Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben de şu an - her şe seninle başlar/ mümin sekman- okuyorum..
erdal m ünsal iktisat birde abdurrahman akdoğan kamu maliyesi okuyorum deeermişimmmm su stres geçsin valla roman okumayı özlediiimmmm kızlar kendi dünyavi görüşlerim dışındaki görüşlerden makale okuyorum bugünlerde paylaşacak tarafı olursa paylaşırım ama kendim katılmıyorum ki :1::1::1:kimseyi ötekileştirmeden diğer taraftan da algılamalı hayatı biz bütünüyle bir toplumun unsurlarıyız :72::72::72:
uffffffffff bir yesen bir tadına baksan varya müthiş hatta ben nescafelisine de bayıldım ................

buraya gelirsen yeriz her çeşitinden canım. burada sadece tulumba tatlısı yapan biryer var müthiş hepsi....
yeyin anam :125::125::125::125::125::126:biz tutmayalım sizi afiyet olsun :1::1::1:
Ben de merak ettim seni canım..Bir haftaya sığdırmasaydın keşke tüm misafirlerini zor olmuş senin için..

Hadi yaa oranın tulumba tatlısı meşhur anlaşılan..Ahh canım benim gelirim inş.. Hem yeriz, hem de zayıflarız :1: burdan birilerine duyurulur :27:

bak merakına gitti gacının :1::1::1: yiyecek görüyonuz mu genic i de uyduracak siz takımdınız değil mi yiyin tabi afiyet olsun :49::49::49:

merhabalar ben takımınıza yeni katıldım inşallah hep birlikte saglıklı kilolar veririz....

kızlaaarrrrr
az önce gene misafirim vardı allam ya ne hafta odu hergün misafirim vardı
allah kimsenin gelenini gidenini eksik etmesin ammmiinn
netime bir komşu daha talip
iyiki sınırsıza çevirtirmişim
herkes almak istiyormuşş da tek gözü karartan ben olmuşum
neden kokmuşlar orayı anlamadım ama
faturayı 3 e bölmeye karar verdik :1::1::1:

bugün ilk bildirim benden kilom saabit 75.4

eee okadar ikram hazırladım onun tadına şunun tuzuna derken kalakaldım neyse haftaya telafi ederim inşallah

günaydın kızlar :16::16::16::16::16: kilooommm 70,7 800gr vermişşşşiiimmmm akreeeppp

Son düzenleme:
* * *2.TAKIM 300. ETAP * * *

akrep(64,9 / 66,1 / -1,2 / -1,85% )
genic(59,2 / / /% )
bahiresemanur(71,5 / 70,7 / 0,8 / 1,12% )
karabiber01( 74,8 / / /% )
cceylin(66 / 66 / / % )
misspsi( 60,3 / / / % ) İzinli
zulaley ( 75,4 / 75,4 / 0 / 0,00% ) Sabit

2.TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleme:
bugün ilk bildirim benden kilom saabit 75.4

eee okadar ikram hazırladım onun tadına şunun tuzuna derken kalakaldım neyse haftaya telafi ederim inşallah
:33::33::33:gün yapıyoorrrsun değl miiii :33::33: haftaya da misafirliğie gidersin sen :1::1::1: genic gibi git sadece salata ye bari :47::47::47:
merhabalar ben takımınıza yeni katıldım inşallah hep birlikte saglıklı kilolar veririz....

hoşgeldin zuuzuuu kendini tanıtsana çalışıyormusun nerelisin evlimisin kaç çocuğun var ...

kızlar dışarda bir fırtına var anlatamam gelirken rüzgar kaldırıp yere çarpıyordu resmen beni çok korktu :18::18::18:

genic(59,2 / 59,2 / 0/ 0 % ) Sabit
cceylin(66 / / / % )

uffffff yine sondan mı birinci olucaz ne

Günaydın herkese...

canlar bizim evdeki tartı bozuldu tamamen, dün akşam spor salonunda tartıldım doğal olarak evdeki tartıdan farklı çıktı. Tok karna ve bol su içmiş oldugum için 68 kg çıktım orda. Şimdi tartı değişikliği henüz yazamıyorum çünkü eve bi tartı alamadım henüz. Ne yazmam lazım ki şimdi?

kızlar dışarda bir fırtına var anlatamam gelirken rüzgar kaldırıp yere çarpıyordu resmen beni çok korktu :18::18::18:

kız bizim burası da tam bir felaket acayip rüzgar var ama hava sıcacık ......
Uff hadi yaa:53::53: rüzgardan pek korkarım, bizimburda bişicik yok sadece hafif esinti var..Sıcaklığımız da bugün 27-14 derece..Oldukça sıcağız bugün ve gece..Hafta sonu yağmur var ama..Sıcaklık da bayağı düşecek..

cceylin(66 / / / % )

uffffff yine sondan mı birinci olucaz ne

Niye öyle dedinki şimdi..Bana taşmı attın yani:17: Şimdi zuzumm akşam kavurma yedim, o kavurma da sabah tırtıkladı tabi.. Yemeseydim nolurdu? Savaşşş, valla bak yemeseydim harp çıkardı evde..Benimkini çıldırtmamak adına oturdum masaya mecburen ee kavurma bu başladınmı yeniyor:27:
Dün akşam bizimkinin dışarda yiyeceği tuttu zor ikna ettim evde yemek için bu sefer de et aldı kavurma olsun menü dedi:53: bu duruma bişii yapamadım tabii..Evet eşim tarafından sabotaj yapıldı diyorum..
İki gündür de yemek yemeye başladım kızlar..Son zamanlarda iyice geçiştiriyodum yemek yemeden atlıyodum menüleri..Baş ağrılarım ve gözümde uçuşan yıldızlar oluşmaya başladı ve korkunç bir halsizlik tabii.. Bir arkadaşımın ikazı ile açıldı gözüm.. Başkalarına akıl veren beynimiz kendi durumuna odaklanamıyor işte..
Bundan sonra sağlıklı yeme düzeni ile sağlıklı kilo vermeler beni bekliyor efemmm:21:
Varmısınız yarışa :52:

Günaydın herkese...

canlar bizim evdeki tartı bozuldu tamamen, dün akşam spor salonunda tartıldım doğal olarak evdeki tartıdan farklı çıktı. Tok karna ve bol su içmiş oldugum için 68 kg çıktım orda. Şimdi tartı değişikliği henüz yazamıyorum çünkü eve bi tartı alamadım henüz. Ne yazmam lazım ki şimdi?

Seni bildirim yapmadı olarak geçicez..Haftaya kadar tartı ediniceksin artık canım..Haftaya ikiye böleriz kilonu..

$Fotoğraf0006.webp

bu haftki kilomm

* *2.TAKIM 300. ETAP * * *

karabiber01( 74,8 / 72,6 / 2,2 / 2,94% ):nazar:
cceylin(66 / / / % ) Tartısı bozulduğu için bildirimde bulunamadı.

Back
X