canım benim profilime giriyorsun ordan albümler var ona bakıyorsun herkese açık yaptım ama beş dakika sonra mesai bitecek kapatıcam çıkmadan çabuk baknasıl bakılıyor bu fotolaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatladım meraktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim profilime giriyorsun ordan albümler var ona bakıyorsun herkese açık yaptım ama beş dakika sonra mesai bitecek kapatıcam çıkmadan çabuk baknasıl bakılıyor bu fotolaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatladım meraktan
canım benim profilime giriyorsun ordan albümler var ona bakıyorsun herkese açık yaptım ama beş dakika sonra mesai bitecek kapatıcam çıkmadan çabuk bak
Ben arkadaşı olmadıgım için göremiyormuyum yoksa![]()
Beceriksiziz napalım anca bulup bakabildik ala alayok canım herkese açık yapmış kızcağız
ahahahaha ne kaa korktum ne kaa korktummaybuke07 gözün aydın olsun .
Akrep bitirdim seni dşyecem ama ben hala öglen yemegini şimdi yedimama gene bitirecemmm
Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kjız neredesin ismin var cismin yok senden sonrada akrebe savaş açtım yiyecek 2 nişzide cig cig siz görürsünüzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Zor oldu ama şimdi anladım :44::44::44: ben kiloyu kendime yakıştırıyorum yada psikolojik bişey cevremdekilerde aslında yakıştırıyor.Diger fotondan fena degil yani 70 lerin üzeri gibi gözükmüyorsun kırmızılıda cok fit ve hoş hatta harikaaaaaagözüküyorsun hemen ver bence
![]()
Bu fotolar ii oldu valla sanki ben bugün gaza geldimmi ne![]()
krakker canim valla bendeler ama ikig undur ara ar geliyorlar dun ben yoktum butun gun birsey yiyemedimmisafirler sendemi hala
yemek yemekten uğrayamadın demekbakalım akrep ne diycek bu işe
![]()
hahaaaa diyene bak oh be bende nasil izah edecem diyordum sende kacirmisin isteahahahahahaben demiştim demiiii
siyaahhhhhhh bu kız bu hafta 2 kilo alır demedi deme
ben de dün abarttım akşam da yedim bugün neslinin uygulamasını yapıcam kendime yemin edicem eve gitmedenve akşam yemicem evde eve gidişim yemeği yapışım 8 i buluyor o saatten sonra yersen sabah moral bozukluğu ve şişlikle agresif olursun şu anki halim gibi çatacak adam arıyorum yahuu
:
hihh birak ne guzel menusu var karisma su kiza aaaaamenünü hiç beğenmedim canım..mercimek çorbası güzel ama diğerleriakşam geç yenmiş sabah bişii yenmemiş nescafe içilmiş..
helvanın tarifini alalım canikomm![]()
aminnn aminn allah kabul etsin canim agzina saglikmerhaba hatuncuklar...
Yarabbim neler oluyor hepinize dökülüyonuz ayol... çoluk çocuk....
şimdi sabah duamız edelim...
Hasatalara şifa...
dertlilere derman...
karanlıkta kalanlara ışık..
yolunu kaybetmişlere kılavuz...
kocasızlara koca...
evlilere huzur...
dermansızlara derman...
çalışana bol kazanç...
çileliye sabır...
vEEEEEEEEEEEERRRR ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.............
ay darisi bana insallah benim neden herseyi anim istiyor birturlu anliyamadimHiç iştahım yok. Canım birşey yapmak istemiyor yemek yemek istemiyor
zaten istahin kapanmasini istemeyizAhhh ahhh kızlar bu gibi şeyler sorun teşkil etmemeli diye düşünüyorum ben 2 hafta yazdım akrebe bir haftada anca geri döndü olur bazılarmız giremiyoruz bile hem girip hem sorumluluk kolay degilki mecburda degil.Ben bundan yaklaşık 5 belkide daha fazla olmuştur nesliye sorabilirsiniz sadece akşamları girerdim o sattede kimse olmazdı sadece yazılanları okur onlara cevap yazarak motivasyonumu diri tutmaya çalışırdım .
Hayatta iştahımın kapandıgını hatırlamıyorum sadece bundan 3 ay önce hastaladım iştah var ama yemek yiyemiyordum bunun harici üzülsemde heleki sinirlenir isem sinirimi buzdolabından çıkaranlardanımdır
Su kültürüm hiç olmadı benim bu yaşa kadar su içenlere bayılıyorum
uzun süredir diyet yapan birisi olarak çok fazla degilmi sence yapabilecekmisin hadi başarılar
Ha bu arada bahiresemanur ben kk nın çok eski bir üyesiyim ve guruplardan mezun olan birisiyim lakabım liste devirendi.Akrep ve nesli çok eskiden tanıdık gurupdan o yüzden buraları iyi bilirim ne kimsenin sözü dokunur nede benimki dokunsun espiri işde gün nasıl geçeçek.Sadece nesliyle ugraşmaya bayılıyorumeger o diyet gurubuna girdigini duyarsam ben girmesem bile sırf onunla ugraşmak için ziyarete gelirim
Yavaş yavaş alışacagız birbirimize
Bu arada hedef koymuşsunuz hepiniz bari bende 70 olayım bayrama![]()
kina yak yedimm iki gobek at diyecemde hareket olur simdi sana neme lazim kilo felan verirsinGünaydın akrep diyecektim Günaydın demiş kaçmışyakalayamadım valla o nasıl giriş ve çıkştı be
Bu arada şişko nesliiiii gelmedi dün bugünde hala ugramadı inşallah misafirleriyle yemiştir bol bollllll![]()
ohhhh iste bu duydugum en guzel haber yarasin guzelim benim icinde ye yanliz benim iki taneyle doymiyacagimi bilirsin o yuzden benim doyacagim kadar ye yerimee:26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
iyi haltt ettin ....haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper![]()
ay valla ne guzel ben hayatta listeye uyamam tabiyatimda yok
evet akrepcim bir hafta böyle gidecek hem şunun şurasında cumartesiye ne kaldı di miizaten diyetisyen mantıgı da bu canım eline bir liste veriyor, sebze yemeği diyor ne olacagına sen karar veriyorsun, yoksa ben proteinin karbonhidratın dengesini bozarsam bayılıveriyorum
maşallah ben de bu hafta listenin dışına hiç çıkmadım gibi bakalım tartıya nasıl yansıyacak bu durum
güle güle giy canım ne güzel göbeğin yokmuş keşke benim de olmasaaa
akrep gaza gelmiş valla ben de takıma girince gaza geldim iyice... sadece cumartesi günleri kendime ödül veriyorum bakalım bayramda kimler hedefine ulaşmış olacak?
ohh balikta iyi gider haa sen bu istahla birak 3 kilo vermeyi 1 kilo ver op basina koy 3 kiloymus hic gulesim yoktuAkşama birkerem balık var hamsi oğlum 1 haftadır istiyor dün aldım temizledim bugün akşam gidip fırına verecegim 7 de işden cıkıyorum 7,30 eve geliyorum pişene lkadar 9 olur yemiyecekmiyim hadi ordannnnnnnnnn balık salata beni vursanız bile yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla yarısını yedim kahvaltı yapmadım diye birazdanda çayla diger yarsını yerim öglene gene yogunum dışarı çıkamam söylersem söylerim söyleyemedim kahvaltı için getirdigim ince ekmek arası çökelegimi yerim napımmmm ıscak ıscak baya güzeldi
valla 78 dim şu an tartılmadım cumaya kadarda tartılmaya niyetim yok gecen hafta guruba almadı akrep hanımama dikkat ettim yediklerime bu hafta diye tahmini bir süpriz olmaz ise 3 kilo gitmiştir yani sanırsam ayy bide gitmediyse yandım valla
valla su fotolari bende merak ettim bakacam insallah tabi kapatmadiysan benimde profilimde var bir tane eklenmis albumlerimde burda takimla zayifladigim halimdi simdi o ceketin dugmeleri kavusmuyor maalesef ahh ahh eski gunlerrcanım ben şuan şişko olanımötekisi de 1.5 yıl önceki halim malesef....arada 18 kilo var az mıııı nerdeyse 5 yaşında bi çocuk eklenmiş üstümeee!!!!!
Bahsettigim yorum buydu akrep hanım.Kız sana inat cumaya kadar tartılmayacagım 4 kiloda gitmezse çıkacam guruptan 3 geçtimmm unuttun galiba liste deviren Siyahım ben kim kavuşurdu hızıma be ne tez unuttun .Hem unutma ilk haftalarım veririm o kadar veririm degilmisana inat verecem işde
![]()
slm guzelim iyi ettin hadi gozun aydin kazasiz belasiz insallahSALAM CAZİBELERRRRevde internet olmayınca okulan gireyim dedim sizsiz yapamöıyorum napiiiimmm
,
,,,,bugün nihayet 10 günün sonunda araba servisten çıkacak çok çok çok heyecanlıyım vatanamıa dönmüş gibi hissediyorum ailemizin bir bireyi olmuş meğerse bizim kara şimşek onsuz çokk boşmuşuz((
burdayimm canikom senin su buyuk iddani bekliyorum dort gozleaybuke07 gözün aydın olsun .
Akrep bitirdim seni dşyecem ama ben hala öglen yemegini şimdi yedimama gene bitirecemmm
Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kjız neredesin ismin var cismin yok senden sonrada akrebe savaş açtım yiyecek 2 nişzide cig cig siz görürsünüzzzzzzzzzzzzzzz![]()
allahim sonunda anladiiBeceriksiziz napalım anca bulup bakabildik ala ala![]()
Günaydın evet yarın ortaya çıkacak bir gün var degilmi akşama yemedenmi yatsam ne yapsamevet bugün son yarın meydana çıkıcak kim benim gibiyemiş kim dikkat etmiş tartılar konuşacakk
yeşil çaylar içilsinnnn![]()
Herkese günaydınaştan önlemimi alım nazar etmesinler
gündüz yediklerimi yazmıştım eve yürüyerek gittim 20 dakika akşama koca bir tabak zeytin yaglı narekşili koca bir tabak salata yarım dilim ekmek ve balık yedim yani yedim işde anladınmı akreppppppp yedimmm10 gibi nescafe ve cikolata keyfi yaptım çikolata bir diş kadardı valla :26::26: ara arada mutfaktakı meyve tabagındaki üzümlerden tırtıkladım böyle işde.Gelelim bu güne sabah 6 kalktım akşama yemek yaptım etli yeşil fasulye menum akşamada yanına pilav salata yaparrım.Eşim hasta oglumm hasta eşimin birdfe boğazları dolmuş sabah birer bardak sıcak süt içtik karşılıklı kahvaltı gene yapmadım yanıma aldım ilerleyen saatlerde sadece eşimle oglumla oturdum yarım bardak çay ve azcık çökelik tırtıkladım ve işe yürüyerek geldim 20 dakka .Böle işde evde herkes grip banada sepecek diye tedirginim :2::2::2::2:
kızlarr günaydınnn :))
gelim bi bakim bizim kızlar napıyo dedim akrebimm banummm genicc aybukee nasılsınız kızlarrr özledim sizii :)) bizde iyiyiz oğluşumla kavuşacağımız günü bekliyoruz :))
kızlarrr fotoları açtımmmm!!! hemen bakın ve buraya yazınnnn bakınca![]()
geçmiş olsun canım
dikkat et kendine ,bide sen hasta olma ,yeni bir salgın varmış ismini daha koymamışlar
bir elmalı çay vardı hem ödem atıyo hem hastalıklara karşı koruyo elma ,karanifil,karabiberle
ben kendime yapıyodum bir ara kzımda grip olmuştu içine bal atıp içirdim ana çok iyi gelmişti ,kendini biraz rahatsız hissetsin o çaydan istiyo hemen
aklıma gelmişken tam tarifini alayım forumdan![]()