Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım..Peki şimdi ne yapmayı düşünüyosun canım..akrepcim bizim grup kapanmıstı herkes kendine bir grup bulsun denildi.bende ara verdim.7gruptaydım.
N
Bat yeşil mercimek ve ince bulgurla yapılan ekşili sulu bol yesillikli kisirvari bi yemek...süper bişey :)
Bugün ben de genici düşündüm nerelerde diye...bi aksilik yoktur inşallah...
Yeşil mercimekli batırık düşünemiyorum ben ya:26: ama yemek lazım tabi önce..bat bizim batırık var ya akrep içine yeşil mercimek koy al sana bat Yozgat amasya tokat çivarı batırığı böyle yapar
https://www.google.com.tr/search?gs...egi-tarifi-bat-tokat-yoresi-yemegi%2F;415;360
Canım yemeklerinizi kendinizmi yapıp götürüyosunuz işyerine??Efendiiiiiiiim bugünün raporu; sabah namazdan sonra 3 tepsi el acmasi börek yaptım, kocca bir tencerede bat yaptım...işe geldim sinavlar falan var onlarla uğraştım...okulda öğle yemeği yedik gün gibi :) pek eğlenceliydi :) cikcam birazdan yorgunluktan kalkamiyorum ki :/ bide eve yurucem :)
Ohh yandan yandannnnnbugün çok yoğundum kızlar nette giremedim bile mesai bitimi ev sahibi geldi tadilat vardı allahım kıçım daha yeni yer görüyor el çabukluğu ile bir çorba yaptım ekmeği fazla kaçırdım nasıl acıkmışım çok pişmanım elimi atıp kussam mı diye düşünüyorum
Anladım canım..Peki şimdi ne yapmayı düşünüyosun canım..
Yeşil mercimekli batırık düşünemiyorum ben ya:26: ama yemek lazım tabi önce..
Canım yemeklerinizi kendinizmi yapıp götürüyosunuz
Saat 6 dan beri kizimla lgileniyorum oncesinde carsidaydik annemle yorgunlukyan oluyorum
Sabah
Krem peunirlo 1 dlm cicek ekmek(saat 6 da
Saat 10 da
2 dlm ekmek
Lorlu yumurta
Peynir zeytin recel az
Saat 13 de1 tane mandalina
Saat 15 de 3 veyrek simit
Saat 6 da
2 yk pilav
Yogurt
1kase taze fasulye
1 dlm ekmek
Daat 20 de qyk mrnemen az salata yaw amma yemisim
1 saat yuruyus w2 saat carsi turu
Tatlım hep akşam olunca aklıma geliyor ama bugün tekrar edip duruyorum kendime az daha ilerlesin saat aricam inş.Akrepcim genicle görüştünüz mü? Herşey yolundamı merak ettim..
Sabah 6 da açtığın mide kapısını akşam 6 da kapasaydın ya güzelim ya. Yazık değilmi zayıflama isteğine ve yaptığın sporlara..Saat 6 dan beri kizimla lgileniyorum oncesinde carsidaydik annemle yorgunlukyan oluyorum
Sabah
Krem peunirlo 1 dlm cicek ekmek(saat 6 da
Saat 10 da
2 dlm ekmek
Lorlu yumurta
Peynir zeytin recel az
Saat 13 de1 tane mandalina
Saat 15 de 3 veyrek simit
Saat 6 da
2 yk pilav
Yogurt
1kase taze fasulye
1 dlm ekmek
Daat 20 de qyk mrnemen az salata yaw amma yemisim
1 saat yuruyus w2 saat carsi turu
oku beni evet...ben de neredeyse o haldeyim gidip birinin elinden tutup üstümde bir ağırlık var bana okusana diyecek durumdayım...demedim de artık kendim okuyorum, ayetel kürsi, amenar rasülü (Allahım kaldıramayacağımız yükü yükleme)...havalardan mı neden böyle oldum anlayamadım...farklılık olarak bu hafta biten evimizi kiraya vermeyle uğraştım. sürekli telefon tarafiği, emlakçıydı kiracıydı, ustası kombicisi dolapçısı...e diyorlar ne güzel evini kiraya verdin sevinsene... para-pazarlık işleriyle uğraşmaktan hoşlanmıyorum. neyseki yolun sonuna geldik. işler bitmeseydi eşime devredecektim, çok sıkıldım.Duzene girersin bwnmi nazar ettim seni okuyayiim![]()
Efendiiiiiiiim bugünün raporu; sabah namazdan sonra 3 tepsi el acmasi börek yaptım, kocca bir tencerede bat yaptım...işe geldim sinavlar falan var onlarla uğraştım...okulda öğle yemeği yedik gün gibi :) pek eğlenceliydi :) cikcam birazdan yorgunluktan kalkamiyorum ki :/ bide eve yurucem :)
Okurken çok iyi ya diyordum ki menemeni gördüm..o olmasa supermis bence 6 ideal akşam yemeği zamanı...sonrası olmasın...
Tatlım hep akşam olunca aklıma geliyor ama bugün tekrar edip duruyorum kendime az daha ilerlesin saat aricam inş.
Sabah 6 da açtığın mide kapısını akşam 6 da kapasaydın ya güzelim ya. Yazık değilmi zayıflama isteğine ve yaptığın sporlara..
kızlar çoook açım akşam ekmek yedim neden yaptım böyle birşey bilmiyorum kendimi cezalandırdım kahvaltı yapmadım şimdi açlıktıan ve yorgunluktan kafama birşey girmiyor laf analamaz oldum![]()
oku beni evet...ben de neredeyse o haldeyim gidip birinin elinden tutup üstümde bir ağırlık var bana okusana diyecek durumdayım...demedim de artık kendim okuyorum, ayetel kürsi, amenar rasülü (Allahım kaldıramayacağımız yükü yükleme)...havalardan mı neden böyle oldum anlayamadım...farklılık olarak bu hafta biten evimizi kiraya vermeyle uğraştım. sürekli telefon tarafiği, emlakçıydı kiracıydı, ustası kombicisi dolapçısı...e diyorlar ne güzel evini kiraya verdin sevinsene... para-pazarlık işleriyle uğraşmaktan hoşlanmıyorum. neyseki yolun sonuna geldik. işler bitmeseydi eşime devredecektim, çok sıkıldım.
Cumadan bu yana ilk defa burada yazılanları okuyacak enerjiyi bugün buldum kendimde...bu arada yedim içtim oturdum...ne kaori ne enerji saydım. veee kilo aldım
sen o börekleri kime yediriyon bakiiimbayramdada bi sürü yapmıştın, kendin de çok fazla yemiyon:44:
Genicle görüştüm az önce, okuyormuş ama yazacak zamanı olmuyormuş yoğunluktan.Gayet iyi hamdolsun selamları var hepinize..
Yazabil bakalim yarin buyuk gun tartilfim gerci dimdiden nedense pek ic acici degil yarina bakacaz artik odemmi var reglini ollcam anlamadim gitti
Sbh
Tost
Az menemen
Peynir
Donatrs
Salatalik
Cay
Az recel
Ara mandalina
Ogle
Domates
Salatdlkk
7-8 tane pataes
Peynir
1dlm ekmek
Daha sobra kizimin kalan corbasini ictim 3yk ama ekmek dogranmis
Bugun yurumedim ayakkabi ayagimi vurdu iyilesmesini bekledim simfi cocuklarla yaparim bi seyler bi 89 u gorsem devamo gelecek inat etti