Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ööff pöööfff sabah sabah dişçiye gittim, bir dolu iğne yedim, doldu yaptı, 3 gün sürcek, öyle bir iğne yaptı ki bu saatte geçti uyuşukluğu :53: ayy kulağıma batırıyor zannettim iğneyi bööööööööööğğğ çok acıdı çoooooooookk :37:

ööff pöööfff sabah sabah dişçiye gittim, bir dolu iğne yedim, doldu yaptı, 3 gün sürcek, öyle bir iğne yaptı ki bu saatte geçti uyuşukluğu :53: ayy kulağıma batırıyor zannettim iğneyi bööööööööööğğğ çok acıdı çoooooooookk :37:

Geçmiş olsun canım:29:

shutterstock_109037147-575x262.jpg

Pek çoğumuz için çay ve simit keyfinin yerine bir şey koymak pek mümkün değildir. Dumanı üstünde çıtır çıtır simitleri kendi fırınınızdan almak istemez misiniz? İşte pratik simit tarifi.

Pakmaya’yı ılık suyun içinde eritin ve 15 dakika bekletin. Diğer hamur malzemelerini de ekleyerek kulak memesi kıvamında yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurun üzerini örterek 30 dakika kabarmaya bırakın. Hamuru 2 dakika daha yoğurup, gazını çıkartın. Yumurta büyüklüğünde parçalara ayırıp yuvarlayın. Parçaları 10 dakika daha bekletin. Daha sonra hamurlara fitil şekli verin ve uçlarını birleştirin. Ilık bir yerde 30 dakika kabarmaya bırakın. Pekmez ve suyu, ağzı geniş bir kase içinde karıştırın. Simit şeklindeki hamurları önce pekmezli suya batırın, sonra susama bulayın ve tepsi üzerine dizin. 220°C’lik önceden ısıtılmış fırında 20
dakika pişirin.

Hamur Malzemeleri

4,5 su bardağı un

1/2 yemek kaşığı Pakmaya Kuru Maya (10g)

1 su bardağı ılık su

1 fincan süt

1,5 tatlı kaşığı tuz

1 fincan sıvı yağ

Üst Malzemesi

1/2 su bardağı pekmez

1/2 su bardağı su

1 su bardağı
susam.​

ERKEK FARKI

Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα)
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα)
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα)
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα)
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα)
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα)
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα)
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..

Yok Böyle Kocα :)​

kızlar deneme yapıyorum kilo çizelgesi yaptım bakalım olmuş mu...?

olmuş ellerine sağlık.

iyi akşamlar hatunlar.:3:
yarın tam gaz burada olacağım inşallah.eşim işe başlıyor,ben de doğal hayatıma dönüyorum.:27:
benim ufaklık pc yi çökertti sabahtan,allahtan tamir edebildik.teknoloji canavarı bu yeni yetmeler.:9:
bu arada bahireyi everiyormuşuz,tarih belli oldu mu.:1:bensiz düğün olmaz bak,karışmam.
bana bak bahire babanın lafını dinle,taliplerinle görüş,bu kadar zayıfladın,forma girdin,beyaz atlı prensini bekletme.:40:

canım bu ufaklıkların elinden maşallah herşey geliyor. valla bahirenin bu gazla evlenmesi lazım.

ohh kurtulmuşsunn ev işlerinden eline sağlıkkk

bende önceki kilo vermemde ip çok atlardım çok faydası oluyorr
sayanıda çıkmış ne güzel ben kendim sayıyordumm ,

çok koşuşturmalı bir hafta ve güzel biten bir gün olmuşş
sınavını da atlattınmı tamamdır bu keyiff

menün güzel canımm,bende artık ekmek yemiyorum akşamlarıı
bugün sporumuda yaptım bol enerjiyim yanii

aman da man kısknmasınlar efendimm ben herkkezinn vermesinii isterimm
akrep bugün birkez daha üzüldüm,kilolu olduğum için
mart 3ünde düğün var ve içimden gitmek gelmiyor doğru dürüst bir kıyafetim yok,bugün çarşıda birşeyler beğendim zayıf olsam ve onu giysem eminim çok güzel olurdu,aldım elşme kaç kez baktımm kıyafete bilmiyorum alsammı almasammı diyee
bakacam zaman gelsinn o istediğim satılmazsa yinede alayım diyorumm eşimin akrabalarının düğünü,yakışmıcak ama

elimden geldiğince yememeye çalışıyorum ekmek kahvaltı dışında.

bu arada 2lt su içti,20 dkk spor yaptım.
lazer epilasyon için bi güzellik merkeziyle görüstüm.tüm vücut,tüm seanslar dahil 1250 dedi.lazer konusunda dikkat etmem gerekenler neler bilmiyorum,ben de bu konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için size danışayım dedim,ee ne demişler akıl akıldan üstündür ;)

canım bu konuda çok dikkatli ol. gerçekten bu işin uzmanı olmayan kişilere yaptırma sonrası bahirenin anlattığı gibi kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Canım bağırsakların ne durumda..
Protein yanında c vitamini olmalı, yani yeşil sebze de yemelisin.. Sağlıklı takıl canım benim ve 2 gün değil hayat boyu..

ben yazacaktım ama kaptanım yazmış. yeşil sebze şart olmazsa olmaz olmalı hayatımızda.

gel gel güzelllimmm gelll banu beni geçemezzzz :33::33::54:kız everiyonuz beni bakıyorum da haaaa :60: rüyalarım doğru çıkar benim banum dedimdiydi ya akrepi görmeden rüyamda gördüm neden şaşırıyorsam rüyamda gördüğüm kadın rüya gördüm hayrlı delll gibi ya

cemre kabağı ekmeksiz yiyebildiysen sana 100 veriyorum akreeepp soru sana geliyor mersindeyken babam yemek yapmış kabak yemeği babamın yemeğini de özlemişim fazla kaçtı hemde sıcak pide ile hatta babama görev verdim geldiğimde bir gün annem bir gün sen yap yemeği diye :60: babam kabak yemeği ile taze fasulye yemeğini çok güzel yapar canım babam :16::16:ama problem şu ben evimde kolay kolay yapmıyorum ekmeksiz tad alamıyorum

canım bende zamanında araştırmıştım polikistik overliyim mersin tıp fak arş gör bana epilasyon hatta amcamın kızı lazer de çalışıyor ona sordum abla dedi bizim merk de dedi kadınlara birşey imzalatıyor dedi iş yeri sahibi bir kadın geldi dedi yüzünü jiletle temizliyormuş falan neyse dedi seansa beni verdiler girdik dedi 7 seans sonra bıraktık dedi temizlenmiş gibiydi dedi fakat bir süre sonra eskisinden beteer çıkmışlar kadın geldi dedi bağırdı çağırdı sizi mahkemeye verecem de falan da filan neyse dedi işyeri sahibi de eğer olay çıkarırsan dükkanımda ben seni mahkemeye veririm benim itibarımla oynayamazsın müşterilerimi tedirgin edemezsin dedi dedi .sonra dedi kadının dosyasından dedi ilk geldiğindeki sözleşmeyi çıkardı dedi sen demiş imza etmişsin olasılıklar dahilinde hormon prob olanlarda çoğalabilir tüyler diye yazıyormuş ki kadın da tedavi görüyormuş zaten hiç birşey yapamamış amcamın kızı öyle deyince ki çocuk yıllardır bu işin içinde lisede cilt bölümünü hem okudu hem çalıştı şu an meersin üniv cilt bakım böl son sınıf geçen sene de çalıştı bu sene dersler yoğunmuş çalışmıyor o önermedi bana birde tenimin renginden ötürü önermedi koyu ten rengine sahip olanlarda işe yaramıyormuş o lazer renk pigmentlerine ateş ediyormuş şimdi ten siyah tüy de siyah sadece ateş ettiği bölgeyi beyazlaştırp ten rengini bozuyormuş öyle dediydi.....

bu arada evet misspi canımcım bu takımın bir özelliği de bu yavaş yavaş yeni gelenlerde bunu kabul etmeye yaşamlarına yansıtmaya başlasınlar şimdi kural şu sağlıklı beslenme
kural 2 açlık diyeti yapmama
kural 3 aynı besinleri diyet adı altında tüketmemem
kural 4 hızlı kilo vermememe
hızlı kilo vermenin dezavantajlarını biliyoruz sende biliyorsundur
derimiz hızla toparlanamaz ve sarkıklar oluşur
verdiğimizin çoğu yağ değil kastır
ve yine kilo verdiğimizi düşünüp %70 i su olan vucudun suyunu boşaltabilir ki bu da hayati tehlike demek
butün bu saçmalıkları inan ki buradaki herkes denemiş sonunda işe yaramayacağını safsata olduğunu bilen kadınlarız
genic ve akrebimin önderliğinde karar verildi sağlıklı beslenilecek
herşey yenilecek ve kilo verilecek
bu kararın altında üstünde her yerine imzamı atarım katılırım katılıyorum
şimdi şöyle yapıyorum ben nacizane bir öneri
kahvaltı +öğle + akşam
1porsiyon protein(yoğurt yumurta beyaz et kırmızı et peynir )
1 porsiyon vitamin (meyvelerden yada özellikle yeşil sebzelerden abcde vitaminleri doğal olarak alınır ceviz fındık fıstık gibi baklagillerden omega alınır)salata
1 porsiyon karbonhidrat (karbonhidratsız asla kilo verilmez tecrübe ile sabit 1 dilim ekmek yerine 3 yk makarna yerine 3 yk bulgur pilavı salatası bol kısır

bahire cansın. bakın kızlar bu yazılanları iyi okuyun çünkü bunlar tecrübe.

günaydın şekerlerim.
biberim elini kesmişsin,geçmiş olsun,azıcık iyileşti mi bari.
bahirecim sen evlen yeter ki,takımca kutlarız,göbecikler atarız.:8::9:
genicim sınavların nasıl geçti,az koşturmamışsın hafta sonu,ne zaman dinleniyorsun sen güzelim ya.

canım bence güzel geçti inşallah öyledir. rabbim utandırmasın. valla bu haftasonu da böyle olacak gibi şimdiden planlar belli. evet çok yoruluyorum ama rabbim gücünü veriyor sanırım ya da ben biryerlerde göçecem bakalım. ben sadece araba kullanmadığım zaman dinleniyorum diye bir itirafta bulunayım sana.

dün ki menüm :39::121::68::125:
sabah
1 tane haşlanmış patates saat 4,00
1 tane çift sarılı yumurta saat 7,00
saat 8,30 a doğru bir simit
ara
bir tane şekersiz çay
nescafe şekerli affet beni akreeeppp
öğle
1 porsiyon bolll yeşillik ve ayran eşliğinde etli ekmek
:17::17:
ara
şekeersiz çay
sıcak çikolata
akşam
1 çorba kasesi yeşil mercimek çorbası
1,5 litre su

ohhh götür kız sen hala alışamadın evden döndüğünden beri yeme düzenine. neyse haftaya rayına oturtursun.

aslına bakarsanız arzuyu bende merak ediyorum en son babası ile ilgili sorunlar vardı. inşallah onlar hallolmuştur da kızcağız toparlanmıştır.

slm kızlar bugünkü menüm
sabah 3 bardak su,1 fincan rezene
1 yumurta,4 zeytin,az peynir,1 haşlanmış patates,2 fincan çay
ara 1 elma
öğlen 1 porsiyon kabak yemeği,2 kaşık yoğurt
ara 1 muz
akşam 1 kase sütlaç yemek yemek istemediğim için sütlaç yedim saat 5 gibi
2 buçuk litre su

Canım bağırsakların ne durumda..
Protein yanında c vitamini olmalı, yani yeşil sebze de yemelisin.. Sağlıklı takıl canım benim ve 2 gün değil hayat boyu..

haklısın,sabah müsli yedğim için henüz kabız olmadım sanırım.
şu atak dönemi geçsin düzenli besleneceğim ama sonuucunu gercekten görmek istiyorum bu diyetin.bakalım gercekten şe yarıyor mu.ondan birkaçgün daha devam etmeliyim

kızlar bir haftalık protein alımı sonrasında protein ve sebze,idamede de haftada bir gün sadece protein çok zararlı bir diyet uygulaması değil.
kırmızı et tüketmiyorum.ama zaten 1haftada da karaciğer enzimlerim yükselmez.dr. karatay türklerin yaptığı kırmızı et yemekleriyle yabancılarınki aynı değil diyor.yani biz tüketebiliriz.
ben günlük 2yumurta +tavuk+balık yiyoruum.
diyeti birebir uygulamak mümkün değil tabi.dün mesela armut yedim,2 bardak limonlu adaçayı içtim.bu arada eşime yemek yaparken,sebzelerin tadına da bakmak zorunda kalıyorum.
ve kendimi çok canlı hissediyorum.
dünkü menüm
sabah: 1kase müsli+kahve
ara:2yumurta+2kk peynir
öğlen:ton balığı
ara:kahve
ara:armut
ara:2adaçayı limonlu
akşam:1tavuk budu
ara:çay

bu arada arkadaşlar,lazer bilgieri için çok teşekkür ederim.bir dermatoloğa yaptırmaya karar verdim.yani şimdilik vazgeçtim

veee günaydınn herkeseee:))
erken kalkan yol alır,hadi uyanın yeni güzel bir güne başalayalımmm:)))
öpüyorum herkesi :*

Back
X