5.gün: 64,8,1250kal,60d.yuruyus + 2600 adim (13eylül cuma kilo bildirimi)
6.gün: 65,0 kg,1740kal,120dakika avm yuruyus
7.gün: 64,7 kg, 2550 kal, 150 dk. çarşı gezmesi
8. gün(bugün) : 65,8 kg
sudur su
*adımsayar kullanmıyorum, evin içinde bazı mesafelerim var adım ile ölçtüğüm orada turluyorum, bu adımlar tespit ettiğim günlük toplam adımlar değil özel olarak spor niyetine yürüyüşlerimdir.
bir haftasonundan daha çıktık. cumartesi gene fena değildim ama pazar 2550 kaloriye çıktım. ve malesef menülerimde simit, gözleme, hamburger akşam saat 8,30da makarna vardı.5 ana öğün yaptım resmen
bugün sabah da 2 dilim peynir, 1 yumurta, yarım dilim ekmek azcık helva yedim
pazar fena cozurttum. cumartesi gene 1740 kaloride kalmışım fena değil yane bana göre. pazar sabah kahvaltıyı erken yapınca dışarı da erken çıktık çocuklar karınlarını iyi doyurmamışlardı gittiğimiz ilçede bi çay bahçesinde tost aldık saat 10,30-11 gibi yarım ekmek tostu yiyince daha öğlen bile olmadan 2. öğünü yemiş olduım... hem cts hem pazar sürekli dışarılardaydık ya arabadaydık çocuklar uyuyordu ya parklarda çarşılardaydık kucakta çocuk taşıyor veya peşlerinde koşturuyorduk.
eşimde ben de yorulduk çocuklar bile dışarda gezmekten sıkıldı

eşimin çok az sıklıkta haftasonu 2 gün boşu oluyor. ama anlıyorum ki 2 gün hep beraber evde olmak daha yorucu eşim çocuklara çok yüz verdiği için belki de sürekli gezmek istediğimiz için. akşam saat 7 gibi eve dönerken baktım ki eşim cepten maç skorlarını takip ediyor. ve eve gidince çocukları banyo yapmam lazım. çocuklar eve girere girmez babalarının kucaklarına çıkacaklar eşim bana şunlara bak, kucağımdan al diye surat yapacak, çocuklar bas bas bağıracak... ben de dedim ki eşime bizi eve bırak, maça falan git, saat 21,30dan önce de gelme:) mahafazallah tam çocuklar uyurken yani saat 9da falan dönerse yatan çocuklar ayağa kalkıyorlar...çocukların karınlarını doyurdum banyolarını yaptırdım yatırdım uyuttum. gece hayal meyal eşimin eve döndüğünü hatırlıyorum

Sabah sordum nereye gittin diye (izin verdik ya, ya kahveye ya da gezemeye gitmişdir diyordum gide gide işyerine gitmiş

git kafanı dinle diye adamı evden gönderiyorum adam işyerine gidiyo yaaa, daha önce de öyle yapmıştı:44:
sonuç itibariyle çok yemeli içmeli gezmeli ve yorucu bir haftasonuydu