Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ceylin guzelim sen bana su akapunturla ilgili birseyler dedinmi benmi gormedim
su sorunlari okumaktan arada kaynadi gitti o

Sen tart yiyeceksin degilmi şimdi.Kilo çizelgesine baktımda şimdi ben senin hesef kilonun bile aşagısındayım ye anam yeeee bol bol yeeeeeeeeeeeeeeeee:51::51::51::51::51:

valla bacim yorma kendini suan midemde hem sabah yedim lan ne yapim hayretsin onuda yemeyim sen kalori olcumunu yap ben bugun yedikleriminki hesaplatirim sana bir sey olmaz

valla bacim yorma kendini suan midemde hem sabah yedim lan ne yapim hayretsin onuda yemeyim sen kalori olcumunu yap ben bugun yedikleriminki hesaplatirim sana bir sey olmaz

Dur ölecem ya bugünkü menude öglen mercimek corbası var başka yemiyecegim dedim dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47: patrok patatesli böre getirdi masaya koymazmı şimdi hemde 2 tane ne yapacam ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yok etmem gerekli bunları hemen aysssssssssssss karnım birden guruşdadı acıktıgım aklıma geldi tutsun biri beniiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:

Ne sorguluyon be ücreti bile yokmuş git bir dene işde ayssss.birde baktın iyice kilo almışsın :21::21::21:
Günaydın akrep hanımmmmmmm:9::9::9::9:

ya merak ediyorum alla alla ceylinn sen buna bakma bacim sen yaptinmi ne oldu ne bitti hadi valla sabirsizlaniyorum hayal etmek guzel karisma siya kirdirma kafanii

akrepcim sevgili kaptanim gunaydinn ....
gel bak tart var yanindada sutlu kahvee buyurr

merhabalar hatunlar .:16:

ceylinim seni görmek ne güzel ..:38: nasılsın fıstıgım ?

akrebim ne yapıyon bacım .. sordugunuz kl sitesi (kolari sepeti) canım .nete yaz çıkar senin hesaplamana gerek yok yedigini yaz o sana tık diye hesaplar :9:

karabiberim sevgiler
amanın biz ne zaman bu kilolardan tamamen kurtulacaz . akreple ben 50 yaşınada gelsek sanrım hala buralarda bastonla dolaşacaz dimi bacım :9:

bir arkadaşın sorduguda püsküütüm açtıgı konu önce huplet sonra guplet. burdan bakabilrisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html

Dur ölecem ya bugünkü menude öglen mercimek corbası var başka yemiyecegim dedim dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47: patrok patatesli böre getirdi masaya koymazmı şimdi hemde 2 tane ne yapacam ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yok etmem gerekli bunları hemen aysssssssssssss karnım birden guruşdadı acıktıgım aklıma geldi tutsun biri beniiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:

kizzz ne tutuyon kendini valla ben biraktim seni buyur borek senin afiyet olsun

ceylin guzelim sen bana su akapunturla ilgili birseyler dedinmi benmi gormedim
su sorunlari okumaktan arada kaynadi gitti o

neslicim galiba ben ona cevap yazmayı unuttummm dün ortalık karışınca unutmuşum afedersin.

akupunktura bir süre gittim, kulağına ucunda minik iğneler olan bantlar yapıştırılıyo, faydasını gören çok olmuş gittigim süre içinde ben de 4-5 kilo kadar vermiştim 1 ay içinde. Sonra üşendim gitmeye gittigim yer uzaktı, bir de akupunktura inancımı kaybettim, saçma sapan gelmeye başladı soğudum daha dogrusu, bir daha da gitmedim. gittiginde zaten iğneyi taktın bitti olmuyor, yine sana diyet listesi veriliyor. ee ne anladım ben bu işten verdiğim kiloları da diyet sayesinde vermişimdir Allah bilir.

akrebim ne yapıyon bacım .. sordugunuz kl sitesi (kolari sepeti) canım .nete yaz çıkar senin hesaplamana gerek yok yedigini yaz o sana tık diye hesaplar :9:

karabiberim sevgiler
amanın biz ne zaman bu kilolardan tamamen kurtulacaz . akreple ben 50 yaşınada gelsek sanrım hala buralarda bastonla dolaşacaz dimi bacım :9:

bir arkadaşın sorduguda püsküütüm açtıgı konu önce huplet sonra guplet. burdan bakabilrisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html

aebencimmm!

hoşgeldinnn seni görmek ne güzel:)

seneler geçse de biz galiba burda olacagız eski kaptanım:) bir takımda mısın bireysel mi devam ediyorsun canım?

karabiberim sevgiler

amanin kim gelmis hosgelmis aeben guzelim ne haber ya bu arada askolsun teessuf ederim benim bastonu unutmussun bende ayni siz gibi bastonla dolasam buralarda torunum sunu yapti yemek zorunda kaldim gelin simdi yapti yemessem olmazdi felan dedigim gunleri gorur gibiyim :9:

buyrunuz bugünün fotosu:

$11.webp

kizzz ne tutuyon kendini valla ben biraktim seni buyur borek senin afiyet olsun
Yemiyecegimmmmmmmmmmmmm:47::47::47: Ama gene dur ya satayım bunları yada kalorisine bakayım corbayla çok fark var arasında

Gellllllllllllllllllllll Gelllllllllllllllllllllllll patatasli börege gelllllllllllllllllllll:1::1::1: taze bunlar çıtır çıtır yokmu alan bedava vallaaaaaaaaaaaaaaaa üzerine para verecegim gel beeeeeeeeeeeeeeee:14::14::14::14::14:

neslicim galiba ben ona cevap yazmayı unuttummm dün ortalık karışınca unutmuşum afedersin.

akupunktura bir süre gittim, kulağına ucunda minik iğneler olan bantlar yapıştırılıyo, faydasını gören çok olmuş gittigim süre içinde ben de 4-5 kilo kadar vermiştim 1 ay içinde. Sonra üşendim gitmeye gittigim yer uzaktı, bir de akupunktura inancımı kaybettim, saçma sapan gelmeye başladı soğudum daha dogrusu, bir daha da gitmedim. gittiginde zaten iğneyi taktın bitti olmuyor, yine sana diyet listesi veriliyor. ee ne anladım ben bu işten verdiğim kiloları da diyet sayesinde vermişimdir Allah bilir.

Ceylin vallka benim bacım beceriksiz bunuda beceremez diyet zaten onun harcı degil kila alır gelir kesin bu :52::52::52: sonra napım vaktim yoktu açıktım t den misafirlerim geldi vss vss :32::32::32::32:

aebencimmm!

hoşgeldinnn seni görmek ne güzel:)

seneler geçse de biz galiba burda olacagız eski kaptanım:) bir takımda mısın bireysel mi devam ediyorsun canım?
yok ceylinim ben takım işini 6.takımda kapattım mezun olarak 59 kiloyla. püskütüm mezun olanları kovalıyor almıyor takımlara dermişim .:) ama gel görki bizim koca bogazlamız sayesinde baskül durdugu gibi durmuyor :9:
eskisi gibi kilolu deyilim ama bi 5 kilo her daim oluyor işde .. monti linkindeyim ceylinim 4 senedir :37:
amanin kim gelmis hosgelmis aeben guzelim ne haber ya bu arada askolsun teessuf ederim benim bastonu unutmussun bende ayni siz gibi bastonla dolasam buralarda torunum sunu yapti yemek zorunda kaldim gelin simdi yapti yemessem olmazdi felan dedigim gunleri gorur gibiyim :9:
ilahi :9:
senin bastonu unutmuşum nesliş :9: bazan diyorum buralardan kopmayım diyemi hedef kilomda durmuyorum ecep:1:
sevgiler canım, muhabbetiniz daim kilolarınız geçici olsun :16:

Son düzenleme:

ya aman benim su istahimi firenlesinde ben birsey istemiyom ama ne guzel bak vermissin oyle deme akapuntur her alanda kullanilan birsey guzelim ya bir aymi gittin

günaydın herkeseee:)

iş yerindeki yoğunluğumuz büyük ölçüde geçti şu birkaç gün rahat olacagız inşallah.

yalnız... size akıl danışmak istedigin bir konu var. ben kendimi çok yorgun, halsiz hissediyorum yaklaşık 1 aydır... orda burda uyuyakalıyorum,eskiden çok koştururdum nerden baksanız günün 15 saati dışarda bişeylerle ugraş halinde olurdum. işten çıkar kurslara giderdim. acaba doktora gitmem gerekir mi? ne yapmalıyım? doktora gidince de ben kendimi çok yorgun hissediyorum mu diyecegim:) bilemedim.
git tabi canım dr bizim bilemedikleerimizi bilirler ama o halsizlik yorgunluk hissi bende de var
gunaydin.....

:53::53::53::53:
bune ya ne olmus dun geceden beri gecmisi okuyorum ancak bitti
ortalik iyice karismis ama cok uzuldum cok bu nasil bir ortamdir yarabbim nasil bir bagdir ben cozemedim cozen varsa bana bir ara anlatsin
insan sadece sanal ortamda taniyip konusan birisi icin bu kadar uzulurmu bilmem
siyahin yazdiklarina bir taraftan agladim
puskuutun birakmasina ve akrepin zor duruma dusmesine birtaraftan
bu nedir ya dagildik vallaha ha
birgun gelmedim ortaligi karistirmissiniz haa :))

ama sonuc acikcasi uzucu puskuutun gitmesi zor bir durum butun cuma yarismacilari icin cok hakki var cok
püsküüüt gitti mi :53::53::53::53:
kız var ya sana diyecek lafım kalmadı benim ye börekleri ver kiloları alllahımmm ya :41::41::41::41::41:
ya merak ediyorum alla alla ceylinn sen buna bakma bacim sen yaptinmi ne oldu ne bitti hadi valla sabirsizlaniyorum hayal etmek guzel karisma siya kirdirma kafanii

akrepcim sevgili kaptanim gunaydinn ....
gel bak tart var yanindada sutlu kahvee buyurr

ye ye akreeeeeppp ye :46::52::32::33::35::34::55::56::56::56:

yok ceylinim ben takım işini 6.takımda kapattım mezun olarak 59 kiloyla. püskütüm mezun olanları kovalıyor almıyor takımlara dermişim .:) ama gel görki bizim koca bogazlamız sayesinde baskül durdugu gibi durmuyor :9:
eskisi gibi kilolu deyilim ama bi 5 kilo her daim oluyor işde .. monti linkindeyim ceylinim 4 senedir :37:

ilahi :9:
senin bastonu unutmuşum nesliş :9: bazan diyorum buralardan kopmayım diyemi hedef kilomda durmuyorum ecep:1:
sevgiler canım, muhabbetiniz daim kilolarınız geçici olsun :16:

vallah anacim ne mutlu sana ki buralardan kopmamak icin verim demen bende maasallah kopmak istiyom ama donup dolasip kurkcu tukkanina geri donuyom hemde fazlasi fazlasina ahh ahh

Back
X