Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm

sabah
2 kaşarlı tost,domates,badem,1 omega3 kapsül,açık şekersiz çay

öğle
kıymalı patlican,yoğurt,bol acı biberli salata

ara
1 küçük tost,yarım simit,sade soda

akşam
yok

spor:120 dk yürüyüş
su:3 litre
kitap:duy beni sevgili eşim

akşam acaip yağmur yağdı burda tam mutfağı toparlarken elektrik de gitti..mumu ışığında yağmuru seyrettik ööle romantik romantik:31:

çok çok saol cnmm inşallahhh

hoşbulduk akrebimmm :)) inşallahh kuzum bi alim kucağıma bikaç ay sonra aranızdayım yine :))

tugbacım hoşgeldin canım. allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.

dünkü menüm

sabah
2 kaşarlı tost,domates,badem,1 omega3 kapsül,açık şekersiz çay

öğle
kıymalı patlican,yoğurt,bol acı biberli salata

ara
1 küçük tost,yarım simit,sade soda

akşam
yok

spor:120 dk yürüyüş
su:3 litre
kitap:duy beni sevgili eşim

akşam acaip yağmur yağdı burda tam mutfağı toparlarken elektrik de gitti..mumu ışığında yağmuru seyrettik ööle romantik romantik:31:
Akşam hiçmi bişey yemiyorsunuz ya nasıl dayanıyorsunuz aklım almıyor ee peki ömür boyumu yemeyeceksiniz bilmem ama bana dogru gelmiyor:34:

dünkü menüm..

sabah... 1/2 mandalina ve 1 nektarin-açık çay
ara.......2 sultani bisküvi-açık çay
öğlen.... 1 kase z.yağlı taze fasülye
ara...... 4 sultani bisküvi-çay
akşam.. 2 dilim tahıllı ekmek arası bol maydanoz ve labne yanında aramolı siyah çay 2 kupa
ara...... 1 kupa portakallı yeşil çay-5 fındık
gece.... 1 kupa yasemin çayı

2lt su
1 saat spor
kitap... boleyn kızı

ay burda bir hamiş var.... :)

hoşgeldinnnnn....

Allah sağlıkla sıhatle mutlulukla kucağına almak nasip etsin inşallah....
bayılıyorum bu hamişlere ben... hep dua ediyorum gördüklerime....
hoşbulduk cnmm :)) aminnnnn Allahım dualarını kabul etsin inşallahh :))

tugbacım hoşgeldin canım. allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.

hoşbulduk cnmm aminnnn :))

Akşam hiçmi bişey yemiyorsunuz ya nasıl dayanıyorsunuz aklım almıyor ee peki ömür boyumu yemeyeceksiniz bilmem ama bana dogru gelmiyor:34:

evet canım geçici değil kalıcı yemek düzeni oturtuyorum kendime
neden??
çünkü 2 aya varmadan hoop kiloların geri dönmemesi için sağlık için..
akşam 8 sonrası yenen yemek hem kilo hem hastalık temelini atıyor ee neden yemem gereksinki bunu bile bile üstelik:51:

benimki dün akşam mutfağa yanıma gelmiş - hayırdır akşam yemedin sabah da yürüyüşe gittin diye soruyor manidar bakaraktan beni şööle baştan aşağı süzerekten:1:
ben de ne söylememi bekliyosunki dedim :1: ayy hastaneye yatmadan önce de akşam yemiyodum:1: sadece sabah yürümeye gitmeye üşeniyodum ama ramazandan önce o da vardı..
şimdi fark 64 ün sınırına dayanmam ehh bu da görünür derecede fiziğimin değişmiş olması
vee
anladımki 64 sonrası benimkinin kıskançlık damarları çalışmayı bayağı hızlandırıyor:1:

Son düzenleme:
selam kızlar evet grip oldum ama iyiyim. ilaç ve sıvı takviyesi ile fena değil sadece burnum tıkalı onun dışında bugün ve yarını atlatırsam zaten haftasonu geliyor geçer bir şekilde.:2::2::2::2:

dünkü menüm

sabah: yarım simit, yarım domates ve şekersiz çay

ara: ıhlamur, adaçayı, tarçın, nane, limon kabuğu ve elma kabuğu olan bitki çayı

öğle: ızgara tavuk ve yoğurt

ara: küçük kare bir dilim bisküvili pudingli pasta :5::5:

akşam : yok pastayı yiyince

ara: bitki çayını bu sefer evde hazırladım içine ekstradan yeşilçay ve kiraz sapı da ekledim..

2,5 lt su
kitap: çocuğunuza kulak verin.

pastayı iş yerinde arkadaşalarla toplandık yaptık öğlen akşam üzeride herkes en az iki dilim yerken ben minicik bir parça yedim. anneme uğrayıp oğluşu alacaktım gelmek istemedi öyle de olunca yemeğe orada kaldık onlar yediler ben de biraz ortalığı toparladım anneme. eve geçtik baba oğula çikolata, meyve, bisküvi, gofret, kek hazırladım sehpaya koydum ki bir daha birşeyler istemesinler ama umduğum gibi olmadı tabii gecenin sonunda dondurma istediler. makinedakileri çıkardım astım. çamaşırlıktakileri topladım ütüledim yerleştirdim. çocuğun çantasını hazırladım banyosunu yaptırdım yatırdım. kendim de duşuma aldım, maskemi yaptım, kremlendim ve aldım çayımı elime kitabımın başına oturdum.

benimki dün akşam mutfağa yanıma gelmiş - hayırdır akşam yemedin sabah da yürüyüşe gittin diye soruyor manidar bakaraktan beni şööle baştan aşağı süzerekten:1:
ben de ne söylememi bekliyosunki dedim :1: ayy hastaneye yatmadan önce de akşam yemiyodum:1: sadece sabah yürümeye gitmeye üşeniyodum ama ramazandan önce o da vardı..
şimdi fark 64 ün sınırına dayanmam ehh bu da görünür derecede fiziğimin değişmiş olması
vee
anladımki 64 sonrası benimkinin kıskançlık damarları çalışmayı bayağı hızlandırıyor:1:

kıskanacak tabisiiii, ben de sizi merak ediyorum aslında yüzünüzü karalayıp foto koysanıza,önceki haliniz varsa öncesi ve sonrası yapın herkes gaza gelsin böyleceee:)

selam kızlar evet grip oldum ama iyiyim. ilaç ve sıvı takviyesi ile fena değil sadece burnum tıkalı onun dışında bugün ve yarını atlatırsam zaten haftasonu geliyor geçer bir şekilde.:2::2::2::2:

dünkü menüm

ara: ıhlamur, adaçayı, tarçın, nane, limon kabuğu ve elma kabuğu olan bitki çayı

ara: bitki çayını bu sefer evde hazırladım içine ekstradan yeşilçay ve kiraz sapı da ekledim..

2,5 lt su

pastayı iş yerinde arkadaşalarla toplandık yaptık öğlen akşam üzeride herkes en az iki dilim yerken ben minicik bir parça yedim. anneme uğrayıp oğluşu alacaktım gelmek istemedi öyle de olunca yemeğe orada kaldık onlar yediler ben de biraz ortalığı toparladım anneme. eve geçtik baba oğula çikolata, meyve, bisküvi, gofret, kek hazırladım sehpaya koydum ki bir daha birşeyler istemesinler ama umduğum gibi olmadı tabii gecenin sonunda dondurma istediler. makinedakileri çıkardım astım. çamaşırlıktakileri topladım ütüledim yerleştirdim. çocuğun çantasını hazırladım banyosunu yaptırdım yatırdım. kendim de duşuma aldım, maskemi yaptım, kremlendim ve aldım çayımı elime kitabımın başına oturdum.

genic menün güzel olmuş bence ufacık bir dilim yemişsin akşam de yememişsin üstelik....

yazdıklarınızı okurken ben yoruluyorum vallahi ve kara kara Allahım ben evlenince napıcam die düşünüyorum.... Maşallah size. Allah 2. takımın kadınlarına zeval vermesin yarebbbbimmmmmm:kkk::nazar:

Son düzenleme:
vee

ufffffffff ne kadar güzel bir durum bu senin için sevinmelisin bu duruma biraz da olsa. ben gibi k.valide dahil başlarda bayağı bir sabote etmeye çalışmııştı. alıştılar artık ama bana hala her fırsatta gözlerinin altı çökmüş demekten geri alamıyor kendini. :19::19:

genic menün güzel olmuş bence ufacık bir dilim yemişsin akşam de yememişsin üstelik....

yazdıklarınızı okurken ben yoruluyorum vallahi ve kara kara Allahım ben evlenince napıcam die düşünüyorum.... Maşallah size. Allah 2. takımın kadınlarına zeval vermesin yarebbbbimmmmmm:kkk::nazar:

Amin cancağızım. hiççç öyle düşünme iş başa düşünce hele birde alışınca vızz geliyor tırıs gidiyor ama biraz planlı hareket lazım o kadar. ben eve gidip üzerimi değiştirir değiştirmez bu halde oluyorum..:10::10::10:

selam kzılar ha haa nerden çıkacak bizim araba dahaaa :47: :47: zorla adama küfrettirecekler arkadaş neymiş efendim boya rengi tutmamışmış tutturaydınnn!!! bugün alabilirsek alacağız arabayı inşallah arkadaş sanki perte çıkarmışım gibi 12 günde çıkıyor servisten araba bu kadar olur mu yaaa sadece çamurluğu çarpım o kadar çıldırttılar resmen!

evet canım geçici değil kalıcı yemek düzeni oturtuyorum kendime
neden??
çünkü 2 aya varmadan hoop kiloların geri dönmemesi için sağlık için..
akşam 8 sonrası yenen yemek hem kilo hem hastalık temelini atıyor ee neden yemem gereksinki bunu bile bile üstelik:51:
Akrep yapma nereye kadar akşam yemegi yemeyeceksin olurmu hiç böyle hiç sanmıyorum

vee
:9::9::9::9: ohh olsun eşine :9::9::9:

dünkü menüm

2,5 lt su

çok geşmiş olsun valla bizdede herkes hasta korkuyorum banada sepecek diye

slm ben geldim gonderdim misafirlerimi ama trden gelen cumartesi gunu yine gelece esim onlari goturdu hepsi birden gittiler ben evdeyim yanliz buyrun gelin kizlar size pasta borek ne isterseniz yaparimm ne dersiniz
Nesli kuzummmmmm sen bir alıyordun bir veriyordun eger benimle olmadıgın diger guruplarda ise bilmiyorum ama oralarada ziyarete gelirdim be sen nereden adam akıllı kilo verdin misafir kaçırdım diyip dururdun çıkartmıyım şimdi kirli çamaşırlarını ortaya senin :ssz::ssz::ssz::ssz:((Cümleye bak ne kadar kibar başlamışım ama sonunda napım delirtti bunlar beni :1::1:))
ya gitt sende unutkanlik olusmus sanirim simdi arsivi aratma bana siralamalarda kacinciyim sen hic gormedinmi gerci eski nikim var HEMSERINIZIM ona bak bakta gor liste deviren neslihani
aaaa... ben kaçırdım deseneee tüüüh
bende kacirdim ya goremedim tuhh
Buyrun burdan yakın Patron gene elinde sıcak milföy hamurundan patatesli börek almış getirmiş sıcak sıcak ye diyor yanındada çay ısmarlamış :26::26::26::26:.Acaba diyet yaptıgımım anladı ayssssssssssssssss bayılacammmmm:43::43::43::43: yesem olmaz yemesem olmaz götürdüm hop hemen :43::43::43:
hih aferim demek dediklerimi yapiyor yarinda baklava gondermesini soyleyeyim bari :9:
şu siyah gıcıklığına veririmiş şöyle 2/3 kilo:53::53:

siyah yarın en çok seni merak ediyorum ya rezil olacan ya vezir şööööyle bir dayı halin var ya dur bakalım hayırlısı :32::32::32:

ye tabi canım can boğazdan gelir şöyyyle milföylü bol yağlı olanındann ohhh yanında ne çayı ayran iyi gider ya da nescafeee ye ye ye :52::52::52::52:
kiz sus agzindan yel alsin aaaa o kim kilo vermmek kim ya
sevdim seni hih ya ne guzel yagli yagli yeisn dimi bak hemfikiriz
akrepte yesin siyahta yesin can bagazdan gelir ya

bence çok kaçırmamışsın sadece baklava

nesliyle akrebe irezil olcam diye:1::1::1::1::1:
,

hiçde şişko degilsin bir kere şişko nesli gayet iyisin toparlarsın hemencik :45::45::45:
hehee kacirmis gordunuz demi kizlarr hemde baklava simdi bu bu hafta 4 kilo verdim diye cikarsa sakin inanmayin
rezilin rezili olacan ah sen bir verme 4 kilo ozaman bak ne laflar donderecem ortada
beni katmasan olmuyor ben sisko degil bi kerem balik etliyim

sağol kuşum... ama inan bu yaşama aşkıyla bu enerjimle ben taş gibilere fark atıyorum Allahıma şükür hayat bana güzel beeee :37:
helall guzelim yakisir
selam kzılar ha haa nerden çıkacak bizim araba dahaaa :47: :47: zorla adama küfrettirecekler arkadaş neymiş efendim boya rengi tutmamışmış tutturaydınnn!!! bugün alabilirsek alacağız arabayı inşallah arkadaş sanki perte çıkarmışım gibi 12 günde çıkıyor servisten araba bu kadar olur mu yaaa sadece çamurluğu çarpım o kadar çıldırttılar resmen!
anam senin araba yokmu daha vah yazik valla benim iki gun yok simdi cocugu nasil alacam diye kara kara dusunuyorum

siyahhh nerdesin kactim hemen yoksa beni goup laf duymak istemedigindenmi gittin
gel kiz demiyecem birsey

bu gün
sabah sucuklu yumurta,peynir,2 zeytin,1 fincan çay
ara 1 kupa yeşil çay,1 kupa normal çay
öğle 4 kaşık taze fasulye,4 kaşık kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara 1 armut
akşam salata,alinazik,pilav,2 lokma ekmek
ara kestane
1 kupa yeşil çay

canım çıkar inş.sinirlenme tatlım

bugünkü menüm
sabah tost,çay,2 zeytin
ara 1 kupa yeşil,1 kupa normal çay
öğle patatesli tavuk,2 dilim ekmek
ara dankek
ara 1 kupa yeşil,1 kupa normal çay
akşam inş yemeyeceğim yersem ilerleyen saatlerde yada yarın yazarım

siyahhh nerdesin kactim hemen yoksa beni goup laf duymak istemedigindenmi gittin
gel kiz demiyecem birsey

iş yogun bugün ne kaçacam be başımda çok agrıyor bir kere o 4 kilo degil 3 kilo 3 kilo akrebe inat söylenmiş bir lafdı geri aldım :19::19::19::19::19:
Olm bir yarın olsa tırsdım vallaha :18::18::18: Kabız olmuşum zati gidim en iyisi kabızlık için bir tozum var onu için sabaha kadar için dışım temizlensin 500 gr kurtarırım belkimmmm:1::1::1::1::9::9::9:

kıskanacak tabisiiii, ben de sizi merak ediyorum aslında yüzünüzü karalayıp foto koysanıza,önceki haliniz varsa öncesi ve sonrası yapın herkes gaza gelsin böyleceee:)

inan tatlım aklıma geliyor ama henüz kendimi hala şişko hissediyorken erteliyorum hep..
şööle 60 ları görürsem öyle olsun şekercim..bayrama inş.. yüz karalamayı o zaman öğrenirim senden şekercik:34:

Back
X