süpersin canım yaaa bende erken kalkarım ama senin kadar cesur degilim o saatte yürüyüşe çıkamam benimki topuklarımdan furursabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım![]()

sagol canım teşekkürler vicudum orantılı allahıma şükürler olsunngüle güle giy canım ne güzel göbeğin yokmuş keşke benim de olmasaaa
[/B]

ben göremedim resimleri kaldırdınmı yoksamkızlar 58 kg. iken ki fotografımı buldum valla bugünkü![]()
geçmişolsun canım ameliyet demiştin ama bukadar önemli oldugu hiç aklıma gelmemişti rabbim birdaha yaşatmasın inşallahsiyahcım ben takıma girmeden taa ramazandan önce bu gittigim diyetisyenime başlamıştım.76 kg.dan 70 kg ya 2 ayda inebilmiştim. çok yavaş kilo verebiliyorum ben çok zor oluyo benim için. çünkü bütün gün masabaşındayım. sonra bi kaza geçirdim diyetsiyeni bırakmak zorunda kaldım ailemin istegiyle, kan hapları vitaminler filan kullanıyordum, verdigim para da boşa gidecekti. kazanın etkilerini atlattım iyileştim,tabi o arada kilo aldım yine 74 e filan çıktım ilaçları da bırakınca kendiliğinden 1 kg daha verdim. sonra hem buraya başladım hem de diyetisyene. kurbandan sonra da spora başlamayı düşünüyorum. açık kalp ameliyatı oldugum için kilo vermeden spor yapmak benm için tehlikeli.
"[/I]
tamam canı seninkine süper etki yapmışoku canım kitap çok güzel..ve benden önce eşim okumuş..ben elime alınca geldi yanıma kulağıma fısıldadı uyguluyomusun içindekileri diye..şaşırdım dedim daha yeni aldım elime sonra işkillendim dedim sen okudunmu şööle baktım dediyatağın başucuna koymuştum
diğer kitabı bitirene kadar ordaydı işe yaramış taktiğim
dikkatini çekmiş okumuş
sorma şekercik..kitabın sayfasını çevirmeyen insanı okur yaptımüstelik sıkı dur kütüphaneye bile üye oldu
düşün yani..kendi gitmiyor bana aldırıyor ona da şükür dimi ama adam iki günde deviriyor kitabı yeterki hoşuna gitsin
ohh hamdolsun
:
benim koca zaten çok okur banadakızar hep aynı yazarın kitaplarını oudugum için