Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydııııııın günaydıııııııın günaydııın kızlaaar:3::54:

geçmişi okudum geldim
yeni arkadaşların bilgilerini tekrar okuyacam ki arkadaşlara oryante olalım:52:

son günlerin moda kelimesi oryantasyon...benim oğluş da anasınıfına başlıyor, 1,5 yıldır zaten okul öncesi eğitime gidiyordu sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. geçen yıl öğretmen+ sınıf değiştirmişti bu yıl okulu da biz değiştirdik, çocuk değişikliklere de hazır. oryantasyonumuz yarın başlıyor, yarım gün...

cuma günündne beri fena şeyler yiyorum:50:iştahım çok açıldı bu sabah o yüzden ekmeği ve araöğünleri kesitim (daha öğlen olmadı henüz çok yeni bir karar:27::52:)

Egzersize başladım evde. kendime yürüyüş için bir koridor ayarladım adım olarak saydım sonra 3000-10.000 gibi hedefler verdim kendime.
hemen söyliyim Cuma 3.600, cumartesi 6.500 pazar 10.000:nazar::65: adım yaptım
sporsuzluğum için bulduğum son çare bu...

Supersin :) bende bi adimsayar alamadım becerip :/

Oglusa da hayırlı olsun...allah kolaylasin inşallah...

yeniler pek bi dinamik geldiler gözüme, en kısa boy 1,65:53: kilolar genel olarak boyun cm kısmından daha az ....annaaaam ben neyim böyle diyo insan size bakınca (ben deniz 1,57-65 kg)hemen hemen kilo vermeliyim:18:

Günaydıııııııın kızlarrrr!!! :))

Canım en azından ortalama bir boya sahipsin de hatların göze batmaz.. Biz böyle en azından kendi adıma konusayım valla enine boyuna olunca hiç olmuyo öyle T-Rex, Godzilla gibi böyle yanımdan geçen kendimden kısa insanları kafadan yiyecekmiş gibi hissediyorum kendimi :D:D:D

Neyse temizliğime baslamadan önce -malum pazartesi- kısaca bi anlatayım, herzamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım, dediğim gibi ekmekte yiyorum sadece kahvaltıda fazlaya kacmamak şartıyla, bol bol domates salatalık sekersiz çay içtim. Kaynanamın ısrarlarına aldırıs etmeden (biz kahvaltıyı bırlıkte yapıyoruzda) gözümün önünden patates kızartmaları biber kızartmaları gecırdı saolsun ama oralı bile olmadım (Hıh bravo bana yüss puan!) :) Öğlenden sonrada çaya misafirimiz gelicek, artık bende çubuk tarçınlı kiraz saplı bitki çayı ile eşlik edicem :) Akşam ne pişireceğimi henüz düşünmedim, sağlıklı menü fikirlerinizi beklerim, öpüyorum hepiciğinizi :****:)

Erken erken yazayim menumu

Saba bir yunurta haslams
Az menemen
Peynir
1dlm ekmek

Ogle
Domates maydanoz
Peynir
Az patates kizartma
1dlm ekmek
Cay

Simdiye kadar bence iyi bakalim aksam ne olur

Supersin :) bende bi adimsayar alamadım becerip :/

Oglusa da hayırlı olsun...allah kolaylasin inşallah...

Teşekkür ederim. Ben adım sayar kullanmıyorum. daha önce almıştım, çok faydasını görmedim voit'in adımsayarıydı adımları hep eksik sayıyordu...Adımları doğru saysa ne olacak ki!!! Önemli olan hareket etmek heraketi olmayana adımsayar ne etsin. Bence adımsayar en fazla 1 hafta kullanılacak bir cihaz. bu bir haftada insan anlıyor ki :
1-öyle mutfağa gidip gelmeyle veya veya yolu 5 adım uzatmayla günde 10.000 adım hedefini tutturmak imkansız
2- eğer benim gibi masa başında çalışan biriyseniz ve işe arabanızla gidip geliyorsanız günlük rutin işler için maximum 1000 adım atıyorsunuzdur, durum çok vahim yane...
3- çıkıp yürüyeceksin kardeşim öyle evde tek tek adım saymayla olmuyor... ( o yüzden ben de adımları tek tek saymadım kendime 30 adım gidiş 30 adım dönüşlük bi yürüyüş koridoru ayarladım mutfaktan-oturma odasına, dedimki her mutfak penceresine dokunduğumda 60 adım atmış olucam bu şekilde 100e kadar saydığımda 6.000 olmuştu çoktan:21:) bu benim son çarem... başka şekilde yürüyüş yapamıyorum. çocuklar evde oyalanırken hatta ocakta yemeğin başında beklerken bi iki tur atıp dönüverdim....
Günaydıııııııın kızlarrrr!!! :))

Canım en azından ortalama bir boya sahipsin de hatların göze batmaz.. Biz böyle en azından kendi adıma konusayım valla enine boyuna olunca hiç olmuyo öyle T-Rex, Godzilla gibi böyle yanımdan geçen kendimden kısa insanları kafadan yiyecekmiş gibi hissediyorum kendimi :D:D:D

Neyse temizliğime baslamadan önce -malum pazartesi- kısaca bi anlatayım, herzamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım, dediğim gibi ekmekte yiyorum sadece kahvaltıda fazlaya kacmamak şartıyla, bol bol domates salatalık sekersiz çay içtim. Kaynanamın ısrarlarına aldırıs etmeden (biz kahvaltıyı bırlıkte yapıyoruzda) gözümün önünden patates kızartmaları biber kızartmaları gecırdı saolsun ama oralı bile olmadım (Hıh bravo bana yüss puan!) :) Öğlenden sonrada çaya misafirimiz gelicek, artık bende çubuk tarçınlı kiraz saplı bitki çayı ile eşlik edicem :) Akşam ne pişireceğimi henüz düşünmedim, sağlıklı menü fikirlerinizi beklerim, öpüyorum hepiciğinizi :****:)
kısa boylular kilo alınca Adile Naşit gibi görünüyor:1: ama uzun boy+kilo+kadın üçlüsü Yarmagül'ü akla getiriyor:27:uzun boyun avantajı kilo alınca dezavantaja dönüyor. hangisini tercih ederdim tabi ki uzun boylu ve zayıf olmayı...napalım yapacak bişey yok, elimizdeki malzemeyi en iyi şekilde kullanıcas...

Beslenmende çok problem yok umarım hedeflediğin kiloya kısa zamanda düşersin.kaynananın tahriklerine kapılmamaya devam:34:

ben akşama fırında palamut yapmayı düşünüyorum

Yeni ardaslar hosgeldiniz...siz cabuk mezun olursunuz benim baya bi zamanim var hadi kolay gele
evet yeniler çabuk mezun olurlar da neden biz de çabucak mezun olmayalım ki:ssz:yoksa işi biz kendimiz mi uzatıyoruz acaba:44:

Erken erken yazayim menumu

Saba bir yunurta haslams
Az menemen
Peynir
1dlm ekmek

Ogle
Domates maydanoz
Peynir
Az patates kizartma
1dlm ekmek
Cay

Simdiye kadar bence iyi bakalim aksam ne olur

evet gayet iyi.
bu da benim menüm
Sabah: 2 dilim kaşar peyniri, 1 demates, 1 salatalık
Öğlen: 2 dilim kaşar peyniri, 2 yumurtalı menemen, 1 ayran, 15 fındık
ekmek yememek çok zor geliyor, sanki doymayacakmışım gibi geliyor ama haftasonu çook ekmek yedim çoook:50:

165 boy
58.8 kg
şenlendirmişsiniz burayı :) maşallah sayfamız süper. 2 gün gelemedim aranıza haftasonu olunca düğündü oturmaydı yakamı bırakmadılar. ama bugün pazartesi ve düğünler bitti artık yanınızdayım. Hiçbir yaprak sarması ve börek beni yolumdan alıkoyamadı. cumartesi 4 km ve pazar 2 km yürüdüm arkadaşlar. oraya buraa koşturmalarım ve adımlarım hariç :) kilomuzu ve boyumuzu her defasında tekrar tekrar yazalım ki geriye dönüp bakmak için uğraşmayalım canlarım.
kahvaltıyı bugün abarttım ekmek değilde unlu bir gıda yedim bugün ama 1 adet :)
salatalık,domates,8 yeşil zeyten ve k.k. peynir

öğle:ızgara tavuk 50 gr ve salata
1 lokma kavun ciddi ciddi bir lokma :)

şimdilik böyle akşam yemek yemeyi düşünmüyorum bol nar ekşili salata planlarım arasında :) ve 6 km yürüyeceğim kararlıyım.

adımsayar değilde kmsayar ve kalori ölçer aynı cihazda tıpkı saat gibi bende alacağım fındıklarım :)

kısa boylular kilo alınca Adile Naşit gibi görünüyor:1: ama uzun boy+kilo+kadın üçlüsü Yarmagül'ü akla getiriyor:27:uzun boyun avantajı kilo alınca dezavantaja dönüyor. hangisini tercih ederdim tabi ki uzun boylu ve zayıf olmayı...napalım yapacak bişey yok, elimizdeki malzemeyi en iyi şekilde kullanıcas...

Beslenmende çok problem yok umarım hedeflediğin kiloya kısa zamanda düşersin.kaynananın tahriklerine kapılmamaya devam:34:

ben akşama fırında palamut yapmayı düşünüyorum

Yarmagül mü!! :D:DD: Evet bu iyiydi :D:D

Bende dün fırında çupra yapmıştım sadece kendi yağıyla bol sebzeli.. Yanına da yeşil salata. Cidden tok tutuyor
Bugün de yine kendi yağıyla poşette tavuk baget yapmayı düşünüyorum. Yine başka bi tepsiye de elma dilim patates yağlı kağıda koyup öyle bol baharatlı.. Bide ezme salata yaparım diye düşünüyorum bol acılı -acı biber zayıflatıyomus dıye duymustum-
Akşamda yürüyüşe çıkıcam inşallah..
Yatmadan da bi kase ev yoğurdu
Misssss! :)

Öptümmmm! :** :)

Eweeeeet yine yoğun kosturmacali bir günle daha cebellesirken bir selam vereyim dedim...

Bugün tez sunumum da var dua lütfen :)

165 boy
58.8 kg
şenlendirmişsiniz burayı :) maşallah sayfamız süper. 2 gün gelemedim aranıza haftasonu olunca düğündü oturmaydı yakamı bırakmadılar. ama bugün pazartesi ve düğünler bitti artık yanınızdayım. Hiçbir yaprak sarması ve börek beni yolumdan alıkoyamadı. cumartesi 4 km ve pazar 2 km yürüdüm arkadaşlar. oraya buraa koşturmalarım ve adımlarım hariç :) kilomuzu ve boyumuzu her defasında tekrar tekrar yazalım ki geriye dönüp bakmak için uğraşmayalım canlarım.
kahvaltıyı bugün abarttım ekmek değilde unlu bir gıda yedim bugün ama 1 adet :)
salatalık,domates,8 yeşil zeyten ve k.k. peynir

öğle:ızgara tavuk 50 gr ve salata
1 lokma kavun ciddi ciddi bir lokma :)

şimdilik böyle akşam yemek yemeyi düşünmüyorum bol nar ekşili salata planlarım arasında :) ve 6 km yürüyeceğim kararlıyım.

adımsayar değilde kmsayar ve kalori ölçer aynı cihazda tıpkı saat gibi bende alacağım fındıklarım :)

huuuw gayet az 50 g. döner akşama da salata!

Yarmagül mü!! :D:DD: Evet bu iyiydi :D:D

Bende dün fırında çupra yapmıştım sadece kendi yağıyla bol sebzeli.. Yanına da yeşil salata. Cidden tok tutuyor
Bugün de yine kendi yağıyla poşette tavuk baget yapmayı düşünüyorum. Yine başka bi tepsiye de elma dilim patates yağlı kağıda koyup öyle bol baharatlı.. Bide ezme salata yaparım diye düşünüyorum bol acılı -acı biber zayıflatıyomus dıye duymustum-
Akşamda yürüyüşe çıkıcam inşallah..
Yatmadan da bi kase ev yoğurdu
Misssss! :)

Öptümmmm! :** :)
fırında tavuk balık diyetlerin baş yemeği:130:
Eweeeeet yine yoğun kosturmacali bir günle daha cebellesirken bir selam vereyim dedim...

Bugün tez sunumum da var dua lütfen :)

tezi ne zaman hazırladın kiiiii:nazar:hadi Allah kolaylık versin

yeniler pek bi dinamik geldiler gözüme, en kısa boy 1,65:53: kilolar genel olarak boyun cm kısmından daha az ....annaaaam ben neyim böyle diyo insan size bakınca (ben deniz 1,57-65 kg)hemen hemen kilo vermeliyim:18:

Ne yalan söyleyeyim görünce ben de senin gibi boy kilo sentezi yaptım hemen :9: ve dedim onlar kiloluyum diyosa ben neyim:9:

Niye çağırdım sanıyosun zuzuumm hepimizi acaip gaza getirsin :9: ve o gazla bugünkü menüm:

Sabah: Elma sirkeli ılık su..

Öğle:
2 kupa şekersiz çay, 1 bardak karışık meyve suyu

İkindi:
2 bardak şekersiz çay

Akşam:
2 bardak karışık meyvesuyu

Eşim gece gelicek çay ve su içimine devam edebilirim :9:

Şu beğen tuşları neden yok olmuş yahuu:47:

Ne yalan söyleyeyim görünce ben de senin gibi boy kilo sentezi yaptım hemen :9: ve dedim onlar kiloluyum diyosa ben neyim:9:

Niye çağırdım sanıyosun zuzuumm hepimizi acaip gaza getirsin :9: ve o gazla bugünkü menüm:

Öğle:

İkindi:
2 bardak şekersiz çay

Akşam:

Kaptanim ne. Yaptinn be yaa olmazki ama yemeden

Menumu yazıp kalayım kızlar ultra yorgunum :/

Sabah : tost
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 incir

öğle : 1 kase tavuk çorbası
2 dlm ekmek
yarım domates

ara : 1 çikolatalı gofret
türk kahvesi

akşam : 6 yk köftesi patates
2 dlm ekmek

2 lt su

bugün salata yoğurt bişey yok ne bulduysam yedim özel menü hazirlayamadim malesef...

Amanın beğen tuşları orjinalleşmiş..Mesajın üstüne gidince çıkıyor ortaya :9:

Öğle:

İkindi:
2 bardak şekersiz çay

Akşam:

Herşey iyide şu çikolata krizini neetcez kızlar yaa!!? :(((((((((
Kaşık kaşık nutella yiyesim herkesi öpesim var!!! :D:D:D:D

Slmlar bende geldim benide araniza aldiginiz icin tsk ederim. Bugun guya diyet yapacaktim tam tersini yaptim. Hergun bir bahane buldum yemek yemek icin. Ama her gun bahanelerim var ve tukenmiyorlar. Mesela yarin misafirlige gidecegiz. Cuma gunude oyle. Ama bahanelerimi yok etmek istiyorum artik.

Boyum 150 kilom 72 tiroit ve yuksek kolostrolum var midemde ulser yasim 45 oldu ve ben halla tombisim. Gaza gelemiyorum motivasyonum yok. Birinin benim beynimi yikamasi lazim....bukadar simdilik

Bu aksam yemekten sonra yemiycem diye kendime soz verdim. Saat gece 4 bucuga kadar uyamadim. Acmiydim diye kendime sordum hayir uyu dedim dinlemedi. Mutfaga girdim ve biliyorsunuz neler yaptimi..su anda sinirden agliyorum. Yine bogazima yenildim. Kim kimi yedi bilemedim. Yedimde mutlumu oldum hayir. Pismanlik uzuntu..cidi cidi bu kilo yuzunden olmeyi istiyorum artik. Bukadar zayiflamak isderde insan bukadarda yermi?

Gecen sene karnimi tamamen aldirdim. Gerdirdim. Sirt yaglarimi mide ve bel yaglarimi aldirdim. Sandim cozum. Ama degil yine geldi. Butun yaglar hemde bazi yerlerimde fazlasiyla. Busene yine yaglarimi cektirdim mide usdu ve sirt...2 ay gecti usdunden ama alinan yaglarin geri tekrar geldigini simdiden fark ediyorum....

Yarabim konu sahibi biskivit yiyesim geldi valla...bide ricam su yediginiz cukulatalari yazmasaniz. Burda icimdeki hayvannnn buyuk dev elime gecirince azini burnunu kirmak isdegim vahsi iplerini koparmak istiyorda sevgiler saygilar...

Beni tokatliyonuzmu bogazima dikismi atiyonuz yada grupdanmi atiyonuz etim sizin kemigim icimdeki vahsi hayvanin:)))

Back
X