Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahocaaann çirkin kızlar koca buluyor deyince aklıma -cennet- geldi![]()
![]()
canım kural 1 bitki çayını 2 fincan derken kupa fincan demek istedin her halde 2 kupadan çok içmek yasak karaciğeri yağlandırır alışkanlık edinmecumartesi menüm
kahvaltı 1 yumurta,2 çeri domates,5 zeytin,az peynir,1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
öğlen 1 porsiyon ıspanak,1 kase yoğurt
ara 1 muz
akşam 1 kase ekşi tarhana çorbası
1 saat yürüyüş
3 litre su
3 fincan rezene
pazar
kahvaltı 1 haşlanmış patates,3 çeri domates,yarım salatalık,az peynir,1 dilim ekmek yarım saat yürüyüş
öğlen
1 adet biber dolması,1 kase yoğurt
ara 1 elma
akşam 1 kase sebze çorbası
3 buçuk litre su
3 fincan rezene
Sakın arayıp iptal etme güzelim, olsun çocuk aşısını..Gereksiz annelik evhamı seninkisi..Umarım yaptırmışsındır:26:
Tevekkeli değil bahocan bana ilk görüşte aşık olmuş gibi bakıyorduŞaka bir yana o onun güzel gören gözleridir canikomm..Sen istemedinki görmeyi şekerimm
Acelesi yok güzelim kızımız umursamasın..Hayırlı bir kısmet olursa neden olmasın..
Cennet kim de bakiimm
![]()
Haftasonum oldukça yoğun geçti..
Dün ayvagediğine kar görmeye diye gittik ama maalesef yoktu..Dönüşte gözne kalesine çıktık..Evden çıkmadan miiss gibi hindistan cevizli kek yapmıştım, ondan dilimleyip aldım. Termosa da çay yapıp koydum..Kek kızım için çay eşim için..
Kalede kızıma kek eşime çay ikram ederken bir köpek yanaştı yan tarafta mangal yapanların yanına ama onlar oralı olmadı, ben hemen kekden bir dilim çıkartıp seslendim köpeğe hemen geldi..Epey iri bir köpek..Dedim yermisin severmisin acaba..Uzandı hopp yutuverdi keki ve gözlerime baktı Allahım ne tatlı gözlerdi onlar, tekrar istiyor..Tam 3,5 dilim kek yedi..
sen bilirsin canım da öğretmenleri yardımcı olur cesaretlendirirler kızını bende çalıştım biz de aşı zamanı güzel güzel ikna ediyoduk ağlamıyodu çocuklar ama tabi her çocuk aynı olmaz bi tedirginliğin varsa ara istersen senin için rahat etsin :))
çocuklar herzaman aşıdan korkar,hatta büyükler bile.ondan bu işen kaçış olmadığı için aradan cıksın derim.hem aşı takvimine uymak önemli.düşün o aşı cocuğuunu korumak için var
Sakın arayıp iptal etme güzelim, olsun çocuk aşısını..Gereksiz annelik evhamı seninkisi..Umarım yaptırmışsındır:26:
Tevekkeli değil bahocan bana ilk görüşte aşık olmuş gibi bakıyorduŞaka bir yana o onun güzel gören gözleridir canikomm..Sen istemedinki görmeyi şekerimm
Cennet kim de bakiimm![]()
gelir gelmez 3 klasör dosyayı yığdılar önüme sabahtandır çalışıyorum banucum sen nasılsın
inşallah istediğin bölüm olan aile hekimliğini kazanırsınselam kızlar,haftasonu giremedim nete,anca giriyorum.eşimle dışarıdaydık.yorgunluktan ölüyorm.ctesi misafir,pazar günü evin ihiyaçlarını al derken,parmağımı kaldıracak halim yok.yarın artık iyi bir temizlik ve ders çalışmalıyım
hoşgeldinn evine tekrardannn,evet ya çok güzelll telefondakisi seside çok güzel amakızlar iyi geceler geldim ben evdeyim geçmişe şöööyle bir baktıjm yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz10 günlük dinlenme iyi geldi yarın mesai başlıyor uzun bir zaman mersine gidebileceğimi zannetmiyorum ama olsun can sağlığı olsun anlatacak çok şey biriktirdimmm
öncelikleee akrebiii gördüümmm ayak üstü görüştük ama olsun ayyy şaka gibi hiç akıl edip cep tel foto çekmemişiz bu akrep varya kızlar çoook güzel gacı o kadarını bilin yeter![]()
bu grupta ne kadar çok mersinlii varmışşbahiresemanur hoşbulduk :)
ben de şubatın sonu 4-5 günlüğüne mersine gdiyorum :)) ama orda da ders çalışcağım
haftasonu ders yalan oldu.evi toparlamaya çalıştım ama birsürü iş var.onları hallettikten derse oturmam lazım.
misafir gelecek diye bir sürü yemek yapmışım.eşimde yarın gelecek işten,ondan browni filan vardı,onları çöpe attım.Rabbim affetsin,kendimi çok kötü hissediyorum ama kararlıyım bundan sonra tatı matlı yapmayacağım.eşim de yemesn artık.yemekleri de azıcık yapacağım,günah oluyor.
sabah tartıya çıktım 61leri gördüm yine..((
giysilerin üzerime oturması,hatta taşması beni mutsuz ediyor..sağlıklı zayıf,bol kıyafetleri mutlu sportf bir bayan olmak istiyorum.
hadi inşallahh
bu yeni başlangıç olsun inşallah,ince belli hoş bi hatun olmam yolunda...
evet ben de aile hekimliğini kazanmak istiyorum,inşallah buu tusta nasip olur :))
ikindi ezanını dinliyorum ne kadar güzel okunuyor nasıl da insanın yüreğine işliyor![]()
allah canını almaya senin
canım kural 1 bitki çayını 2 fincan derken kupa fincan demek istedin her halde 2 kupadan çok içmek yasak karaciğeri yağlandırır alışkanlık edinme
kural 2 eğer kahvaltıda 1 haşlanmış patates yiyorsan ekmekkkk yoookkknişasta ile karbonhidratı karıştırılarak yenmez bu durumda tercih yapacan ya patates yiyecen ya ekmekkkk
kız varya sen şaka gibisin görüşemeyiz her halde diye geçiriyordum içimden pat çıkıverdin sağolasın durumun şaşkınlığından olsa gerek eee birde kaptanı görmüşüm ben unuttum gittim fotoyu ya sen nasıl unuttun ki kaptanım ya
bu cennet varya kemal sunalın kadın halinden daha berbat birşey
tövbe tövbe ya allah affet bizi
bugün buraya yağdı ama şu an güneşli mesai bitene kadar erir bu sene kar yok güzelim sen en iyisimi akrep enişteyi de al doğuya git oralarda var ya korkuyorum :26: allah esirgesin kıtlıkmı çekecez nedir geçensene dizime kadar kar vardı vallaha
zuuzmmmmm nisa ile aşkımızı bu sefer daha iyi idrak ettin sen benceteşekkürler kızlar, ben kreşin müdüresini arayana kadar aşı yaılmış bileanlattıkları doğruysa eğer hiç ağlamamış, zaten ağlamasına fırsat kalmadan aşısı bitivermiş, sadece gözleri doldu dedi, inşallah doğrudur.
akrep ben hep gelmeyi istedim ama biz hep eşimle çıkıyoruz , eşimi de baho iyi tanır, o hep yemek ister bir şeyler atıştırmak ister , hiç bir şey yapamazsa şalgam içmek ister, onunla çıktığımızda zaten yemek yemekten başka bir şeye fırsat bulamıyoruz. inşallah kısme tolursa yaza gelcem.
cenneti sormuşsun, ayy ne sen sooor ne biz söyleyeyim, cennet babam tarafından akrabamız, o kadar saf masum görüntüsü vardır
ona rağmen kocasını kaçırdı, yani resmen adamla zorla evlendi, herkes ağzı açık izledi kzıı, kızın erkeği kaçırdığı pek görğlmemiştir ama bunu sqaftirik cennet başardı![]()
kimse yokkk sssaaammm ben varımmm aslında diyorum ki ben başka yeri kurtarsam diye önermiyorum değiliyi kurtaırsınız belki orayı![]()
kız biz bir araya geldik inş bir araya gelirseniz sende yaşayacaksın akrep te bende ifade de ettik hani tel sesi karşında görüyorsun değişik bir duygu şaka gibi kız bu akrebi ben rüyam da da gördümdüydü aslının aynısıydı seviyom işte ben onuuuuuuuinşallah istediğin bölüm olan aile hekimliğini kazanırsın
hoşgeldinn evine tekrardannn,evet ya çok güzelll telefondakisi seside çok güzel ama
bu grupta ne kadar çok mersinlii varmışş
inşallahh kazanırsınız
yeseydin kız birazzz karabibbeeeerrr :125::125: şimdi sıcak sıcak o elmalar erimiştir yumuşacık olmuştur offff ye hadi yeee yeee :125: birşey olmaz yarında yaparsın yersinnn :125:Akrep bizde bize yakın olan tekire kar görmye gitmiştik ,
köpeğe kek vermen çok güzel olmuşş,
şimdi kaynımlar aradı,
bize geliyorlarmışş hemen elmalı tart yaptımm
slm arkadaşlar kahvaltı da 1 yumurta,4 zeytin,az peynir,1 tatlı kaşığı çikolata,2 fincan çay
kahvaltıyı geç yapmıştım öğleden sonra 1 buçuk biber dolması,yarım kase yoğurt
akşam üzeri 1 kivi
3 litre su
1 fincan rezene
1 fincan yeşil çay
2. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ
Pazartesi
akrep33 ( 9 )
genic ( 0 )
bahiresemanur ( 13 )![]()
karabiber01 ( 2 )![]()
cceylin ( 8 )
banusultan ( 1 )
emilicemre (7)
voque2013 (1)
misspsi ( 9 )![]()
Aybüke ( 5 )![]()
akreeepp
bu cennet varya hem çirkin hem masum bir şey:105: tamam mı adam istememiş adamın annesi devreye girmiş oğluma alamam seni demiş kız varya adam davar güderken kaçırmış adamıkadının karşısına birkaç gün sonra çıkmışlar karakolda ohhh dermiş canıma değsin aldım işte oğlunu
kadın ayılıyormış:94: bayılıyormuş cennet sen daha kafayı çook vuracan bu kafayla taşlara diyormuş
evlendiler mecburen adam da namus meselesi saydı evlendi kısaca![]()