Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkse günaydııınnn :21: kızlar kızım bugün kreşte aşı olacak galiba, ama çok korkuyorum, daha 4 yaşındaki bebeler hüngür hüngür ağlayacaklar, birbirlerini daha da korkutacaklar, psikolojisi bozulur mu acaba diye çok panik halindeyim, öğretmenini arasam da vaz mı geçsem acaba yaaaaaaaaa, ben sonra yaptırırım aşısını mı desem ki :26:

bu arada akreeepp, bahocan ı büyülemişsin adetaaa, o güzelliği ben de görücem işteee, yaza ben de isityorummm:32:

fıstık gibisinnn:)
ee nolcak şimdiii adam seni kaçırmasın cano:)

başka bahara kaldı gibi, kısmet olacak bir gün elbet ama nerde bu bahonun kısmeti bilemiyorum :111: nikahlı kocamla çarşıya çıkmama izin vermeyen bir babayı bile bu hale getirdi bu bahocan :60: :60: adam adeta evlensin diye yalvarıyor :27: ama bizim kızda niyet miyet yok arkadaş yaaa, ne çirkin kızlar koca buluyor a dostlar daaa benim bacım umursamıyooorrr :37:

cumartesi menüm
kahvaltı 1 yumurta,2 çeri domates,5 zeytin,az peynir,1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
öğlen 1 porsiyon ıspanak,1 kase yoğurt
ara 1 muz
akşam 1 kase ekşi tarhana çorbası
1 saat yürüyüş
3 litre su
3 fincan rezene
pazar
kahvaltı 1 haşlanmış patates,3 çeri domates,yarım salatalık,az peynir,1 dilim ekmek yarım saat yürüyüş
öğlen
1 adet biber dolması,1 kase yoğurt
ara 1 elma
akşam 1 kase sebze çorbası
3 buçuk litre su
3 fincan rezene

herkse günaydııınnn :21: kızlar kızım bugün kreşte aşı olacak galiba, ama çok korkuyorum, daha 4 yaşındaki bebeler hüngür hüngür ağlayacaklar, birbirlerini daha da korkutacaklar, psikolojisi bozulur mu acaba diye çok panik halindeyim, öğretmenini arasam da vaz mı geçsem acaba yaaaaaaaaa, ben sonra yaptırırım aşısını mı desem ki :26:

bu arada akreeepp, bahocan ı büyülemişsin adetaaa, o güzelliği ben de görücem işteee, yaza ben de isityorummm:32:

sen bilirsin canım da öğretmenleri yardımcı olur cesaretlendirirler kızını bende çalıştım biz de aşı zamanı güzel güzel ikna ediyoduk ağlamıyodu çocuklar ama tabi her çocuk aynı olmaz bi tedirginliğin varsa ara istersen senin için rahat etsin :))

misspsi canımcım bence yanlış yapıyorsun dene de gör istersen faydasını göremezsin bugüne kadar 10 kg vermiş biri olarak söylüyorum :1::1::1::1: bende bir ara dukan olduğunu bilmeden dukan diyeti yapmışım :24::24::24: ama alabalık alıyordum fırına atıyordum derisini soyup sadece et kısmını boool yeşillikli salata yapıp bol limonlu o salataya karıştırıp yiyordum aynı şeyi tavukla da yani tavuk gögüsü ile yapıyordum evet böyle işe yarıyor

haklısın kesinlikle.balık alıp fırına atabilirim :))

çocuklar herzaman aşıdan korkar,hatta büyükler bile.ondan bu işen kaçış olmadığı için aradan cıksın derim.hem aşı takvimine uymak önemli.düşün o aşı cocuğuunu korumak için var

cumartesi menüm
1 saat yürüyüş
ara 1 muz
1 saat yürüyüş
3 litre su
3 fincan rezene
pazar
kahvaltı 1 haşlanmış patates,3 çeri domates,yarım salatalık,az peynir,1 dilim ekmek yarım saat yürüyüş
öğlen
ara 1 elma
3 buçuk litre su
3 fincan rezene
menünü çok beğendim :)

Dun sabah 60.5 ıdım ne bldysak yedsık esml cupcake tatlı kraker korılı makarna turta:)bgn 61.8 cktm .ıner ıns. Her zaman dnkı gbı yemıodum ztn dıyetı btrmstm ondan cstm bıraz ınsan ozluyo yz

Dun sabah 60.5 ıdım ne bldysak yedsık esml cupcake tatlı kraker korılı makarna turta:)bgn 61.8 cktm .ıner ıns. Her zaman dnkı gbı yemıodum ztn dıyetı btrmstm ondan cstm bıraz ınsan ozluyo yz

İner canım merak etme bir günün verdiği artı kilodur o..Hafta içi düzenli yersen bişicik olmaz..

Sakın arayıp iptal etme güzelim, olsun çocuk aşısını..Gereksiz annelik evhamı seninkisi..Umarım yaptırmışsındır:26:

Tevekkeli değil bahocan bana ilk görüşte aşık olmuş gibi bakıyordu:27: Şaka bir yana o onun güzel gören gözleridir canikomm..Sen istemedinki görmeyi şekerimm:33:
başka bahara kaldı gibi, kısmet olacak bir gün elbet ama nerde bu bahonun kısmeti bilemiyorum :111: nikahlı kocamla çarşıya çıkmama izin vermeyen bir babayı bile bu hale getirdi bu bahocan :60: :60: adam adeta evlensin diye yalvarıyor :27: ama bizim kızda niyet miyet yok arkadaş yaaa, ne çirkin kızlar koca buluyor a dostlar daaa benim bacım umursamıyooorrr :37:
Acelesi yok güzelim kızımız umursamasın..Hayırlı bir kısmet olursa neden olmasın..
bahocaaann çirkin kızlar koca buluyor deyince aklıma -cennet- geldi :60: :60:
Cennet kim de bakiimm:1:
tamam tatlım çoğaltırım tabiki de
:16::16::16:
slm arkadaşlar 45 dk yürüyüş yaptım
3 bardak su içtim 1 adet elma yedim
şimdi eşimle bi kahvaltı yapcaz
:46::46:
cumartesi menüm
1 saat yürüyüş
ara 1 muz
1 saat yürüyüş
3 litre su
3 fincan rezene
pazar
öğlen
ara 1 elma
3 buçuk litre su
3 fincan rezene

:46::46::46:

kızlar diyetleri üzerine düşündüm,araştırma yaptım,dukan'a başlıyorum.daha önce kitabını okumuş bir hafta uygulamış ve 2 kilo vermiştim.sonra ne hikmetse bırakmıştım.neyse bugünden itibaren tekrar başlıyorum.
yalnız bir modifiye olacak,mesela konserve yemeyin demiş ama ben ton balığının yağını iyice süzüp yiyeceğim.tavuğu yağsız tuzsuz yapacağım,o konuda sıkıntı yok.yalnız evde daha light süt,yoğurt peynir filan yok,onları da almam lazım.yuurtanın beyazını yemeyin demiş ama yiyeceğim,yemezsem günah olur. yani kısaca yağ konusunda biraz kaçamak olacak ama diğer uyarılara uyacağım
öpüyorum sizi,herkese kolayy gelsinn :*
Tatlım ben dukanı çok önermem fazlası ile protein ağırlıklı, zamanla bağırsaklar tutulur kalır, en güzeli sağlıklı olanı..Sağlık açısından Taş devri diyeti kitabını okumanı tavsiye edrim..
kız gördüm gördüm allah seni geldiğim gün kız geldi deyip haber vermişleer adam taa aydından geldi uçakla :60:
:60:Aydındanmııı..
adam diyorki 4 ay oldu diyor sizden haberim var ben şok halindeyim işin gırgır tarafındayım neyse sizin diyo sanki diyo dün duymuş bir haliniz var evet dedim dün duydum :53::53::53: adam da şaşırdı :60:
:60::60:
konunun da olayın da daha şokundayım adamı tanımam etmem iyi birisidir belki kötü demek bana yakışmaz gerçek şu ben kahvemi içtim onu dinledim kalktım geldi o ka ötesi yok :60: elektirik falan yok yani :60: güzelmiyim bilmiyorum da sen güzel görüyorsun balım benimmmm
Güzelsin güzeeell:16: esmer güzelimmm benimm :16:
hafta sonu hande altaylının maraz isimli kitabını bitirip, Debbie Macomber'in Küçük mucizeler dükkanı isimli kitabına başladım.

Kitapyurdundan kitap sipariş edecegim, mutlaka oku dediğiniz çok beğendiginiz kitaplar var mı?

Tatlım Taş devri diyeti kitabını mutlaka oku derimm..

bahiresemanur hoşbulduk :)
ben de şubatın sonu 4-5 günlüğüne mersine gdiyorum :)) ama orda da ders çalışcağım
haftasonu ders yalan oldu.evi toparlamaya çalıştım ama birsürü iş var.onları hallettikten derse oturmam lazım.
misafir gelecek diye bir sürü yemek yapmışım.eşimde yarın gelecek işten,ondan browni filan vardı,onları çöpe attım.Rabbim affetsin,kendimi çok kötü hissediyorum ama kararlıyım bundan sonra tatı matlı yapmayacağım.eşim de yemesn artık.yemekleri de azıcık yapacağım,günah oluyor.
sabah tartıya çıktım 61leri gördüm yine..:(((
giysilerin üzerime oturması,hatta taşması beni mutsuz ediyor..sağlıklı zayıf,bol kıyafetleri mutlu sportf bir bayan olmak istiyorum.
hadi inşallahh
bu yeni başlangıç olsun inşallah,ince belli hoş bi hatun olmam yolunda...
Sen nerde oturuyosunki canım..Mersinle bağlantın nedir??
Hepimiz o yoldayız ve inş. başarıcaz canım:29:
Günaydın herkese:)
o kadar çok öksürüyorum ki 21. yüzyılda beşirden sonra veremden ölen ilk kişi ben olcam herhalde.
Tövbe töövbee..
Kuzucuumm bol tarçınlı boza iç öksürüğe çok iyi geliyor..Zencefil de süper..
kızlar aslında moralimi bozdu evdekiler müthiş bir baskı altındayım beynimi artık derse falan veremiyorum yanımda kitaplar götürmüştüm foosss çıktı hiç bakamadım görücüm geldi mersine gitme hevesim kaçtı babam valla bir gitsem boynumdan tutup evlendirecek :52::52::52::52:

Canikomm hiç kasma kendini..Çok canını sıkarlarsa çık bana gel..Zorla evlendirmemi olurmuş canım..Nasip kısmet meselesi bunlar..

iyi akşamlar
bugünn bulaşıkları yıkkarken tabak kırıldı ve parmağım kesildi derin kesilmişş
elşmş suya sokamıyorum şimdilikk kanamasın diyee
Geçmiş olsun canım görünmez kaza işte..Şimdi nasıl peki??

kızlar iyi geceler geldim ben evdeyim geçmişe şöööyle bir baktıjm yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz:3::3::3: 10 günlük dinlenme iyi geldi yarın mesai başlıyor uzun bir zaman mersine gidebileceğimi zannetmiyorum ama olsun can sağlığı olsun anlatacak çok şey biriktirdimmm
öncelikleee akrebiii gördüümmm ayak üstü görüştük ama olsun ayyy şaka gibi hiç akıl edip cep tel foto çekmemişiz bu akrep varya kızlar çoook güzel gacı o kadarını bilin yeter :45::42::41::1:

Yaa sorma senden ayrıldıktan sonra arabaya bindim aklıma geldi, dedim neden resim çektirmedik:26:
Neyse birdahaki sefere inş..
Teşekkür ederim canım benimm:16:

Bugün okulun ilk günü malum..Kızımı okula götürdüm öğlen..Gidiş geliş yolunda gördüğüm tanıdıklar çok güzel olmuşsun dediler:17: şaştım kaldım..Hem Pazartesi yoğunluğu hem kzımla ilgilenmekten kendimle ilgilenemedim bile öyleki bir kalem bile çekemedim..
Ben bu durumu; tercihimi sağlıklı gıdalardan yana kullanmama bağlıyorum..Cilt daha sağlıklı oluyor..

Haftasonum oldukça yoğun geçti..
Dün ayvagediğine kar görmeye diye gittik ama maalesef yoktu..Dönüşte gözne kalesine çıktık..Evden çıkmadan miiss gibi hindistan cevizli kek yapmıştım, ondan dilimleyip aldım. Termosa da çay yapıp koydum..Kek kızım için çay eşim için..
Kalede kızıma kek eşime çay ikram ederken bir köpek yanaştı yan tarafta mangal yapanların yanına ama onlar oralı olmadı, ben hemen kekden bir dilim çıkartıp seslendim köpeğe hemen geldi..Epey iri bir köpek..Dedim yermisin severmisin acaba..Uzandı hopp yutuverdi keki ve gözlerime baktı Allahım ne tatlı gözlerdi onlar, tekrar istiyor..Tam 3,5 dilim kek yedi..

kızlar nasılsınız.
eşim izinli,evde biriken dünya kadar işim de olunca uğrayamadım.
bir ara geçmişi okur cevaplarım.

Back
X