Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka bir takıma geçicem ben herkese iyi zayıflamalar...
ÇOk geçmiş olsun.Çok üzüldüm çünkü benim oğlıumda 3 gündür böyle gerçi bugün biraz daha iyidi ama gece öksürmekden ne kendi uyudu ne beni uyutttu alerjik astım hastası azcık üşütse ateş nefes darlıgı öksürük mahvoluyor cocuk ne kadar dikkatte etsek olmuyor işde.Pencereleri açıp anne nefes alamıyorum diyince cigerim daglanıyor seniş çok iyi anlıyorum.kızlar kızım çok hastaydı sabah kadar ateşi düşmedi, sabah erkenden kalktım hastaneye gidip sıra aldım, muayenemizi olduk, doktor bastı şurubu, ben de de kırgınlık vardı kızımdan geçtii sanırsam, okula zor taşıdım, bir halsizlik bir bezmişlik vardı ki sormayın, akşamı zor ettim, kızım şimdi de kötü, gözler kıpkırmızı, yüürmek istemiyor bir şey yemiyor, antibiyotiği vermeyecektim ama baktım durum gittikçe kötüleşiyor antibiyotik şurubu hazırlamak zorunda kaldım içirdim bir kaşık, şimdi hala ateşli, bend e de var bir kırıklık, hiç bir şey yapmak istemiyorum, sadece uzanıp dinlenmek istiyorum ama kızım sürekli" anne beni kucakla" deyince uzanamıyorum tabi![]()
inşallahhhhhhhhhhhhh inşallah çok kaçırmışsındırrrrrrrrrr cumaya bayram bana ohhh ohhhhhslm kizlar geldim gidiyorum haber verim dedim valla trden misafirim geldi dedim ya yemek yemekten buraya ugrayamadim :)))
valla cok kacti ya telafi edecem insallah yarin tammaen yokum sabah toplantim aksamda seminerimiz var o yuzden gelemiyecegim
ne diyim beni ozleyin anacigimmm....
hoş geldin inşallah hakkınıza hayırlı olan olurgünaydın kızlarrrr
Allahın izniyle artık buralardayım
beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim canlarım akraebim özellikle sana
bi sıkıntımız daha var ama ona sıkıntı demek istemiyorum
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
eşimin çalıştığı kurum özelleşiyor isteğe bağlı tayinler geldi
bizde tayin istiycez karar veremiyorum
okul sorunu olmasa gözüm kapalı gierim
biz karar veremiyoruz bana yardımcı olun yarın son gün
öncelikle eğitime önem veren bir yer olması lazım
bizim aklımızdan geçenler Bursa,Ankara,İzmir, listeye yazacağımız yerler bunlar Mersinde var ama uzak geliyo biraz Antalyada
siz hangi şehirlerdesiniz![]()
çok geçmiş olsun 33 yaşında bekar erkek kardeşim var 12 ay içinde 5 kalp krizi biğr baypas bir anjıyo stent takıldı .birisi kalp diyince etim kemiğimden ayrılıyor resmen aman dikkat et hele diyetinde doktor kontrolunde yapıyordun degilmi en iyisini yapıyorsun canım dikkat etmek gereklievet canım ben de üniversteden istifa ettim ben çok kalmamıştım ama 1,5 sene gibi bişey kaldım, tahammül edemeyecegimi anlayınca istifa ettim.
evet canım malesef açık kalp ameliyatı oldum ama 8 yaşındaydım oldugumda![]()
günaydınnnnngünaydın herkeseee![]()
tşk ederiz kahvaltı için bak yeriz karışmam![]()
kahvaltınız hazııır
afiyet olsun arkadaşlar
![]()
hayırdır noldu aniden karar degiştin böyle tabi karar senin yolun açık olsunbaşka bir takıma geçicem ben herkese iyi zayıflamalar...
selam arkadaslar 3 gundur giremiyorum su agriyan disimden hala kurtulamadim iyibir doktor ariyormusuzesim oyle diyor:26:dun gecede sebebini bilmedigim birsekilde titremeyle uyandim hertarafim agriyordu ozellikle kasiklarim ve belim tamam dedim omrumun sonuna geldim ben basladim aglamaya burda kimsem yok cocuklarim ne olacak diye
ilac falan ictim neyse kendime geldim basladim sukretmeye rabbim var ne yapiyorsun deyip toparlandim ama cok zordu rabbim sagliktan geri koymasin bizi agri kesiciyle duruyorum bugun yine oyle siddetlenirse agrilarim doktora giderim artik nefret ediyorum doktora gitmekten
![]()
kızlar zaman nasıl geçti şuan nasıl akşam okunuyor anlamadım doğrusu o yoğunluğun arasında kızımın öğretmeni aradı kulağı aağrıyormuş gelin vereyim çocuğu diye nasıl koştum anlatamam..sonraki işlerimi yanımda kulağı ağrıyan mızmızlanan çocukla yaptım düşünün artık..şimdi akşamı kılıp çıkıcam işyerinden..nereyemi tabiki ev koşturmasına yemek yap hazırla çay ve bugün itibariyle her akşam yarımsaatte olsa evime zaman ayırıcam pazar günü bittim çünkü..çamaşır katlamaktan bitmiyorda ev yerleştir hiç bişii de yetişmedi ben de çok yoruldum akşamları salmıştım sadece yemek bulaşık yapıyodum ama yorgun olsamda yapıcam acıcık acıcık en azından faydası olsun hafta sonuna..
ayy ne konuştumm özlemişimm yaa hadii akşam randevumageç kalıyorum öptüm kızlar:103:
![]()
geçmiş olsun kuzularınıza kızlar..off off bu çocuklar hasta olacağına biz olsak keşke.anne kalbi dayanamıyor..kızlar kızım çok hastaydı sabah kadar ateşi düşmedi, sabah erkenden kalktım hastaneye gidip sıra aldım, muayenemizi olduk, doktor bastı şurubu, ben de de kırgınlık vardı kızımdan geçtii sanırsam, okula zor taşıdım, bir halsizlik bir bezmişlik vardı ki sormayın, akşamı zor ettim, kızım şimdi de kötü, gözler kıpkırmızı, yüürmek istemiyor bir şey yemiyor, antibiyotiği vermeyecektim ama baktım durum gittikçe kötüleşiyor antibiyotik şurubu hazırlamak zorunda kaldım içirdim bir kaşık, şimdi hala ateşli, bend e de var bir kırıklık, hiç bir şey yapmak istemiyorum, sadece uzanıp dinlenmek istiyorum ama kızım sürekli" anne beni kucakla" deyince uzanamıyorum tabi![]()
günaydın kızlarrrr
bizim aklımızdan geçenler Bursa,Ankara,İzmir, listeye yazacağımız yerler bunlar Mersinde var ama uzak geliyo biraz Antalyada
çok geçmiş olsun canım prensesine..Allah acil şifalar versin..ben de mecburen antibiyotik başladım..boğaz ve ateş devam edince..vee balık yapı başladım..okullar başladı malum kalabalık içinde..hem dersi anlaması yüksek olsun hem de hastalıklara karşı savunmasıkızlar kızım çok hastaydı sabah kadar ateşi düşmedi, sabah erkenden kalktım hastaneye gidip sıra aldım, muayenemizi olduk, doktor bastı şurubu, ben de de kırgınlık vardı kızımdan geçtii sanırsam, okula zor taşıdım, bir halsizlik bir bezmişlik vardı ki sormayın, akşamı zor ettim, kızım şimdi de kötü, gözler kıpkırmızı, yüürmek istemiyor bir şey yemiyor, antibiyotiği vermeyecektim ama baktım durum gittikçe kötüleşiyor antibiyotik şurubu hazırlamak zorunda kaldım içirdim bir kaşık, şimdi hala ateşli, bend e de var bir kırıklık, hiç bir şey yapmak istemiyorum, sadece uzanıp dinlenmek istiyorum ama kızım sürekli" anne beni kucakla" deyince uzanamıyorum tabi![]()
ahahahahahaslm kizlar geldim gidiyorum haber verim dedim valla trden misafirim geldi dedim ya yemek yemekten buraya ugrayamadim :)))
valla cok kacti ya telafi edecem insallah yarin tammaen yokum sabah toplantim aksamda seminerimiz var o yuzden gelemiyecegim
ne diyim beni ozleyin anacigimmm....
günaydın kızlarrrr
anneciğinin çektiklerini düşünemiyorum bile..iyi ki seni onlara bağışlamış rabbim..evet canım ben de üniversteden istifa ettim ben çok kalmamıştım ama 1,5 sene gibi bişey kaldım, tahammül edemeyecegimi anlayınca istifa ettim.
evet canım malesef açık kalp ameliyatı oldum ama 8 yaşındaydım oldugumda![]()
geçmiş olsun canım.4 çocukla uğraşmak kolay mı,allah sıhhat versin tez zamanda inşallah..selam arkadaslar 3 gundur giremiyorum su agriyan disimden hala kurtulamadim iyibir doktor ariyormusuzesim oyle diyor:26:dun gecede sebebini bilmedigim birsekilde titremeyle uyandim hertarafim agriyordu ozellikle kasiklarim ve belim tamam dedim omrumun sonuna geldim ben basladim aglamaya burda kimsem yok cocuklarim ne olacak diye
ilac falan ictim neyse kendime geldim basladim sukretmeye rabbim var ne yapiyorsun deyip toparlandim ama cok zordu rabbim sagliktan geri koymasin bizi agri kesiciyle duruyorum bugun yine oyle siddetlenirse agrilarim doktora giderim artik nefret ediyorum doktora gitmekten
![]()
canım ablam 5 gündür konuşamıyoruz msn de problemvar annemde çok yogun kaçgündür seni ihmal ettik demi geçmiş olsun aglattın beni sabah sabah rabbim var senin yanında yanlız olurmusun hiç canımsın
ugraşıyorum inşallah açılır
canım kızımmm kurban olsun ona teyzesi keşke yanında olsaydım da ben yedirseydim kahvaltısını huzur sapağımkızlar kızım çok hastaydı sabah kadar ateşi düşmedi, sabah erkenden kalktım hastaneye gidip sıra aldım, muayenemizi olduk, doktor bastı şurubu, ben de de kırgınlık vardı kızımdan geçtii sanırsam, okula zor taşıdım, bir halsizlik bir bezmişlik vardı ki sormayın, akşamı zor ettim, kızım şimdi de kötü, gözler kıpkırmızı, yüürmek istemiyor bir şey yemiyor, antibiyotiği vermeyecektim ama baktım durum gittikçe kötüleşiyor antibiyotik şurubu hazırlamak zorunda kaldım içirdim bir kaşık, şimdi hala ateşli, bend e de var bir kırıklık, hiç bir şey yapmak istemiyorum, sadece uzanıp dinlenmek istiyorum ama kızım sürekli" anne beni kucakla" deyince uzanamıyorum tabi![]()
kız allahın sevgili kulusun şehir değiştir tedbili mekanda ferahlık vardır. her memura denk gelmez özelleştirmeden kurum değiştirme inşallah valilik sizi aynı şehirdeki bir kuruma yerleştirmez hakkınızda hayırlısı olsun çocukların için yeniden bir düzen kurmalısın bak bence bu bir şansgünaydın kızlarrrr
kız ağrıyan bir dişe tahammül edilirmi hemen dr gitmelisin onların spreyi var fısfıs ederler ağrıyı birkaç saat alırlarselam arkadaslar 3 gundur giremiyorum su agriyan disimden hala kurtulamadim iyibir doktor ariyormusuzesim oyle diyor:26:dun gecede sebebini bilmedigim birsekilde titremeyle uyandim hertarafim agriyordu ozellikle kasiklarim ve belim tamam dedim omrumun sonuna geldim ben basladim aglamaya burda kimsem yok cocuklarim ne olacak diye
![]()
En iyisi menuyu toplu yazmak dünkü
Saat 6,30 da kalkoş kahvaltı yapmak istemedim bir nescafe bir zeytin cıktım evden yürüyerek yaklaşık 20 dakka.
Saat 10 gibi ince dilim arası patates evden getirmiştim onu yedim
Saat 3 de bir büyük tabak mercimek corbası bir dilim ekmek burada dışardan öle hafif söylenecek başka şey yok dönerler köfte hamburger bunlarıda yemek istemedim
Saat 9 da akşam yemegi yedim malesef akşam misafirim geldi eve yürüyerekde gelemedim yoldan aldılar evde yemegim vardı ama misafir için idael degili yemek yapım derken 9 oldu 1 tabak un corbası bir kaç çatal makarna bir dilim ekmek digerlerine dokunmadımama helva istemezmi misafir benim helvam meşurdur ondan bir kaç çatal adım dayanamamadım napım yaaaaaaaa
![]()
tatlım cuma bir önceki kilonu sordum ama sen yoktun dedim artık sonraki haftaya..ve defalarca daha fazla paylaşım istedim sanırım onları da görmedin..başka bir takıma geçicem ben herkese iyi zayıflamalar...
çok geçmiş olsun canım iyi bak kendineselam arkadaslar 3 gundur giremiyorum su agriyan disimden hala kurtulamadim iyibir doktor ariyormusuzesim oyle diyor:26:dun gecede sebebini bilmedigim birsekilde titremeyle uyandim hertarafim agriyordu ozellikle kasiklarim ve belim tamam dedim omrumun sonuna geldim ben basladim aglamaya burda kimsem yok cocuklarim ne olacak diye
![]()
menünü hiç beğenmedim canım..mercimek çorbası güzel ama diğerleriEn iyisi menuyu toplu yazmak dünkü
Saat 6,30 da kalkoş kahvaltı yapmak istemedim bir nescafe bir zeytin cıktım evden yürüyerek yaklaşık 20 dakka.
Saat 10 gibi ince dilim arası patates evden getirmiştim onu yedim
Saat 3 de bir büyük tabak mercimek corbası bir dilim ekmek burada dışardan öle hafif söylenecek başka şey yok dönerler köfte hamburger bunlarıda yemek istemedim
Saat 9 da akşam yemegi yedim malesef akşam misafirim geldi eve yürüyerekde gelemedim yoldan aldılar evde yemegim vardı ama misafir için idael degili yemek yapım derken 9 oldu 1 tabak un corbası bir kaç çatal makarna bir dilim ekmek digerlerine dokunmadımama helva istemezmi misafir benim helvam meşurdur ondan bir kaç çatal adım dayanamamadım napım yaaaaaaaa
![]()
Bunun akreple ne ilgisi var anlamadımmissdance akrep bir kça gündür foruma giremiyor, bazı problemler oldu okumuşsundur hastaydı, yine de sen bilirsin tabi....
Alır demi kızzzz alır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhçok geçmiş olsun canım prensesine..Allah acil şifalar versin..ben de mecburen antibiyotik başladım..boğaz ve ateş devam edince..vee balık yapı başladım..okullar başladı malum kalabalık içinde..hem dersi anlaması yüksek olsun hem de hastalıklara karşı savunması
ahahahahahaben demiştim demiiii
siyaahhhhhhh bu kız bu hafta 2 kilo alır demedi deme
ben de dün abarttım akşam da yedim bugün neslinin uygulamasını yapıcam kendime yemin edicem eve gitmedenve akşam yemicem evde eve gidişim yemeği yapışım 8 i buluyor o saatten sonra yersen sabah moral bozukluğu ve şişlikle agresif olursun şu anki halim gibi çatacak adam arıyorum yahuu
herşeyde vardır bir hayır canım
ben mersindeyim beklerim![]()
Anam dögeydin ne kızıyon el kadar sabıya be .Nescafe bagımlısıyım aslalarımın arasındadır asla aslaaaaaaaaaaaaaaaagünaaaayyyydddıııınnnnnnnn
paylaşımlarınızı akşam yapıyorsunuz anladığım kadarı ile ,benim evimde netim yok almayacam da kararlıyım ileri günlerde gerekçesini anlatırım ,iş de bugünlerde yoğun ama sizi ihmall etmez bahireee takipteyim bilin diye söylüyorum biri sizi gözetliyor
canım kızımmm kurban olsun ona teyzesi keşke yanında olsaydım da ben yedirseydim kahvaltısını huzur sapağım
kız allahın sevgili kulusun şehir değiştir tedbili mekanda ferahlık vardır. her memura denk gelmez özelleştirmeden kurum değiştirme inşallah valilik sizi aynı şehirdeki bir kuruma yerleştirmez hakkınızda hayırlısı olsun çocukların için yeniden bir düzen kurmalısın bak bence bu bir şans
sana allahım sabr versin inşallah ben yaşamam bu durumu kadrom çakılı kadro gibi bir şey alternatifim yok yani şehir değiştiremem kullan bu şansı tatlım
kız ağrıyan bir dişe tahammül edilirmi hemen dr gitmelisin onların spreyi var fısfıs ederler ağrıyı birkaç saat alırlar
menün berbat siyahım
nescafe yasssaaakkkk
araları ekmek araları ile yapmıyoruz meyve sebze domates salatalık gibi şeylerle yapıyoruz
sabahları ben gibi kalkamıyorsan ki kendime de kızıyorum simit sade simit yiyoruz ama illa ki yiyoruz
saat 3 teki yediğin çorba güzel
saat 9 da akşam yemeği yemiyoruz ne olursa olsun yemiyoruz ve akşamları hafif geçiştiriyoruz ev halkına hazırladığırmız menüden ertesi gün öğle menüsünü yiyebiliyoruz
benim gibi düzeninizi alt üst ediyorsa çalışma şartları olabildiğince dengeli yiyin
malesef 2 haftalığına öğle iznim kalktı eve gidemiyorum yemekhane yönetiyorum malesef bizim yemekhaneden yemek zorundayım
öğünde şunu yapıyorum
karbonhidrat protein ve vitamin dengesini bozmadan 3 ünden de olacak şekilde besleniyorum
yemeğe inmeden önce yarımsaat kadar önce yarım litre su tüketiyorum
bunlar basit ama önemli tedbirler
kendimize gelelim kızlar
sağlıklı ve düzenli besleniyoruz
Teker teker gelin be üzerime ala alatatlım cuma bir önceki kilonu sordum ama sen yoktun dedim artık sonraki haftaya..ve defalarca daha fazla paylaşım istedim sanırım onları da görmedin..
yani sandığın gibi ilgisizlik sözkonusu değildi sana karşı..
hayırlısı olsun tatlım..nasıl istersen..sanada iyi zayıflamalar
çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine
menünü hiç beğenmedim canım..mercimek çorbası güzel ama diğerleriakşam geç yenmiş sabah bişii yenmemiş nescafe içilmiş..
helvanın tarifini alalım canikomm![]()