Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

480329_494335983949711_1588395307_n.jpg

Günaydın bayanlarr:)

pazartesi sendromu yaşasam da hepimize mutlu haftalar diliyorum, Allah hayırlı günler versin, sağlıklı, bereketli bir haftamız olsun inşallah:nazar::29:

Canlar haftasonu kan testi yaptırdım vucudumda çıkan morluklardan dolayı, malesef demir değerlerim yerlerde sürünüyo, kan değerlerim deçok düşük, kan ve demir hapı verdi doktor.. olsun moral bozmak yok Allah başka dert keder vermesin...

Günaydın bayanlarr:)

pazartesi sendromu yaşasam da hepimize mutlu haftalar diliyorum, Allah hayırlı günler versin, sağlıklı, bereketli bir haftamız olsun inşallah:nazar::29:
amin canım hepimize inşallah
Canlar haftasonu kan testi yaptırdım vucudumda çıkan morluklardan dolayı, malesef demir değerlerim yerlerde sürünüyo, kan değerlerim deçok düşük, kan ve demir hapı verdi doktor.. olsun moral bozmak yok Allah başka dert keder vermesin...

canım ilaçlarını düzenli kullanmaya dikkat et problem kalmaz ben hep unuturumda ilaç içmeyi sana tembih edeyim dedim

bugün yine sabahtan beri koş koş ay ben yetişemiyorum evin ve çocukların işine eşime istifa ediyoorum dedim akşam adamın gözleri fırladı bende çalışıcam ev işlerinden bıktım dedim adam noldunu şaştı beni teselliye başladı :9::9::9: sen çalışırsan hepimiz mahvoluruz say dıda saydı neyse ögleye komşum oturmaya davet etti oraya gidicem ama öncesinde yürüyüşümü yapıcam:10::10::10::10:

Hehehehee başka kimseyi bulamadınmı kapışıcak :23:
kız eşim gitti ya ben tek başıma hepinizi al aşağı ederim gelin bebekler :51::51::51:

pekmez iççççç :108: sonra akşam yemeği ile beraber 20 gün boyunca 1 diş sarmısak ye bakalım kimyasal kullanmadan o problemi çözüyormusun çözemiyormusun
benim ayaklarım hiç ısınmazdı bu sene pekmez yöntemini denedim işin açıkçası gün saymadım kaç gün yedim bilmiyorum sabah 1 tatlı kaşığı akşam yatmadan evvel 1 tatlı kaşığı sonra akrebin önerisi ile akşam yemeklerinde 1 diş sarımsak yedim allaha çok şükür ayaklarım ısınır oldu

Geçmiş olsun canım..
kız eşim gitti ya ben tek başıma hepinizi al aşağı ederim gelin bebekler :51::51::51:

O eşleşmeyi güncellemek lazım canım..

güncelleyelim :68: cancazım bence genic güncellesin ben karışmak istemiyorum ya da seeennnn:16::16::16::16::54:

ya kızlar haftasonu nasıl geçti anlamadım
odunuk olarak kullandığım salonu temizledim
bayağı yoruldum ama değiti
en komik olanını anlatayım haftasonu başıma gelen
cumartesi süt aldım sütçüden
evde süzme yoğurt vardı azıcık yoğurt olur diye mayaladım
kalanını da yedim
anam
yok süt gibi pazara yoğrudum hazır olacaktı güya nerdeeee
babamı aradım dedik ki bir tencereye koy o sütü ısıt pyenir gibi olursa süz lor gibi yersin
yok süt gibi olrusa yeniden mayala
koydum
kaynattım bildiğin süt oldu
marketten yoğurt aldım artık
mayaladım hazır yoğurtla
bilemiyorum iyi mi ettim kötü mü ettim
buraya ilk taşındığımda komşulardan maya istemiştim yok demişlerdi üzülmüştüm
ogün bugündür kimseden birşey isteme adedim değil :20::20::20:

Kod:
kızlar aşşağıdan yazıyorum yukarıya çıkmadan bir bakayım dedim grup ne alemde 
cumartesi öğleye kadar hatta saat 2 ye kadar temizlik 2den sonra dinlenme ama bazen yatarak bazen oynayarak pazarım da aynı şekilde geçti bugün eve gidince yoğurt kaplara konulacak dolaba yerleştirileek sonra ütüm var 2 pantolon olsun yarına bırakmamak lazım o yapılacak dünden balkonda çamaşırım var onlar dürülüp kaldırılacak sonra dersssss

Kod:
 kızlar değişik yazı teknikleeri denedim bu yazı puntunu üzerinde düşünce şekli ile az önceki metin ortaya çıktı

Kod:
kızlar aşşağıdan yazıyorum yukarıya çıkmadan bir bakayım dedim grup ne alemde 
cumartesi öğleye kadar hatta saat 2 ye kadar temizlik 2den sonra dinlenme ama bazen yatarak bazen oynayarak pazarım da aynı şekilde geçti bugün eve gidince yoğurt kaplara konulacak dolaba yerleştirileek sonra ütüm var 2 pantolon olsun yarına bırakmamak lazım o yapılacak dünden balkonda çamaşırım var onlar dürülüp kaldırılacak sonra dersssss

Kod:
 kızlar değişik yazı teknikleeri denedim bu yazı puntunu üzerinde düşünce şekli ile az önceki metin ortaya çıktı

Kuzuu bu nasıl yazma tekniğidir böyle

Sustukça sema kalbime hicrani fısıldar.
Gül ismini, Bülbül o güzel a'nı fısıldar.
Derler ki gönül derdine tek çare unutmak.
Heyhat..!! Unutmak bile cananı fısıldar...

Hz. Mevlana

güncelleyelim :68: cancazım bence genic güncellesin ben karışmak istemiyorum ya da seeennnn:16::16::16::16::54:

Canım eşler aynı kalsın sadece ben kendimi çekiyorum senle ceylin eş olun..
Hadi bakalım bu kadar eşe bir hakem lazım demi ama...

Bugün bir kaç gün önce okumaya başladığım kitabı bitirdim kızlar.
-Babı-ı Esrar/Ahmet Ümit..

Harika bir kitap acaip etkisinde kaldım..

Back
X