Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün bir kaç gün önce okumaya başladığım kitabı bitirdim kızlar.
-Babı-ı Esrar/Ahmet Ümit..

Harika bir kitap acaip etkisinde kaldım..

Ahmet Ümit / Kavim bunu da oku mutlaka bu da çok güzel.

ben ikisinide okudum ve ciddin çok güzel...

kızlar nasılsınız?
burada ortam çok güzeldi.
ve açıkçası sizleri sevdim.
ama sınavım çok yaklaştığı için (14nisanda) ders çalışıyorum,psikolojimde değişti,yediklerime dikkat edemez oldum.kötü bir dönemden geçiyorum.1ay kadar rapor almak istiyorum,akrepçimm...
keşke daha normal bi hayatım olsaydı.ve burada sizlerle kalabilseydim....
bu sınavlardan bıktım artık..Rabbim affetsin..demekki kaderim buymuş..neyse,çalışmaktan başka seçeneğim yok...
kendinize iyi bakın,çok güzel kilolara gelin,ve çokkk mutlu olun inşallah...
en yakın zamanda görüsmek dileğiyle hoşçakalın dostlar

0_517f1_6d4cb944_L

Canım banu çıktı ya o yüzden...

banu gitti ya ceylinim :25: günaydııınnnn kızlarrrr :16::16:

hımmm evet dogru ya ben bunu hiç düşünmemiştim:26:

kızlar dün akşam güya full ders çalışacaktım uyuyakalmışım :26::26::26:

bu akşam çalışırsın bahocanım demek ki vucudunun dinlenmeye ihtiyacı varmış, nasıl gidiyo çalışmalar, bitirebildigin ders var mı?

banu gitti ya ceylinim :25: günaydııınnnn kızlarrrr :16::16:

günaydın bahirecim...

kızlar dün akşam güya full ders çalışacaktım uyuyakalmışım :26::26::26:

ohhh misss uyu sen uyu. bir de akrepe hadi kapışalım diyordun cuma günü ne iş ?

uyuyarak nasıl kapışıcan. bak zulaley yürüyor karabiberle beraber. onlar kilo verecekler yine bu hafta. hatunların maşallahı var.
sen bir menülerini yaz bakiyim bana verdiğin sözü unutmadım hadi bekliyorum hem senin evde de netin vardı noldu ?

günaydın herkeseeee, benm hala anormal derecede uykum var

oooo uyku deme bana bende fenayım bugün.

işyerinde de cumadan beri keyifsizim bazı tatsız şeyle oldu. keyfimde yok hava da kapalı zaten tam oldu.

akşam güya işten erken çıktım eve gittim direk saat 8 olmuş. yetmiyor bu 24 saat bana. 8 den sonra yemek ye toparlan ütüydü çamaşırdı oğluşa proje ödeviydi şiiriydi bana zaman kalmadı.

hişşşşttttt 2. takımın güzelleri nerdesiniz bakiyim hadi biraz yazın anlatın paylaşın hem takım canlansın hemde moralimiz....

:55::55::55::55:

günaydın bahirecim...

ohhh misss uyu sen uyu. bir de akrepe hadi kapışalım diyordun cuma günü ne iş ?

uyuyarak nasıl kapışıcan. bak zulaley yürüyor karabiberle beraber. onlar kilo verecekler yine bu hafta. hatunların maşallahı var.
sen bir menülerini yaz bakiyim bana verdiğin sözü unutmadım hadi bekliyorum hem senin evde de netin vardı noldu ?

oooo uyku deme bana bende fenayım bugün.

Kız dur ne uyandırıyosun bırak uyusun..İki gündür yürüyüşe çıkamadım zaten..Oldukça geç yatınca sabah ancak namaz ve işe hazırlık yapabiliyorum..
Bırak da uyusun, uyusun da büyüsün bahire ninniiiiiiiiiiiiii:35:

işyerinde de cumadan beri keyifsizim bazı tatsız şeyle oldu. keyfimde yok hava da kapalı zaten tam oldu.

akşam güya işten erken çıktım eve gittim direk saat 8 olmuş. yetmiyor bu 24 saat bana. 8 den sonra yemek ye toparlan ütüydü çamaşırdı oğluşa proje ödeviydi şiiriydi bana zaman kalmadı.

Kuzu ne projesi ne ödevi senin oğluş anaokulu değilmiydi??
Katılıyorum canım yetmiyor 24 saat...

Sabah kalkarkalkmaz 100 mekik çektim..
Cumartesiden bu yana çekemiyordum ama cumartesi pazar yürüdüm bol bol..Dün ve bugün yürüyüşe çıkamadım..
Bahar geldi havalar yavaş yavaş ısınıyor..Montlar kabanlar çıkacak artık ve lop lop sarkan yağlardan uzak olmak için spor şart dimi kızlar..Ben gidip 100 kez zıplıyayım :52:

Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor.
Derin denizleri ise ancak derin sevdalar.
Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her sey susuyor.
Anladım ki susan her şey derin ve heybetli.

Şems-i Tebrizi

hımmm evet dogru ya ben bunu hiç düşünmemiştim:26:

bu akşam çalışırsın bahocanım demek ki vucudunun dinlenmeye ihtiyacı varmış, nasıl gidiyo çalışmalar, bitirebildigin ders var mı?

a grubu bitermi kız orası bir derya malum bitmez a grubunu kimse bitiremez :16:

dün akşam netime talip çıktı sınırsız benim net komuşulardan ortaklık teklifi aldım iyi olur diye düşündüm bütüngün evde yokum zaten eve gidince açıyorum aylık bana 20 tl falan malolur masrafı paylaşacaz kabul ettim inşallah bir sorun yaşamam

bi kerem genic günahıma gitme dün eve gittim bir güzel birşeyeler atıştırdım hemen durmadım balkonda çamaşır topladım dürdüm kaldırdım ütülerimi bitirdim sonra sobanın kulünü dışarı boşalttım çöpe kadar yürüdüm sonra odunluktan kömür taşıdım
banyoya girdim duşumu aldımmm tüm evi sildim vileda ile sonra net açıktı zaten fak bir arkadaşımla uzun zamandır konuşmuyordum baya bir sohbete daldıkkk saat 10 dan sonra uyudum aslında nette çok sohbet etmemem lazım galiba zaman sorununu bende yaşıyorum günümüzün sorunu zamansızlık

ahh canımmmmmm ben senden beterim kendiminkini bile hesaplamıyom bana sıra geldiginde takımdan atılırım diye korkuyom:18::18: hesaptan hiç hiç hiç anlamam napcaz bilmiyom valla

hıı bu arada yürüyüşe başladınmı yoksa ben seni kovalamaya başlayammı :4::4::4::9::9:

bende öyleyim canımm kilo cetvelini hazırlarken bile kaç kez deniyorumm,kopyalayacağım şeyi kaç kez unutuyorum ve tekrar bakıyorumm
belkii burdaki işten kaçmak istiyor gibii anlaşılıyordur ama kesinllikle değill
mesela eşim bana 100 kez anlattı biz polonyadayken televizyon kumandasından farklı açılırdı ,kaç yere tıklamaka lazımdı,ben ezberledim yapmaya çalışırdımm ama ğerkii yanlışlık oldu açılmadı diyelimm birdaha yapamazdımm,akaşama kadar televizyonsuz dururdumm,eşim derdii bak işte buna basıldıysa burdaki yazıdan anlamıyorusun derdii,yok yine yapamazdım
ben inanın eletirk süpergesi dolsun onu bile değiştiremem hep eşim değiştirir
neyse artık bir çaresine bakacağız

Canlar haftasonu kan testi yaptırdım vucudumda çıkan morluklardan dolayı, malesef demir değerlerim yerlerde sürünüyo, kan değerlerim deçok düşük, kan ve demir hapı verdi doktor.. olsun moral bozmak yok Allah başka dert keder vermesin...
çok geçmiş olsunnn
bugün yine sabahtan beri koş koş ay ben yetişemiyorum evin ve çocukların işine eşime istifa ediyoorum dedim akşam adamın gözleri fırladı bende çalışıcam ev işlerinden bıktım dedim adam noldunu şaştı beni teselliye başladı :9::9::9: sen çalışırsan hepimiz mahvoluruz say dıda saydı neyse ögleye komşum oturmaya davet etti oraya gidicem ama öncesinde yürüyüşümü yapıcam:10::10::10::10:

bende aynenn öyleee
dün doktora gittim hem kendimi hemde kızımı götürdüm,doktor kızıma iki gün rapor verdi okula gitmesin diyee
bende eşime kağıdı verirken doktor bana rapor verdi 2 günlük iş yapmıyacakmışım,yemek yapmıyacakmışımm yatacakmışım dedimm
barii raporla işlerden kurtulayımm dedimm
sen nerde çalışıyorsunkii dedii,evde hergün çalışıyorumm ya dedimm

Back
X