Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağol canım... bu ara benimde iştah kesildi biraz....
mater yapmaya karar verdim baharda ama nasıl yapılır nerden başlanır hiç bir şey bilmiyorum...
ales males hiç alakam olmadı şimdiye kadar düşünmemiştim birden esti...
aof hakla ilişkiler 2 yıllık ve işletme 4 yıllık bitirdim denetmen olmaya karar verdim... sınavlarına giricem ama yüksek lisansda istiyorum...
offf ya ben nerden ve nasıl başlayacağım bilmiyorum.. kafam durdu... araştırıp duruyorum...
gizlice kimse bilmeden yapmak istiyorum bu sebeple kimselere soramıyorum...

şu sınavlar ne zaman bitiyor ya ,kurtuluş yok

zavallı çocuklar 5 yaşında başlayıp ömürlerinin sonuna kadar sınav kazanma stresi ,oğluşum aklıma geliyoda , ilk 4 yıl biraz rahatmı bıraksam kuzumu

Allah yardımcın olsun cnım

bunun akreple şu ilgisi var canım (belki okumuşsundur ama unutmuş olabilirsin): missdance daha önce akrebe bir soru yöneltti "akrep ben ne zaman takıma gireceğim" diye. muhtemelen bir cevep alamadıgını düşünüp ben başka takıma geçiyorum dedi, ben de durumu izah ettim.:34:

sen bu menüyle kilo vermeyeceksin de biz mi verecegiz arzum??? perfect!

Ahhh ahhh kızlar bu gibi şeyler sorun teşkil etmemeli diye düşünüyorum ben 2 hafta yazdım akrebe bir haftada anca geri döndü olur bazılarmız giremiyoruz bile hem girip hem sorumluluk kolay degilki mecburda degil.Ben bundan yaklaşık 5 belkide daha fazla olmuştur nesliye sorabilirsiniz sadece akşamları girerdim o sattede kimse olmazdı sadece yazılanları okur onlara cevap yazarak motivasyonumu diri tutmaya çalışırdım .

canın sıkan birşey mi oldu genic??
hoş keşke benim de moralim bozulunca iştahıma vursa:) kesilse kapansa. nerdeee daha çok açılıyor mübarek!
Hayatta iştahımın kapandıgını hatırlamıyorum sadece bundan 3 ay önce hastaladım iştah var ama yemek yiyemiyordum bunun harici üzülsemde heleki sinirlenir isem sinirimi buzdolabından çıkaranlardanımdır :26::26::26::26::26:

Siyah_24, bu missdance'in bizim takımdaki sondan 2 önceki mesajı, hatta altında senin de beğenin var. akreple ne ilgisi var bunun dedigin sorunun cevabı burda :34: akrep takıma girememişti bir kaç gündür bence izah ettim.

herkes kilolarına eriyeceksin desin beyin gücü nasıl fikir
bu arada benim suyum 1 litree oldu 1,5 litre daha içmeliyim dur yarım litresini daha içeyim akşama 1 litre kalsın hadi kızlaaaarrr su vaktiiiii
sulayın kendiniziiiii
Su kültürüm hiç olmadı benim bu yaşa kadar su içenlere bayılıyorum :34::34:

kızlar hadi kurbana hedef belirliyoruz
ilk ben diyorum
eveett 60 diyorumm
sıradaki hemen belirtsin hedefini:21:
uzun süredir diyet yapan birisi olarak çok fazla degilmi sence yapabilecekmisin hadi başarılar :46::46:

benm hedefim 69 kilo olmak hadi bakalımmm:52:
Hımmm çok iyi vallaha :46::46::46:

hedef belirliyoruz demek 74gk hatunum kurbana 69 olmak istiyorum...
:46::46::46:

Ha bu arada bahiresemanur ben kk nın çok eski bir üyesiyim ve guruplardan mezun olan birisiyim lakabım liste devirendi.Akrep ve nesli çok eskiden tanıdık gurupdan o yüzden buraları iyi bilirim ne kimsenin sözü dokunur nede benimki dokunsun espiri işde gün nasıl geçeçek.Sadece nesliyle ugraşmaya bayılıyorum:1::1::1::1::1: eger o diyet gurubuna girdigini duyarsam ben girmesem bile sırf onunla ugraşmak için ziyarete gelirim :1::1::1::1:
Yavaş yavaş alışacagız birbirimize
Bu arada hedef koymuşsunuz hepiniz bari bende 70 olayım bayrama :30::30::30::30::30::30:

herkes kilolarına eriyeceksin desin beyin gücü nasıl fikir
bu arada benim suyum 1 litree oldu 1,5 litre daha içmeliyim dur yarım litresini daha içeyim akşama 1 litre kalsın hadi kızlaaaarrr su vaktiiiii
sulayın kendiniziiiii

iyi fikir :21:

su diyince aklıma geldi ben tansiyon problemi yaşadığımdan beri suyu arttırdım ,tansiyonu oln bi arkadaşım gece uyanıncada su içmemi söyledi ,bir şey farkettim gece su içince sanki daha rahat kilo veriliyo sizde bi deneyin bakalım sizdede olacakmı

ben biliyosunuz yediklerime dikkat edemediğim halde azda olsa veriyorum

ösym görevlisi arkadaşın var aşk olsun arzum :16: sor sormak istediğini bahsettiklerin hakkında bilgi vereyim ales senede 2 kere olur bahar ve güz dönemi güz dönemi başvurusu bugün son alese girip alacağın puan ve 4 yıllık lisans diplomanla yüksek lisansa başvurabilirsin yüksek lisans 2 ye ayrılır tezli ve tezsiz diye tezsiz yaparsan dönem başına 3000/4000 arası ücretli devlet yada vakıf fark etmez fiyatlar böyle tezli yaparsan devam sorunun var okula gitmek zorundasın tez yazmak zorundasın tezini bir kurulda savunmak zorundasın fiyat olarak tabi daha düşük
bahsettiğin denetmenlik sınavına ise KPSS A gurubu ile giriliyor alan bilgisinden ve dil den sınava girmek gerekiyor önce daha sonra bakanlıklar mülakat sınavı açıyor mülakatı da kazanırsan ki mülakat hatırlı dost ve arkadaş demek denetmen yard olarak atanıyorsun buradaki hadise KPSS A alan bilgisinden iyi bir puan almak gerekir bu sene benim de karar verdiğim kariyerim için yapacağım zor olan şey de buydu benimde niyetim var buhafta başlayacam çalışmaya allah nasip ederse bu süreci beraber yaşamış oluruz canım

güzelim bak sen akşam la öğleyi birbirine karıştırıyorsun kahveni anladık sabah ve araları da anladık ama bari şu akşam menülerinle öğle menülerini yer değiştir akşam yeme bir cacıkla yada bir bardak ayranla geçiştir bir iki gün akşam oruç tutarsan miğde alışır vucut alışır sabah aç kalkarsın sonra kahvaltı yapmak istiyormusun istemiyormusun bir bak dene kendini bağırmıyoruz beaaaa kendine gel diye uğraşıyoruz siyahım güzelim :54::54:.54:
Benim kilo alma sebebim zaten akşam ve gece yemek yemek bunu kessem başka birşey yapmasam yeterde artar bile bana.İlasç bile kullandım bunun için ama iştahımı kesen akşam aclıgımı durduran bişey yok beceremedim bunu.Kahvaltı yapmıyorum ama metobolizmamı çalıştırmak için atıştırıyorum.Öglen çalıştıgım için yiyemiyorum çalıştıgım işde öglen yemek arası gibi bir kültür yok yemek söylüyoruz gelsin.Gelen yemek et döner tavuk döner lahmacun pide çorba tavukla aram yok et döner çok yaglı zaten gene pek aram yok pide lahmacun çok seviyorum ama onlarında üzerine bu aralar cok düşmek istemiyorum çünkü çok kalorililer.Eeeee lokantayada bir lahmacun getir denilmiyor 2 tanede fazla bence düne gelince corba söyleycek vaktim bile yoktu pazartesileri çok yogun oluyorum :34::34::34::34::34:

Benim kilo alma sebebim zaten akşam ve gece yemek yemek bunu kessem başka birşey yapmasam yeterde artar bile bana.İlasç bile kullandım bunun için ama iştahımı kesen akşam aclıgımı durduran bişey yok beceremedim bunu.Kahvaltı yapmıyorum ama metobolizmamı çalıştırmak için atıştırıyorum.Öglen çalıştıgım için yiyemiyorum çalıştıgım işde öglen yemek arası gibi bir kültür yok yemek söylüyoruz gelsin.Gelen yemek et döner tavuk döner lahmacun pide çorba tavukla aram yok et döner çok yaglı zaten gene pek aram yok pide lahmacun çok seviyorum ama onlarında üzerine bu aralar cok düşmek istemiyorum çünkü çok kalorililer.Eeeee lokantayada bir lahmacun getir denilmiyor 2 tanede fazla bence düne gelince corba söyleycek vaktim bile yoktu pazartesileri çok yogun oluyorum :34::34::34::34::34:

bende aynen senin gibiyim

gece çocuklar yattıktan sonra bir iştahım açılıyooo,rahatsızlandığımdan beri gece yemiyorum eşimden izin vermiyor yememe ,sadece biraz atışyırıyorum:37:

siyahım lokantada neden bir lahmacun söylenmesin canım

ben hep 1 tane söylüyorum :44:

öğlen öğün atladığınız için akşama etkisi çıkmış malesef.

öğlenle akşam arasında ara öğün yapın isterseniz, akşama daha az acıkıyor insan.
2 galeta bir elma ve kahve demiştim zaten ara ögün olmuyormu :26::26::26::26:

günaydın herkeseee:7:

dün genel itibariyle güzel bir gün geçirdim. bütün gün klasik olarak işteydim zaten. akşama iş çıkışında uzun zamandır görüşmedigim bir arkadaşımla buluştuk. Allahtan O da diyet yapıyordu oturduk karşılıklı salata yedik :56: işten, hayattan, aşktan, kitaplardan konuştuk çok güzel bir sohbet geçti....

eve geldigimde saat 8.30 filandı geç oldu die 1 kase tarhana çorbası içtim sadece.

dünkü menüm:

sabah:4 dilim peynir, maydonoz, yarım domates, şekersiz çay
ara:1 soda
öğlen: yarım pirinç pilavı,az yogurt, semizotu salatası
ara:1 köy elması küçük (dedem yollamış köyden çok güzeldi:))
akşam: salata,1 kase çorba
Metobolizmam hızlı benim eger çok az yersem cok cabuk kilo veriyorum ve azcık yemeye başladıgımda direk alıyorum salata bir kase corba bir dilim ekmek 2 çatal makarna 1 çatal tavuk çokmu sence valla ben bununla kapattıgıma şükrediyorum :26::1::1::1::1::1:
80 kiloydum irtabl bagırsak sendromu diye bir rahatsızlık başladı ama cok farklı seyir etti iştahım var ama yemek yedigimdeki bir kaşık bile olsa komalık oluyordum bir ayda 10 kilodan fazla verdim 2 ay olmadan 59 ları gördüm.Korkumdan aileme eşime diyet yapıyor diyemiyorum o dönemi hepimiz çok zor atlattıgımz için.Ama düzelince biraz yemeye başyınca 78 gördüm düşün 3 ayın içinde verdigim aldıgım kiloyu :43::43::43::43::43:

bende aynen senin gibiyim

gece çocuklar yattıktan sonra bir iştahım açılıyooo,rahatsızlandığımdan beri gece yemiyorum eşimden izin vermiyor yememe ,sadece biraz atışyırıyorum:37:

siyahım lokantada neden bir lahmacun söylenmesin canım

ben hep 1 tane söylüyorum :44:

ben gece kalkıp kendime makarna pişirip yedigimi biliyorum :1: en cok sevdigim yemekde makarnadır :1::1::1:Bunu geçtim gece kalkarım sık sık ve her kalktıgımda mutlaka çikolata yer yatarım tatlı olacak.Eve üzüm aldım şimdi uyandıgımda üzümden 2 tane alıp kaçıyorum mıutfakdan hemen
Valla bir lahmacun öglen için idaal bence en azından köfte döner pideden iyi ama ne bilim lokantaya gidemiyorum gitsem tamam ama bir lahmacunda kalkıp ta iş yerine getirmeleri ne bilim söyleyemiyorum:26::26::26::26::26:

kızlarrr,

ben bütün gece uyuyamadııımm

tayin dilekçemizi verdik bursa ve ankara yazdık sadece

ailem istanbulda ben çorluda

fazla uzaklaşmak istemedim onlardan

ben hiç kirada oturmadım onun stresi sardı,lojmanda oturduk ,kira,elektrik,su,yakıt,okul servis parası hep maaştan kesildi nereye ödenir hiç fikrim yook

1 memur maaşıyla nasıl yetiştircez.birikimimizde olmadı hiç

bursada kiralar biraz pahalı geldi ilçelerine doğru kayıcaz biraz ,bakalım zaman ne gösterecek

bir yandan ayrılık hüznü sardı:2:

taaamm 17 sene önce gelinliklerde girmiştim bu eve :43:

oğlum çok sevdiği okulundan ayrılıcak ,çok sert tepkiler veriyo

kızımın zaten çok sevdiği 2 arkadaşı taşındı,biri bursaya gitti,en çok sevinen o

yani bütün gece kafamın içinde kurdum durdum

büyük ihtimal mayıs ayında belli olcak tayinimiz ama hemen olma ihtimalide var ,öyle olursa eşim gidicek ,biz kalıcaz okul sonuna kadar

Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah

ben gece kalkıp kendime makarna pişirip yedigimi biliyorum :1: en cok sevdigim yemekde makarnadır :1::1::1:Bunu geçtim gece kalkarım sık sık ve her kalktıgımda mutlaka çikolata yer yatarım tatlı olacak.Eve üzüm aldım şimdi uyandıgımda üzümden 2 tane alıp kaçıyorum mıutfakdan hemen
Valla bir lahmacun öglen için idaal bence en azından köfte döner pideden iyi ama ne bilim lokantaya gidemiyorum gitsem tamam ama bir lahmacunda kalkıp ta iş yerine getirmeleri ne bilim söyleyemiyorum:26::26::26::26::26:

OOOOO.... gece kalkıp makarna pişirip yemelerrrr:47: bana hiç yabancı gelmedi

ne büyük bi zevktir bilirimmm:17:

hıı.. haklısın canım ,1 lahmacun için gelmezler tabii,lokantada oturup yiyorsun zannettim

302216_10151098340298248_837773015_n.jpg

kızlarrr,

ben bütün gece uyuyamadııımm

tayin dilekçemizi verdik bursa ve ankara yazdık sadece

ailem istanbulda ben çorluda

fazla uzaklaşmak istemedim onlardan

ben hiç kirada oturmadım onun stresi sardı,lojmanda oturduk ,kira,elektrik,su,yakıt,okul servis parası hep maaştan kesildi nereye ödenir hiç fikrim yook

1 memur maaşıyla nasıl yetiştircez.birikimimizde olmadı hiç

bursada kiralar biraz pahalı geldi ilçelerine doğru kayıcaz biraz ,bakalım zaman ne gösterecek

bir yandan ayrılık hüznü sardı:2:

taaamm 17 sene önce gelinliklerde girmiştim bu eve :43:

oğlum çok sevdiği okulundan ayrılıcak ,çok sert tepkiler veriyo

kızımın zaten çok sevdiği 2 arkadaşı taşındı,biri bursaya gitti,en çok sevinen o

yani bütün gece kafamın içinde kurdum durdum

büyük ihtimal mayıs ayında belli olcak tayinimiz ama hemen olma ihtimalide var ,öyle olursa eşim gidicek ,biz kalıcaz okul sonuna kadar

Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah
İnşallah hayırlısı olur hakkına ama bu kadar gerilmemeye çalış cocuklarında etkilenmesin.Bence en iyisi bir an önce olup bitmesi beklemek daha cok yoruyor ve geriyor insanı.Eminim yeni yuvanızda herşeye cabuk adapte olursunuz hayyat nelere alışmıyorki insan oglu ama eş ve anne olarak sen dik durman gerekirki onlara destek olasın işin zor yani ama eminim başaracaksındır.Memur maaşı ile zor diyorsun emin ol onu bulamıyan lojmanda oturamayan kira veren var örnek olarak ben bir şekilde oluyor işde :42::42::42::42:

OOOOO.... gece kalkıp makarna pişirip yemelerrrr:47: bana hiç yabancı gelmedi

ne büyük bi zevktir bilirimmm:17:

hıı.. haklısın canım ,1 lahmacun için gelmezler tabii,lokantada oturup yiyorsun zannettim
Evet lokantada yemiyorum yesem zaten 1 isterim :1::1::1::1: acıktım canımda lahmacun çekti beeeee:26::26::26::26::26:

günaydın akrepçimmmm:8:

ben bu takımı niye seçtim biliyomusun
senin bu güzel paylaşımların için

insanın içini açıyosun yaşama sevinci veriyosun

senden bi ricam var şu günaydın mesajlarını sabah 8.30 gibi atarmısın

sabah takıma uğradığımda senin günaydın mesajını görmek istiyorum

Günaydın akrep diyecektim Günaydın demiş kaçmış :1::1::1::1::1: yakalayamadım valla o nasıl giriş ve çıkştı be
Bu arada şişko nesliiiii gelmedi dün bugünde hala ugramadı inşallah misafirleriyle yemiştir bol bollllll:1::1::1::1:

iyi fikir :21:

su diyince aklıma geldi ben tansiyon problemi yaşadığımdan beri suyu arttırdım ,tansiyonu oln bi arkadaşım gece uyanıncada su içmemi söyledi ,bir şey farkettim gece su içince sanki daha rahat kilo veriliyo sizde bi deneyin bakalım sizdede olacakmı

ben biliyosunuz yediklerime dikkat edemediğim halde azda olsa veriyorum

gece hiç denememiştim bir deneyelim bakalım herşeyi deniyoruz onu da deneyelim :8: zayıflama yolunda çekilen çile kutsaldır :9:

benim de eski işyerimde öyleydi ve deli gibi kilo almaya başladım. sonra evden getirmeye başladım. evet biraz zor oluyo onu hazırlamak filan ama başka yolu yok malsef....

İnşallah hayırlısı olur hakkına ama bu kadar gerilmemeye çalış cocuklarında etkilenmesin.Bence en iyisi bir an önce olup bitmesi beklemek daha cok yoruyor ve geriyor insanı.Eminim yeni yuvanızda herşeye cabuk adapte olursunuz hayyat nelere alışmıyorki insan oglu ama eş ve anne olarak sen dik durman gerekirki onlara destek olasın işin zor yani ama eminim başaracaksındır.Memur maaşı ile zor diyorsun emin ol onu bulamıyan lojmanda oturamayan kira veren var örnek olarak ben bir şekilde oluyor işde :42::42::42::42:

taşınmayıda bilmiyorum beeennn

ben çocukların yanında dik durmaya çalışıyorum bu sefer gece yatağa yatınca hücüm ediyo bu düşünceler

oğluma diyorum,annecim önemli oln bizim ailece bir arada olmamız ,yerin ,evin bi öenmi yok ,alıştırmaya çalışıyoruz

evet ya daha az maaşla ev geçindirenler var

onlara sormaya başladım zaten ,nasıl yetiştiriyosunuz diye

sen nerede çalışıyodun canım ,evlimisin ,bekarmı :26:

2 galeta bir elma ve kahve demiştim zaten ara ögün olmuyormu :26::26::26::26:

Metobolizmam hızlı benim eger çok az yersem cok cabuk kilo veriyorum ve azcık yemeye başladıgımda direk alıyorum salata bir kase corba bir dilim ekmek 2 çatal makarna 1 çatal tavuk çokmu sence valla ben bununla kapattıgıma şükrediyorum :26::1::1::1::1::1:
80 kiloydum irtabl bagırsak sendromu diye bir rahatsızlık başladı ama cok farklı seyir etti iştahım var ama yemek yedigimdeki bir kaşık bile olsa komalık oluyordum bir ayda 10 kilodan fazla verdim 2 ay olmadan 59 ları gördüm.Korkumdan aileme eşime diyet yapıyor diyemiyorum o dönemi hepimiz çok zor atlattıgımz için.Ama düzelince biraz yemeye başyınca 78 gördüm düşün 3 ayın içinde verdigim aldıgım kiloyu :43::43::43::43::43:

siyahcım öğlen yemeği yemedim onun yerine galete bir elma kahve ara öğünle geçiiştirdim demişsin ya, öğlen yemeğini ayrı ara öğünü ayrı yapsan demek istedim belki de akşamları çok acıkmanın sebebi öğlen yeterince beslenememendir. Öğlenden sonra akşam üstü 5 gibi bir de meyve yedin mi ohhhh açılığını bastırıverir senin.

ayy ben siyah ile ceylini

karıştırmışım
şimdi farkettim

mesajlarda karışıklık olduysa affedin

ceylin senin avatarında siyah şapkalı kadın vardı

ben gidip biraz uyuyayım bare
bütün gece uyumazsam herşeyi karıştırım tabi

şekil a da görüldüğü üzere bir şeyi kafaya takmak ,sorunları çözmüyo ,iyice sarpa sarıyo herşey

en iyisi zevk almaya çalışmak

yeni yerler görücem,yeni i,nsanlar tanıycam yeni insanlardan biraz korkuyorum ama

aman neyse

her şey çok güzel olacak ,hepimiz için inşallah amiinn...

günaydın herkeseee:7:

dün genel itibariyle güzel bir gün geçirdim. bütün gün klasik olarak işteydim zaten. akşama iş çıkışında uzun zamandır görüşmedigim bir arkadaşımla buluştuk. Allahtan O da diyet yapıyordu oturduk karşılıklı salata yedik :56: işten, hayattan, aşktan, kitaplardan konuştuk çok güzel bir sohbet geçti....

eve geldigimde saat 8.30 filandı geç oldu die 1 kase tarhana çorbası içtim sadece.

dünkü menüm:

sabah:4 dilim peynir, maydonoz, yarım domates, şekersiz çay
ara:1 soda
öğlen: yarım pirinç pilavı,az yogurt, semizotu salatası
ara:1 köy elması küçük (dedem yollamış köyden çok güzeldi:))
akşam: salata,1 kase çorba

ayy 1 hafta bu menümü gidecek sende kuşum:26:

siyahcım öğlen yemeği yemedim onun yerine galete bir elma kahve ara öğünle geçiiştirdim demişsin ya, öğlen yemeğini ayrı ara öğünü ayrı yapsan demek istedim belki de akşamları çok acıkmanın sebebi öğlen yeterince beslenememendir. Öğlenden sonra akşam üstü 5 gibi bir de meyve yedin mi ohhhh açılığını bastırıverir senin.
Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi :1::1::1::1::1::1::34:

taşınmayıda bilmiyorum beeennn

ben çocukların yanında dik durmaya çalışıyorum bu sefer gece yatağa yatınca hücüm ediyo bu düşünceler

oğluma diyorum,annecim önemli oln bizim ailece bir arada olmamız ,yerin ,evin bi öenmi yok ,alıştırmaya çalışıyoruz

evet ya daha az maaşla ev geçindirenler var

onlara sormaya başladım zaten ,nasıl yetiştiriyosunuz diye

sen nerede çalışıyodun canım ,evlimisin ,bekarmı :26:
İSİMNLERİ KARIŞTIRDIM DEMİŞSİN O YÜZDEN BANAMI YAZDIN ANLAYAMADIM genel cevap vereyim yakın degilsin gurupca gelelim evi taşımana yardım edelim :1::1::1::1::1:

Back
X