Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar güncel ya da klasiklerden kitap önerisi bekliyorum.çok okuyasım var,tutmayın..:10::10::10:

Günaydın evet yarın ortaya çıkacak bir gün var degilmi akşama yemedenmi yatsam ne yapsam :1::1::1: ya akreple nesliye rezil olacam tüm hafta dalga gececekler yada ben zaferimin tadını çıkaracagım tüm bir haftanın bakalım :1::1::1::1:
dört gözle yarını bekliyorum canımmm..
yani dilime düşeceğin anlara az kaldı:52::52::52:
Nesli kuzummmmmm sen bir alıyordun bir veriyordun eger benimle olmadıgın diger guruplarda ise bilmiyorum ama oralarada ziyarete gelirdim be sen nereden adam akıllı kilo verdin misafir kaçırdım diyip dururdun çıkartmıyım şimdi kirli çamaşırlarını ortaya senin :ssz::ssz::ssz::ssz:((Cümleye bak ne kadar kibar başlamışım ama sonunda napım delirtti bunlar beni :1::1:))
eveettt ben de hatırlıyorum hep misafir ve kaçırdım bahanelerii:1:
kızlarr günaydınnn :))
gelim bi bakim bizim kızlar napıyo dedim akrebimm banummm genicc aybukee nasılsınız kızlarrr özledim sizii :)) bizde iyiyiz oğluşumla kavuşacağımız günü bekliyoruz :))
hoşgeldin tatlışım benim..hadi bakalım sağlıcakla oğluşunu al kucağına kavuşuruz o zaman seninlede:16:
geçmiş olsun canım

dikkat et kendine ,bide sen hasta olma ,yeni bir salgın varmış ismini daha koymamışlar

bir elmalı çay vardı hem ödem atıyo hem hastalıklara karşı koruyo elma ,karanifil,karabiberle

ben kendime yapıyodum bir ara kzımda grip olmuştu içine bal atıp içirdim ana çok iyi gelmişti ,kendini biraz rahatsız hissetsin o çaydan istiyo hemen
aklıma gelmişken tam tarifini alayım forumdan :10:
evet o çay çok güzel bir de kaynar güzel olur canım cevizlede harika olur:7:
Tşk ederim:3::3:
Evet dikkat etmeliyim benim giriplerim çok agır seyrediyor :2::2::2: oğlumda eşimde hayatta öyle bitkisel şeyler ot kök içmezler evde bir ben delisiyim onların :1::1::1: ikiside maşalla yiyor yiyor kilo almayan tiplerden hele eşim kolay kolay hastada olmaz bel agrısından başka kiloda alamaz evlendik evleneli adam 64 kilo zayıflıkdan şikayetci sanki görüntü ben yedim ona vermedim ama genede fit almıyor :1::1::1:

erkeklerin meto hızlı çalışır şekercim birde benimki gibi uzunsa boyu hiç göstermez kiloyu..

günaydın güzelim:21:

canım 6 sene idare edicez artık ,kullanmadığım hiç bişeyi almak istemiyorum

biz gezmey çok seviyoruz ,çocukların eğitimine önem veriyoruz onun için kenara bi yatırım yapamadık ama pişman değiliz

kendimize değilde çocukların kıyafetlerine önem veriyoruz ,hiç bir eksikleri olmasın diye uğraşıyoruz artık kıyafettenda tutumluluk yapmaya başladık kızım biraz bozuluyo bu işe ama olsun inanın özellikle kızmın etiketi üzerinde bi sürü kıyafetini dağııtım ,dolaplar dolup taşıyo
bugünde kızın dolabına girip verilecekleri ayırayım

arkadaşım yanlış anlama ama çocuğun yediği helal giydiği haram derdi büyüklerimiz.tabii büyüdükçe istekleri ve marka takıntıları oluşuyor,her gördüklerini istiyorlar ama önünü almak lazım.özenti yetişmesinler.vardan yoktan anlasınlar.
kendimden örnek verecek olursam kışa girerken tüm kışlıkları çıkarttım,küçülenleri ayırdım,verilecekleri verdim[ikisi de kız olduğu için ufaklığa kalıyor abladan]aldım elime kalem kağıt ne ihtiyaçları varsa listeledim.aciller önce olmak üzere yavaş yavaş alıyorum..az alırım ama iyi parçalar ve modası geçmeyecek şeyler aldığım için 8 sene sonra bile önce alındığı belli olmuyor ufaklığa kalan kıyafetlerin.tabii senin cinsiyetleri farklı olunca masrafın daha fazladır.en azından bir dur demişsin,senin adına sevindim..

günayyydııınnnnn :16::16:
günaydınnnnn:nazar::nazar:

günaydın bayanlarrr:)

regl olacagım sanırım karın agrılarım başladı :( iş yerinde böyle olmasından nefret ediyorum evde olsan ilacını alır uzanırsın şimdi akşama kadar saat beklee:((((

dünkü menüm (klasik, akrebim sen okuma zaten kaçırdım biraz)

sabah:peynir, maydonoz,şekersiz çay

ara: soda

öğlen: yarım porsyon firik pilavı, az salata,- yogurt yemem gerekiyordu yemedim-, közlenmiş patlıcan vardı ondan yedim.

ara:1 erik, 6 badem ( bademi de yememem gerekiyordu)

ve akşamm..... kabus

1 kase çorba, salata, 1 adet çiğköfte, 1 dilim baklava

PİŞMANIMMM:43:
Ayssss ölecem vallaha neresi çok bunun be yahu siz hiç bir şey yemiyormusunuz ben senin yedigini yesem tahat haftada bir kilo gider kurban olum ben benim metobolizmama kolay alıyor ama olsun:9::9::9::9::9:
bence çok kaçırmamışsın sadece baklava oda olsun eritirsin mutlaka valla ben çikolatasız duramıyordum bir paket yerdim gece gene kezmedim her akşam kahvemin yanında bir parça alıyorum :1::1::1::1:

yani.. olacak şeymi senin bu patronunun yaptığıda:47:

yarında tartılma günü

sende hemen götürmüşsüüünnn:9::9::9:
:1::1::1: kaçarmı götürdüm valla hemen aklımada kimse gelmedi ne bilim kesin anladı bu diyet yapacagmı sabota ediyor resmen :1::1::1::1:

kız bir krakerle ben göremedik şu fotoları canın sağolsun

şu siyah gıcıklığına veririmiş şöyle 2/3 kilo:53::53:

geçmiş olsun canım bugünler tehlikeli hava sabah serin öğleye doğru fena değil insan ne giyeceğini şaşırıyor

siyah yarın en çok seni merak ediyorum ya rezil olacan ya vezir şööööyle bir dayı halin var ya dur bakalım hayırlısı :32::32::32:

ye tabi canım can boğazdan gelir şöyyyle milföylü bol yağlı olanındann ohhh yanında ne çayı ayran iyi gider ya da nescafeee ye ye ye :52::52::52::52:

tedbili mekanda ferahlık vardır iyi olur inşallah iyi

akşam yemek zorundasın canım sen bypasslısın kabus değil saat 8 e kadar halletmen lazım ama akşam yemeğini güzel bence protein var vitamin var karbonhidratta var afiyet olsun
:1::1::1::1: çok güldüm çokkkk hele o dayı haline.Ben bir evin bir kızı ve en büyükleriyim yaşım 35 lise bire giden oglum var 3 kardeşiz biz 2 erkek küçükler köy kızıyımdır babam en büyügüm diye hiç bayanlar arasına almamış erkeklerle yetişmişim hanımlıkdan pek haberim yok şöyle cilveli şıkır şıkır bir gacı olmadım olmamda tabiatıma yetiştirme tarzıma aykırı vardır sülalde dayılık ee az bizde nasiplenmişiz.Kiloya gelince valla hersabah kendimi tutuyorum tartılmayacam yarın diye.Ama mantıklı düşünmek lazım ne zamandır igrenç çok yiyordum yarıoya düşürdüm şekeri çayımdan kesdim ekmegi yarıya indirdim gece az yiyorum çikolatayı aza indirdim ee diyetimin ilk haftaları ne bişlim veririm gibime geliyor.Bakma dayılık yaptıgıma alttan altada endişeliyim bu nesliyle akrebe irezil olcam diye:1::1::1::1::1:
,

canım hazır ikinizde burdayken açtım fotoları bakın da kaldıryaım bu arada siz de diğerleri gibi düşünmeyin benmki şişmanlıktan zayıflıga dogru değil, geçen sene pembe olan gibiydim şimdi şişko olan şekildeyimmm:50:
hiçde şişko degilsin bir kere şişko nesli gayet iyisin toparlarsın hemencik :45::45::45:

merhaba herkese..:16::16:
merhabaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar:
gördddüüümmmm:52::52::52: ceylini gördüm ya bennn :52::52::52:
bizim fiziksel özelliklerimiz benziyor ceylin
marotona 80 kg ile başladım
başladığımda senin o şişman haline biraz daha göbek koy öyleydim
şimdi o kadar değilim ama hedefimmm o kırmızılı hatun
demekki 10 kg daha verirsemmm o kırmızılı gibim olabiliriiimmm :60::60:
kız azmet sende ol bak diyorum sana ol bırakma sakın gel beraber olalım :60::60:
ayss hiç gülecegim yoktu bu resim devrim yaratacak gurupta :9::9::9::9:

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş //
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//
rukgus:cuma

listeyi bulana kadar canım çıktı.artık kaybetmeyelim de hergün yazalım..
bu arada 60 dakika yazıyorum yürüyüşlerimi ama en az 5-10 dakika fazlası var.küsüratını saymıyorum..bonus olsun..

bu regl ağrısı nasıl bir derttir anlamadım gitti.evlenince geçer dediler,yok,doğum yapınca geçer dendi 3 tane doğurdum yine aynı..menapozumu bekliyorum.:1::1:
Valla sen yarın tartıda gör bunu hemen su topluyor vücüt bende neredeyse 2 kilo farkediyor regli öncesi sonrası :42::42:

hoşgeldin tatlışım benim..hadi bakalım sağlıcakla oğluşunu al kucağına kavuşuruz o zaman seninlede:16:

erkeklerin meto hızlı çalışır şekercim birde benimki gibi uzunsa boyu hiç göstermez kiloyu..
Ays düşecegim kadar düştüm diline zaten ama neslide hem fikiriz degilmi istikrarı yoktu bunu birde liste deviriyormuş.Gördünmü nesli :1::1::1::1::1:
şimdi kaç kilo ile anlaşacagız onu söyle ona göre akşam yemiyecem vezir kaç kilo ile olunuyor rezil kaç kilo ile :9::9::9::9::9:

günaydın güzelim:21:

arkadaşım yanlış anlama ama çocuğun yediği helal giydiği haram derdi büyüklerimiz.tabii büyüdükçe istekleri ve marka takıntıları oluşuyor,her gördüklerini istiyorlar ama önünü almak lazım.özenti yetişmesinler.vardan yoktan anlasınlar.
kendimden örnek verecek olursam kışa girerken tüm kışlıkları çıkarttım,küçülenleri ayırdım,verilecekleri verdim[ikisi de kız olduğu için ufaklığa kalıyor abladan]aldım elime kalem kağıt ne ihtiyaçları varsa listeledim.aciller önce olmak üzere yavaş yavaş alıyorum..az alırım ama iyi parçalar ve modası geçmeyecek şeyler aldığım için 8 sene sonra bile önce alındığı belli olmuyor ufaklığa kalan kıyafetlerin.tabii senin cinsiyetleri farklı olunca masrafın daha fazladır.en azından bir dur demişsin,senin adına sevindim..
Aynen malesef benimki liseyede başladı önünü alamıyorum birde begenmiyoırki görmeyin .Senin gibi gecen sene inat ettim kışlık mont almadım idare edeceksin dedim tavrımı gösterdim .Hele büyüsünler ne görse istiyolar bende senin gibi az ama öz alanlardanım kalite önemli benim için birde dikkat eettigim aldıgım fiyatını gösterecek ii ii kötü ise ucuz öyle şeyler varki dünya parası şuna aldım diyolar inanasım gelmiyor :51::51::51:

hayatım boyumca o ka zayıf olmadığım için bende nasıl duracak bilemiyorum ama bi göreyim ya bakımlı bakımlı şööyle alımlı endamlı olayımm :60:diğerlerini bilmeem neden kendi resimlerine bakıp gaza gelmiyorlar
benim rakibim olursun tabi bir sürü rakibim var rukgus arzu akrep sende ol bana uyar :51::51::51: hepsini ezmişliğim var kapışma haftalarında arzuyu 100 gr ezemedim o beni ezdi bunun dışinda ezdim alayını da seni de ezerim ne olacak ki gel bebek gel :51::51::51::51:
boy 168
kilo yarın görecez 71,4 idi en son tartıda
bu hafta regl haftamdı bakalım kaç kg gitti bilemiyorum

biri benimi çağırdı.......... ezimiş miş miş hah orda dur bakalım biraz zor ezersin ala ala.... behirem sıkı dur bu hafta ben geliyorum... :37:

bu regl ağrısı nasıl bir derttir anlamadım gitti.evlenince geçer dediler,yok,doğum yapınca geçer dendi 3 tane doğurdum yine aynı..menapozumu bekliyorum.:1::1:

galiba ben de evlilikten umudumu kesip menpozu beklesem iyi oalcak bu nasıl bir ağrıdır yahuuu:50:
kızlar güncel ya da klasiklerden kitap önerisi bekliyorum.çok okuyasım var,tutmayın..:10::10::10:

benm okudugum iki romkan var, ödüllü gözüm kapalı tavsiye ederim:1. uçurtma avcısı, 2. Bin muhteşem güneş

kuşum ne tür kitap seversin sen...
ayrıca şu regli mevzuu ah ah yılda nisan-eylül-ocak 3 ke olabilen ve hiç olduğunu bile hissetmeyen biri için garip geliyor.... :37:

nasıl yaa yılda 3 kere ??? kadın doğumcuya gittin mi canım sen hiç?

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş //
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//

arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans

galiba ben de evlilikten umudumu kesip menpozu beklesem iyi oalcak bu nasıl bir ağrıdır yahuuu:50:

benm okudugum iki romkan var, ödüllü gözüm kapalı tavsiye ederim:1. uçurtma avcısı, 2. Bin muhteşem güneş

nasıl yaa yılda 3 kere ??? kadın doğumcuya gittin mi canım sen hiç?

gittim canım gittim bendeki hastalık o kadar çok ki... bözrek hastasıyım sol daha çok olmakla birlikte böbrekler tembel bende... kistte var.. kansızlık da... kanda pıhtılaşma norman insanlara göre %35 daha fazla olunca birde günde bir avuç ileç içince başka hastalıklardan da dolayı gelmiyo anacım gelmiyo...

hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğni inşallah canım :nazar::emir_bebek:
çok çok saol cnmm inşallahhh

hoşbulduk akrebimmm :)) inşallahh kuzum bi alim kucağıma bikaç ay sonra aranızdayım yine :))

okuduklarını duydum ama okuma fırsatım olmadı ben genelde biyografi, araştırma, tarih, yakın tarih, osmanlı, fıransız, ingiliz ve alman tarihi seviyorum....

Son düzenleme:
Buyrun burdan yakın Patron gene elinde sıcak milföy hamurundan patatesli börek almış getirmiş sıcak sıcak ye diyor yanındada çay ısmarlamış :26::26::26::26:.Acaba diyet yaptıgımım anladı ayssssssssssssssss bayılacammmmm:43::43::43::43: yesem olmaz yemesem olmaz götürdüm hop hemen :43::43::43:
o patronu ben yönlendiriyorum canım şöölee 1/2 kilo aldırsın sana malum yarın cuma:52:
günaydın bayanlarrr:)

regl olacagım sanırım karın agrılarım başladı :( iş yerinde böyle olmasından nefret ediyorum evde olsan ilacını alır uzanırsın şimdi akşama kadar saat beklee:((((

dünkü menüm (klasik, akrebim sen okuma zaten kaçırdım biraz)

sabah:peynir, maydonoz,şekersiz çay

ara: soda

öğlen: yarım porsyon firik pilavı, az salata,- yogurt yemem gerekiyordu yemedim-, közlenmiş patlıcan vardı ondan yedim.

ara:1 erik, 6 badem ( bademi de yememem gerekiyordu)

ve akşamm..... kabus

1 kase çorba, salata, 1 adet çiğköfte, 1 dilim baklava

PİŞMANIMMM:43:
fazla değil bence güzelim üzülmene değmez..
yani.. olacak şeymi senin bu patronunun yaptığıda:47:

yarında tartılma günü

sende hemen götürmüşsüüünnn:9::9::9:
götürsün götürsün:27:
Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi :1::1::1::1::1::1::34:

Allah razı olsun canıımm:16:
yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel

ben yavaş yavaş evdeki fazla olan eşyaları atmaya ,işe yarayacak gibi olanları dağıtmaya başladım

yatak odamın dolabı 17 senelik eskidi onu almıycam çocukların dolaplarıda öyele

yemek odası takımımı 2 sene önce almıştım,onuda almayı hiç düşünmüyorum
çok az eşya ile taşınmayaı düşünüyorum ,misafirlik oln eşyalarımın hepsini paketleyip anneme göndermek istiyorum ,eşimin emekliliğine 6 sene kaldı 4 kişilik bir hayat kurarız artık ordan nereye tayinimiz çıkar oda belli değil

kiralar pahalı

iyi bir semtten küçük bir ev tutmak niyetimiz

annem kızıyo eşyalarını dağıtma büyük ev tut diye ama

az eşyayla yaşamak istiyorum beeennn:24:

bencede dağıtma canım..alıştığın düzeni özlersin..zaten yabancı yerde olucaksın evini yabancılaştırma bari kendine..

gittim canım gittim bendeki hastalık o kadar çok ki... bözrek hastasıyım sol daha çok olmakla birlikte böbrekler tembel bende... kistte var.. kansızlık da... kanda pıhtılaşma norman insanlara göre %35 daha fazla olunca birde günde bir avuç ileç içince başka hastalıklardan da dolayı gelmiyo anacım gelmiyo...

Hay Allah yaa çok geçmiş olsun acil şifalar bulasın arzucummm:nazar:

çok çok saol cnmm inşallahhh

hoşbulduk akrebimmm :)) inşallahh kuzum bi alim kucağıma bikaç ay sonra aranızdayım yine :))

ay burda bir hamiş var.... :)

hoşgeldinnnnn....

Allah sağlıkla sıhatle mutlulukla kucağına almak nasip etsin inşallah....
bayılıyorum bu hamişlere ben... hep dua ediyorum gördüklerime....

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş :32:
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans

Son düzenleme:
Back
X