Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar misafirim gelicek az sonra kahvaltıya..
genic cim gelir şimdi o gecikirse liste halinde bildirin kilolarınızı olurmu..
sabahın köründe aybikin kilosunu öğrendim msj atmış fecii bozuldum :41: ama siyahla mutlu olucam inş:27: ve de nesliyle:27:

Bak sen sırtımı size dayadım diyon yani kilo nasıl hesaplanıyorduki valla unutmuşum
Son ana kadar sölemeyecegim Çatlaaaa hastayım zaten:51::51::51::51:

Eve yürüyerek geldim kızlar yaklaşık 20 dakka yarı yolda yagmura tutuldum ıslak sılak görmelisiniz halimi.Hemen yeşil fasulyem vardı yanına pirinç pilavı ve bol salata yapıp oturduk sofyara yedimmiiiiiiiiiiiiiii:1::1::1::1::1: evet evet der gibi sesler geliyor kulagıma :1::1::1: yimezlerrrrrrr:51::51::51::51: ama ne yalan söyleyim bir tabak fasulye yedim susuz pilavdan dayanamadım 3 yemek kaşıgı aldım salata ile karıştırdım yedim amanin heriff bir israr bir israr gene hastamı oluyon ekmek niye yemiyon demezmi azcıkda tabak sıyırdım ekmek ile.Dedim yorgunum valla klahvemide aşkımm yaptııı ama birde ne olsun öyle süt tosu katmışki gözü çıkmayası gelen geri gönderilmez bizde ayptirrr:9::9::9::9::9: onuda hüplettim :30::30::30::30: valla masumum herife kızın :9:
Yarın tartı günü sabah tartılacam geldim geldim gelmedim bilin yüzüm yok yada yüzsüzlük edip gelecem lafları yiyecem yede tek tek yedirecem :9::9::9::9::41:

ohhh agfiyet olsun
benim sana kızmaya hakkım yok 2 haftadır takımdayım 100 gr bile veremedim amma vermiş olsaydım :4::4::4::9::9:

Eki Görüntüle 524534

sonunda baskülüm kıpırdadı
2 haftadır 81.8 olan kilom bu hafta
:nazar: süpersin canım yaaa darısı başıma:29:

bayanlar günaydınn bugün çok yogun burası.

geçen haftaki kilom 72, bu hafta 71.800 fark 200 gr

regl oldugum içn mi böyle bilmiyorum moralim çok bozuk!

bozma canı şişkinlik gidince fazlasıyla verirsin

kilom 72.4 sadece 100 gr :43:

abla bende oda yok yaaaaaaaaaa

ohhh agfiyet olsun
benim sana kızmaya hakkım yok 2 haftadır takımdayım 100 gr bile veremedim amma vermiş olsaydım :4::4::4::9::9:

:nazar: süpersin canım yaaa darısı başıma:29:

bozma canı şişkinlik gidince fazlasıyla verirsin

abla bende oda yok yaaaaaaaaaa
Canım kimsenin kimseye hakkı yok zaten sadece bizim bişey yapmamız için birileinin dürtmesi gerekiyor buradada birbirimizi dürtüyoruz evet 2 haftada çok az bnir kilo bu hemde çok azzzzzzzz:47::47::47::47: Bak mesela akşam öyle yeme istegim geldiki sırf yarın kilo bildirimi yapacagım diye resmen kendimle kavga edip direndim.EE grup hem kendimize hemde birbirimize sorumlulugumuz var biraz daha dikkat önce nerede hata yaptıgını bulmaya çalış en önemlisi bu
:13::13::13:

***2. TAKIM 277. ETAP**

akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / / / %)
bahiresemanur( 71,4 / / / %)
rukgus( 81 / / / %)
kelebekcearzum( 74 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( 72 / / /%)
banusultan( 65,5 / / / %)
secdenur( 72,4 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %

aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh
Ben çok kötüyüm millet midem bulanıyor hamileler gibi ögürüyorum :50::50::50:
hamilemisin yoksa:23:
Bak sen sırtımı size dayadım diyon yani kilo nasıl hesaplanıyorduki valla unutmuşum
Son ana kadar sölemeyecegim Çatlaaaa hastayım zaten:51::51::51::51:

ay söylesene bak açlıktan ölüyorum bende misafir bekliyorum seni okumak geldim tekrardan:24:

***2. TAKIM 277. ETAP**

genic( 57,5 / / / %)
rukgus( 81 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( 72 / / /%)
secdenur( 72,4 / / / %)

Kız bu listede gene niye ismim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :47::47::47:

hamilemisin yoksa:23:

ay söylesene bak açlıktan ölüyorum bende misafir bekliyorum seni okumak geldim tekrardan:24:
Çatla söylemiyecem .Bu arada msj attım sana ona bir göz at misafirlerine slm söyle hamilede degilim üşüyorumda dedim.Şimdi güzel bir kahvaltı yapıyonuz siz degilmi :14::14::14::14:

günaydın arkadaşlar..
kilolarımla yavaş vedalaşacağız galiba bu sefer..
500 gram vermişim.
kilom 65.
haftaya akrepçiğime görüşürüz deyip yanından geçmem lazım..:27::27::10::10::10:

***2. TAKIM 277. ETAP**

genic( 57,5 / / / %)
rukgus( 81 / / / %)
krakker(76.3 / / / %)
karabiber01( 81 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( 72 / / /%)
secdenur( 72,4 / / / %)

Allah canını almasın hemi senin bir hafta bana laf ettin vere vere 100 gr mı verdin sen yedim seni cig cig akreppppppppppppppppp:9::9::9::9::9:

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş :32:
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//perşembe 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma
evet herkes sporlarını eklesin,öğleden sonra hesaplayıp ilk üçü açıklayacağım..:65:

41 kere maaşşalllllllll:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 80 den 65 lere vala süpersin ne kadar sürede verdin :nazar::nazar::nazar:

sağol arkadaşım..aslında yavaş verdim,başlarda her hafta 1-2 kilo gitti ama önceki kilom olan 65 e gelince çok zorlaştı.vücudu ikna edemedim altına inmeye..:9::9:aralık 2010 da katıldım takıma.2 senedir buralardayım.akreple ikimiz demirbaşı olduk takımın,gitmeye niyetimiz yok baksana..akrep 50 lileri görünce helva yapacağım hayrına..:33::33::33::27::27:

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans // perşembe 30 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//perşembe 60 dakika yürüyüş//

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans // perşembe 30 dk yürüyüş

ceylinciğim,bence tek eksiğin sporunun az olması.30 dakika yürüyüşünü 1 saate tamamlasan,vücut 20 dakikada ancak ısınıyor,sonrasında yağları yakmaya başlıyor,senin listenle kilo verilmemesi imkansız.ama destek istiyor her liste gibi..
bu arada bin muhteşem güneşi okudum..meryemin çilesini hala unutamam..
uçurtma avcısına da hemen bakacağım..

ben kesin dayanamazdım helal olsun.

arzum çok komik yaa gelinler profiterol yaptı diyince inanamadım bi daha okudum herhalde yanlış okudum diee:52:

günaydın kızlar
valla sorma kuşucuğum... yaptılar 2 tepsi hamuru fırına verdiler bir sürü tencere tapak pislik sonra ben sofra topladım bulaşıkları yıkarken çay koydum temizledim hemen geldiler anneme babama kendilerine eşleri yoktu koca koca tabaklarda bol çikolata soslu hazırladılar öylece bırakıp mutfağı ben çay servisi yaparken afiyetle yediler karşımda bende tekrar mutfağı topladım sonra çocuklar geldi aldılar götürdüler hatunları baktım mutfağa amanın krema çikolata sosu tepsiler içlerinde kaşık çatal bıçaklar haydi kalan malzemeleri profiterol haline getirdim elceğizlerimlen gece gece dolaba koydum bu günde gelirlerse yesinler...
ne bahtsız kelebekmişim ömrüm bunlara kanat çırpmakla geçiyor ama Allahıma şükür renklerim hiç solmuyor... :37: a bu da o gelin namzetlerine gelsin... uyuslar..

neyse kızlar ben kaçtım..
eşim ve kızım öğle yemeğine geliyorlar,yemeğimi koyayım ocağa..:56::56:
ilk fırsatta gelirim..

Back
X