- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
dün sabah: 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı, ılık su, 1 hurma
3 dilim peynir, yarım dilim ekmek, domates salatalık, çeyrek elma, 5 fındık
öğlen: çorba, 2 dilim ekmek azcık tavuk döner
ikindi:1er şekerli 2 türk kahvesi
akşam: 8 yk tavuk taşlık, 2 dilim pide, yarım kase çorba, 1 kase yoğurt
ara: 1 şeftali, biberiye çayı
kalori:1460 kalori
spor: 15 dk yürüyüş+3000 adım
kitap: yok :2:
...............
dün 3000 adımı zor tamaladım valla. eve gidince biberiye yağımı sürdüm, sauna eşofmanımı da giydim ilk defa yemeği ocağ akoyup hemen adımlamaya başliiicam. tabi eve vakitli gitmişim markete falan uğramamışım sırf bu niyetle...5.10 geçe bi telefon bakıcımın işi çıkmış çocukları biraz erken bıraksam dedi, 5,30da çocuklar evde ve yemeğim daha pişmemişti. öööyle mavi şortumla ortada kalakaldım
2. aksilik eşim çocuklara bakar ben yürürüm diyordum telefon açtı ki yok efendim maça gidecekmiş (bütün kötü haberler telefonla geliyor
)
3. aksilik büyük oğlan karnım aç dedi diye yemek yedirmeden dışarı çıkamadık... hemen çıkıp dışarda yürüyebilirdik ama o da bu sebeple olmadı....
neyse bi şekilde hallettik 15dk dışarda yürümüş oldum eşim gelince de anca 3000 adımlık egzersiz yapabildim
olsun
3 dilim peynir, yarım dilim ekmek, domates salatalık, çeyrek elma, 5 fındık
öğlen: çorba, 2 dilim ekmek azcık tavuk döner
ikindi:1er şekerli 2 türk kahvesi
akşam: 8 yk tavuk taşlık, 2 dilim pide, yarım kase çorba, 1 kase yoğurt
ara: 1 şeftali, biberiye çayı
kalori:1460 kalori
spor: 15 dk yürüyüş+3000 adım
kitap: yok :2:
...............
dün 3000 adımı zor tamaladım valla. eve gidince biberiye yağımı sürdüm, sauna eşofmanımı da giydim ilk defa yemeği ocağ akoyup hemen adımlamaya başliiicam. tabi eve vakitli gitmişim markete falan uğramamışım sırf bu niyetle...5.10 geçe bi telefon bakıcımın işi çıkmış çocukları biraz erken bıraksam dedi, 5,30da çocuklar evde ve yemeğim daha pişmemişti. öööyle mavi şortumla ortada kalakaldım

2. aksilik eşim çocuklara bakar ben yürürüm diyordum telefon açtı ki yok efendim maça gidecekmiş (bütün kötü haberler telefonla geliyor

3. aksilik büyük oğlan karnım aç dedi diye yemek yedirmeden dışarı çıkamadık... hemen çıkıp dışarda yürüyebilirdik ama o da bu sebeple olmadı....
neyse bi şekilde hallettik 15dk dışarda yürümüş oldum eşim gelince de anca 3000 adımlık egzersiz yapabildim