Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar az yemek yiyorum ve yaşıyorum:1: Akşamları çok kaçıyo madem diğer öğünleri hafifleteyim dedim oldu. ramazandan çıktıüğımız için herhalde açlık veya canınuız istediğini yiyememek çok da zor gelmiyor.

Sabah:1 çay bardağı süt
Öğlen: Az paça çorba
akşama menüde fırın tavuk olacak.yoğurt ve salata olur yanında.

öğle ile akşamı yer değiştir tatlım

sabah
1 dilim börek
öğle
1 kase yoğurt
akşam
1 kase
nesfit yiyecem sütlü tarçın döküp
1 tane çikolatalı gofret :39::39::39::17::17:
türk kahvesi
1,5 saat yürüyüş
kitap Ahmet Günbay yıldız boşluk romanı

amin inş anlaşabileceğim olsun beni anlasın bazen babam bazen yârim bazen çocuğum olsun birde kalabalık anlayışlı bir ailesi olsun amin ...:1::1::1::1::1::1::1:sevimli bir kaynana tatlı dilli ki türkiyede nadir çıkar :9::9::9::9::9::9:görümceler de gelinimiz de gelinimiz diye doğumlarımda falan 4 dönsünler birde bana örgü örsünler :52::52::52::52::52:
Bu nasıl pespembe bir hayal böyle :108:
sabah
1 dilim börek
öğle
1 kase yoğurt
akşam
1 kase
türk kahvesi
1,5 saat yürüyüş

Menüye bak hizaya gel..Eeee tabi benle kapışınca sıkıştı gacı :1: Spor da kıskanılarak hemen kopye çekilerekten yapılmış:35:

Kizlar ben cok fenayim srmayin hala regli olamadim ve kilo fazlam var bu hafta izin istiyorum

Koydeydik kizim kacgundur ilk defa yedigini kusmadi onunla ilgilenmekten kendime bakamadim

Son düzenleme:
Bu nasıl pespembe bir hayal böyle :108:

Menüye bak hizaya gel..Eeee tabi benle kapışınca sıkıştı gacı :1: Spor da kıskanılarak hemen kopye çekilerekten yapılmış:35:

mecbriyet biraz canım ama yarın bu kanaate varabilirsin ben için sakıncası yok :33::33::33::33::33::33::34:

Sabah : köy kahvaltısı yaptık ölçü molçü yok habire yedim :/

öğle : 4 yk yayla çorbası
bol salata cesitleri
3 dlm ekmek

akşam : 6 yk pilav
2 yk saksuka
salata cesitleri

ara : şekerli nescafe
5 adet incir

3 lt su

kitap : şibumi

amin inş anlaşabileceğim olsun beni anlasın bazen babam bazen yârim bazen çocuğum olsun birde kalabalık anlayışlı bir ailesi olsun amin ...:1::1::1::1::1::1::1:sevimli bir kaynana tatlı dilli ki türkiyede nadir çıkar :9::9::9::9::9::9:görümceler de gelinimiz de gelinimiz diye doğumlarımda falan 4 dönsünler birde bana örgü örsünler :52::52::52::52::52:

amiiin

öğle ile akşamı yer değiştir tatlım
ahhh ahh zaten herşey akşam başlıyor benim, ama dediğini ilerleyen zaman içersinde başarabilirim:16:

sabah
1 dilim börek
öğle
1 kase yoğurt
akşam
1 kase
türk kahvesi
1,5 saat yürüyüş
eferim iyi gidiyorsun. çikolatalı gofret olarak da keşke bayram çukulatası gibi mini boyları yapılanlardan alsaydın. bak 1 tane minik bile yesen çukulata isteğin geçiyor, boşuna sopa gibi upuzun gofret alma eve
Kizlar ben cok fenayim srmayin hala regli olamadim ve kilo fazlam var bu hafta izin istiyorum

Koydeydik kizim kacgundur ilk defa yedigini kusmadi onunla ilgilenmekten kendime bakamadim
annelik böyle işte. geçmiş olsun.

bol salata cesitleri
3 dlm ekmek

2 yk saksuka
salata cesitleri

5 adet incir

3 lt su

Öğlen ve akşamı görünce çok da fena değil diye düşündüm. incir 1-2 tane olsa nescafe de hadi 1 şekerli olsa ok. yapabilirsin:)Daha çok dikkat edebilirsin :)

Ben sabah ilk iş olarak önceki günkü menümü yazmak istiyorum.
dolayısıyla yazma formatım bir bütün gün değil de dün öğlen-dün akşam -bu sabah şeklinde olacak . sonuçta gene 24saatlik bi zaman filimini kapsayacak. (zaman dilimi yazacağıma filimi yazmışım düzeltmeye geldim ama yanlışlık hoşuma gitti, yaşadıklarımızın hepsi bir film zaten :)

Dün öğlen: Az paça çorba

ikindi:
15 adet soslu mısır
1,5 çay bardağı çekirdek

akşam: 8 yk makarna
1 kase çorba
7-8 üzüm
1 yk dondurma

Bu sabah: 1 domates, 2 kuru kayısı

Spor: 30 dk gezinti
okuma: İnternetten riyazet konusunu, hz. meryemin hayatının bir kısmını okdum.

Son düzenleme:
merhabalar herkese:)

dün biriciğimi askere yolcu ettik, gidecek, gidiyor derken gitti. 25 kişiydik havaalanında çok güzel bir ugurlama oldu, şamatasız ama espirili, duygusal bir ugurlama oldu.

ben de kendime plan yapacagım haftasonu bu süreçte neler yapabilirm diye. kilo konusunda hedefime ulaştım sanırım cuma günü göreceğim. kan hapı kullanacağımı bildigim için hedefimi düşürmüştüm biraz daha, kan haplarından sonra kilo alırım nasıl olsa diye. şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler yapmışsınız.

canım bulablirsem kaynamış suya bir tutam civanperçemi otu atıp 5 dk bekletip, süzüp iç. akşama kalmaz regli olursun büyük ihtimalle;)

kızlar yoğun bir şekilde çalışıyorum ara verdim o arada girdim buraya kolay gelir inş bana öğrencilerin staj sigortalarını yapıyorum

Ben sabah ilk iş olarak önceki günkü menümü yazmak istiyorum.
dolayısıyla yazma formatım bir bütün gün değil de dün öğlen-dün akşam -bu sabah şeklinde olacak . sonuçta gene 24saatlik bi zaman filimini kapsayacak. (zaman dilimi yazacağıma filimi yazmışım düzeltmeye geldim ama yanlışlık hoşuma gitti, yaşadıklarımızın hepsi bir film zaten :)

Dün öğlen: Az paça çorba

ikindi:
15 adet soslu mısır
1,5 çay bardağı çekirdek

akşam: 8 yk makarna
1 kase çorba
7-8 üzüm
1 yk dondurma

Bu sabah: 1 domates, 2 kuru kayısı

Spor: 30 dk gezinti
okuma: İnternetten riyazet konusunu, hz. meryemin hayatının bir kısmını okdum.

bana diyene bak seeeennn :47::47: kız bu nasıl menü böyle sabahı neden es geçtin çorba canım çekti valla çok severim üzümü bol bol ye sayarak yeme makarna yı da akşama değil öğlenleyin ye

dün biriciğimi askere yolcu ettik, gidecek, gidiyor derken gitti. 25 kişiydik havaalanında çok güzel bir ugurlama oldu, şamatasız ama espirili, duygusal bir ugurlama oldu.

ben de kendime plan yapacagım haftasonu bu süreçte neler yapabilirm diye. kilo konusunda hedefime ulaştım sanırım cuma günü göreceğim. kan hapı kullanacağımı bildigim için hedefimi düşürmüştüm biraz daha, kan haplarından sonra kilo alırım nasıl olsa diye. şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler yapmışsınız.

canım bulablirsem kaynamış suya bir tutam civanperçemi otu atıp 5 dk bekletip, süzüp iç. akşama kalmaz regli olursun büyük ihtimalle;)

Hayırlı tezkereler inşallah. nereye gitti, ve kaç ay sonra dönecek acaba?
Beck diyet çözümü kitabını okumuş biri olarak baltalayıcı veya ayartıcı cümlelere karşı antenlerim açık dolaşıyorum. Şimdi değil ama geçmişte böyle bir yargın olmuş ve aslında bu seni daha fazla kilo vermeye sevk etmiş. Herşey iyi gözüküyor da bundan sonrası için de 'kilo almayı normal' göstermiş. Düşünce şu: kan hapları kilo aldırır.
Yanıt: hayır aldırmaz. kansızlık iştahsızlık yapar, tedavi edilince iştah normale döner. Kan hapı kullanmasına rağmen kilo alamayan o kadar çok zayıf insan var ki...Sen zaten kontrollü yiyen bilinçli bir diyetçi olduğun için kan hapı mapı sana sökmez:34:

Tatlım öncelikle kızına çok geçmiş olsun..

Kilo aldım diye izin istiyosan olmaz canım ki zaten bir haftalık izin olmaz:20:

bol salata cesitleri
3 dlm ekmek

2 yk saksuka
salata cesitleri

5 adet incir

3 lt su

Nescafe cısssssssss:20:

Allah kavuştursun canım:29:
bana diyene bak seeeennn :47::47: kız bu nasıl menü böyle sabahı neden es geçtin çorba canım çekti valla çok severim üzümü bol bol ye sayarak yeme makarna yı da akşama değil öğlenleyin ye
Kız yine herzamanki bahire anlayışı ile anlamamışsın konuyu..Kuzu iyice okusan kızcağız yazmış ya başa menü yazma şeklini..Yani sabahı es geçmemiş onu dün yazmış tıpkı bugünün sabahını yazdığı gibi ve yarın sabahı yazmicak öğlenden başlicak ve sen yine saahı es geçmişsin diceksin:1::27::35:

Beck diyet çözümü kitabını okumuş biri olarak baltalayıcı veya ayartıcı cümlelere karşı antenlerim açık dolaşıyorum. Şimdi değil ama geçmişte böyle bir yargın olmuş ve aslında bu seni daha fazla kilo vermeye sevk etmiş. Herşey iyi gözüküyor da bundan sonrası için de 'kilo almayı normal' göstermiş. Düşünce şu: kan hapları kilo aldırır.
Yanıt: hayır aldırmaz. kansızlık iştahsızlık yapar, tedavi edilince iştah normale döner. Kan hapı kullanmasına rağmen kilo alamayan o kadar çok zayıf insan var ki...Sen zaten kontrollü yiyen bilinçli bir diyetçi olduğun için kan hapı mapı sana sökmez:34:

:46:harikasın :46::46:

harikasın hedef:nazar: alkışlıyorum seni cidden :41:

biriciğim kısa dönem yapacak askerliğini, samsun a gitti. 15 gün sonra hep birlikte yemin törenine gideceğiz.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :38:

Kız yine herzamanki bahire anlayışı ile anlamamışsın konuyu..Kuzu iyice okusan kızcağız yazmış ya başa menü yazma şeklini..Yani sabahı es geçmemiş onu dün yazmış tıpkı bugünün sabahını yazdığı gibi ve yarın sabahı yazmicak öğlenden başlicak ve sen yine saahı es geçmişsin diceksin:1::27::35:

çok teşekkür ederim.

komikim ama değil mi :36::35::34::34::34::33::32::31:

bugün çook yoruldu eve giidp lesli yapacam yürüyüşü dünkü gibi uzak tutabileceğimi sanmıyorum ama bir yarım saat yürürüm söz

Back
X