Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar iyi akşamlar listelere göz atıyordum. sizin geçen hafta ki durumunuz bu

* *2.TAKIM 293. ETAP * * * Etap SONUNCUSU (Onuncusu) :47::30::53::52::53::30::47:

akrep33 ( 63,1 / 65 / -1,9 / -3,01% ):105:
genic ( 57,2 / 57,5 / -0,3 / -0,52 % )
bahiresemanur ( 69,5 /70,5 / -1 / -1,44 % )
karabiber01 ( 77,9 / 77,5 /0,4 / 0,51% )
cceylin ( 67 / 67 / 0 / 0,00% )
banusultan ( 64,5 / 65 /-0,5 /-0,78 % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,87%

genic arkadaşımız bu hafta tartı değişikliği yapmış, tartı kaç gram artıda gösteriyorsa, geçen haftaki kilosuna da onu eklemelisiniz. yani 57,5+? boştan yere puanınız düşüyor şu durumda.
:26:

haftaya hedefim 74'ü net görmek istiyorum.yanında küsuratları olmadan inşallah başarıcam..
inşallah görürsünn emel,bende olsaydım bir 75
evet canım baya zevkli oluyo kadın güzel motive ediyo insanı.ben hep sıkılırdım spor yaparken ama bu kadın sayesinde hiç sıkılmıyorum artık.
bende öyle ,yürüyüşe çıkamadığım gün yapıyorum birde siyah bir adam var oda zevkli hareketler yaptırıyor terletiyorr
kızımla yapamıyorum ama ben ancak o uyuduğu zaman :)

benim kız 12 yaşında benden önce o açar hemen çağırır benii anne gel diye
bu arada hoş geldin canım ,senin kaç çocuğun var bende 3 tene 34 yaşındayım,2 kız 1 oğlum var,

karabibercim bak canım ya biz napalım. ev, iş, çocuk, eş, kendimiz, çevremizdeki diğer insanlar (arkadaşlar ve ailemiz) bizlerde seninle aynı durumdayız. bizde diyet yapmaya çalışıyoruz. ayrıca hepsinide idare etmeye çalışıyoruz. kendimizden çok daha fazla fedakarlık ediyoruz kendimize ayıracağımız zamanı spor anlamında başka şeylere ayırmak durumunda kalıyoruz. onun için bizleri gözünün önüne getir ve vazgeçmekten bırakmaktan söz etme. ayrıca iş olayında da hiçbirimiz keyfimizden çalışmıyoruz. benki p.tesi çocuğumun dikişlerini aldırıp salı günü işe başladım. hala daha doğru düzgün yürüyemiyor bende isterdim yanında olmak gözümle görmek ki annem bakıyor gözüm asla arkada değil ama bir anne olarak neler hissettiğimi anlayabilirsin diye düşünüyorum.

bunun için ben yetemiyorum sözünü duymayayım bir daha.

çok haklısın geniccim ,bu arada tekrardan çok geçmiş olsun

Arkadaşlar şimdi şöyle bir olay var yazayım ve ben gelemeyince gelmediğim sanılmasın ,
Kızkardeşim izne geldi dün ve pazartesi geri dönecek istanbula arkadaşının düğünü için gelmişti
Annemler yarın beni ve çocukları alıp kendi köyümüze gideceğiz,pazarda döneceğiz ama benim eve değil annemlere gideceğim salıya kadar ordayım eşim salı günü alacak bizi
çarşamba ancak yazabilirim,çünkü annemlerde internet yok,

gnaydn25.gif

günaydın arkadaşlar
sabah kahvaltı,
-1 dilim ekmek
-yarım domates
-tere
2 kaşık lor

ara,
-türk kahvesi

inşallah görürsünn emel,bende olsaydım bir 75

bende öyle ,yürüyüşe çıkamadığım gün yapıyorum birde siyah bir adam var oda zevkli hareketler yaptırıyor terletiyorr

benim kız 12 yaşında benden önce o açar hemen çağırır benii anne gel diye
bu arada hoş geldin canım ,senin kaç çocuğun var bende 3 tene 34 yaşındayım,2 kız 1 oğlum var,

hoş bulduk canım benim bi tane 9 aylık daha 27 yaşındayım ben ondan fırsat buldukça yapıyorum.dışarı çıkma olayım yok malesef benim mecbur evde yapıyorum..ben 82'den düştüm 75'e hamilelikte 25 kilo aldım.doğumda sadece 4 kilo gitti regli olana kadar 4 ay hiç kilo veremedim.regli olduktan sonra 3 ayda 8 kilo verdim.daha da vericem inşallah tekrar 38 bedene girmem lazım.

merhaba arkadaşlar
dün bi daha girme fırsatım olmadı
dünkü kahvaltıda 1 tatlı kaşığı çikolata yedim sadece
akşamda 1 kase şehriye çorbası ekmeksiz
2 litre su içtim güb boyu
benim kız hiç uyumadı dün gündüz de gecede diş çıkarcak galiba biraz zor olcak bu dönemler..

merhaba arkadaşlar
dün bi daha girme fırsatım olmadı
dünkü kahvaltıda 1 tatlı kaşığı çikolata yedim sadece
akşamda 1 kase şehriye çorbası ekmeksiz
2 litre su içtim güb boyu
benim kız hiç uyumadı dün gündüz de gecede diş çıkarcak galiba biraz zor olcak bu dönemler..
Geçmiş olsun canım inş. kolayca çıkar dişi bebişinin..
aç karna 2 bardak su
bu sabah kahvaltım
1 yumurta,5 adet zeytin,yarım domates,yarım yumurta,1 dilim kepekli ekmek,2 fincan çay..

1 yumurta ve yarım yumurta??

Güzel bir kahvaltı afiyet olsun canım..

Banucum kesinlikle bırakmak gibi bir niyetim yok ,bende biliyorum yetişemiyorum hiç biryere ,çocuklar,eş,ev ve diyet beni çok yoruyor,yorgun bedenimi ayakta tutmaktan okadar yoruldumki,
biliyorumkii burdan çıkarsam ben kendimi toparlayamayacağım,en azından cuma günleri olan tartı günü beni frenliyorr,
aslında yazılan bütün yazıların hepsini okuyorum ben sadece herkez cevap vermeden çıkmış oluyordum yoksa herşeyden haberim var
neyse sizlerle varım arkadaşlar 26 mayısta bu iş son bulmalı
Tabiki burda bizimle bitecek kiloların..Amaa dün beni sinirlendirdin aslında ve o sinirle liste yapsaydım seni kendi isteğinle ayırıryordum takımdan sırf haklı bir söze anında tepki vermen tüm emeklerini boşa çıkaracaktı..Çünkü burdan ayrılınca tekrar alacaktın o kiloları.. Burdaki arkadaşlığımız ve azmin hatrına ayırmadım seni..Son zamanlarda istikrarlı bir şekilde kilo veriyosun..Bunu göz ardı edemem..Diyet ve spor konusunda örnek alınacak bir takım üyesisin..

Hadi bakalım kilo verme azminde seni örnek alalım, paylaşım konusunda da bizi örnek al olurmu:34:
emel cemre bende senin yaptığın sporu yapıyorum kızımla çok zevkli oluyor
:46::nazar:
karabibercim bak canım ya biz napalım. ev, iş, çocuk, eş, kendimiz, çevremizdeki diğer insanlar (arkadaşlar ve ailemiz) bizlerde seninle aynı durumdayız. bizde diyet yapmaya çalışıyoruz. ayrıca hepsinide idare etmeye çalışıyoruz. kendimizden çok daha fazla fedakarlık ediyoruz kendimize ayıracağımız zamanı spor anlamında başka şeylere ayırmak durumunda kalıyoruz. onun için bizleri gözünün önüne getir ve vazgeçmekten bırakmaktan söz etme. ayrıca iş olayında da hiçbirimiz keyfimizden çalışmıyoruz. benki p.tesi çocuğumun dikişlerini aldırıp salı günü işe başladım. hala daha doğru düzgün yürüyemiyor bende isterdim yanında olmak gözümle görmek ki annem bakıyor gözüm asla arkada değil ama bir anne olarak neler hissettiğimi anlayabilirsin diye düşünüyorum.

bunun için ben yetemiyorum sözünü duymayayım bir daha.

benim hele çocuğun hastane olayından sonra nerdeyse her akşam misafirim var. 185 m2 ev her akşam silinip süpürülüyor misafirlere hazırlık yapılıyor. çocukla ilgileniyorum, eşle ilgileniyorum, haftaya c.tesi açıköğretim sınavım var ders çalışmaya çalışıyorum. ayrıca ütü, yemek, bulaşık, kendim, ev, iş yerim ayrıca temizlikçim yardımcım falan da yok hepsini ben yapmaya çalışıyorum. yapıyorum demiyorum yapmaya çalışıyorum çünkü böyle olunca hiçbiri dört dörtlük olmuyor.

çocuğuma bakıyor diye anneme kayınvalideme kendi evimde yapmadığım herşeyi yapmam lazım ne demek istediğimi anlatabiliyormuyum. belkikendi evimden yemekten sonra bulaşıklarımı yıkamayacağım soframı toplamayacağım oğlanın oyuncaklarını toplamıyoacağım ya da ne bileyim çamaşırım varsa katlamıyacağım ama onların evinde o anda görünen ne varsa yapmam lazım.

bak bunları da yazıyorumki sen kendi durumuna şükret.

Canımmm seni çok iyi anlıyorum :16:

Banucum kesinlikle bırakmak gibi bir niyetim yok ,bende biliyorum yetişemiyorum hiç biryere ,çocuklar,eş,ev ve diyet beni çok yoruyor,yorgun bedenimi ayakta tutmaktan okadar yoruldumki,
biliyorumkii burdan çıkarsam ben kendimi toparlayamayacağım,en azından cuma günleri olan tartı günü beni frenliyorr,
aslında yazılan bütün yazıların hepsini okuyorum ben sadece herkez cevap vermeden çıkmış oluyordum yoksa herşeyden haberim var
neyse sizlerle varım arkadaşlar 26 mayısta bu iş son bulmalı
işte bu canım.
herkesin bunaldığı anlar ouluyor,sen de çok sıkılınca yaz,dertleşelim burada.
haydi tekrar hoşgeldin.
benim hele çocuğun hastane olayından sonra nerdeyse her akşam misafirim var. 185 m2 ev her akşam silinip süpürülüyor misafirlere hazırlık yapılıyor. çocukla ilgileniyorum, eşle ilgileniyorum, haftaya c.tesi açıköğretim sınavım var ders çalışmaya çalışıyorum. ayrıca ütü, yemek, bulaşık, kendim, ev, iş yerim ayrıca temizlikçim yardımcım falan da yok hepsini ben yapmaya çalışıyorum. yapıyorum demiyorum yapmaya çalışıyorum çünkü böyle olunca hiçbiri dört dörtlük olmuyor.

çocuğuma bakıyor diye anneme kayınvalideme kendi evimde yapmadığım herşeyi yapmam lazım ne demek istediğimi anlatabiliyormuyum. belkikendi evimden yemekten sonra bulaşıklarımı yıkamayacağım soframı toplamayacağım oğlanın oyuncaklarını toplamıyoacağım ya da ne bileyim çamaşırım varsa katlamıyacağım ama onların evinde o anda görünen ne varsa yapmam lazım.

bak bunları da yazıyorumki sen kendi durumuna şükret.
canım sen çok bunalmışsın,keşke izin durumun olsa bu aralar,yazdıklarından dışarı taşıyor yorgunluk ve bezginliğin.

Arkadaşlar şimdi şöyle bir olay var yazayım ve ben gelemeyince gelmediğim sanılmasın ,
Kızkardeşim izne geldi dün ve pazartesi geri dönecek istanbula arkadaşının düğünü için gelmişti
Annemler yarın beni ve çocukları alıp kendi köyümüze gideceğiz,pazarda döneceğiz ama benim eve değil annemlere gideceğim salıya kadar ordayım eşim salı günü alacak bizi
çarşamba ancak yazabilirim,çünkü annemlerde internet yok,
tamam karabiberim,şimdiden iyi eğlenceler.
mazeretli kaybolmalara lafımız yok biliyorsun.

kızlar ben bu sabah belimi incittim,çok zor hareket ediyorum,ne yapacağım bilmem.bayağı şiddetli ağrım var.
aksi gibi eşim de çalışacak bu hafta sonu.
akşamdan yemek,kek,puding falan yapmıştım,çocuklar kendi kendine onları yedi sabahtan beri.
ilaçlar azıcık etki etti de ben de yeni bir şeyler yedim.
geçen seferki gibi 1 hafta sürmez inşallah.:50:

öğlen
bir porsiyon meyhane pilavı bir kase yoğurt yedim
öğleden sonra bi tane elma
akşam da bi kase tarhana çorbası 1 kase de salata
2 buçuk litre su (daha da içerim)
spor yerine temizlik yaptım bugün dip köşe baya bittim

kızlar ben bu sabah belimi incittim,çok zor hareket ediyorum,ne yapacağım bilmem.bayağı şiddetli ağrım var.
aksi gibi eşim de çalışacak bu hafta sonu.
akşamdan yemek,kek,puding falan yapmıştım,çocuklar kendi kendine onları yedi sabahtan beri.
ilaçlar azıcık etki etti de ben de yeni bir şeyler yedim.
geçen seferki gibi 1 hafta sürmez inşallah.:50:

geçmiş olsun canım..kas gevşetici sürersen de faydası olur ama yine de bi hafta sürüyo bende incitmiştim 2 ay önce 10 günde zor geçti ama ben ilaç içemiyodum o yüzden o kadar uzum sürmüştü bi de sıcak tutmaya çalış korse varsa sar belini sıkı sıkı..

iyi pazarlar kızlar.
hazır oturabilmişken bir bakayım dedim takıma.
geçmiş olsun canım..kas gevşetici sürersen de faydası olur ama yine de bi hafta sürüyo bende incitmiştim 2 ay önce 10 günde zor geçti ama ben ilaç içemiyodum o yüzden o kadar uzum sürmüştü bi de sıcak tutmaya çalış korse varsa sar belini sıkı sıkı..

sağol cemrecim.
zaten 2 adet nurtopu gibi fıtığım var ama bayağıdır yoklamıyorlardı,dün kızı kaldırdım sonra da doğrulamadım.
resmen kambur gezdim evde,eşim de nöbetteydi,iyi ki büyük kızım evde,kardeşiyle ilgilendi yavrum da ben de dinlendim.
korse iyi fikir aslında.almak lazım.

Back
X