zuuzmmmmm nisa ile aşkımızı bu sefer daha iyi idrak ettin sen bencekıyamam ona
kimse yokkk sssaaammm ben varımmm aslında diyorum ki ben başka yeri kurtarsam diye önermiyorum değilmersin tarafından bir yeri
fakat bana inanıyorlar güveniyorlar ki senden başkası ile olmaaazz diyorlar
ben ekipin başını çekiyormuşum
bensiz olmaz mış
az kaldı kurtaracam korkmayın siz
kız biz bir araya geldik inş bir araya gelirseniz sende yaşayacaksın akrep te bende ifade de ettik hani tel sesi karşında görüyorsun değişik bir duygu şaka gibi kız bu akrebi ben rüyam da da gördümdüydü aslının aynısıydı seviyom işte ben onuuuuuuu
yeseydin kız birazzz karabibbeeeerrr :125::125: şimdi sıcak sıcak o elmalar erimiştir yumuşacık olmuştur offff ye hadi yeee yeee :125: birşey olmaz yarında yaparsın yersinnn :125:
emilicemrem senin bebeğin mi var rezene içiyorsun bildiğim kadarı ile rezene süt yapıyor başka bir özelliği de rakı gibi kokuyorbirde sindirime iyi geldiğini biliyorum valla başka bir özelliğini de bilmiyorum özellikle mi içiyorsun merak ettim
afiyet olsun güzel menü
ama dediğim gibi canım günde 2 kupayı geçme alışkanlık edinme kendi sağlığın için karaciğer yağlanması kötü olur sonra derman arama![]()
bahire sen neler diyon bacınn nasılda gaza getiriyorsun yee diyeee,ama seni dinledim yedim ve bugün çok pişmanımm moralim bozuldu 1dilimden birşey olmaz dedik basküle hemen yansımışş