uygulamak zorundayım seneye burada son günlerimi geçirmek ohhh be demek için dua edin kızlar inşallah olur
hiç sorma allahtan amirim olacak şahıs beni bunalım da zannediyor ki fazla üstüme gelmiyor üstüme gelse kendime birşey yapacağımı hesap ediyor iyi biliyorumhayatımdan memnun olmadığımı biliyorsun be hey adammm
...........diyecek lafım kalmadı bazı insanlar insan kırmayı marifet sayıyor gurur duyuyorlar kendileri ile amirimin gerçek yüzünü gördükçe miğdem bulanıyor allahım da onun gönlüne göre veriyor hamd ona kendi ağzı ile anltıyor evini konyaya taşıdı evini taşırken kamyondaki tüm eşyaları kırılmış kaza geçirmişler çekyat mekyat yolda iken atmışlar zaten masrafı büyükmüş .........neyse kızlar adam fesat vesselam hatta bugün bizim bakkalın oğlu ile ordan burdan konuşurken yüzüme tokat gibi gelen gerçeklerle karşılaştım yüzleştim kendimle mesele şu oğlan memur olmak istiyor ama memlekettinden başka yer düşünmüyor neden ????dedim memuriyet memleketten ayrı kalmaktır biz babadan böyle gördük dedim .abla dedi korkuyorum ben sen gibi olmaktan
ne varmış halım de ki dedim ben hayatımdan memnunum sana dedi buradan git diye istifa et diye yapılanları biliyoruz biz dedi
yemin ederim ki okul içindekileri dışarıya açık açık aktarmam ama sonuçta küçük bir yerdeyiz adamlar kötülüğü yapıp yapıp ağzını gere gere kahkaha ata ata anlatıyorlarmış oğlanın ifadesi sen kadar sabr gösteremem her zaman annem ve kız kardeşimden duyduğum ifadeyi bu çocuktan duydum iyi sabr var sende ben olsam giderdim hem bu adamı dövmeden gitmezdim dinledim efendi bir şekilde akrebin geçen günkü yayınladığı hikaye aklıma geldi derviş hikayesi cevabın kısa az ve net oldu dedim ki benim gücüme gitmediyse zaar benim bir sahibim vardır belki onun gücüne gitmiştir dedim .. neyse kızlar oğlan diyor ki memuriyet ona göre kolaymış fakat amire göre değişirmiş eğer iş yerindeki amirin iyi birisi ise rahat mış değilse başın baya bir ağrırmış şekil a daki gibi hani demiştim ya soruşturma geçirme tehlikesi geçirdim kaç kere diye hepsi planmış bugün öğrendim
şaşırmadım ama şu saatten sonra şaşırmam da öğrendik gerçek yüüznü hayr dualarım onla rabbime havale ettim onu ben
ayy inanmıyorum birde gidip dışarda anlatmış edepsiz yaptıklarını