Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba arkadaşlar..
öncelikle şunu belirtmek istiyorum neyi nasıl yapacağımı daha çözemedim karıştırıp duruyorum öğrenmek için bi hatam olursa kusuruma bakmayın..
bu günkü menüm
sabah 1 yumurta ve çay 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara da 1 adet elma
öğlen yarım porsiyon mantı
ara da bir portakal
akşam bir porsiyon etli nohut..
herkese iyi akşamlar zarkadaşlar...
Estağfurullah canım..Hata biz insanlar için..
burda birbirimizi doğruya yönlendirerek hedefimize ulaşıcaz inş.
Menü güzel hoşuma gitti..Yalnız içtiğin su miktarı, bitki çayı ve okuduğun kitabı da eklersen sevinirim..
bahirem,allah babanızı başınızdan eksik etmesin.
ağlattın beni akşam akşam.
nasıl anlamam ben seni nasıl.
annem 15 gün beni hemşiresi zannetti,babama diyormuş ne sabırlı,ne merhametli kız,hiç kızmıyor,hep gülüyor bana diye.
anne ben kimim,beni tanıdın mı,adımı söyle derdim.
bilmiyorum kızım ama çok seviyorum ben seni der sarılırdı.
ölümüne yakın tanıdı bir kere,bir sarıldı,dizine yatırıp sevdi sevdi.o sevdi ben ağladım,hıçkıra hıçkıra.
uyuyamaz,her yatırdığımda kalkardı,iç sıkıntısı vardı,öleceği malum olmuştu,ağlıyordu,ben sarılırdım sıkıca,göğsümde bebek gibi uyurdu canımın içi.
ben annesi oldum son zaman,yedirdim,içirdim,yıkadım,bebek gibi bezledim,bana baktığının binde birini bakamadan kuş oldu,uçtu ellerimden.
6.5 ay oldu gideli,annemsiz 6.5 ay.çok zor çok.sabır ya rab.
Kuzular sabah sabah noluyor yahu..Zor ağlayan biri olarak en hassas yerimden vurmayın beni:5: işyerindeyim ve zor tutuyorum kendimi:43:
Merhaba,

Bende grubunuza yeni katıldım. Diyet değilde yediklerime dikkat ederek 1300 kaloriyi aşmamaya çalışarak zayıflamak istiyorum. Bugün sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg çıktım. Boyum 150 cm. Bugün de reglim başladı.

Kahvaltıda yediklerimi yazıyorum.

1] yumurta 1 adet (Normal boy yumurtadan küçüktü)
[2] Yeşil Zeytin 4 adet
[3] Kokteyl Sosis 3 ADET (haşlanmış)
[4] Domates 0.5 ADET
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET
[6] uno sofra tam buğday 1.5 dilim
Tatlım sosis hariç kahvaltı güzel.. Menülerini tam gün yazarmısın canım.. Hoşgeldin bu arada..
Birazdan yürüyüşe çıkacağım,evi süpürüyorum kalori yakmışken hemen çıkayımm
Bende plan yapmıştım sabah yürürüm diye..Sabah namaza kalktığımda gök yere iniyordu resmen kaldı yürüyüş öğlene doğru ise pırıl pırıl güneş vardı yaz güneşi gibi tabi o saattede ben çıkamadım yürüyüşe..
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün sabah biraz geç kalktım geç 9 gibi,hemen kahvaltımı yaptım
-1dilim ekmek
-2 kaşık lor
-1 domates ile
sonra kızlarıma tost hazırladım ,onlar yedikten sonra büyük kızla dışarı yürüyüşe çıktık ama spor şeklinde değilde temiz hava olsun diye,küçük kızım ve oğlana annem baktı.Bende kızıma alşveriş yaptım çok güzel kıyafetler aldık yine,şuu kazak yerlerinden olan tayt aldım,üstünede birşeyler uydurduk.
Eve geldik 1 buçuk gibi dersaneye yolladım kızımı,bende kendime buzluğa atmış olduğum ıspanağı yoğurtladım,1 domates ve 1 ekmekle yedim.
kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım ,kuaförden çıkar çıkmaz yürüyüşe gittim eve gelmeden,dönüştede dersaneye uğrayıp kızı aldım
Hemen evi süpürdüm,tuvaleti yıkadım.Hamur mayaladım bir tepsi börek yaptım internet bulduğum zarf bçreği evdekiler çok beğendi güzel olmuşşş,ben yemedim kendime 2 yumurta haşlayıp yumurta salatası hazırladım içine 1 domates ,1 soğan doğradım,kimyon,karabiber,yaprakbiber ekledim,aralarda kahve içtim birde
şimdide 30 dakkalık spor hareketleri yaptık az önce kızımla çok terledik
bugün spor yapmanınn huzuruyla çok mutluyum
Ben okurken huzur duydum imrendim sen tabiki huzurlu olucaksın kuzu harikasın:46: darısı bizlere:13:
iyi akşamlar arkadaşlar
sabah kahvaltıdan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım
1 finca yeşil çay içtim
2 dilim peynir-1 yumurta yarım dilim ekmek yedim
öğlen 1 tabak pazı-1 küçük kase yoğurt yedim
öğleden sonra 1 tane muz yedim
akşam birşey yemedim canım istemedi..
şimdi de bir bardak süt içip yatıcam hepinize iyi geceler..

Menü güzelmiş canım ve ben de acıktım kahvaltımı yapayım artık..

Sabah ki menüm kızlar. sabah 7'de kahvaltı yaptım. Biraz midem kazındı simdi 1 elma yiyeceğim.

Kokteyl Sosis 4 ADET 236
Beyaz Peynir 20 GRAM 50
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 0.5 ADET 7
uno sofra tam buğday 1 dilim 56
Yeşil Zeytin 5 adet 35
Yesil Biber 5 ADET 60

Elmayı yedikten sonra da Leslie ile 30 dk yürüyeyim diyorum.

Bu arada ben yeniyim aranızda, beni de davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Akrep 33 maşallah ne güzel kilo vermişssin. Kilo verirken neler yaptığın hangi sayfalarda yazıyor? Okumak isterim.

Tatlım sosisden uzak dur..Çok gereksiz besin bol nişastası ile çok tehlikeli..Onun yerine ceviz ekle yumurta ekle..Daha sağlıklı olanları ekle kahvaltına canım..
Benim süreç epey uzun bir süreç oldu canım..
Önce şok diyetlerle çabuk verdim ama sonrası fazlasıyla geri geldi..
Şimdi ise sağlıklşı beslenerek azar azar veriyorum tatlım..
Hoşgeldin aramıza bu arada.

günaydın kızlar.
hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah.
benim hastalık iyice arttı,zirve zamanlarını yaşıyor herhalde,kafam kalkmıyor.
akrepçim,zorluk yaşayanlar arada böyle flashback yaşıyor,anlık oluyor ve geçiyor.o dolan iç arada dökülüvermek istiyor,dinleyenden,anlayandan,sabır telkin edenlerden allah razı olsun.:38:

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar kendinizi boy,kilo,yaş,hedeflenen kilo olarak tanıtırsanız seviniriz.
daha önce de yazdım,gözden kaçtı sanırım.
günde en az 5 mesaj,akşam menülerin tamamını yazmak,spor ve kitap okumak takım kurallarımızdan.

yeni gelen arkadaşlar kendinizi boy,kilo,yaş,hedeflenen kilo olarak tanıtırsanız seviniriz.
günde en az 5 mesaj,akşam menülerin tamamını yazmak,spor ve kitap okumak takım kurallarımızdan.

Yaş: 37, Boy: 1.50 cm, Kilo: 78,2 (Bu sabah tartıldım reglim dun basladı), Kitap: Karamazof Kardeşlerin 1. cildi bitmek üzere

Şu an çalışmıyorum evdeyim fakat en geç sanırsam Şubat 15'de işe başlayacağım (evrak işlemlerinin hallolmasını bekliyorum), işe başladıktan sonra bir kaç yıl evvel üye olduğum bir spor salonu vardı (fakat tembellikten gidememiştim) tekrar oraya üye olacağım.

Şimdilik spor olarak Leslie'yi evde yapmaya çalışıyorum.

Hedef kilom Haziran ya da olmadı Temmuz 60 kg bunu başarırsam ilerleyen aylarda eski günlerimde ki kiloya ulaşmak.

150643_454063941314455_1121104263_n.jpg

Bu arada yemeklerden yarım saat önce 9'lu çay içiyorum ve su içmeyi sevdiğim için sanırım 3 lt kadar su içiyorumdur belki daha fazla. Genelde bu suyun 1 litresiniin içerisine karbonat katarak içiyorum.

Yaş: 37, Boy: 1.50 cm, Kilo: 78,2 (Bu sabah tartıldım reglim dun basladı), Kitap: Karamazof Kardeşlerin 1. cildi bitmek üzere

Şu an çalışmıyorum evdeyim fakat en geç sanırsam Şubat 15'de işe başlayacağım (evrak işlemlerinin hallolmasını bekliyorum), işe başladıktan sonra bir kaç yıl evvel üye olduğum bir spor salonu vardı (fakat tembellikten gidememiştim) tekrar oraya üye olacağım.

Şimdilik spor olarak Leslie'yi evde yapmaya çalışıyorum.

Hedef kilom Haziran ya da olmadı Temmuz 60 kg bunu başarırsam ilerleyen aylarda eski günlerimde ki kiloya ulaşmak.
kararlı olunca oluyor,spor salonuda iyi olur,insan para ödeyince gitmemezlik yapamıyor.:1:
leslie iyi hoş ta,hergün de yapsan yakılan kalori fazla değil,ben de 3 fast miles yapıyorum arada.hiç yoktan iyidir tabii.
işe başlayınca daha istikrarlı olusunuz yeme konusunda bence.sürekli evde olmak tehlikeli.
Bu arada yemeklerden yarım saat önce 9'lu çay içiyorum ve su içmeyi sevdiğim için sanırım 3 lt kadar su içiyorumdur belki daha fazla. Genelde bu suyun 1 litresiniin içerisine karbonat katarak içiyorum.
:46::46::nazar:kışın bu kadar su içebilmek çok iyi.
karbonat ne için bu arada.

Bir yolcu gemisi yolculuk esnasında kopan bir fırtınada batar ve içindekilerden sadece iki adam küçük ve ıssız bir adaya yüzmeyi başarırlar. Ne yapacaklarını bilemeyen bu iki kazazede Tanrı’ya yalvarmaktan başka çarelerinin olmadığına karar verirler. Fakat kimin duasının daha güçlü olduğunu anlamak için adayı ikiye bölmeye karar verirler ve adada karşılıklı olarak yaşamaya başlarlar.

İlk diledikleri şey yiyecektir. Ertesi sabah, birinci adam kendi tarafında dalları meyve dolu bir ağaç bulur ve ağacın meyvelerinden yer. Diğer adamın alanı ise hala çoraktır!
Bir hafta sonra, birinci adam yalnız olduğu için kendisine bir eş diler. Ertesi gün bir kadın yüzerek birinci adamın tarafına gelir. Diğer tarafta yine hiçbir şey yoktur!
Hemen sonra birinci adam bir ev, giysiler ve daha fazla yiyecek diler. Sihirli bir değnek değmişçesine tüm istedikleri kendisine verilir. Fakat ikinci adam hala hiçbir şeye sahip olamamıştır!

En sonunda birinci adam bir gemi diler böylece karısıyla birlikte adayı terk edebilecektir. Sabahleyin kendi tarafına demirlenmiş bir gemi bulur. Birinci adam karısıyla birlikte gemiye biner ve ikinci adamı adada bırakmaya karar verir. Onun hiç bir dileği gerçekleşmediği için Tanrı’nın nimetlerine layık biri olmadığını düşünür.
Gemi kalkmak üzereyken birinci adam cennetten yankılanan bir ses duyar, “Neden arkadaşını adada bırakıyorsun?”

“Bana gönderilen nimetler sadece bana aittir çünkü onlar için ben dua ettim,” diye cevap verir birinci adam. “Onun duaları kabul edilmedi o yüzden o hiçbir şeyi hak etmiyor.”

“Yanılıyorsun!” diye azarlar ses birinci adamı. “Onun sadece tek bir dileği vardı ve kabul ettim. Eğer etmeseydim sen gönderdiğim nimetlerin hiç birine sahip olamazdın.”
“Allah’ım ne olur söyle bana” dedi birinci adam, “Ne diledi de ona minnettar olmam gerekiyor?”

“Senin tüm dileklerinin gerçek olmasını diledi.”

Hepimizin bilmesi gerekir ki; Bize gönderilen nimetler sadece bizim dualarımızın sonucunda değil bizim için dua edenler sayesinde de gerçekleşir.
Bu göz ardı edilemeyecek kadar güzel bir hikâye...
Benim bugün sizin için duam, tüm dualarınızın gerçekleşmesidir. Rahmet üzerinizde olsun.

“Başkası için yaptığınız şeyler kendiniz için yaptıklarınızdan daha önemlidir.”

kararlı olunca oluyor,spor salonuda iyi olur,insan para ödeyince gitmemezlik yapamıyor.:1:
leslie iyi hoş ta,hergün de yapsan yakılan kalori fazla değil,ben de 3 fast miles yapıyorum arada.hiç yoktan iyidir tabii.
işe başlayınca daha istikrarlı olusunuz yeme konusunda bence.sürekli evde olmak tehlikeli.

:46::46::nazar:kışın bu kadar su içebilmek çok iyi.
karbonat ne için bu arada.

Evet zaten 2 yıl evvel istifa ettim daha sonra sadece yazları çalıştım ve doktora yapıyorum arada okula gidip geldim sadece anlayacağın butun bu kilo iş stresinden ve evde oturmaktan oldu.

Karbonatlı suyuda zayıflama kürlerinde okumuştum. Televizyonda da bahsetmişler. Suyu alkali yapmak için ve metobolizmayı hızlandırıyormus. Gerçekten bana çok faydası olduğunu hissediyorum.

İşte doğadan rahatlıkla elde edilebilen 11 süper gıda ve yararları.

Mantar: Meme kanserinden korur. Günde 10 gram mantar riski yüzde 64 azaltır.

Kivi: Felci önler. Günde 2 kivi, her gün bir aspirin almakla aynı etkiye sahiptir.

Kırmızı biber: Eklem ağrılarını dindirir. Capsaicni maddesi acıyı azaltır.

Tavuk: Gözler güçlendirir. Haftada üç kez yemek gözlerde yaşlanma etkisini azaltır.

Soğan: Kemikleri güçlü tutar. Kalsiyumun kemiklerde tutulmasını sağlar.

Somon: Depresyonla savaşır. Omega 3 yağları bu etkiyi sağlar.

Brokoli: Prostat kanserinden korur. Haftada iki kez yemek riski azaltır.

Siyah çikolata: Tansiyonu dengeler. Günde 25 gram kan dolaşımını düzenler.

Ceviz: Kalp hastalığından korur. Haftada 4 kez bir avuç tavsiye ediliyor.

Beyaz çay: Kilo vermeye yardımcı olur. Yağın depolanmasını engeller ve yaktırır.

Siyah üzüm: Antioksidanları alzheimer ile savaşır.

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza..umarım şu 6,5 kiloyu sizle beraber diyetimde kaçamak yapmadan en kısa sürede verebilirim

bu arada yemeklerden yarım saat önce 9'lu çay içiyorum ve su içmeyi sevdiğim için sanırım 3 lt kadar su içiyorumdur belki daha fazla. Genelde bu suyun 1 litresiniin içerisine karbonat katarak içiyorum.

9 lu çayı ne zamandır içiyosun ve faydasını görüyormusun canım açarmısın biraz??

160 cm boy,sabah 64.3 kg, yaş 30 ve 58 kg olmak istiyorum. 8 aylık bir bebeğim var.aynı zmanda çalışan bir anneyim..gün içinde gayet yediklerime dikkat ederken akşam oğlumu uyuttuktan sonra gözüm dönüyo resmen.geçen haftayı sürekli kaçamaklarla tamamladım ne yazık ki.. son 2 haftadır ilaç kullanamadığım için atlatamadığım bir bir gribim var o nedenle spora gidemiyorum..umarım bi kaç güne iyice iyileşirim..kitap okumak şartını da beğendim.bebeğim olduğundan beri okuduğum kitaplar ya bebek beslenmesi ya da bebek bakımı :)

9 lu çayı ne zamandır içiyosun ve faydasını görüyormusun canım açarmısın biraz??

Yaz basında hazır olarak aldım kullandım fakat kutuyu bitirmedim o donemde sanırım odem attı 2 kilo gibi vermistim fakat aralık gibi tekrar ictigimde hazır olanından (posette hazır olanı) bir kaç gün sonra agzımda tuaf bir tat olustu ve canım çok icmek istemedi.

Sonra ayrı ayrı bitkileri aldım ve bir gun oturdum hepsini bir tek içimlik hale getirdim. Bunun tadi guzeldi ve alıstım icmeyince bir bosluk hissetmeye basladım. sanırım 2 haftadır falan iciyorum fakat bazen gunde 3 bardak bazende 2 bardak iciyorum. 2 hafta evvel 80'in ustu çıkıyordum tartıda fakat simdi (reglim) 78.2 çıkıyorum.

İlk baslarda istah kesmedi gibi oldu fakat 1 hafta sonra istahim kesilmeye basladı ictikten sonra. Acıkınca yemege saldırıp hızlı yerdim simdi oyle olmuyor.

merhaba yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. bakalım onlarla da biz biraz daha motive oluruz sanıyorum.

bir de yediklerimi yazayım.sabah 1 yumurta,domates,maydanoz ve 1 dilim ekmek
ara öğün:2 kuru incir,1 ceviz.
öğlen 13 de ton balıklı salata yiycem.öğleden sonra 2 ara öğünüm olacak.bakalım onlarıda yedikçe akşam yazarım. aralarda da kabuk tarçın,tane karabiber,karanfil,elma kurusu ve kiraz sapı kattığım bitki çayını içiyorum iş yerinde.evde de ıhlamur gribi atmak için.

160 cm boy,sabah 64.3 kg, yaş 30 ve 58 kg olmak istiyorum. 8 aylık bir bebeğim var.aynı zmanda çalışan bir anneyim..gün içinde gayet yediklerime dikkat ederken akşam oğlumu uyuttuktan sonra gözüm dönüyo resmen.geçen haftayı sürekli kaçamaklarla tamamladım ne yazık ki.. son 2 haftadır ilaç kullanamadığım için atlatamadığım bir bir gribim var o nedenle spora gidemiyorum..umarım bi kaç güne iyice iyileşirim..kitap okumak şartını da beğendim.bebeğim olduğundan beri okuduğum kitaplar ya bebek beslenmesi ya da bebek bakımı :)

Hoşgeldin canım..

bir de yediklerimi yazayım.sabah 1 yumurta,domates,maydanoz ve 1 dilim ekmek
ara öğün:2 kuru incir,1 ceviz.
öğlen 13 de ton balıklı salata yiycem.öğleden sonra 2 ara öğünüm olacak.bakalım onlarıda yedikçe akşam yazarım. aralarda da kabuk tarçın,tane karabiber,karanfil,elma kurusu ve kiraz sapı kattığım bitki çayını içiyorum iş yerinde.evde de ıhlamur gribi atmak için.

Canım arada yediklerini sabah kahvaltına eklersen ara yapmana gerek kalmaz daha tok kalacağın için..Hem sık yemekle mide yorulmaz hem de en az 3 saat verilen yemek araları yağ yakımını hızlandırır..Gereken enerjiyi yağlardan alacağımız için kilo vermemiz kolaylaşır..

Back
X