eş durumundan tayin istedim dün açıklanacaktı bütün günüm bilgisayar başında geçti sabah açıklanacak dediler sabah oldu hala haber yok..şimdide öğleden sonra diyorlar bu kadar strese dayanamadım kapattım mebin sayfasını:18::18::18:
valla iyi becermişsin yinede benim telefonum kafam kadar yinede yazamıyorum
eskiden küçücük telefonlarda ne mesajlar yazardık tık tık elimizden düşmezdi..yaşlanıyorum galiba teknolojiye ayak uyduramıyorum...
Canım hayırlı uğurlu olsun 4 sene üst üste 1 sınıf okutan bir öğretmen olarak her zaman yardıma hazırım...
kısa film konusunda ciddi misin????
Bu telefon benim inadima is yapiyor wifiden yazinca yuklemiyir telefonun internrtinden yazinca hemen foruma atiyor sinir oldum evdede intrnet kapnmis ancak aksam acilir kizkar alinti yapamadin olmuyord telden cok uyuz yaa illa bana kafam kadar telefon aldiracaklar neyse gelelim menuye
Sabah domates salatlk biber peynir az sekerli nescafe
Ogle az yumurta 1dlm ekmek az peynir cay acele yedim ciktim
Ara yspamafim dogru dyrust ana aksana jadar salonda kslmm gerekti
Tarim topkek 1tane biskivu yedim
Aksam 1tbk barbunya
5yk pilav
Tavada midir unlu az yagli patlican
6 tane incir
Cay ictim barbunya mahvetti brni midem yandi cikti belki gecirir diyr cokoprens yedim yememem gerekiyordu ama yedim pismanim
Dun cok yoruldum ayak ustu kaldik hep bajan gelecekti gelmedi ac biacdolandik durduk

bugün büyük gün bizim için...kızımın oryantasyon çalışmaları yani bi anlamda okulu başladı...artık resmen 1. sınıf velisiyim :) zooooooooooor ve uzuuuuuuuuuun bir yıl beni bekliyor :) sabah ben ondan heyecanlı ve gergin bir şekilde okula gittik...beni hiç iplemedi bile :/ takıldı gitti öğretmenine :) ay bi bozuldum sormayın...bide öğretmenim yani...pehhhh buraya kadarmış pedagojik ukalalık dedim kendi kendime :) bakalım pek mutlu geldi okuldan...inşallah daim olur...
evime gelmenin huzuru ile diyetime kaldığım yerden 3 kg fazlalıkla başlıyorum :) 1 ayda 3 kg aldım yahu bi de o koşuşturmada :) aslında çok yüzdüm belki bir ihtimal umarım inşallah yani sıkılaşmışımdır :) bugün başladım biberiyeli yeşilçayıma :) zaten biriki gün ev temizle valiz boşalt epey hareketli geçer...bi de okul alışverişi için koşturmaca falan spora gerek yok :) vakit de yok!! sonra inşallah bişeyler yapabilirim...
Canım hayırlı uğurlu olsun 4 sene üst üste 1 sınıf okutan bir öğretmen olarak her zaman yardıma hazırım...
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir + yeşil çay+ normal çay+ 2 kupa su
spor: dün akşam 5 km yürüyüş
kitap: şuan kitap yok elimde, kısa film çekiyorum :)
kısa film konusunda ciddi misin????