Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese Merhaba,

Evet ben hala burada olduğuma göre nöbetçiyim:2::2::2:
İşin kötüsü yarın da buradayım nöbetçiyim. Napacan tutacan mecburrrrrrr

Neyse kızlar bakıyorum herkescikler kilo vermiş :nazar::nazar:

Beni de merak etmişsiniz kıyamam size işler çok yoğun arkadaşlar izinde.
benim pek keyfim yok mide bulantılarım şükür bitti. fakat yağlı, baharatlı mümkün olduğu kadar
tüketmiyorum. 15+5 haftalık hamile olup 1,6 kg almışım. ah o vitaminler olmasa bunu da almazdım ya
vitamin hapları bitirdi beni neyse bebiş de ben de sağlıklı olalım da gerisi nasıl olsa alıcam ve vericemde
kilocuklarımı. dediğim gibi bulantılarım geçti ama arasıra kapımı çalan baş ağrılarım, oğlanın sağlık sorunları,
evin işi, iş yeri, eş ve birde hamilelikten dolayı çabuk yorulmam canımı sıkıyor ama geçecek hepsi az kaldı
hayırlısı ile.

sizleri sık sık takip ediyorum ama cidden hedefi çok merak ettim.
seldomcum sende bu ara yoğunsun sanırım kızının okulu nasıl gidiyor ? başlangıçtaki korkuların geçti sanırım.
bahire hep bahane hep bahane hadi silkelen bakiyim.
aymudo da benden :49::49: tebrikler...
trabzon maşallah istikrar başladı :nazar::nazar:
akrep kaptanım hamaratlığı üzerinde :nazar::nazar::nazar::nazar:

herkesi kocaman :54::54::54::54:
bugün rektör yard geldi valla bir azar yedim suçum bile yoktu
müdür emr etmiş aliye ali de öğrenci işleri sistemindeki verileri silmiş
bir veri gerekiyordu geçmişe dair ben görevliydim öğrenci işlerind
bana denk geldi işte
soru sordu verilerin silindiğini öğrenince kıyamet koptu
konuyla alakam bile yok
gelde stres yapma mutluluk hormonunu arttırmak için çikolotalı bisküvi yeme :49::49::49::49::17::17::17::17::17:

Hedef hiç böyle yapmazdı merak ettim...inşallah bir aksilik yoktur :/
aynen işi var demekki

Sabah : 1 çiçek ekmek
1 kasık soslu yağsız biber kızartması

öğle : o kadar çok şey yedim ki :) birer lokma ama belki 20 çeşit :/

akşam : 1 çiçek ekmek
5 zeytin

2 lt su

bugün hiç spor yapamadım amaaaaaa birazdan kınaya gidicem halay başı olmayı hedefliyorum :) sırf kalori yakayım diye yoksaaaaaa hiiiiic sevmem :)

halay iyi fikir anca eriri:D

bugün rektör yard geldi valla bir azar yedim suçum bile yoktu
müdür emr etmiş aliye ali de öğrenci işleri sistemindeki verileri silmiş
bir veri gerekiyordu geçmişe dair ben görevliydim öğrenci işlerind
bana denk geldi işte
soru sordu verilerin silindiğini öğrenince kıyamet koptu
konuyla alakam bile yok
gelde stres yapma mutluluk hormonunu arttırmak için çikolotalı bisküvi yeme :49::49::49::49::17::17::17::17::17:

kıyamam sana tatlım:( bugunluk izinlisin yarın yeniden başlayacaksın
Herkese Merhaba,

Evet ben hala burada olduğuma göre nöbetçiyim:2::2::2:
İşin kötüsü yarın da buradayım nöbetçiyim. Napacan tutacan mecburrrrrrr

Neyse kızlar bakıyorum herkescikler kilo vermiş :nazar::nazar:

Beni de merak etmişsiniz kıyamam size işler çok yoğun arkadaşlar izinde.
benim pek keyfim yok mide bulantılarım şükür bitti. fakat yağlı, baharatlı mümkün olduğu kadar
tüketmiyorum. 15+5 haftalık hamile olup 1,6 kg almışım. ah o vitaminler olmasa bunu da almazdım ya
vitamin hapları bitirdi beni neyse bebiş de ben de sağlıklı olalım da gerisi nasıl olsa alıcam ve vericemde
kilocuklarımı. dediğim gibi bulantılarım geçti ama arasıra kapımı çalan baş ağrılarım, oğlanın sağlık sorunları,
evin işi, iş yeri, eş ve birde hamilelikten dolayı çabuk yorulmam canımı sıkıyor ama geçecek hepsi az kaldı
hayırlısı ile.

sizleri sık sık takip ediyorum ama cidden hedefi çok merak ettim.
seldomcum sende bu ara yoğunsun sanırım kızının okulu nasıl gidiyor ? başlangıçtaki korkuların geçti sanırım.
bahire hep bahane hep bahane hadi silkelen bakiyim.
aymudo da benden :49::49: tebrikler...
trabzon maşallah istikrar başladı :nazar::nazar:
akrep kaptanım hamaratlığı üzerinde :nazar::nazar::nazar::nazar:

herkesi kocaman :54::54::54::54:

sağol canıım elimden geleni yapmya calışıyorum...senın nasıl ınslh çok çok ıysındır ugraaa:d

bugunkı menum cok cozutuk ama yarı kldğım erden dvm

sabah 1 saat yuruyus

khvltı
lor kavurma
peynır
domates
az recel
zytın
3 dlm ekmk
5 tane bıskuvi

ara mandalına

öğle
1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı

akşm
tost cay

ara 4 tane ıncır....

şuan açlıktm oluyorum resmn saat 20.00 dan beri kızımla cebellesiyorum uyumaı bırturlu...

bugunkı menum cok cozutuk ama yarı kldğım erden dvm

sabah 1 saat yuruyus

khvltı
lor kavurma
peynır
domates
az recel
zytın
3 dlm ekmk
5 tane bıskuvi

ara mandalına

öğle
1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı

akşm
tost cay

ara 4 tane ıncır....

şuan açlıktm oluyorum resmn saat 20.00 dan beri kızımla cebellesiyorum uyumaı bırturlu...
Aman kuşum sakın uzak dur yiyecekten..

'Bir tane lahmacun yemek çok faydalı'

Lahmacun, çok incedir ve genelde hamuru mayasız yapılır. Bol etli, domatesli, maydanozlu, yeşil soğanlı yapılıp üstüne de limon sıkılırsa çok lezzetli olur. İçinde karbonhidrat, et, sebze vardır ve çok faydalıdır. Aynı şekilde Konya'nın ve Elazığ'ın etli ekmekleri de azar azar yenebilir. Ama kalp ya da şeker hastasıysanız yiyemezsiniz. İncecikseniz yiyin. Ancak on tane yemek de olmaz. Vücudunuzu dengelemeniz lazım. Ekmek yerseniz aşırı meyve yemeyeceksiniz. Ne kadar yiyeceğiniz de herkese göre değişir. Bence her gün mevsimine göre bir tane meyve yenebilir, orman meyveleri de bir avuç kadar tüketilebilir.

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Kardiyolog ve İç hastalıkları profesörü
(bir röportajından...)

577321_173302909528612_1583194723_n.png

Son düzenleme:
kaptanım atık tam moddayım tutmasın beni kimse buarada kusura bakma paylaşımda takım ortalamısı aymudoyu katmadan yapınca yanlış hesaplamış oldum acemiliğime ver..:D

yOK CANIM ESTAĞFURULLAH BİLAKİS DAKİK OLMAN SORUMLU HİSSETMEN ÇOK HOŞUMA GİTTİ ..
Face adresin varsa özelden atarmısın canım..Eklemek isterim seni.

Kaptanim karatayami donuyiz hayirdir?

Karatay güzel konuşuyor da, biz ekmek makarna pilav olmadan beslenemeyen bir milletiz...emeksiz kaç gün sürer allah askina!!!! Benim ki uzun surmez :) istedigin kadar menemen ye diyor...ekmeksiz 2 çatal yiyemem :/

Bugun sabah cokkkk yedim yaaaa
Tost
1simit
1dlm ekme
Domates
Peynir
3yk menemennnnn resmen costum yaa
Yutuyuste yapmadim. Offff offf

Naptin yesoooo :) bugün başka karbonhidrat alma ancak kurtarirsin durumu!!!

Akşam kına gecesinde ayaklarım sisince :) bugün 9da kalktım...kahvaltıdan sonra bi arkadaşa sabah kahvesine gittim...sonra biraz yürüyüş ve veli toplantısına geldim...sanırım 4-5e kadar buradayız...önümde kurabiyeler amaaaaaa ben elimde suyum tüm vakarimla oturuyorum :)

Geç kalktım bugün kahvaltı yaptı 2 tane küçük kandil simiti ve yumurta çıkla domates salatalık kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir ile kahvaltımı yaptım sütlü kahve ile
şimdi mutfağa geçiyorum bulaşıklar var birikmiş tembel ben

Back
X