Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bir enerji bir enerji valla ohh kendine geldi bahire şimdi mutfağa gidip toparlıyıverecem ortalığı yarına bırakmayayım yarın kendime daha çok vakit ayırırırm kendinize iyi bakın bakalım kızlar yarın görüşürüz ben buralarda olurum kesin beni yalnız bırakmayaıııın bol paylaşıııımmmm

günlük menüm:
sabah iki dilim börek
ara öğün yemedim
öğle :1 porsiyon çorba ile fasulye
akşam:1 porsiyon tavuk ile biraz bulgur pilavı
ayrıca yürüyüş yaptım kızlar dah önceden 1 saat yürüyüş yapsam da terlemiyordum hiç terleme eşofmanı aldım süper oldu yarım saatte bile o kadar çok terliyorum ki süpper..

kızlar bir enerji bir enerji valla ohh kendine geldi bahire şimdi mutfağa gidip toparlıyıverecem ortalığı yarına bırakmayayım yarın kendime daha çok vakit ayırırırm kendinize iyi bakın bakalım kızlar yarın görüşürüz ben buralarda olurum kesin beni yalnız bırakmayaıııın bol paylaşıııımmmm

ne güzel biraz enerji de bana göndersene çokk ihtiyacım var..Başım çok ağrıyor en son dayanamdım hap aldım oğlum uyursa uyuycam inşallah...Herkese iyi geceler

herkeze iyigeceler havalar sogudu hayırolsun bugunkü menümü yazayım
sabah birrrrrrr türlü kahvaltı yapamadım kepekli ekmege tost edecektim ama telefonlar kayınvalidem eltim le konusayım derken saat 12oldu oglum makarna istedi bende yagsız makarna yedım yarım tabak yogurtla:17:
ögle:kfleks yedim saat 3olmustu
ara 2kurukayısı
akşam yarım tabak kabak yemegi pirinçli bolsalata
türkkahvesi ve mini magnum dayanamadım :31:
yanlız eskiden hergün 1paket çikolata tüketen biri olarak dondurma migdemi bulandırdı agır geldi bol su içiyorum
2,5litre su ama 3ü gecer egzersiz birsürü ütü yaptım olmazmııı şaka biryana 18 basamaklı merdiveni 10kez inip cıktım birazdan egzersiz yapıcam pek bi tefaruatlımı yazdım ne :10:

Son düzenleme:
Akrepcigim baskul degisimi olan arkadasin hesaplamasi hatali canim.paylasim alanina bi ugra istersen.
Baktım canm teşekkür ederim..
kızlar bugün saat dörtten sonra banka işleri için ilçeye gittim market alışverişimi yaptım
karar verdim monotonluktan çıkıyorum artık aktiviteleri görüsünüz
günlük menü bildirimi
yapıyorum
izleyin beni anacaım
hava nasıl sizin oralarda bilemiyorum ama kızlar buraya kış geri geldi salonda sporumu yaptım terimi attım sobalı odaya geri geçtim üzerimi değiştiirp

Burda akşam 9 gibi acaip yağmur yağdı hala azda olsa devam ediyor..Havada soğudu evet..

Akşam eve geldim..Kızıma makarna sözüm vardı onun suyunu koydum ocağa üzerimi değişip makinedeki yıkanmış beyazları ieri askısına serdim..Yemeği yaptım hazırladım..Benim canım istemedi bizimkiler yerken tam 4 posta kurumuş çamaşırları katladım yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım ama bööle koştur koştur yaptım..Sonrası bulşıkları mutfağı hallettim ve çay servisi tabi..Kızımla babsı dışardan tatlı dondurma almışlar onu servis yaptım tabi ben de afiyetle yedim:27:
Kızımın dolabinı ve odasını topladım..Salonu toparladım..Ehh sonra randevu saati..

herkeze günaydın güzel hafta sonlar dilegiyle güneş var rüzgar var benim birsürü isim var perdeleri yıkıyorum

slm kızlar iyi hafta sonları
bugünki menümü yazıyorum
sabah
kahve domates 1 tane galeta
ara
yeşil çay
öğle
1 tane tavuk köfte
akşam
fırında kızartma
kızlar nette gördüm tarifi yaptım birazdan tarif veririm
tavsiye ederim mükemmel oluyor

fırında sebze ve patates kızartması
kızlar fırın tepsiisne yağlı kağıt yada alümünyum folyoyu seerin
tek tek sebzeleri küp küp doğrayın
patlıcan dan başladım ben bir tepsi patlıcanı bir kapta 1 tatlı kaşığı kadar yağla birbirine ovuşturarak yağın bütün patlıcanlara eşit birşekilde bulaşmasını sağla
sonra tepsiye dök
fırında 15 dk pişiyor
sonra onu bor cama koy
sonra patatesi yaptım aynı şekilde
sonra kabağı yaptım aynı şekilde
karıştır
3 tatlı kaşığı il koca bir leğen kızartmam oldu
boll sarımsaklı yoğurtla inanın bana mükemmel bir lezzet elde ediyorsunuz

kızlar şimdi spora gidiyorum
sonra ders zamanı
bugün dinlendim temizlik yaptım
yarın da hava iyi olursa yürüyüş yapacam
ayyy bir soğuk bir ayaz aksi gibi bugün çalan tl duymadım
annem haberleerde poyraz nedeni ile çok sayıda soba zehirlenmesi olduğunu duyunca aklı çıkmış ben de duymuyorum tabi tel
neyse fark edince geri dönüm yaptım ağladım ağlayacak bir sesle kızıııım diyo anne dedim ne oldu
:5::5::5: kıyamam ona korktum dedi
neyse durum anlattım duymadığımı rahatladı
az sonra kolidoru siliyorum
kapı sesi
açtım komşu panikle yüzüme bakıyor ne oldu dedim
ben yatak odasında iken oğlanı göndermişler kapıya duymadım allahım dedim ya
benim araka odadan zil sesi duyulmuyor da
kolidora geçincede tl aramışlar gene duymadım
onlarda bana birşey oldu sanmışlar
allah dedim ya tövbeler olsun
iyiyim ben
böyle işlet kızlar
belim ağrıyor akreeepppp
belim ağrıyor anlıyormusunnnnnnnnnn

slm kızlar bugün bol bol temizlik yaptım önce kendi evimi sonra annemin evini şimdi yürüyüş ve egzersiz yapıcam inşallah
bugün bağazıma çok hakim olamadım sabah güzel bir kahvaltı öğle çorba ara öğün hurma akşam tavuk ve salata

sonra ders zamanı
annem haberleerde poyraz nedeni ile çok sayıda soba zehirlenmesi olduğunu duyunca aklı çıkmış ben de duymuyorum tabi tel
neyse fark edince geri dönüm yaptım ağladım ağlayacak bir sesle kızıııım diyo anne dedim ne oldu
kapı sesi
iyiyim ben
böyle işlet kızlar
belim ağrıyor akreeepppp

gerçekten bugün rüzgar çok fena aman dikkat et

kendine gelmenin en iyi yolu magazalara girip kıyafet denemek nasıl olsa herşey xl kadar 44bedene kadar oda dar geliyor olanda hoş durmuyor moralin bozuluyor bogazını tutmak için en iyi neden gecen hafta bana aynısı oldu kendıme gelmeme neden oldu
Bende her mağaza gezisi yaptığımda çok isteklii oluyorumm hatta birkaçtane kendime olmıyan kıyafetler bile aldım koydum dolaba arada açıp bakıyorumm bunların içine gireceğim gün gelecekmi diyorumm
kaptaannn kaptan yardımcııımmm ve diğer arkadaşlarım hepinizden bu hafta için özür dilerim ama valla 3 gün boğazıma dur diyemedimdiydi diğer günler gırtlarğı tuttum ama spor yoktu tabi akrebim bu akşamdan başladım cezamı ödemeye hergün saat 5,30 da kalkılacak namaz ardından 7 ye kadaar spor yapılacak 7 den 8 e kadar kahvaltı +iş yeni döneme girdim bu akşamda lesli ile 3 milimi bitirdim ayrıca günlük menülerimi ve aktivitelerim günlük rapor edilecek
Exercise TV Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
ilgilenen arkadaşlar için yukarıdaki adresteki hareketleri yaptım ter attıım ohhh şu anda kendimi enerjik hissediyorum kendini yorgun hissedenlere tavsiye ederim :32::32::32::32::32::32::32:

inşallah canım
bahire evet çok güzel yürüyüş yapılıyor lesliee ben 5 mil olanıda yapıyorum arada
kızlar bugün saat dörtten sonra banka işleri için ilçeye gittim market alışverişimi yaptım
karar verdim monotonluktan çıkıyorum artık aktiviteleri görüsünüz
günlük menü bildirimi
yapıyorum
izleyin beni anacaım
hava nasıl sizin oralarda bilemiyorum ama kızlar buraya kış geri geldi salonda sporumu yaptım terimi attım sobalı odaya geri geçtim üzerimi değiştiirp
dün çok soğuktu bugün daha iyi hava
aktiviteleri bekliyorummm bu hafta saldımm birazz ama neyse yine toparlandımm
bahire senii çok iyii gördümmmmm
ne güzel biraz enerji de bana göndersene çokk ihtiyacım var..Başım çok ağrıyor en son dayanamdım hap aldım oğlum uyursa uyuycam inşallah...Herkese iyi geceler
çok geçmişş olsun
herkeze iyigeceler havalar sogudu hayırolsun bugunkü menümü yazayım
sabah birrrrrrr türlü kahvaltı yapamadım kepekli ekmege tost edecektim ama telefonlar kayınvalidem eltim le konusayım derken saat 12oldu oglum makarna istedi bende yagsız makarna yedım yarım tabak yogurtla:17:
ögle:kfleks yedim saat 3olmustu
ara 2kurukayısı
akşam yarım tabak kabak yemegi pirinçli bolsalata
türkkahvesi ve mini magnum dayanamadım :31:
yanlız eskiden hergün 1paket çikolata tüketen biri olarak dondurma migdemi bulandırdı agır geldi bol su içiyorum
2,5litre su ama 3ü gecer egzersiz birsürü ütü yaptım olmazmııı şaka biryana 18 basamaklı merdiveni 10kez inip cıktım birazdan egzersiz yapıcam pek bi tefaruatlımı yazdım ne :10:
hareketlerde yapılmışş tamamdır bu işşş
Akşam eve geldim..Kızıma makarna sözüm vardı onun suyunu koydum ocağa üzerimi değişip makinedeki yıkanmış beyazları ieri askısına serdim..Yemeği yaptım hazırladım..Benim canım istemedi bizimkiler yerken tam 4 posta kurumuş çamaşırları katladım yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım ama bööle koştur koştur yaptım..Sonrası bulşıkları mutfağı hallettim ve çay servisi tabi..Kızımla babsı dışardan tatlı dondurma almışlar onu servis yaptım tabi ben de afiyetle yedim:27:
Kızımın dolabinı ve odasını topladım..Salonu toparladım..Ehh sonra randevu saati..
kolay gelsinn akrepp
herkeze günaydın güzel hafta sonlar dilegiyle güneş var rüzgar var benim birsürü isim var perdeleri yıkıyorum
offf benimde çok işim var başladım bir yerden bende
camları sildimm balkonu çamaşır suyuyla köpükledim bekliyor öyle iyice beyazlasın
slm kızlar iyi hafta sonları
bugünki menümü yazıyorum
sabah
kahve domates 1 tane galeta
ara
yeşil çay
öğle
1 tane tavuk köfte
akşam
fırında kızartma
kızlar nette gördüm tarifi yaptım birazdan tarif veririm
tavsiye ederim mükemmel oluyor
menüü süperrr
fırında sebze ve patates kızartması
kızlar fırın tepsiisne yağlı kağıt yada alümünyum folyoyu seerin
tek tek sebzeleri küp küp doğrayın
patlıcan dan başladım ben bir tepsi patlıcanı bir kapta 1 tatlı kaşığı kadar yağla birbirine ovuşturarak yağın bütün patlıcanlara eşit birşekilde bulaşmasını sağla
sonra tepsiye dök
fırında 15 dk pişiyor
sonra onu bor cama koy
sonra patatesi yaptım aynı şekilde
sonra kabağı yaptım aynı şekilde
karıştır
3 tatlı kaşığı il koca bir leğen kızartmam oldu
boll sarımsaklı yoğurtla inanın bana mükemmel bir lezzet elde ediyorsunuz

sonra ders zamanı
kapı sesi
iyiyim ben
böyle işlet kızlar
belim ağrıyor akreeepppp

slm kızlar bugün bol bol temizlik yaptım önce kendi evimi sonra annemin evini şimdi yürüyüş ve egzersiz yapıcam inşallah
bugün bağazıma çok hakim olamadım sabah güzel bir kahvaltı öğle çorba ara öğün hurma akşam tavuk ve salata

gerçekten bugün rüzgar çok fena aman dikkat et

Bugün ebnde sabah 7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladımm eşim işe giderken kızda dersaneye hazırlandı ve onlarla çıktımm yürüyüş yaptım bende,8 buçuktu eve geldimm
nasıl kalabalık tı dışarısıı herkes yürüyüş yapıyordu sıcakta vardı vücudum ısındı sabah 8 de
eve gelincede camları sildim balkonu köpükledim ,düzledim süpürdüm
bütün battaniyeleri çarşafları makineye attım
menü olarakta
sabah klasik kahvaltı
öğlen yumurta salatası,yeşillikten yaptım
akşamda kabağı rendeleyip pişirim 1 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim 1 köfteyle
arada kahve içtim ve 2 litre su bitti
şimdii yine yürüyüşe çıkıyorumj

Bugün ebnde sabah 7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladımm eşim işe giderken kızda dersaneye hazırlandı ve onlarla çıktımm yürüyüş yaptım bende,8 buçuktu eve geldimm
nasıl kalabalık tı dışarısıı herkes yürüyüş yapıyordu sıcakta vardı vücudum ısındı sabah 8 de
eve gelincede camları sildim balkonu köpükledim ,düzledim süpürdüm
bütün battaniyeleri çarşafları makineye attım
menü olarakta
sabah klasik kahvaltı
öğlen yumurta salatası,yeşillikten yaptım
akşamda kabağı rendeleyip pişirim 1 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim 1 köfteyle
arada kahve içtim ve 2 litre su bitti
şimdii yine yürüyüşe çıkıyorumj

yürüyüş gerçekten çok etkili oluyor kolay gelsin.... bende şimdi önce ütü yapıcam sonra da yürüyüş

menü
sabah kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemedim ikindi annem börek yaptı ben de yedim:( (yarın telafi edrim inşallah) 3 litre su içtim...

slm kızlar öldüm yorgunluktan yorgunluğun nedeni hamlık
ödevimi yaptım sabah 1 saat akşam 1 saat lesli ile yürüdümm
hamladım resmen heryerim ağrıyor

sabah ve öğle karışık oldu
sucuklu yumurta 1 dilim ekmek yeşil çay 1 tane baget
ara
5 i bir arada çay
akşam
terbiyesiz yayla çorbası bol naneli bol yoğurtlu
ara
yarım greyfurt

merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum 1 aydır spor yapıyorum yediklerime dikkat etmeye calışıyorum ama benim uyku problemim var gece erken yatamıyorum dolayısıyla sabah erken kalkıp kahvaltı yapamıyorum sizce nasıl beslenmeliyim?cvp istiyorum kızlar yardım edin lütfen

günayyyydııınnnnnn :16::16::16::16:

ohhh ellerine sağlık:16: nasıl dayandın hem kendi evin hem annenin evi 2 eve birden offf ama miss gibi olmuştur eminim :nazar:
merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum 1 aydır spor yapıyorum yediklerime dikkat etmeye calışıyorum ama benim uyku problemim var gece erken yatamıyorum dolayısıyla sabah erken kalkıp kahvaltı yapamıyorum sizce nasıl beslenmeliyim?cvp istiyorum kızlar yardım edin lütfen

slm canım uyku ile kilo ilişkilidir akşamları çay ve kahve tüketimini sıfıra indir akşamları uyuyup sabahları kalkmaya dikkat et gündüz uykusu kilo yapar bu sorunu çöz önce uyku merkezleri var özel problem varsa dr larla görüş nörologlar bakıyor bu işe belki tıbi yardım alman seni daha çok rahatlatır geçmiş olsun canım ama önce gece uykusu problemi çok büyük problem önce onu halletmelisin arkasından gelecek olanlar daha rahat yapılabilecek şeylerdir ...

Back
X