- 8 Ağustos 2008
- 36.096
- 46.316
- 1.123
Estağfurullah canım..Hata biz insanlar için..merhaba arkadaşlar..
öncelikle şunu belirtmek istiyorum neyi nasıl yapacağımı daha çözemedim karıştırıp duruyorum öğrenmek için bi hatam olursa kusuruma bakmayın..
bu günkü menüm
sabah 1 yumurta ve çay 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara da 1 adet elma
öğlen yarım porsiyon mantı
ara da bir portakal
akşam bir porsiyon etli nohut..
herkese iyi akşamlar zarkadaşlar...
burda birbirimizi doğruya yönlendirerek hedefimize ulaşıcaz inş.
Menü güzel hoşuma gitti..Yalnız içtiğin su miktarı, bitki çayı ve okuduğun kitabı da eklersen sevinirim..
Kuzular sabah sabah noluyor yahu..Zor ağlayan biri olarak en hassas yerimden vurmayın benibahirem,allah babanızı başınızdan eksik etmesin.
ağlattın beni akşam akşam.
nasıl anlamam ben seni nasıl.
annem 15 gün beni hemşiresi zannetti,babama diyormuş ne sabırlı,ne merhametli kız,hiç kızmıyor,hep gülüyor bana diye.
anne ben kimim,beni tanıdın mı,adımı söyle derdim.
bilmiyorum kızım ama çok seviyorum ben seni der sarılırdı.
ölümüne yakın tanıdı bir kere,bir sarıldı,dizine yatırıp sevdi sevdi.o sevdi ben ağladım,hıçkıra hıçkıra.
uyuyamaz,her yatırdığımda kalkardı,iç sıkıntısı vardı,öleceği malum olmuştu,ağlıyordu,ben sarılırdım sıkıca,göğsümde bebek gibi uyurdu canımın içi.
ben annesi oldum son zaman,yedirdim,içirdim,yıkadım,bebek gibi bezledim,bana baktığının binde birini bakamadan kuş oldu,uçtu ellerimden.
6.5 ay oldu gideli,annemsiz 6.5 ay.çok zor çok.sabır ya rab.

Tatlım sosis hariç kahvaltı güzel.. Menülerini tam gün yazarmısın canım.. Hoşgeldin bu arada..Merhaba,
Bende grubunuza yeni katıldım. Diyet değilde yediklerime dikkat ederek 1300 kaloriyi aşmamaya çalışarak zayıflamak istiyorum. Bugün sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg çıktım. Boyum 150 cm. Bugün de reglim başladı.
Kahvaltıda yediklerimi yazıyorum.
1] yumurta 1 adet (Normal boy yumurtadan küçüktü)
[2] Yeşil Zeytin 4 adet
[3] Kokteyl Sosis 3 ADET (haşlanmış)
[4] Domates 0.5 ADET
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET
[6] uno sofra tam buğday 1.5 dilim
Bende plan yapmıştım sabah yürürüm diye..Sabah namaza kalktığımda gök yere iniyordu resmen kaldı yürüyüş öğlene doğru ise pırıl pırıl güneş vardı yaz güneşi gibi tabi o saattede ben çıkamadım yürüyüşe..Birazdan yürüyüşe çıkacağım,evi süpürüyorum kalori yakmışken hemen çıkayımm
Ben okurken huzur duydum imrendim sen tabiki huzurlu olucaksın kuzu harikasınİyi akşamlar arkadaşlar
Bugün sabah biraz geç kalktım geç 9 gibi,hemen kahvaltımı yaptım
-1dilim ekmek
-2 kaşık lor
-1 domates ile
sonra kızlarıma tost hazırladım ,onlar yedikten sonra büyük kızla dışarı yürüyüşe çıktık ama spor şeklinde değilde temiz hava olsun diye,küçük kızım ve oğlana annem baktı.Bende kızıma alşveriş yaptım çok güzel kıyafetler aldık yine,şuu kazak yerlerinden olan tayt aldım,üstünede birşeyler uydurduk.
Eve geldik 1 buçuk gibi dersaneye yolladım kızımı,bende kendime buzluğa atmış olduğum ıspanağı yoğurtladım,1 domates ve 1 ekmekle yedim.
kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım ,kuaförden çıkar çıkmaz yürüyüşe gittim eve gelmeden,dönüştede dersaneye uğrayıp kızı aldım
Hemen evi süpürdüm,tuvaleti yıkadım.Hamur mayaladım bir tepsi börek yaptım internet bulduğum zarf bçreği evdekiler çok beğendi güzel olmuşşş,ben yemedim kendime 2 yumurta haşlayıp yumurta salatası hazırladım içine 1 domates ,1 soğan doğradım,kimyon,karabiber,yaprakbiber ekledim,aralarda kahve içtim birde
şimdide 30 dakkalık spor hareketleri yaptık az önce kızımla çok terledik
bugün spor yapmanınn huzuruyla çok mutluyum

iyi akşamlar arkadaşlar
sabah kahvaltıdan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım
1 finca yeşil çay içtim
2 dilim peynir-1 yumurta yarım dilim ekmek yedim
öğlen 1 tabak pazı-1 küçük kase yoğurt yedim
öğleden sonra 1 tane muz yedim
akşam birşey yemedim canım istemedi..
şimdi de bir bardak süt içip yatıcam hepinize iyi geceler..
Menü güzelmiş canım ve ben de acıktım kahvaltımı yapayım artık..