Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evett hedef belirleyen arkideşler:71:

akrep33------------------60 şu an 64,7=4.700 gr vericek:18:
bahiresemanur------------------------67 şu an ?
cceylin---------------------------------------------------69 şu an ?
kelebekcearzum-------------------------------------------------------------69 şu an ?
siyah_24--------------------------------------------------------------------------------70 şu an ?

hadi kızlar hedefleri alalımmmmm:39:

bahiresemanur------------67 şu an ?
cceylin-------------------69 şu an ?
kelebekcearzum-----------69 şu an ?
siyah_24-----------------70 şu an ?

genic---------------------55 şu an 57,5=2.500 gr vermem lazım.

akrep33------------------60 - şu an 64,7=4.700 gr vericek:18:
kelebekcearzum-----------69 - şu an 74 - 69 = 5 kg verecek...... :37:
siyah_24--------------------------------------------------------------------------------70 şu an ?
genic---------------------55 - şu an 57,5=2.500 gr vermem lazım.

hedef tamam kaptan tam yol ileri...

Son düzenleme:

cceylin-------------------69 şu an ?
kelebekcearzum-----------69 şu an 74= 5 kg verecek
genic---------------------55 şu an 57,5=2.500 gr verecek

hadi kızlar hedefleri alalımmmmm

arzucum düzelttim...

Son düzenleme:
bayanlar 58kg ve 74 kg hallerimi albüm yaparak profilime ekledim bakın bugün içinde silicem. benmmkisi biraz kötü bi örnek ama olsun o fotografa bakarak gaza geliyorum. albümü herkese açık yaptım.

düzeltme için teşekkürler kuşum....

bu arada kızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

şimdi ilk olarak ALES için kolları sıvıyoruz ilkbahara bağvuru ve hazırlık yapacağız gününü bekleyip...

akrep33------------------60 şu an 64,7=4.700 gr vericek
cceylin-------------------69 şu an 72 = 3 kg verecek

bayanlar 58kg ve 74 kg hallerimi albüm yaparak profilime ekledim bakın bugün içinde silicem. benmmkisi biraz kötü bi örnek ama olsun o fotografa bakarak gaza geliyorum. albümü herkese açık yaptım.

hemen baktım ve 2. fotoğrafına gözünün önüne koy canın her birşey yemek istediğinde o resime bak daha önce yapmışsın bir daha yapabilirsin sakın bunu unutma ne zaman motivasyonun düşse o resmine bak. ve maşallah da diyeyim nazar değmesin arkadaşıma :nazar::nazar::nazar::nazar:..

hemen baktım ve 2. fotoğrafına gözünün önüne koy canın her birşey yemek istediğinde o resime bak daha önce yapmışsın bir daha yapabilirsin sakın bunu unutma ne zaman motivasyonun düşse o resmine bak. ve maşallah da diyeyim nazar değmesin arkadaşıma :nazar::nazar::nazar::nazar:..

görünce ben ne olmuşum böyle diye agladım bile inanın. ama baktım çare olmuyo azmettim inşallah yine yapabilirm.

vaaaayyy atom karınca hemen eklemişin kendini ba ba baaaa seeeeennnn.. fena kapışma olacak yaaa en çok ben verem demişim heralde ha ha :37: 5 kg... amanın olur beee olur....

kuşum ben gördüm resimleri aman yarabbim sen ne güzel şeymişin öyle... şimdi hangisi gibisin diye bir düşündüm de :58:

görünce ben ne olmuşum böyle diye agladım bile inanın. ama baktım çare olmuyo azmettim inşallah yine yapabilirm.

yaparsın tabi canım üstelik beni de gaza getirdin..55 olucam bendee tabi önce bayram hedefine ulaşalım da demi ama:52:

afiyet olsun şekercik yanında da ayran ya da şekersiz çay süpper...akşam yersen fururum seniiii:104::104:

anlaşıldı yorucan sen beni:15: senle çok işim var çookkk:106::106::106:

oku canım kitap çok güzel..ve benden önce eşim okumuş..ben elime alınca geldi yanıma kulağıma fısıldadı uyguluyomusun içindekileri diye..şaşırdım dedim daha yeni aldım elime sonra işkillendim dedim sen okudunmu şööle baktım dedi:1:yatağın başucuna koymuştum:1: diğer kitabı bitirene kadar ordaydı işe yaramış taktiğim:1: dikkatini çekmiş okumuş:1:
sorma şekercik..kitabın sayfasını çevirmeyen insanı okur yaptım:32: üstelik sıkı dur kütüphaneye bile üye oldu:53: düşün yani..kendi gitmiyor bana aldırıyor ona da şükür dimi ama adam iki günde deviriyor kitabı yeterki hoşuna gitsin:nazar:ohh hamdolsun

okkalı bir ceza versemmmm ne dersinnnn:47::47: gözüm üstünde ve günlük menü istiyorum sendennnnnn:47:
Akşama birkerem balık var hamsi oğlum 1 haftadır istiyor dün aldım temizledim bugün akşam gidip fırına verecegim 7 de işden cıkıyorum 7,30 eve geliyorum pişene lkadar 9 olur yemiyecekmiyim hadi ordannnnnnnnnn balık salata beni vursanız bile yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:47::47::47::47::47:

yüzünü kapat öyle ekle canım.

bu saatlerde çok değil ama bir tane olmak kaydıyla çünkü milföyler çok yağlı normal olarak çok kalorili.

oooooo ellerine sağlık afiyet olsun canım.

bende sabah ve akşam denedim ama midem çok kötü oluyor denemeye cesaret edemiyorum.

bana da eşim kurda kuşa yem olursun gibi cevaplar veriyor sağolsun.
valla yarısını yedim kahvaltı yapmadım diye birazdanda çayla diger yarsını yerim öglene gene yogunum dışarı çıkamam söylersem söylerim söyleyemedim kahvaltı için getirdigim ince ekmek arası çökelegimi yerim napımmmm ıscak ıscak baya güzeldi

kelebekcearzum-------------------------------------------------------------69 şu an ?

valla 78 dim şu an tartılmadım cumaya kadarda tartılmaya niyetim yok gecen hafta guruba almadı akrep hanım :ssz: ama dikkat ettim yediklerime bu hafta diye tahmini bir süpriz olmaz ise 3 kilo gitmiştir yani sanırsam ayy bide gitmediyse yandım valla :1::1::1::1::1::1:

2 hafta önce 78 dim sonradan dahada tartılmadım hedef kilom 70 ama şu anki kilomu bilmiyorum cumaya inşallah
siyah_24-----------------70 şu an ?kendiside şu anı bilmiyor :1::1:

başvurular falan olsun sınavları hallederim kolay izin mizin süpriz olsun önce başarayım sonra başarımı paylaşırım....

herkese merhaba kızlar, nasılsınız bakalım.. cumartesi günü sebepsiz öfkeden çatır çatır çatlayacktım, kendi kendimi yemiştim, az daha gölgemle kavga etcektim, kendi endime hayret ediyordum ne oldu bana diye, bugün öğrendim, meğerse cumartesi pazar günü dolunaymış:53::53: dolunayın etkisine girmişim meğerse ben:53: hatta nuray sayarı diyor ki kendinize inanamayacksınız yüzyılın gerilimini yaşayacaksınız demişti, gerçekten öyle olmuştu bende. çok şaşırdım çooooooooookk
ilginç dogrusu:53::53::53::53:

şişkosun işte kuzummmmm neslide şişko sende:33:
ben buraları soğduğunda yine aynı saatte kalkıcam ama takıcam cd yi 1 saat çalışıcam Allah ne verirse:8: incecikkk ve biçimli bir fücuut olucak naabeerrr sen ye geceleri ben yemicem ben fit olucam sense şişko kaal:63::63::63::63:
kokmuşşş:9::9::9::9::9:

ayy şu çizelgemi değiştirmemişim beeenn 64 lü rakamları görelim hemennn birilerine inatttttt:118::118:
aysssssssssss uyussss:51::51::51::51:

sen akrepin sözleerini dinleme ondansonra onun seni dinlemesin için baaaaarrrrr :9::9::9:

dün ne şok geçirdin canım neyi kaçırdım ben :26::26::26: o görevlilere kanma hep öyle derler ürünü satana kadar düzgün fiziğimiz olur bizim :54::60:

lahmacun kahvaltı büyük olsa ne olur ben karşı değilim fena fikir değil çarşıya gittiğimde yaptırıp dolaba atacam bende düşünüyorum kahvaltılarda fırında ısıtıp iyi gider ama öğle aran hoşuma gitmedi simit çok gitmiş canım leblebi ve soda da kalsaymışsın keşke

bak uyarıyor seni siyahhh duyuyorum sen beni duyuyormusun diyor :60:

ah siyah ahh :47::47: bu gibi durumlarda hayır diyecez siyah teşekkür edecez karşımızdakine kabul ettirecez bu durumu yeni yaşam şeklimizi yanlış üstüne yalnış yapıyorsun cumayı iple çekiyorum bakalım kaç kilo verecen kız sen
bunun en güzel örneğini genic yapıyor görümcelerine çevresindekilere 2 yılda benimsetmiş kendi başta kendisi benimsemiş çevresine de çevresindekiler ona göre davranıyor genc le pikniğe falan gittikleri zaman çavdar ekmeği arasına peynir domates salatalık götürüyorlar :60: Nazar genic başarmış yaşam şekline çevirmiş darısı başımıza

ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyım :22::22::22::22: yemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım
dün gece benim ilk günümdü baya zorlandım bir kaçgün sürer sonra alışırım eskiden böyle idi ramazan girince araya düzenim bozuldu bakalım yeniden başlıyorum akşam oruçlarına daha birşey kaybetmiş değilsin gel katıl bize daha çok su tüketiyorsun sabah kahvaltılarını iştahla yapıyorsun tavsiye ederim birde daha iyi uyuyorsun

kesinlikle haklısın canım yüzünü kapat ben olsam öyle yaparım sadece face den eş dost için ben resim yayınlıyorum[/QUOTE]
eşim yada ailem diyet yaptıgımı duysa beni vururlar hele şu aralar hayat felsefesi yapacak durumda degilim :1::1::1::1:biraz dikkat etömeye çalışıyorum modundayım öyle gösteriyorum yada öglen çokkkkk yedim diyorum:9::9::9::9:

kızlar hadi kurbana hedef belirliyoruz
ilk ben diyorum
eveett 60 diyorumm
sıradaki hemen belirtsin hedefini:21:
çok güzel olmuş bu fikirr
bende hedef koyayım barii 78 olmak istiyorumm
zaman göstermemiş akrep şöyle yapalım kurbana kadar memlekete gider herkes büyük bir ihtimal asılalım hedef belirleyelim acımızdan ölelim ama hedefe ulaşmak için gayret gösterelim
böyle olsa nasıl olur akreppp
benim kurbana kadar hedefim 67 hadi bakalım kızlar
söyleyin hedefleri
evet çok haklısınızzz
benim içinde çok güzel olac akk
Ahhh ahhh kızlar bu gibi şeyler sorun teşkil etmemeli diye düşünüyorum ben 2 hafta yazdım akrebe bir haftada anca geri döndü olur bazılarmız giremiyoruz bile hem girip hem sorumluluk kolay degilki mecburda degil.Ben bundan yaklaşık 5 belkide daha fazla olmuştur nesliye sorabilirsiniz sadece akşamları girerdim o sattede kimse olmazdı sadece yazılanları okur onlara cevap yazarak motivasyonumu diri tutmaya çalışırdım .

Hayatta iştahımın kapandıgını hatırlamıyorum sadece bundan 3 ay önce hastaladım iştah var ama yemek yiyemiyordum bunun harici üzülsemde heleki sinirlenir isem sinirimi buzdolabından çıkaranlardanımdır :26::26::26::26::26:

Su kültürüm hiç olmadı benim bu yaşa kadar su içenlere bayılıyorum :34::34:

uzun süredir diyet yapan birisi olarak çok fazla degilmi sence yapabilecekmisin hadi başarılar :46::46:

Hımmm çok iyi vallaha :46::46::46:

:46::46::46:

Ha bu arada bahiresemanur ben kk nın çok eski bir üyesiyim ve guruplardan mezun olan birisiyim lakabım liste devirendi.Akrep ve nesli çok eskiden tanıdık gurupdan o yüzden buraları iyi bilirim ne kimsenin sözü dokunur nede benimki dokunsun espiri işde gün nasıl geçeçek.Sadece nesliyle ugraşmaya bayılıyorum:1::1::1::1::1: eger o diyet gurubuna girdigini duyarsam ben girmesem bile sırf onunla ugraşmak için ziyarete gelirim :1::1::1::1:
Yavaş yavaş alışacagız birbirimize
Bu arada hedef koymuşsunuz hepiniz bari bende 70 olayım bayrama :30::30::30::30::30::30:
bende eski üyelerdenim canım
mesaj sayın çok az ozamanlar diyet yarışmasında yazılan mesajlar siliniyordu benim çok mesajım silindi ben 9ncu gruptaydım
lacey kaptanımızdı
58 kiloyla mezun olarak ayrılmıştım

vaaaayyy atom karınca hemen eklemişin kendini ba ba baaaa seeeeennnn.. fena kapışma olacak yaaa en çok ben verem demişim heralde ha ha :37: 5 kg... amanın olur beee olur....

kuşum ben gördüm resimleri aman yarabbim sen ne güzel şeymişin öyle... şimdi hangisi gibisin diye bir düşündüm de :58:

canım ben şuan şişko olanım :( ötekisi de 1.5 yıl önceki halim malesef....arada 18 kilo var az mıııı nerdeyse 5 yaşında bi çocuk eklenmiş üstümeee!!!!!

kızlarrr,

ben bütün gece uyuyamadııımm

tayin dilekçemizi verdik bursa ve ankara yazdık sadece

ailem istanbulda ben çorluda

fazla uzaklaşmak istemedim onlardan

ben hiç kirada oturmadım onun stresi sardı,lojmanda oturduk ,kira,elektrik,su,yakıt,okul servis parası hep maaştan kesildi nereye ödenir hiç fikrim yook

1 memur maaşıyla nasıl yetiştircez.birikimimizde olmadı hiç

bursada kiralar biraz pahalı geldi ilçelerine doğru kayıcaz biraz ,bakalım zaman ne gösterecek

bir yandan ayrılık hüznü sardı:2:

taaamm 17 sene önce gelinliklerde girmiştim bu eve :43:

oğlum çok sevdiği okulundan ayrılıcak ,çok sert tepkiler veriyo

kızımın zaten çok sevdiği 2 arkadaşı taşındı,biri bursaya gitti,en çok sevinen o

yani bütün gece kafamın içinde kurdum durdum

büyük ihtimal mayıs ayında belli olcak tayinimiz ama hemen olma ihtimalide var ,öyle olursa eşim gidicek ,biz kalıcaz okul sonuna kadar

Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah

krakerim senin başındanda hiç olaylar eksik olmuyorr ,böyle olması sizin iiçin daha hayırlı çünkü seninde herhalde kızının başında olay vardı kurtulmuş olursunuz canım başka

kızlar fotograflar herkese açıktı kapattım onları çünkü insalar vauuvv süper değişim diye yorum yazmaya başlamışlar, iyice moralim bozuldu!:20::19::41:

ayy kızlar okula giderken başıma ne geldi:25: ayağımda yüksek topuk bol taşlı şıkır şıkır terliklerim vardı bugün..ayy hala aklıma geldikçe kötü oluyorumm gidene kadar tüm bağları koptu birtanesinin sadece incecik bir bağı kaldı..çocuğu bıraktım okula doğru mağazaya gidiyorum ama nasıl gidiyorum bööle buz üstünde yürür gibi..
ayy tam mağazanın köşesine geldim komple koptu aldım elime ve yalın ayak ufffff:17::17: ana caddedeyim tüm karizma yerlerde:17::17:
girdim artık mağazaya hemen güzel br terlik aldım kendime çok şıktı gerçekten ve indirime girmişti hoş girmese ne farkedicektiki o yalınayak halle:1:
ne gündü amaa:80:

ayy kızlar okula giderken başıma ne geldi:25: ayağımda yüksek topuk bol taşlı şıkır şıkır terliklerim vardı bugün..ayy hala aklıma geldikçe kötü oluyorumm gidene kadar tüm bağları koptu birtanesinin sadece incecik bir bağı kaldı..çocuğu bıraktım okula doğru mağazaya gidiyorum ama nasıl gidiyorum bööle buz üstünde yürür gibi..
ayy tam mağazanın köşesine geldim komple koptu aldım elime ve yalın ayak ufffff:17::17: ana caddedeyim tüm karizma yerlerde:17::17:
girdim artık mağazaya hemen güzel br terlik aldım kendime çok şıktı gerçekten ve indirime girmişti hoş girmese ne farkedicektiki o yalınayak halle:1:
ne gündü amaa:80:

ufffffff çok fena olmuş. geçmiş olsun canım.

Back
X