spor+ az yemek+ günde 1 litre beşi bi yerde çay içiyordum. sonra ne mi oldu? önce bayılmalar başladı, sonra öyle bi baygnlık geçirdim ki kafamı gözümü patlatmışım düşünce, ama açlıktan değil, dengeyi bozdugum için.
bu yüzden benim listem bazı zamanlar çok bazı zamanlar az yiyecek içeriyor, siz çok fazla dikkate almayın, extrem bi durum benimkisi.
neyin var kuzum.açık kalp ameliyatı mı oldun yoksa.bu gencecik yaşında..
yine kimseler yokkkk hatunlar nerdesinizzzz? yoksam pazartesi sendromu mu vurdu?

kızlar dönem açıldı
bugün baya bir yoğundum
allahtan işimi seviyorum
kızdırdılar beni yine

ay bahire güldürdün beni kız.ikiz deseydin yahu..:27::27::9::9:

daha sporumu yapamadım ama çok yorgunum.tüm sabah koşturmacayla geçti,öğleden sonra yeni taşınan komşuma gittim,az soluklanayım derken kargom gelmiş,acil almam da lazım,kahvemi bırakıp çıktım,banuşu uyuttum, biraz dinleneyim dedim büyük kızım geldi okuldan,eşim erken çıkmış o geldi,haydi kalk masayı hazırla,ancak şimdi oturabildim,yürüyüş saatine kadar dinlensem iyi olacak..
bu aralar ufaklığın uykusu da iyi değil,2 yaşında ama bebek gibi sürekli uyanıyor..yaşlı annesini dinlendirmeyecek bu kız..çocukları genç yaşta yapmak lazımmış.

menümü unutuyordum.hemen yazayım..
sabah
3 bardak su
1 kase müsli
ara yok
öğle
2 dilim ekmek
bol domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay..
ara
yarım fincan türk kahvesi:1:
1 dilim kek.(tabii bu istisnai bir durum)
akşam
barbunya pilaki
2 dilim ekmek
1 tabak pilav..
2 litre su
fazla kaçırdığım için yürüyüş tempom ve tur sayım fazla olacak bu akşam..
hepinize selamlar,iyi geceler şimdiden..öpüldünüz...:16::16::16:

kızlar zaman nasıl geçti şuan nasıl akşam okunuyor anlamadım doğrusu o yoğunluğun arasında kızımın öğretmeni aradı kulağı aağrıyormuş gelin vereyim çocuğu diye nasıl koştum anlatamam..sonraki işlerimi yanımda kulağı ağrıyan mızmızlanan çocukla yaptım düşünün artık..şimdi akşamı kılıp çıkıcam işyerinden..nereyemi tabiki ev koşturmasına yemek yap hazırla çay ve bugün itibariyle her akşam yarımsaatte olsa evime zaman ayırıcam pazar günü bittim çünkü..çamaşır katlamaktan bitmiyorda ev yerleştir hiç bişii de yetişmedi ben de çok yoruldum akşamları salmıştım sadece yemek bulaşık yapıyodum ama yorgun olsamda yapıcam acıcık acıcık en azından faydası olsun hafta sonuna..
ayy ne konuştumm özlemişimm yaa hadii akşam randevuma:69: geç kalıyorum öptüm kızlar:103::54:

kızlar kızım çok hastaydı sabah kadar ateşi düşmedi, sabah erkenden kalktım hastaneye gidip sıra aldım, muayenemizi olduk, doktor bastı şurubu, ben de de kırgınlık vardı kızımdan geçtii sanırsam, okula zor taşıdım, bir halsizlik bir bezmişlik vardı ki sormayın, akşamı zor ettim, kızım şimdi de kötü, gözler kıpkırmızı, yüürmek istemiyor bir şey yemiyor, antibiyotiği vermeyecektim ama baktım durum gittikçe kötüleşiyor antibiyotik şurubu hazırlamak zorunda kaldım içirdim bir kaşık, şimdi hala ateşli, bend e de var bir kırıklık, hiç bir şey yapmak istemiyorum, sadece uzanıp dinlenmek istiyorum ama kızım sürekli" anne beni kucakla" deyince uzanamıyorum tabi:37:

slm kizlar geldim gidiyorum haber verim dedim valla trden misafirim geldi dedim ya yemek yemekten buraya ugrayamadim :)))
valla cok kacti ya telafi edecem insallah yarin tammaen yokum sabah toplantim aksamda seminerimiz var o yuzden gelemiyecegim
ne diyim beni ozleyin anacigimmm....

günaydın kızlarrrr:10::10::10:

Allahın izniyle artık buralardayım

beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim canlarım akraebim özellikle sana

bi sıkıntımız daha var ama ona sıkıntı demek istemiyorum
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

eşimin çalıştığı kurum özelleşiyor isteğe bağlı tayinler geldi

bizde tayin istiycez karar veremiyorum
okul sorunu olmasa gözüm kapalı gierim

biz karar veremiyoruz bana yardımcı olun yarın son gün

öncelikle eğitime önem veren bir yer olması lazım

bizim aklımızdan geçenler Bursa,Ankara,İzmir, listeye yazacağımız yerler bunlar Mersinde var ama uzak geliyo biraz Antalyada

siz hangi şehirlerdesiniz :8:

kızlar zaman nasıl geçti şuan nasıl akşam okunuyor anlamadım doğrusu o yoğunluğun arasında kızımın öğretmeni aradı kulağı aağrıyormuş gelin vereyim çocuğu diye nasıl koştum anlatamam..sonraki işlerimi yanımda kulağı ağrıyan mızmızlanan çocukla yaptım düşünün artık..şimdi akşamı kılıp çıkıcam işyerinden..nereyemi tabiki ev koşturmasına yemek yap hazırla çay ve bugün itibariyle her akşam yarımsaatte olsa evime zaman ayırıcam pazar günü bittim çünkü..çamaşır katlamaktan bitmiyorda ev yerleştir hiç bişii de yetişmedi ben de çok yoruldum akşamları salmıştım sadece yemek bulaşık yapıyodum ama yorgun olsamda yapıcam acıcık acıcık en azından faydası olsun hafta sonuna..
ayy ne konuştumm özlemişimm yaa hadii akşam randevuma:69: geç kalıyorum öptüm kızlar:103::54:

bende özledim sizi

güzel kızınada geçmiş olsun ,kulak ağrısı çok kötüdür ,benim oğlanda çok çekti kulak ağrısından bizim geniz etinden kaynaklanıyordu

kızlar kızım çok hastaydı sabah kadar ateşi düşmedi, sabah erkenden kalktım hastaneye gidip sıra aldım, muayenemizi olduk, doktor bastı şurubu, ben de de kırgınlık vardı kızımdan geçtii sanırsam, okula zor taşıdım, bir halsizlik bir bezmişlik vardı ki sormayın, akşamı zor ettim, kızım şimdi de kötü, gözler kıpkırmızı, yüürmek istemiyor bir şey yemiyor, antibiyotiği vermeyecektim ama baktım durum gittikçe kötüleşiyor antibiyotik şurubu hazırlamak zorunda kaldım içirdim bir kaşık, şimdi hala ateşli, bend e de var bir kırıklık, hiç bir şey yapmak istemiyorum, sadece uzanıp dinlenmek istiyorum ama kızım sürekli" anne beni kucakla" deyince uzanamıyorum tabi:37:

sanada kızınada geçmiş olsun hayırdır salgın falan mı var

slm kizlar geldim gidiyorum haber verim dedim valla trden misafirim geldi dedim ya yemek yemekten buraya ugrayamadim :)))
valla cok kacti ya telafi edecem insallah yarin tammaen yokum sabah toplantim aksamda seminerimiz var o yuzden gelemiyecegim
ne diyim beni ozleyin anacigimmm....

misafirler sendemi hala

yemek yemekten uğrayamadın demek :1: bakalım akrep ne diycek bu işe :27:

kızlar ben yine koptum yaaaaaaa :( Nisa büütn gece ateşliydi, uyumadık, sabah ezanı okunmadan önce yatağa çok fena çıkardı, elektirikler kesilmişti, karanlıkta duş aldrımak zorunda kaldım, derken saçları napcaz diye endişelenirken elektirik geldi, hemen makinede kuruttum saçlarını, yatak çarşaflarını attım makineye, temiz çarşaflar seerdim, tam uzancam uyuyacağım, anne çok acıktım demeye başladı, artık mecburen kalktım, krep hazırladım, kahvaltısını yaptırdım, kusmak iyi geldi herhalde ki şimdi iyi görüüyor, en azından düne göre iyi görünüyor ama ateşi hiç düşmüyor, yüksek değil ama düşmüyor da :((((((((( kızımla ilgilenmekten koptum guruptan yineeeeeeeee:26:

bu arada kraker hayırlısı olsun, bak ne güzel, kurtulursunuz o pislikten de, bahsettiğin şehirler güzel elbette, ben mersinliyim, antalya da yaşıyorum, tavsiye etmeye bile gerek yok zaten, yaşanılacak yer olmasa millet akın akın tatile gelmezdi dimi ama:27: mersinin de antalya nın da eğitim başarısı iyidir,tabi bu başarı biraz da çocuğun isteğine bağlı, istanbulluysanız yakın yerleri önceliğe alın. ama mersinde de antalyada da istanbuldan çok daha rahat edersiniz.

sen üniv den mi istifa ettin
sorma başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim
dediğin gibi yapmadığım bir iş yok
bütün birimlerin işi elimden geçiyor
taşradayım ilçede
dedikodu mu dersin kariyer yarışı mı dersin iftira mı dersin yalancı şahitlik mi dersin oooo daha bir sürüsü
alıştık artık deneyim kazanıyorum işte kızzz hayatta deneyimli olan elemana heryerde ihtiyaç var :52::32::32::32::52:

evet canım ben de üniversteden istifa ettim ben çok kalmamıştım ama 1,5 sene gibi bişey kaldım, tahammül edemeyecegimi anlayınca istifa ettim.

neyin var kuzum.açık kalp ameliyatı mı oldun yoksa.bu gencecik yaşında..

evet canım malesef açık kalp ameliyatı oldum ama 8 yaşındaydım oldugumda:55:

Back
X