Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy 1 hafta bu menümü gidecek sende kuşum:26:

evet akrepcim bir hafta böyle gidecek hem şunun şurasında cumartesiye ne kaldı di mii :52: zaten diyetisyen mantıgı da bu canım eline bir liste veriyor, sebze yemeği diyor ne olacagına sen karar veriyorsun, yoksa ben proteinin karbonhidratın dengesini bozarsam bayılıveriyorum:50: maşallah ben de bu hafta listenin dışına hiç çıkmadım gibi bakalım tartıya nasıl yansıyacak bu durum

nasılsınız bakalım ben dünkü şoku hala atlatamadım yorgunluktan öldüm ama degdi kendime 2 tane pardüse aldım :21::21: sezonsonunu bekledim seneye yazın ömrüm olursa giyicemm inşallah mazadaki görevliye dedimki eee ben yazakadar zayıflarsan nolacak oda dedi sen buraya gel ben ayarlarım hem niye zayıflıyorsun fizigin süper dedi ay çok sevindimm şu göbek olmaması zayıf gösteriyor herhalde benkendimi hiç öyle görmüyorum amma

güle güle giy canım ne güzel göbeğin yokmuş keşke benim de olmasaaa:17:
haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper:52:

akrep gaza gelmiş valla ben de takıma girince gaza geldim iyice... sadece cumartesi günleri kendime ödül veriyorum bakalım bayramda kimler hedefine ulaşmış olacak?

kızlar 58 kg. iken ki fotografımı buldum valla bugünkü motivasyon kaynagı olarak öncesi ve sonrası şeklinde onu koyayım dedim ibreti alem için çok yerseniz benim gibi olursunuz die ama internet belasından korkuyorum fotogafların yüzünü kapatıp mı koysam napsam :9:

herkese merhaba kızlar, nasılsınız bakalım.. cumartesi günü sebepsiz öfkeden çatır çatır çatlayacktım, kendi kendimi yemiştim, az daha gölgemle kavga etcektim, kendi endime hayret ediyordum ne oldu bana diye, bugün öğrendim, meğerse cumartesi pazar günü dolunaymış:53::53: dolunayın etkisine girmişim meğerse ben:53: hatta nuray sayarı diyor ki kendinize inanamayacksınız yüzyılın gerilimini yaşayacaksınız demişti, gerçekten öyle olmuştu bende. çok şaşırdım çooooooooookk

Akşam yemezsem ölürüm ben dayanamıyorum napım eskiden burada bir dil çıkarma ikonu vardı bulamadım sen anla :1::1::1::1::1:

eskiden bende 5 de kalkar cıkardım ama buralar sogudu eriniyorumda artık galiba .Bu arada listen hoşuma gidiyor hem yiyor hem zayıflıyorsun .Ama o son sözlerin bitirdi seni hadi nesli şişko 80 devirmiş benim neren şişko be burda bir dil ikonu daha hayal et bakim :9::9::9::9::9::9: aybik bilmiyorum bişey diyemeyecegim ama nesli şişkoooooooooooooooo:51::51::51::51::51: bak hala gelmedi :41::41::41:

şişkosun işte kuzummmmm neslide şişko sende:33:
ben buraları soğduğunda yine aynı saatte kalkıcam ama takıcam cd yi 1 saat çalışıcam Allah ne verirse:8: incecikkk ve biçimli bir fücuut olucak naabeerrr sen ye geceleri ben yemicem ben fit olucam sense şişko kaal:63::63::63::63:

merhaba millet

bu gün çok kalabalık gibi gördüm burayı
dünkü menü...
sabah... peynir/zeytin/domates/salatalık/maydanoz/çay
öğlen.... 2 haşlanmış yumurta/peynir/bol maydanozlu salata/çay
akşam... yeşil çay/1 avuç fındık/1 avuç üzüm/2 çorba kaşığı mısır

1 saat spor
2,5lt su

cceylin merak ettim 76 dan 72 ye düşmüş kilon ne kadar zamanda verdin ????????????????

siyahcım ben takıma girmeden taa ramazandan önce bu gittigim diyetisyenime başlamıştım.76 kg.dan 70 kg ya 2 ayda inebilmiştim. çok yavaş kilo verebiliyorum ben çok zor oluyo benim için. çünkü bütün gün masabaşındayım. sonra bi kaza geçirdim diyetsiyeni bırakmak zorunda kaldım ailemin istegiyle, kan hapları vitaminler filan kullanıyordum, verdigim para da boşa gidecekti. kazanın etkilerini atlattım iyileştim,tabi o arada kilo aldım yine 74 e filan çıktım ilaçları da bırakınca kendiliğinden 1 kg daha verdim. sonra hem buraya başladım hem de diyetisyene. kurbandan sonra da spora başlamayı düşünüyorum. açık kalp ameliyatı oldugum için kilo vermeden spor yapmak benm için tehlikeli.

toparlayacak olursam, şu kadar sürede diyemiyorum çünkü verdim aldım. ama verip almam tüm bunlar 3 ay içinde.

kızlarrr,

ben bütün gece uyuyamadııımm

tayin dilekçemizi verdik bursa ve ankara yazdık sadece

ailem istanbulda ben çorluda

fazla uzaklaşmak istemedim onlardan

ben hiç kirada oturmadım onun stresi sardı,lojmanda oturduk ,kira,elektrik,su,yakıt,okul servis parası hep maaştan kesildi nereye ödenir hiç fikrim yook

1 memur maaşıyla nasıl yetiştircez.birikimimizde olmadı hiç

bursada kiralar biraz pahalı geldi ilçelerine doğru kayıcaz biraz ,bakalım zaman ne gösterecek

bir yandan ayrılık hüznü sardı:2:

taaamm 17 sene önce gelinliklerde girmiştim bu eve :43:

oğlum çok sevdiği okulundan ayrılıcak ,çok sert tepkiler veriyo

kızımın zaten çok sevdiği 2 arkadaşı taşındı,biri bursaya gitti,en çok sevinen o

yani bütün gece kafamın içinde kurdum durdum

büyük ihtimal mayıs ayında belli olcak tayinimiz ama hemen olma ihtimalide var ,öyle olursa eşim gidicek ,biz kalıcaz okul sonuna kadar

Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah

hay Allah çok zor bi durum gerçekten...
en çok da oğlunuz etkilenir diyecektim ki öyleymiş zaten...
Allah karşınıza gittiğiniz yeri daha çok seveceginiz sebepler çıkarsın.

Hz. Ali'nin bi duası vardır kendime kılavuz bilirim:

"Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle."

ayy şu çizelgemi değiştirmemişim beeenn 64 lü rakamları görelim hemennn birilerine inatttttt:118::118:

sen akrepin sözleerini dinleme ondansonra onun seni dinlemesin için baaaaarrrrr :9::9::9:
nasılsınız bakalım ben dünkü şoku hala atlatamadım yorgunluktan öldüm ama degdi kendime 2 tane pardüse aldım :21::21: sezonsonunu bekledim seneye yazın ömrüm olursa giyicemm inşallah mazadaki görevliye dedimki eee ben yazakadar zayıflarsan nolacak oda dedi sen buraya gel ben ayarlarım hem niye zayıflıyorsun fizigin süper dedi ay çok sevindimm şu göbek olmaması zayıf gösteriyor herhalde benkendimi hiç öyle görmüyorum amma
dün ne şok geçirdin canım neyi kaçırdım ben :26::26::26: o görevlilere kanma hep öyle derler ürünü satana kadar düzgün fiziğimiz olur bizim :54::60:
dünkü menüm

3 lahmacun,az peynir,3 zeytin,1 ceviz,1 omega3

öğle
domatesli bulgur pilavı,yoğurt,kaymaklı dondurma

ara
1 avuç leblebi,simit,sade soda

akşam
yok:32:

kitap:duy beni sevgili eşim
su:3,5 litre
spor:50 dk yürüyüş

not:lahmacunlar küçük hiç dallanmayın keserim budaklarınızdan heee:47::47::47:
lahmacun kahvaltı büyük olsa ne olur ben karşı değilim fena fikir değil çarşıya gittiğimde yaptırıp dolaba atacam bende düşünüyorum kahvaltılarda fırında ısıtıp iyi gider ama öğle aran hoşuma gitmedi simit çok gitmiş canım leblebi ve soda da kalsaymışsın keşke
yessssssss o şeyler cısssssss içiçmiyosun demii:21::21::21::21:
bak uyarıyor seni siyahhh duyuyorum sen beni duyuyormusun diyor :60:
:26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
ah siyah ahh :47::47: bu gibi durumlarda hayır diyecez siyah teşekkür edecez karşımızdakine kabul ettirecez bu durumu yeni yaşam şeklimizi yanlış üstüne yalnış yapıyorsun cumayı iple çekiyorum bakalım kaç kilo verecen kız sen
bunun en güzel örneğini genic yapıyor görümcelerine çevresindekilere 2 yılda benimsetmiş kendi başta kendisi benimsemiş çevresine de çevresindekiler ona göre davranıyor genc le pikniğe falan gittikleri zaman çavdar ekmeği arasına peynir domates salatalık götürüyorlar :60: Nazar genic başarmış yaşam şekline çevirmiş darısı başımıza

ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyım :22::22::22::22: yemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım[/QUOTE]
dün gece benim ilk günümdü baya zorlandım bir kaçgün sürer sonra alışırım eskiden böyle idi ramazan girince araya düzenim bozuldu bakalım yeniden başlıyorum akşam oruçlarına daha birşey kaybetmiş değilsin gel katıl bize daha çok su tüketiyorsun sabah kahvaltılarını iştahla yapıyorsun tavsiye ederim birde daha iyi uyuyorsun

kızlar 58 kg. iken ki fotografımı buldum valla bugünkü motivasyon kaynagı olarak öncesi ve sonrası şeklinde onu koyayım dedim ibreti alem için çok yerseniz benim gibi olursunuz die ama internet belasından korkuyorum fotogafların yüzünü kapatıp mı koysam napsam :9:
kesinlikle haklısın canım yüzünü kapat ben olsam öyle yaparım sadece face den eş dost için ben resim yayınlıyorum

Son düzenleme:
arzucum ben bilgi sahibiyim elimden geldiğince yardımcı olurum sana sormak istedigin birşey varsa.

sağol canım benim nerden başlıycam ales bahar dönemi için zamanım var başvuruyu nasıl yapıcam nerden yapıcam kafam bir dünya

yani anlayacağın aşağıdakiler nasıl olacak hiç bir şey bilmiyorum.. evet 1... bunu yapmam lazım demek için okuyup duruyorum ama işler öyle yoğunki hangisine takılayım kafam karıştı iyice...

• ALES Sınav Sonuç Belgesi
• Lisans Diploması
• Transkript (bunu açık öğretimli olarak nasıl alıcam)
• Özgeçmiş (nasıl hazırlanırsa artık bakacağım)
• Fotoğraf
• Yabanci Dil Yeterliliği (işte bu beni gerdi / KPDS, ÜDS, IELTS, TOEFL vb(ne olduklarını bile bilmiyorum bazılarının araştırıyorum)
• Tavsiye Mektubu (Referans Mektubu)
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Askerlik Durum Belgesi

ösym görevlisi arkadaşın var aşk olsun arzum :16: sor sormak istediğini bahsettiklerin hakkında bilgi vereyim ales senede 2 kere olur bahar ve güz dönemi güz dönemi başvurusu bugün son alese girip alacağın puan ve 4 yıllık lisans diplomanla yüksek lisansa başvurabilirsin yüksek lisans 2 ye ayrılır tezli ve tezsiz diye tezsiz yaparsan dönem başına 3000/4000 arası ücretli devlet yada vakıf fark etmez fiyatlar böyle tezli yaparsan devam sorunun var okula gitmek zorundasın tez yazmak zorundasın tezini bir kurulda savunmak zorundasın fiyat olarak tabi daha düşük
bahsettiğin denetmenlik sınavına ise KPSS A gurubu ile giriliyor alan bilgisinden ve dil den sınava girmek gerekiyor önce daha sonra bakanlıklar mülakat sınavı açıyor mülakatı da kazanırsan ki mülakat hatırlı dost ve arkadaş demek denetmen yard olarak atanıyorsun buradaki hadise KPSS A alan bilgisinden iyi bir puan almak gerekir bu sene benim de karar verdiğim kariyerim için yapacağım zor olan şey de buydu benimde niyetim var buhafta başlayacam çalışmaya allah nasip ederse bu süreci beraber yaşamış oluruz canım

anlamışam tezsiz yapacağım orası kesin... şu yabancı dil mevzuu yeterlilik belgesi için ne yapacağım... sonra behirem mali denetmen olmak bu kadar zorlaştımı ya... benim muhasebecim var dışarda o staja başladı (denetmenlik için) her staj dönemi sonunda sınava girip geçerse bir üst dönem stajına devam edecek... 3 yıl kadar sürüyormuş... farklı bir şey mi...

sen akrepin sözleerini dinleme ondansonra onun seni dinlemesin için baaaaarrrrr :9::9::9:

dün ne şok geçirdin canım neyi kaçırdım ben :26::26::26: o görevlilere kanma hep öyle derler ürünü satana kadar düzgün fiziğimiz olur bizim :54::60:

lahmacun kahvaltı büyük olsa ne olur ben karşı değilim fena fikir değil çarşıya gittiğimde yaptırıp dolaba atacam bende düşünüyorum kahvaltılarda fırında ısıtıp iyi gider ama öğle aran hoşuma gitmedi simit çok gitmiş canım leblebi ve soda da kalsaymışsın keşke

bak uyarıyor seni siyahhh duyuyorum sen beni duyuyormusun diyor :60:

ah siyah ahh :47::47: bu gibi durumlarda hayır diyecez siyah teşekkür edecez karşımızdakine kabul ettirecez bu durumu yeni yaşam şeklimizi yanlış üstüne yalnış yapıyorsun cumayı iple çekiyorum bakalım kaç kilo verecen kız sen
bunun en güzel örneğini genic yapıyor görümcelerine çevresindekilere 2 yılda benimsetmiş kendi başta kendisi benimsemiş çevresine de çevresindekiler ona göre davranıyor genc le pikniğe falan gittikleri zaman çavdar ekmeği arasına peynir domates salatalık götürüyorlar :60: Nazar genic başarmış yaşam şekline çevirmiş darısı başımıza

ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyım :22::22::22::22: yemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım
dün gece benim ilk günümdü baya zorlandım bir kaçgün sürer sonra alışırım eskiden böyle idi ramazan girince araya düzenim bozuldu bakalım yeniden başlıyorum akşam oruçlarına daha birşey kaybetmiş değilsin gel katıl bize daha çok su tüketiyorsun sabah kahvaltılarını iştahla yapıyorsun tavsiye ederim birde daha iyi uyuyorsun

kesinlikle haklısın canım yüzünü kapat ben olsam öyle yaparım sadece face den eş dost için ben resim yayınlıyorum[/QUOTE]

canımsın çok teşekkür ederim. mecburdum çünkü hayatım boyunca hiç bu kadar zayıf olmamıştım bu sefer keçi inadım da sağlam tuttu. cevaplara sondan başladım ama bütün geçmişi okudum. bahirecim senin de menülerini düzene sokmak için 2 haftalık süre verildi gitti bebeğim. ben eminim sen de başaracaksın tatlım.

:26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
afiyet olsun şekercik yanında da ayran ya da şekersiz çay süpper...akşam yersen fururum seniiii:104::104:
kahve kolik ve sigara koligim ben eşim allahtan içki gibi kötü alışkanlıgın yok diyor yoksa kesin ayyaş olurdun ortalıkdan toplardık seni diye:1::1::1::1::1::1:
anlaşıldı yorucan sen beni:15: senle çok işim var çookkk:106::106::106:
canım lahmacunlar süperde yav bukitabın ismide çok güzelmiş sen oku bakalım eger eşin seni duyarsa bende okuyayım
oku canım kitap çok güzel..ve benden önce eşim okumuş..ben elime alınca geldi yanıma kulağıma fısıldadı uyguluyomusun içindekileri diye..şaşırdım dedim daha yeni aldım elime sonra işkillendim dedim sen okudunmu şööle baktım dedi:1:yatağın başucuna koymuştum:1: diğer kitabı bitirene kadar ordaydı işe yaramış taktiğim:1: dikkatini çekmiş okumuş:1:
sorma şekercik..kitabın sayfasını çevirmeyen insanı okur yaptım:32: üstelik sıkı dur kütüphaneye bile üye oldu:53: düşün yani..kendi gitmiyor bana aldırıyor ona da şükür dimi ama adam iki günde deviriyor kitabı yeterki hoşuna gitsin:nazar:ohh hamdolsun

ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyım :22::22::22::22: yemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım

okkalı bir ceza versemmmm ne dersinnnn:47::47: gözüm üstünde ve günlük menü istiyorum sendennnnnn:47:

yüzünü kapat öyle ekle canım.

bu saatlerde çok değil ama bir tane olmak kaydıyla çünkü milföyler çok yağlı normal olarak çok kalorili.

sabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım evdekilere eşim işe gitmeden yemiş oldu çok hoşuna gitti..kızımla bana paket yaptım iş yeri için kayınbabama hazırladım yesin diye..süpper oldu süper akşam yememek gibisi yokmuş..benim işyerinden eve git yemek yap 8 i buluyor o saatten sonra yersem siyah ve nesli ve aybik gibi şişko olurum demi ama:27:

oooooo ellerine sağlık afiyet olsun canım.

haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper:52:

bende sabah ve akşam denedim ama midem çok kötü oluyor denemeye cesaret edemiyorum.

Akşam yemezsem ölürüm ben dayanamıyorum napım eskiden burada bir dil çıkarma ikonu vardı bulamadım sen anla :1::1::1::1::1:

eskiden bende 5 de kalkar cıkardım ama buralar sogudu eriniyorumda artık galiba .Bu arada listen hoşuma gidiyor hem yiyor hem zayıflıyorsun .Ama o son sözlerin bitirdi seni hadi nesli şişko 80 devirmiş benim neren şişko be burda bir dil ikonu daha hayal et bakim :9::9::9::9::9::9: aybik bilmiyorum bişey diyemeyecegim ama nesli şişkoooooooooooooooo:51::51::51::51::51: bak hala gelmedi :41::41::41:

bana da eşim kurda kuşa yem olursun gibi cevaplar veriyor sağolsun.

sağol canım benim nerden başlıycam ales bahar dönemi için zamanım var başvuruyu nasıl yapıcam nerden yapıcam kafam bir dünya

yani anlayacağın aşağıdakiler nasıl olacak hiç bir şey bilmiyorum.. evet 1... bunu yapmam lazım demek için okuyup duruyorum ama işler öyle yoğunki hangisine takılayım kafam karıştı iyice...

• ALES Sınav Sonuç Belgesi
• Lisans Diploması
• Transkript (bunu açık öğretimli olarak nasıl alıcam)
• Özgeçmiş (nasıl hazırlanırsa artık bakacağım)
• Fotoğraf
• Yabanci Dil Yeterliliği (işte bu beni gerdi / KPDS, ÜDS, IELTS, TOEFL vb(ne olduklarını bile bilmiyorum bazılarının araştırıyorum)
• Tavsiye Mektubu (Referans Mektubu)
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Askerlik Durum Belgesi

arzucum bildiklerimi cevaplıyorum:

ALES Sınav Sonuç belgesi için, ales sunavına girmen lazım. bahiresemanın da dedigi gibi bu sınav yılda iki kez yapılıyor, sonbahar ve ilkbahar dönemi olmak üzere. sonbahar dönemi için başvuruda bugün son gün. bankaya 40 TL para yatırman lazım sonrasında da bi ösym merkezine gidip sınav kayıdını yaptırman lazım. Gittiginde onlardan şifre almak istiyorum dersen (yanlış hatırlamıyorsam 3 TL karşılıgında) sana şifreni vereceklerdir, bundan sonraki sınavlarına evden kendin başvuru yapabilirsin.
osym sınav takviminden sınavlarla ilgili süreci taklip edebilirsin, hangi tarihte harç yatırmalısın, sınav ne zaman hangi banka gibi bilgiler var, adresi de şu ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

ALES sınavından minimum 50 alman lazım yüksek lisansa başvuru için,türkçe ve matematik oluyor sınavda.

açık öğretim lisans diplomanı aöf bürolarından alabilirsin, aynı şekilde transkriptini de ordan alacaksın canım.

özgeçmişin şuan bi acelesi yok, başvuruya gidecegin zaman vereceksin, şablon olması açısından benm wordde hazırlanmş cv mi atabilirim ben sana akşam.

yabancı dil yeterliliği konusuna gelince, ÜDS VE KPDS de ALES igibi ösym nin ahzırladıgı sınavlar. onlar da aynı ALES GİBİ yılda 2şer kez yapılıyor, aynı süreç onlar için de geçerli. ÜDS sonbahar sınavı bu hafta sonu. KPDS Yanlış hatırlamıyorsam kasım 18'de. Genellikle KPDS yada ÜDS den 50 puan almak yeterli oluyor sınavlarda.ANCAKKKK bir çok üniversite bu sınavlara girmemiş kimseler için kendileri ingilizce sınavı yapıyorlar.

ösym görevlisi arkadaşın var aşk olsun arzum :16: sor sormak istediğini bahsettiklerin hakkında bilgi vereyim ales senede 2 kere olur bahar ve güz dönemi güz dönemi başvurusu bugün son alese girip alacağın puan ve 4 yıllık lisans diplomanla yüksek lisansa başvurabilirsin yüksek lisans 2 ye ayrılır tezli ve tezsiz diye tezsiz yaparsan dönem başına 3000/4000 arası ücretli devlet yada vakıf fark etmez fiyatlar böyle tezli yaparsan devam sorunun var okula gitmek zorundasın tez yazmak zorundasın tezini bir kurulda savunmak zorundasın fiyat olarak tabi daha düşük
bahsettiğin denetmenlik sınavına ise KPSS A gurubu ile giriliyor alan bilgisinden ve dil den sınava girmek gerekiyor önce daha sonra bakanlıklar mülakat sınavı açıyor mülakatı da kazanırsan ki mülakat hatırlı dost ve arkadaş demek denetmen yard olarak atanıyorsun buradaki hadise KPSS A alan bilgisinden iyi bir puan almak gerekir bu sene benim de karar verdiğim kariyerim için yapacağım zor olan şey de buydu benimde niyetim var buhafta başlayacam çalışmaya allah nasip ederse bu süreci beraber yaşamış oluruz canım

anlamışam tezsiz yapacağım orası kesin... şu yabancı dil mevzuu yeterlilik belgesi için ne yapacağım... sonra behirem mali denetmen olmak bu kadar zorlaştımı ya... benim muhasebecim var dışarda o staja başladı (denetmenlik için) her staj dönemi sonunda sınava girip geçerse bir üst dönem stajına devam edecek... 3 yıl kadar sürüyormuş... farklı bir şey mi...

arzucum mali denetmenlik için yüksek lisans şart degil ki??? sen ayrıca mı yüksek lisans yapmak istiyorsun??

valla güzellikler maşallahınız var muhabbet güzel ilerliyor. kaç sayfa olmuş bütün geçmişe göz attım bir de cevap yazabilsem tam süper olacak. :51::51:

canım bir dönem maliye de ki memurlara da verildi o hak adam yokluğunda şanslı olanlar değerlendirdi kendini kariyerini şimdi sıfır kilometre giren adamları zorluyorlar evet 3 yılda bir sınavı var staj 3 yıl sürüyor ilk 6 ay ankarada eğitimden geçiriyorlar sonraki dönemlerde staj sonra sınv o sınavı kazanamazsan b grubuna geri dönüyorsun kazanırsan denetmen oluyorsun
açıköğretim bürosundan trenskript istesiğine dair dilekçe yaz anında verirler o sorun değil kolay bir iş biz faksla dilekçe gönderip faks la cevap alıyoruz :60:
cv hazırlamak için nette matbu formlar var onlardan birini doldurabilirsin
ales sonuç belgesi içinde ales sınavına bir gir bakalım
dil için de kpds sınavını da kabul ediyorlar üds yi de ikisinden birine gireceksin bunlar geçerli
yalnız hatırlatmak isterim
tezsiz yapacaksan dile gerek yok
tezli yapacaksan en az 50 puan aldığını belgelemen şart

Son düzenleme:
Back
X