- 8 Ağustos 2008
- 36.070
- 46.218
- 1.123
sahur:
2 erik, 1 şeftali, az sucuk, 1 yumurta, süsbiberi, 1 hurma, pide, bol su..
İftar:
1 hurma, 1 zeytin, 1 kase yayla çorbası, az kısır(komşu menüsü) az kızartma(diğer komşu menüsü) az pastırmalı yumurta, az ekmek, süs biberi,1 kupa çay, bol su..
Bir dilim dondurmalı pasta..
Sahur:
2 erik, 1 şeftali, 1 hurma, pastırmalı yumurta, pide, az kısır, çok az kızartma, bol su..
Kitap:Siyah süt, Kuran (18+8 sayfa)
Spor: İftar sonrası 100 zıplama
Dün gece kıvrandım yine yatakta açıııım diyordu mide
Kalkıp ne bulursan ye sınırna geldim amaa yemedim sahurda yedim
Bugün ilk defa susadığımı hissediyorum, pastırma yakacak sanırsam ben..
Az sonra komşu yaşlı teyzeye geçicem..Hamur yapıcam pişi kızartıp komşulara dağıtacakmış..Yardım için rica etti..Seve seve dedim dün..Bugün fena susadım o yüzden evdeki yapacağım işleri azalttım sadece 2 posta çamaşır katladım yerleştirdim..Makinede yıkanan çamaşırı sererim şimdi..Enerjimi yardıma saklıyayım dimi ama..Akşam iftar sonrası yaparım işlerimi..
2 erik, 1 şeftali, az sucuk, 1 yumurta, süsbiberi, 1 hurma, pide, bol su..
İftar:
1 hurma, 1 zeytin, 1 kase yayla çorbası, az kısır(komşu menüsü) az kızartma(diğer komşu menüsü) az pastırmalı yumurta, az ekmek, süs biberi,1 kupa çay, bol su..
Bir dilim dondurmalı pasta..
Sahur:
2 erik, 1 şeftali, 1 hurma, pastırmalı yumurta, pide, az kısır, çok az kızartma, bol su..
Kitap:Siyah süt, Kuran (18+8 sayfa)
Spor: İftar sonrası 100 zıplama
Dün gece kıvrandım yine yatakta açıııım diyordu mide

Bugün ilk defa susadığımı hissediyorum, pastırma yakacak sanırsam ben..
Az sonra komşu yaşlı teyzeye geçicem..Hamur yapıcam pişi kızartıp komşulara dağıtacakmış..Yardım için rica etti..Seve seve dedim dün..Bugün fena susadım o yüzden evdeki yapacağım işleri azalttım sadece 2 posta çamaşır katladım yerleştirdim..Makinede yıkanan çamaşırı sererim şimdi..Enerjimi yardıma saklıyayım dimi ama..Akşam iftar sonrası yaparım işlerimi..