Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

krakerim senin başındanda hiç olaylar eksik olmuyorr ,böyle olması sizin iiçin daha hayırlı çünkü seninde herhalde kızının başında olay vardı kurtulmuş olursunuz canım başka

evet canım yaaa.. kara bulutlar dolaşıyodu bi ara üstümüzde dağılmaya başladılar çok şükür ,

yer değişikliğinin iyi geleceği hissi var bendede :24:

günaydın bayanlarrr:)

regl olacagım sanırım karın agrılarım başladı :( iş yerinde böyle olmasından nefret ediyorum evde olsan ilacını alır uzanırsın şimdi akşama kadar saat beklee:((((

dünkü menüm (klasik, akrebim sen okuma zaten kaçırdım biraz)

sabah:peynir, maydonoz,şekersiz çay

ara: soda

öğlen: yarım porsyon firik pilavı, az salata,- yogurt yemem gerekiyordu yemedim-, közlenmiş patlıcan vardı ondan yedim.

ara:1 erik, 6 badem ( bademi de yememem gerekiyordu)

ve akşamm..... kabus

1 kase çorba, salata, 1 adet çiğköfte, 1 dilim baklava

PİŞMANIMMM:43:

Son düzenleme:
siyahcım ben takıma girmeden taa ramazandan önce bu gittigim diyetisyenime başlamıştım.76 kg.dan 70 kg ya 2 ayda inebilmiştim. çok yavaş kilo verebiliyorum ben çok zor oluyo benim için. çünkü bütün gün masabaşındayım. sonra bi kaza geçirdim diyetsiyeni bırakmak zorunda kaldım ailemin istegiyle, kan hapları vitaminler filan kullanıyordum, verdigim para da boşa gidecekti. kazanın etkilerini atlattım iyileştim,tabi o arada kilo aldım yine 74 e filan çıktım ilaçları da bırakınca kendiliğinden 1 kg daha verdim. sonra hem buraya başladım hem de diyetisyene. kurbandan sonra da spora başlamayı düşünüyorum. açık kalp ameliyatı oldugum için kilo vermeden spor yapmak benm için tehlikeli.

toparlayacak olursam, şu kadar sürede diyemiyorum çünkü verdim aldım. ama verip almam tüm bunlar 3 ay içinde.

hay Allah çok zor bi durum gerçekten...
en çok da oğlunuz etkilenir diyecektim ki öyleymiş zaten...
Allah karşınıza gittiğiniz yeri daha çok seveceginiz sebepler çıkarsın.

Hz. Ali'nin bi duası vardır kendime kılavuz bilirim:

"Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle."

Ağzına sağlık canım inşallah dediğn gibi olacak :nazar:

benim oğlan şimdiki okulunda çok popüler ,oda bunun farkında ,yeni okulunda hayal kırıklığına uğramaz inşallah

Buyrun burdan yakın Patron gene elinde sıcak milföy hamurundan patatesli börek almış getirmiş sıcak sıcak ye diyor yanındada çay ısmarlamış :26::26::26::26:.Acaba diyet yaptıgımım anladı ayssssssssssssssss bayılacammmmm:43::43::43::43: yesem olmaz yemesem olmaz götürdüm hop hemen :43::43::43:

yani.. olacak şeymi senin bu patronunun yaptığıda:47:

yarında tartılma günü

sende hemen götürmüşsüüünnn:9::9::9:

canım benim profilime giriyorsun ordan albümler var ona bakıyorsun herkese açık yaptım ama beş dakika sonra mesai bitecek kapatıcam çıkmadan çabuk bak
kız bir krakerle ben göremedik şu fotoları canın sağolsun
evet bugün son yarın meydana çıkıcak kim benim gibiyemiş kim dikkat etmiş tartılar konuşacakk

yeşil çaylar içilsinnnn :7::7::7::7::7::7::7::7:
şu siyah gıcıklığına veririmiş şöyle 2/3 kilo:53::53:

Herkese günaydın:nazar::nazar::nazar: aştan önlemimi alım nazar etmesinler :1::1:
gündüz yediklerimi yazmıştım eve yürüyerek gittim 20 dakika akşama koca bir tabak zeytin yaglı narekşili koca bir tabak salata yarım dilim ekmek ve balık yedim yani yedim işde anladınmı akreppppppp yedimmm :ssz::ssz: 10 gibi nescafe ve cikolata keyfi yaptım çikolata bir diş kadardı valla :26::26: ara arada mutfaktakı meyve tabagındaki üzümlerden tırtıkladım böyle işde.Gelelim bu güne sabah 6 kalktım akşama yemek yaptım etli yeşil fasulye menum akşamada yanına pilav salata yaparrım.Eşim hasta oglumm hasta eşimin birdfe boğazları dolmuş sabah birer bardak sıcak süt içtik karşılıklı kahvaltı gene yapmadım yanıma aldım ilerleyen saatlerde sadece eşimle oglumla oturdum yarım bardak çay ve azcık çökelik tırtıkladım ve işe yürüyerek geldim 20 dakka .Böle işde evde herkes grip banada sepecek diye tedirginim :2::2::2::2:
geçmiş olsun canım bugünler tehlikeli hava sabah serin öğleye doğru fena değil insan ne giyeceğini şaşırıyor
Günaydın evet yarın ortaya çıkacak bir gün var degilmi akşama yemedenmi yatsam ne yapsam :1::1::1: ya akreple nesliye rezil olacam tüm hafta dalga gececekler yada ben zaferimin tadını çıkaracagım tüm bir haftanın bakalım :1::1::1::1:
siyah yarın en çok seni merak ediyorum ya rezil olacan ya vezir şööööyle bir dayı halin var ya dur bakalım hayırlısı :32::32::32:
Buyrun burdan yakın Patron gene elinde sıcak milföy hamurundan patatesli börek almış getirmiş sıcak sıcak ye diyor yanındada çay ısmarlamış :26::26::26::26:.Acaba diyet yaptıgımım anladı ayssssssssssssssss bayılacammmmm:43::43::43::43: yesem olmaz yemesem olmaz götürdüm hop hemen :43::43::43:
ye tabi canım can boğazdan gelir şöyyyle milföylü bol yağlı olanındann ohhh yanında ne çayı ayran iyi gider ya da nescafeee ye ye ye :52::52::52::52:

evet canım yaaa.. kara bulutlar dolaşıyodu bi ara üstümüzde dağılmaya başladılar çok şükür ,

yer değişikliğinin iyi geleceği hissi var bendede :24:
tedbili mekanda ferahlık vardır iyi olur inşallah iyi
günaydın bayanlarrr:)

regl olacagım sanırım karın agrılarım başladı :( iş yerinde böyle olmasından nefret ediyorum evde olsan ilacını alır uzanırsın şimdi akşama kadar saat beklee:((((

dünkü menüm (klasik, akrebim sen okuma zaten kaçırdım biraz)

sabah:peynir, maydonoz,şekersiz çay

ara: soda

öğlen: yarım porsyon firik pilavı, az salata,- yogurt yemem gerekiyordu yemedim-, közlenmiş patlıcan vardı ondan yedim.

ara:1 erik, 6 badem ( bademi de yememem gerekiyordu)

ve akşamm..... kabus

1 kase çorba, salata, 1 adet çiğköfte, 1 dilim baklava

PİŞMANIMMM:43:

akşam yemek zorundasın canım sen bypasslısın kabus değil saat 8 e kadar halletmen lazım ama akşam yemeğini güzel bence protein var vitamin var karbonhidratta var afiyet olsun

canım hazır ikinizde burdayken açtım fotoları bakın da kaldıryaım bu arada siz de diğerleri gibi düşünmeyin benmki şişmanlıktan zayıflıga dogru değil, geçen sene pembe olan gibiydim şimdi şişko olan şekildeyimmm:50:

Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi :1::1::1::1::1::1::34:
İSİMNLERİ KARIŞTIRDIM DEMİŞSİN O YÜZDEN BANAMI YAZDIN ANLAYAMADIM genel cevap vereyim yakın degilsin gurupca gelelim evi taşımana yardım edelim :1::1::1::1::1:

Allah razı olsun canıımm:16:
yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel

ben yavaş yavaş evdeki fazla olan eşyaları atmaya ,işe yarayacak gibi olanları dağıtmaya başladım

yatak odamın dolabı 17 senelik eskidi onu almıycam çocukların dolaplarıda öyele

yemek odası takımımı 2 sene önce almıştım,onuda almayı hiç düşünmüyorum
çok az eşya ile taşınmayaı düşünüyorum ,misafirlik oln eşyalarımın hepsini paketleyip anneme göndermek istiyorum ,eşimin emekliliğine 6 sene kaldı 4 kişilik bir hayat kurarız artık ordan nereye tayinimiz çıkar oda belli değil

kiralar pahalı

iyi bir semtten küçük bir ev tutmak niyetimiz

annem kızıyo eşyalarını dağıtma büyük ev tut diye ama

az eşyayla yaşamak istiyorum beeennn:24:

Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi :1::1::1::1::1::1::34:

ben yavaş yavaş evdeki fazla olan eşyaları atmaya ,işe yarayacak gibi olanları dağıtmaya başladım

çok az eşya ile taşınmayaı düşünüyorum ,misafirlik oln eşyalarımın hepsini paketleyip anneme göndermek istiyorum ,eşimin emekliliğine 6 sene kaldı 4 kişilik bir hayat kurarız artık ordan nereye tayinimiz çıkar oda belli değil

kiralar pahalı

yeni bir hayat, yeni bir düzen, bence de özellikle sıkıldıgın eşyalarını götürme canım ama masraf olacak gibi alması zor olanları götür sen yine de...tabi bi de bunun taşınma maliyeti var, pofff... zor durum cidden.

canım hazır ikinizde burdayken açtım fotoları bakın da kaldıryaım bu arada siz de diğerleri gibi düşünmeyin benmki şişmanlıktan zayıflıga dogru değil, geçen sene pembe olan gibiydim şimdi şişko olan şekildeyimmm:50:

süüpeeerrrr sen neymişsin öyleee :nazar:

yüzünü göremedik ama tahmin etmek zor değil

maşallah diyeyim boyun kaç ki şişko dediğin resimde bile güzel gözüküyosunn

ah gençlik aahhhhh
kıymetini bilin gençliğinizin,yaş kaç

süüpeeerrrr sen neymişsin öyleee :nazar:

yüzünü göremedik ama tahmin etmek zor değil

maşallah diyeyim boyun kaç ki şişko dediğin resimde bile güzel gözüküyosunn

ah gençlik aahhhhh
kıymetini bilin gençliğinizin,yaş kaç

canım çok teşekkür ederim... malesef ki şuan kendimi begenmiyorum hiç:/

boy: 1.61 kilo şuan 72 ( o fotografta 74 filan) yaş:25

günayyydııınnnnn :16::16:

günaydın güzelim:21:

yeni bir hayat, yeni bir düzen, bence de özellikle sıkıldıgın eşyalarını götürme canım ama masraf olacak gibi alması zor olanları götür sen yine de...tabi bi de bunun taşınma maliyeti var, pofff... zor durum cidden.

canım 6 sene idare edicez artık ,kullanmadığım hiç bişeyi almak istemiyorum

biz gezmey çok seviyoruz ,çocukların eğitimine önem veriyoruz onun için kenara bi yatırım yapamadık ama pişman değiliz

kendimize değilde çocukların kıyafetlerine önem veriyoruz ,hiç bir eksikleri olmasın diye uğraşıyoruz artık kıyafettenda tutumluluk yapmaya başladık kızım biraz bozuluyo bu işe ama olsun inanın özellikle kızmın etiketi üzerinde bi sürü kıyafetini dağııtım ,dolaplar dolup taşıyo
bugünde kızın dolabına girip verilecekleri ayırayım

bahireeee kızzz nerdesinnnn :44: canın sağolsun dedin vicdan yaptım koydum fotolarıı bakk kayboldun şimdiiiii :10:

gördddüüümmmm:52::52::52: ceylini gördüm ya bennn :52::52::52:
bizim fiziksel özelliklerimiz benziyor ceylin
marotona 80 kg ile başladım
başladığımda senin o şişman haline biraz daha göbek koy öyleydim
şimdi o kadar değilim ama hedefimmm o kırmızılı hatun
demekki 10 kg daha verirsemmm o kırmızılı gibim olabiliriiimmm :60::60:
kız azmet sende ol bak diyorum sana ol bırakma sakın gel beraber olalım :60::60:

gördddüüümmmm:52::52::52: ceylini gördüm ya bennn :52::52::52:
bizim fiziksel özelliklerimiz benziyor ceylin
marotona 80 kg ile başladım
başladığımda senin o şişman haline biraz daha göbek koy öyleydim
şimdi o kadar değilim ama hedefimmm o kırmızılı hatun
demekki 10 kg daha verirsemmm o kırmızılı gibim olabiliriiimmm :60::60:
kız azmet sende ol bak diyorum sana ol bırakma sakın gel beraber olalım :60::60:

evett birimiz bırakırsak diğeri gazlasın, sen kaç kilosun şimdi bi de boyun kaçç??? benim rakibem de sen ol:)

bu ara kendi fotografına bakıp gaza gelen tek kişi benim galiba :)

evett birimiz bırakırsak diğeri gazlasın, sen kaç kilosun şimdi bi de boyun kaçç??? benim rakibem de sen ol:)

bu ara kendi fotografına bakıp gaza gelen tek kişi benim galiba :)

hayatım boyumca o ka zayıf olmadığım için bende nasıl duracak bilemiyorum ama bi göreyim ya bakımlı bakımlı şööyle alımlı endamlı olayımm :60:diğerlerini bilmeem neden kendi resimlerine bakıp gaza gelmiyorlar
benim rakibim olursun tabi bir sürü rakibim var rukgus arzu akrep sende ol bana uyar :51::51::51: hepsini ezmişliğim var kapışma haftalarında arzuyu 100 gr ezemedim o beni ezdi bunun dışinda ezdim alayını da seni de ezerim ne olacak ki gel bebek gel :51::51::51::51:
boy 168
kilo yarın görecez 71,4 idi en son tartıda
bu hafta regl haftamdı bakalım kaç kg gitti bilemiyorum

hayatım boyumca o ka zayıf olmadığım için bende nasıl duracak bilemiyorum ama bi göreyim ya bakımlı bakımlı şööyle alımlı endamlı olayımm :60:diğerlerini bilmeem neden kendi resimlerine bakıp gaza gelmiyorlar
benim rakibim olursun tabi bir sürü rakibim var rukgus arzu akrep sende ol bana uyar :51::51::51: hepsini ezmişliğim var kapışma haftalarında arzuyu 100 gr ezemedim o beni ezdi bunun dışinda ezdim alayını da seni de ezerim ne olacak ki gel bebek gel :51::51::51::51:
boy 168
kilo yarın görecez 71,4 idi en son tartıda
bu hafta regl haftamdı bakalım kaç kg gitti bilemiyorum

canım ne güzle senin boyun uzunmuşş....1.65 üstü uzundur benim için:) senin görüntün çok daha güzeldiri BKI değerin daha iyi çünkü. Kilo takip çizelgen görünmüyor senin, güncellesene biz de takip edelim seni:)

benim de bugün yarın reglim başlar karnım deli gibi ağrıyor:/

kiralar pahalı

az eşya az dert.zaten çocukların odaları,yatak odası,salon derken dünya eşya çıkıyor..
galiba evlilik yıllarımız aynı ben 96 da evlendim,ya sen krakker..

canım ne güzle senin boyun uzunmuşş....1.65 üstü uzundur benim için:) senin görüntün çok daha güzeldiri BKI değerin daha iyi çünkü. Kilo takip çizelgen görünmüyor senin, güncellesene biz de takip edelim seni:)

benim de bugün yarın reglim başlar karnım deli gibi ağrıyor:/

bu regl ağrısı nasıl bir derttir anlamadım gitti.evlenince geçer dediler,yok,doğum yapınca geçer dendi 3 tane doğurdum yine aynı..menapozumu bekliyorum.:1::1:

Back
X