Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Banucum kesinlikle bırakmak gibi bir niyetim yok ,bende biliyorum yetişemiyorum hiç biryere ,çocuklar,eş,ev ve diyet beni çok yoruyor,yorgun bedenimi ayakta tutmaktan okadar yoruldumki,
biliyorumkii burdan çıkarsam ben kendimi toparlayamayacağım,en azından cuma günleri olan tartı günü beni frenliyorr,
aslında yazılan bütün yazıların hepsini okuyorum ben sadece herkez cevap vermeden çıkmış oluyordum yoksa herşeyden haberim var
neyse sizlerle varım arkadaşlar 26 mayısta bu iş son bulmalı
karabiber ne yapıyorsun fıstık sen ya en azimlimiz kız bak biryere gitmek yok zayıflayacaz birimizin düğününe gidilecek ceylin olur ben olur :36::16::36: aybik yanımda ben olmazmışım :9::9::9::9:
iyi pazarlar kızlar.
hazır oturabilmişken bir bakayım dedim takıma.

sağol cemrecim.
zaten 2 adet nurtopu gibi fıtığım var ama bayağıdır yoklamıyorlardı,dün kızı kaldırdım sonra da doğrulamadım.
resmen kambur gezdim evde,eşim de nöbetteydi,iyi ki büyük kızım evde,kardeşiyle ilgilendi yavrum da ben de dinlendim.
korse iyi fikir aslında.almak lazım.
geçmiş olsun banu kendine dikkat etmelisin ceylin sanada geçmiş olsun

kızlar yediklerime dikkat ediyorum agopluk yapmıyorum yalan mış aybik öyle diyor sizlere slm var bu arada :3::3::3::3:hepinizi öpüyor :16::16::16:bugün kot aldık bana geçen sene olsa bana göre bulamazdık her halde bu sene bulduk fakat karar verdik 10 ar kg daha vermemiz gerekir daha bir giydiğimiz yakışacak gibi tatil güzel geçiyor kızlar kızımla oyunlr oynuyorum ona boyama kitabı ve boyalar aldım beraber resimler yapıyoruz boyuyoruz şarkı söylüyor birde ona basit ingilizce öğretiyorum renkleri boyalar aracılığı ile öğrettim what is this diye soruyorum it is a elindeki boya rengi kırmızı diyelim ki it is a red pencil diye cevap veriyor çok hoşuma gidiyor çoookkkk aybik annelik krizinde kızımla beni kıskanmaya başladı eskiden onu sayıklarmış bu gece beni sayıklamış kuzzuumm ohhh dinlendim bir güzel dr geri verecem yazdığı receteyi :33::34::32::13:

rahmetdeniziresimlignay.jpg

kızlar ben bu sabah belimi incittim,çok zor hareket ediyorum,ne yapacağım bilmem.bayağı şiddetli ağrım var.
aksi gibi eşim de çalışacak bu hafta sonu.
akşamdan yemek,kek,puding falan yapmıştım,çocuklar kendi kendine onları yedi sabahtan beri.
ilaçlar azıcık etki etti de ben de yeni bir şeyler yedim.
geçen seferki gibi 1 hafta sürmez inşallah.:50:

Geçmiş olsun canım.Şimdi nasılsın peki??

karabiber ne yapıyorsun fıstık sen ya en azimlimiz kız bak biryere gitmek yok zayıflayacaz birimizin düğününe gidilecek ceylin olur ben olur :36::16::36: aybik yanımda ben olmazmışım :9::9::9::9:

kızlar yediklerime dikkat ediyorum agopluk yapmıyorum yalan mış aybik öyle diyor sizlere slm var bu arada :3::3::3::3:hepinizi öpüyor :16::16::16:bugün kot aldık bana geçen sene olsa bana göre bulamazdık her halde bu sene bulduk fakat karar verdik 10 ar kg daha vermemiz gerekir daha bir giydiğimiz yakışacak gibi tatil güzel geçiyor kızlar kızımla oyunlr oynuyorum ona boyama kitabı ve boyalar aldım beraber resimler yapıyoruz boyuyoruz şarkı söylüyor birde ona basit ingilizce öğretiyorum renkleri boyalar aracılığı ile öğrettim what is this diye soruyorum it is a elindeki boya rengi kırmızı diyelim ki it is a red pencil diye cevap veriyor çok hoşuma gidiyor çoookkkk aybik annelik krizinde kızımla beni kıskanmaya başladı eskiden onu sayıklarmış bu gece beni sayıklamış kuzzuumm ohhh dinlendim bir güzel dr geri verecem yazdığı receteyi :33::34::32::13:

Bir sözün vardı..İnş. unutmazsın zuzummm:19:

Aybik neden hiç uğramıyor bakiim? Yoksa aldı kilocukları uğramaya yüzümü yok:27:

günaydın 2. takım.
hayırlı haftalar efendim.
bahire sevindim senin adına,bol bol moral depola güzelim.
akrebim sağol canım,düne göre yarı yarıya daha iyiyim şükür.
oturup kalkarken bağırmıyorum artık.:9:

Son düzenleme:
dün
sabah 1 bardak su
1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay
1 çay kaşığı bal.
arayok
öğle
1 küçük kase puding
ara
çok az çekirdek.
akşam
pide,çay.
yemek yapamadım,dışarıdan ısmarladım mecburen.
dengesiz bir menü oldu ama el mahkum.

günaydın 2. takım.

Oyyy canım benim kıyamam yaa:29: Rabbim acil şifalar versin inş.

işte bu canım.
herkesin bunaldığı anlar ouluyor,sen de çok sıkılınca yaz,dertleşelim burada.
haydi tekrar hoşgeldin.

canım sen çok bunalmışsın,keşke izin durumun olsa bu aralar,yazdıklarından dışarı taşıyor yorgunluk ve bezginliğin.

tamam karabiberim,şimdiden iyi eğlenceler.
mazeretli kaybolmalara lafımız yok biliyorsun.

canım çocuğun durumu için izinli olunca tekrar alamadım. neyse vardır bunda da bir hayır diyorum.

kızlar ben bu sabah belimi incittim,çok zor hareket ediyorum,ne yapacağım bilmem.bayağı şiddetli ağrım var.
aksi gibi eşim de çalışacak bu hafta sonu.
akşamdan yemek,kek,puding falan yapmıştım,çocuklar kendi kendine onları yedi sabahtan beri.
ilaçlar azıcık etki etti de ben de yeni bir şeyler yedim.
geçen seferki gibi 1 hafta sürmez inşallah.:50:

ufff belin mi eşim 1,5 aydır çekiyor seni çok iyi anlıyorum ondan. geçen hafta de gitti bakalım bugün mr çekilecek durumu netleşecek. 5 gündür de iğne yaptırıyor sabah akşam krem vermiş dr onuda sürüyoruz ama hala hafiflemedi diyor.

Allah yardım etsin. inşallah kısa zamanda iyi olursun çünkü çok zor. birde evde sana ihtiyacı olan kuzucuklar var ki seni anlıyorum birtanem.

bahire sen ne zaman dönüyordun bakiyim.

günaydın 2. takım.

canım acil bir korse ya da kuşak gibi birşey var ondan edin kendine ve sıcak tut ki iyileşmen hızlansın.

iyi pazarlar kızlar.
hazır oturabilmişken bir bakayım dedim takıma.

sağol cemrecim.
zaten 2 adet nurtopu gibi fıtığım var ama bayağıdır yoklamıyorlardı,dün kızı kaldırdım sonra da doğrulamadım.
resmen kambur gezdim evde,eşim de nöbetteydi,iyi ki büyük kızım evde,kardeşiyle ilgilendi yavrum da ben de dinlendim.
korse iyi fikir aslında.almak lazım.
canım benim eşimin de fıtığı var.burda birine gitti iki defa masaj yaptırdı ama baya zorluyomuş adam faydası oldu biraz korse takıyo sürekli bi de eczanelerde sıvı yakı satılıyo baya yakıyo ama faydası oluyo tabi ama kesin çözüm doktorlarda çok geçmiş olsun tekrar.

merhaba arkadaşlar dün gün boyu misafirim vardı giremedim
dün kahvaltı da
1 haşlanmış patates,1 yumurta,2 adet sosis(kaçamak oldu bu :)) 1 adet ceviz,4 zeytin yarım domates,çok az peynir,2 fincan çay
ara yok
öğlen
bir kase tavuk çorbası
1 tabak barbunya
1 kase salata
ara 1 adet elma
akşam bişey yemedim 2 litre su içtim gün boyu
gece 1 bardak süt.

merhaba arkadaşlar dün gün boyu misafirim vardı giremedim
dün kahvaltı da
1 haşlanmış patates,1 yumurta,2 adet sosis(kaçamak oldu bu :)) 1 adet ceviz,4 zeytin yarım domates,çok az peynir,2 fincan çay
ara yok
öğlen
bir kase tavuk çorbası
1 tabak barbunya
1 kase salata
ara 1 adet elma
akşam bişey yemedim 2 litre su içtim gün boyu
gece 1 bardak süt.

Akşamı bişey yemeden geçirmişsin..Zorlanmadınmı canım emziriyosun birde..Öğlenimi geç yedin?? Ama süt iyi olmuş:46:

Akşamı bişey yemeden geçirmişsin..Zorlanmadınmı canım emziriyosun birde..Öğlenimi geç yedin?? Ama süt iyi olmuş:46:

evet canım öğleni geç yemiştim o yüzden akşam bişey istemedi canım. zaten bu aralar zorla yiyorum iştahım tamamen kapandı emzirmesem hiç yemiycem nerdeyse neden böyle oldu bilmiyorum.grip olcam heralde bi halsizlik var üstümde hep böyle zamanlarda da arkadaşların geleceği tutar :))

iyi akşamlar arkadaşlar 4 gibi 1 tane elma yedim
şimdi de güzel bi salata yaptım onu yiyorum
2 litre su içtim bu saate kadar daha da içerim yatana kadar
ooyyy...oyyy...hiç kıpırdıycak halim yok noluyo bana böyle anlamadım sanki üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum kendimi..

evet canım öğleni geç yemiştim o yüzden akşam bişey istemedi canım. zaten bu aralar zorla yiyorum iştahım tamamen kapandı emzirmesem hiç yemiycem nerdeyse neden böyle oldu bilmiyorum.grip olcam heralde bi halsizlik var üstümde hep böyle zamanlarda da arkadaşların geleceği tutar :))
Aman dikkat et kuzu kendine..Ihlamur ya da nane çayı iç limonlu..Aktarlardan kaynar al üstüne bol ceviz ekle iç miss gibi, hem canlandırır hem bol süt yapar.
İştahsız olmak güzel tabi (darısı bana olsun) ama halsizlik kötü..

iyi akşamlar arkadaşlar 4 gibi 1 tane elma yedim
şimdi de güzel bi salata yaptım onu yiyorum
2 litre su içtim bu saate kadar daha da içerim yatana kadar
ooyyy...oyyy...hiç kıpırdıycak halim yok noluyo bana böyle anlamadım sanki üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum kendimi..

Omega3 de kullanabilirsin hayatım kahvaltı sonrası..Gün boyu enerjini yükseltir, yağlarının atılmasına yardımcı olur..
Menün de güzel şekercim.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. burada hava muhteşem günlük güneşlik rüzgarda yok ohhh mis inşallah haftasonu da böyle olur.

hımm dünkü menüm

sabah: bir dilim çavdar ekmek, 4 tane çeri domates, biraz maydonoz, 3 tane ceviz ve şekersiz çay

ara: 2 tane light bisküvi

öğle: 2 kepçe çorba, tavuklu salata

ara: bir tane elma

akşam: 6 yk patlıcan yemeği, salata

ara: yağsız tuzsuz bir avuç kadar patlamış mısır. 2 bardak şekersiz çay

2,5 lt su, 3 fincan zencefilli yeşilçay

kitap: ahmet ümit - aşk köpekliktir. kısa kısa aşk üzerine hikayeler var şimdilik 26 sayfa okudum keyifli gidiyor.

3 ünite ders çalıştım

dün eşim mr çektirecekti. malum devlet hastanesi 05 şubat 2013 01:00 diye yazmış notlara. neyse ben annemden eve geçtim. bulaşık makinasını çalıştırdım oğluşla oyun oynadım, ders çalıştık, kesme hamur yaptık, sonra banyomuzu yaptık yattık. ben kalktım ders çalıştım makinayı boşalttım eşim geldi. noldu hallettin mi dedim. yok olmadı neden dedim. eee yarın çekilecek dedi neden diye sordum. işte hastanedekiler şöyle cevap vermiş.

eşim: burada ne yazıyor. şimdi saat kaç günlerden ne ?

görevli: evet beyendi haklısınız ama herkes sizin gibi anlamadığı için biz öyle yazıyoruz. ve herkes zamanında geliyor.

eşim: iyide nasıl olur şakamı asıl ben zamanında geldim. o halde tairihi saati doğru yazsaydınız.

görevli: anlıyorum haklısınız dosyanız diğer tarafta orayı açamadığım için sizi alamıyorum. keşke sorsaydınız.

eşim eve bir geldi saat 01:40 gibi sinirden bildiğin küp. hem anlatıyor hem gülüyoruz.neyse bu akşam çekilecek anlayacağınız bu akşam da uyumak yok.

Back
X