Hoşgeldin canım..
hoşbulduk..umarım bugünü tatlısız geçiririm.çünkü akşam oğlumu uyuttuktan sonra burdayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım..
Canım arada yediklerini sabah kahvaltına eklersen ara yapmana gerek kalmaz daha tok kalacağın için..Hem sık yemekle mide yorulmaz hem de en az 3 saat verilen yemek araları yağ yakımını hızlandırır..Gereken enerjiyi yağlardan alacağımız için kilo vermemiz kolaylaşır..
hoşbulduk..umarım bugünü tatlısız geçiririm.çünkü akşam oğlumu uyuttuktan sonra burdayım :)
ama benm insülin direncim var.o nedenle yıllardır 2 saatte bir besleniyorum ben..yoksa kan şekerim düşüyo.. mesela şu şeklde
09:00 kahvaltı
11:00 ara öğün
13:00 öğle yemeği
15:00 ara öğün
17:00 ara öğün
19:00 akşam yemeği
21:00 ara öğün.
bu şeklde olmazsam o gün benm için hiç iyi geçmiyo ne yazık ki fiziksel olarak![]()
Şimdi 9'lu çayımı içtim. Acıkmıstım ya tıkadı birden. Öğlen Barbunya pilaki yesem. Ara öğün olarak 3 kaşık yoğurt?
Yoğurdunu pilaki ile birlikte ye canım...Afiyet olsun..
Akrebin namaz arası![]()
ama benm insülin direncim var.o nedenle yıllardır 2 saatte bir besleniyorum ben..yoksa kan şekerim düşüyo.. mesela şu şeklde
09:00 kahvaltı
11:00 ara öğün
13:00 öğle yemeği
15:00 ara öğün
17:00 ara öğün
19:00 akşam yemeği
21:00 ara öğün.
bu şeklde olmazsam o gün benm için hiç iyi geçmiyo ne yazık ki fiziksel olarak![]()
seni üzmek istememiştim tatlım afedersinbahirem,allah babanızı başınızdan eksik etmesin.
ağlattın beni akşam akşam.
nasıl anlamam ben seni nasıl.
annem 15 gün beni hemşiresi zannetti,babama diyormuş ne sabırlı,ne merhametli kız,hiç kızmıyor,hep gülüyor bana diye.
anne ben kimim,beni tanıdın mı,adımı söyle derdim.
bilmiyorum kızım ama çok seviyorum ben seni der sarılırdı.
ölümüne yakın tanıdı bir kere,bir sarıldı,dizine yatırıp sevdi sevdi.o sevdi ben ağladım,hıçkıra hıçkıra.
uyuyamaz,her yatırdığımda kalkardı,iç sıkıntısı vardı,öleceği malum olmuştu,ağlıyordu,ben sarılırdım sıkıca,göğsümde bebek gibi uyurdu canımın içi.
ben annesi oldum son zaman,yedirdim,içirdim,yıkadım,bebek gibi bezledim,bana baktığının binde birini bakamadan kuş oldu,uçtu ellerimden.
6.5 ay oldu gideli,annemsiz 6.5 ay.çok zor çok.sabır ya rab.
bende yemeklerden önce su içiyordum çayı bilemem de benim miğde rahatsızlığı var çay dokanabilir yemeklerden yarım saat önce yarım litre su içiyordum ve gayet güzel kilo veriyordum dur bak aklıma geldi geri döneyim ben şu su içme işineBu arada yemeklerden yarım saat önce 9'lu çay içiyorum ve su içmeyi sevdiğim için sanırım 3 lt kadar su içiyorumdur belki daha fazla. Genelde bu suyun 1 litresiniin içerisine karbonat katarak içiyorum.
9 lu çayı ne zamandır içiyosun ve faydasını görüyormusun canım açarmısın biraz??
kızlar endişelenmeyin ama dr gittim teşhis depresyon ilaç yazdı almadım korkuyorum kız :18::18::18::18::18:
allahım sen aklıma sinirlerime mukayet ol
Hayırdır canım neden gerek duydun dr a..
kendimi çok yorgun hissediyordumyatarsam geçer diye düşündüm
rapor alayım dedim
dr kodu teşhisi bana rapor vermedi
ilaç verdi
![]()
kızlar endişelenmeyin ama dr gittim teşhis depresyon ilaç yazdı almadım korkuyorum kız :18::18::18::18::18:
allahım sen aklıma sinirlerime mukayet ol
kendimi çok yorgun hissediyordumyatarsam geçer diye düşündüm
rapor alayım dedim
dr kodu teşhisi bana rapor vermedi
ilaç verdi
![]()
Günaydın herkese,
Dun aksam yemek yemedim. Fakat saat 17 gibi dayanamayıp 2 gofret (İnce) ve bir kaç kaşık (çay kaşıgı) nutella yedim. Sonra kendimi suçlu hissettim ve aksam erkenden uyudum. Regl oldugumdan tatlı ihtiyacı ve stres inanılmazdı.
Bu sabahta 5'te kalktım saat 8 gibi de kahvaltı yaptım. Kahvaltıdan önce sade ve şekersiz nescafe içtim.
Kahvaltım:
[1] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[4] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[5] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
yaş-27
kilo-75
boy-1.63
hedef kilo-60
zorunlu 5 msj atmam gerektiğini şimdi gördüm.
kahvaltıdan önce 1 fincan yeşil çay
sabah kahvaltıda
1 yumurta,bir çay tabağından az peynir.yarım domates,yarım salatalık,6 zeytin,1 dilim ekmek
öğlen kızım için yaptığım sebze çorbasından bir kase ekmeksiz
akşam şehriye çorbası bi kase
gün boyu 3 litre su
30dk yürüyüş (netten bi program buldum evde yürüyüş yapıyorum bu program sayesinde)
kitap okuma alışkanlığım hiç yok ama çok okuyan bi arkadaşım var onun bana kitap okumak konusunda destek vereceğini düşünüyorum.en kısa sürede bi tane kitap alıp başlıycam.bitkisel çayları çok fazla tüketemiyorum kızım daha 9 aylık onu emzirdiğim için bi sakıncası olur diye korkuyorum.hepinize iyi geceler..