Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugunummm iğrennnnçççç şişkoooooo ben olarak gecmeye devam ediyor...öncelikle kahvaltı sonrasa
ı menumu yazayımm..
yapıp
öğlen
4 ,nçir
1 ceviz
çeyrek simit
1 kase lahana yemegi

akşam
1 kase patates yemeği
meyveli yoğurt
1 lokma simit

aslında eve gelirken aklımda bu kadar yemk yoktu kızımı uyutup kendime sutlu bi kahve yapıp bu sabah kargodan gelen çocuk gelişimi ile ilgili kitabı okuyacaktım nerdeeeeee uyumadıı tabi sinirlerim çok bozuk...tum evin stresi ustumde sanki...zaten şişko çirkinin tekiyim
3 ay once salarımı kestirdimki dagıtamıyorum diye saclarım dokulmsen diyee nerde dağıtmak aynı tepeden kucuk bı tomuz yeni ergenler benden daha süslü hayatımda hiç olamadım zaten hep şişko hep erkk fatma lisede hep dalga gecilen Allh askına boyle bı ınsan nasıl toparlnsın 28 den sonra...kocamn bunye çatlak sezeryanlı bı karın .....bunları yasamk benım sucummu Allh a bınlerce şukur elimiz ayagımız tutuyor ama toplumm bakıyorum arkadaslarıma film artisti gibi giyim gezme o bicim ben çalışıyorum gaybana oda yok darlanıyorum doğduğum sehir boguyor benı çıkıpta bi cay ıceyın diyeecegın kımse yok bunlarda yetmiyor evdeki çocukların stresı çook bunaldım çokkkk bunlara ragmen hala yememe , 2 takım arkadaşım plates ant. oldu fit fit geziyorlar derilerde boy boy bunları goruyorum dahada bunalıyorum yurumekten ayaklarım su topladı daha 20 kilo verecemde 70 olacam....millet 70 den düşüyor ideal kloasuna bende 70 e düşsem ne ararım.....

sizden öncelikle özürdiliyorum kafanızı patlattım sonrada okuduğunuz için teşekkür ediyorum bugun tek isteğim kızımı uyutup bi kahve içmekti sakinleşmekti beni tek sakinleştiren sey kafa dinlemek olmadı olamadı yapadım bunaldım darlandım ağladım ağladım umarım yarın daha iyi olur.....:17:

Kaptanim karatayami donuyiz hayirdir?
Hayatım Karatay hocanın görüşlerini kesinlikle onaylıyorum..Hayatımıza uyarlayabilsek ömürlük sağlık sözkonusu.. Beslenme ve yeme düzenimde köklü değişiklikleri Canan hocaya borçluyum..Çok mantıklı geliyor bana..
Evet hedef yok ama haftasonu giremiyordu sanırım, pazartesiyi beklicez mecburen..
Akşam kına gecesinde ayaklarım sisince :) bugün 9da kalktım...kahvaltıdan sonra bi arkadaşa sabah kahvesine gittim...sonra biraz yürüyüş ve veli toplantısına geldim...sanırım 4-5e kadar buradayız...önümde kurabiyeler amaaaaaa ben elimde suyum tüm vakarimla oturuyorum :)
Bizimde bugün toplantımız vardı..Tüm öğle ve öğleden sonra okuldaydım sonrası da ek kaynak kitap aldım, mahallemizde yaşlı teyze ziyaretinde bulunup yardımcı oldum..Yarın evini silme sözü verdim..
GÜNAYDIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNN:1::1::1::1::1::1:
TÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN:52::32::33::34::34::34::34:
246957485.gif

Uykucuuuuuuuu..
O yüzden sabah aradığım tel sahibi uyuyor diyodu tele sekreter :33::33::33::33::33::33::33:

Geç kalktım bugün kahvaltı yaptı 2 tane küçük kandil simiti ve yumurta çıkla domates salatalık kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir ile kahvaltımı yaptım sütlü kahve ile
şimdi mutfağa geçiyorum bulaşıklar var birikmiş tembel ben
Bahire sana inanmıyorum yaa..Akşamdan bulaşıkmı bırakıyosun yine..Tatlım bırakma hem rızkına hem bedenine zarar..
bugunummm iğrennnnçççç şişkoooooo ben olarak gecmeye devam ediyor...öncelikle kahvaltı sonrasa
ı menumu yazayımm..
yapıp
öğlen
4 ,nçir
1 ceviz
çeyrek simit
1 kase lahana yemegi

akşam
1 kase patates yemeği
meyveli yoğurt
1 lokma simit

aslında eve gelirken aklımda bu kadar yemk yoktu kızımı uyutup kendime sutlu bi kahve yapıp bu sabah kargodan gelen çocuk gelişimi ile ilgili kitabı okuyacaktım nerdeeeeee uyumadıı tabi sinirlerim çok bozuk...tum evin stresi ustumde sanki...zaten şişko çirkinin tekiyim
3 ay once salarımı kestirdimki dagıtamıyorum diye saclarım dokulmsen diyee nerde dağıtmak aynı tepeden kucuk bı tomuz yeni ergenler benden daha süslü hayatımda hiç olamadım zaten hep şişko hep erkk fatma lisede hep dalga gecilen Allh askına boyle bı ınsan nasıl toparlnsın 28 den sonra...kocamn bunye çatlak sezeryanlı bı karın .....bunları yasamk benım sucummu Allh a bınlerce şukur elimiz ayagımız tutuyor ama toplumm bakıyorum arkadaslarıma film artisti gibi giyim gezme o bicim ben çalışıyorum gaybana oda yok darlanıyorum doğduğum sehir boguyor benı çıkıpta bi cay ıceyın diyeecegın kımse yok bunlarda yetmiyor evdeki çocukların stresı çook bunaldım çokkkk bunlara ragmen hala yememe , 2 takım arkadaşım plates ant. oldu fit fit geziyorlar derilerde boy boy bunları goruyorum dahada bunalıyorum yurumekten ayaklarım su topladı daha 20 kilo verecemde 70 olacam....millet 70 den düşüyor ideal kloasuna bende 70 e düşsem ne ararım.....

sizden öncelikle özürdiliyorum kafanızı patlattım sonrada okuduğunuz için teşekkür ediyorum bugun tek isteğim kızımı uyutup bi kahve içmekti sakinleşmekti beni tek sakinleştiren sey kafa dinlemek olmadı olamadı yapadım bunaldım darlandım ağladım ağladım umarım yarın daha iyi olur.....:17:

Canım benim yaa:16: Seni çok iyi anlıyorum..Hepimizin geçmişinde oldu buna benzer darlanmalar kendinden nefret etmeler.. İradeye sahip olamamanın getirisi aslında bu durum..Yani hiç çocuğu ve kahveyi bahane etmemek lazım..

Tatlım öncelikle beynini tam adapte et..Bak bu hafta en fazla kilo verenimiz sen oldun:nazar: neden bu hafta sen olmayasın???
Tüüm o etrafındaki imrendiğin insanlar gibi sen de olursun..Kesinlikle olursun ve buna kendini inandır öncelikle sonrası biz zaten burdayız birlikteyiz:29: hep birlikte tığ gibi olucaz inş.

İnan bana karatay hocanın makalelerini öncelikle senin için taşıdım buraya :34: Çünkü hoşuma gitti son zamanlardaki çabaların..
Sen başarırsın canım ben buna inanıyorum..
Bak Omega3 desteği al..Sabahları kahvaltı sonrası 1 kapsül al.Çok faydasını görüceksin..En azından kilo verme dönemindeki duygusal gel gitlerden, bunalım ve streslerden kurtulacak her şeyi daha bir mutlu ve motive bir şekilde yargılayabileceksin..

Hemen pazartesi al omega3 ünü..İçeriğinde omega6 olmamasına özen göster..Marka olarak istersen özelden yardımcı olurum sana..

Ha bu arada bende düşünüyorum plates anrenörü olmayı..Özel kurs açılıyormuş bakalım spor hocası ile konuştum..Kısmetse inş. olsun istiyorum.

ı menumu yazayımm..
yapıp
öğlen
4 ,nçir
1 ceviz
çeyrek simit
1 kase lahana yemegi

akşam
1 kase patates yemeği
meyveli yoğurt
1 lokma simit

oyyyyy kıyamam sana!! hayatım sırf bedenin istediğin gibi değil diye değil bence bu fırtınalar...evlenip barklanıp çoluk çocuk sahibi olup hala annenin düzeninde yaşamak zorunda kalman, eşinden uzak, artık sana ait olmayan bir düzen ve evde yaşıyor olmak seni bu kadar yıpratan bence...şuanda benzer sıkıntıları ben de yaşadığımdan azbuçuk anladığımı düşünüyorum...ben kendi evimde ama annemin düzeninde yaşarken bu kadar darlanıyorsam senin gelgitlerin çok normal bence...bu yeme bozukluklarının ana sebebi de bu bence..ruh halimiz düzeldiğinde yememiz de düzeliyor..en azından ben de öyle oluyor...

naçizane önerim, kendi düzenine odaklanman..yani sonuçta eşinin yanına evine döneceksin, bu ne zaman olacaksa sürekli bunu hatırlat kendine...3 ay 3 yıl her neyse...hatta takvim yap şafak sayar gibi :) ve bu süreçin eşinin yanına yeni görünümünle ve artık biraz daha büyümüş bebişinle olacağını sağlayacağını düşünerek önce kendini toparla..kafanı toparlarsan göbeği toparlamak kolay :)

dün akşam ben de çoooooook fena yedim...koca bir tabak yağlı yağlı kızartma ve bilmem kaç dilim sıcacık ekmeği bana bana yedim walla...ki tüm gün çok dikkat etmiştim...bahanem de vardı...aynı benim gibi eşini bi müddet önce kaybeden bi arkadaşa gitmiştim başbaşa ağladık zırladık yedik...e napiiiiim öleyim mi yedim diye yani...eve geldim annem 15 yaşındaki ergen gibi fırça kaydı bu saate kadar neredeydin diye...hem de benim anne çok baskın bir karakterdir, hala ne giyeceğimden nerede çalışacağıma kadar karışır..eşimden sonra daha çok karışır oldu tabi...br de evde çocuk olunca çocuk yetiştirme tarzlarımızda sürekli çelişiyor falan..ama ne yapalım allah eksikliklerini göstermesin deyip sustum...bugün keyifle kalktım, kızımın varlığına şükrettim ve diyete kaldığı yerden devam dedim..olacak bu gelgitler napalım yani...

böyle sana sıkıca sarılıyorum :) istanbula yolun düşerse bi de çay sözü veriyorum :) durmak yok yola devam şekerim...hadi bakalım gün ikimize de hayırlar getirsin...

Bahire sana inanmıyorum yaa..Akşamdan bulaşıkmı bırakıyosun yine..Tatlım bırakma hem rızkına hem bedenine zarar..

Canım benim yaa:16: Seni çok iyi anlıyorum..Hepimizin geçmişinde oldu buna benzer darlanmalar kendinden nefret etmeler.. İradeye sahip olamamanın getirisi aslında bu durum..Yani hiç çocuğu ve kahveyi bahane etmemek lazım..

Tatlım öncelikle beynini tam adapte et..Bak bu hafta en fazla kilo verenimiz sen oldun:nazar: neden bu hafta sen olmayasın???
Tüüm o etrafındaki imrendiğin insanlar gibi sen de olursun..Kesinlikle olursun ve buna kendini inandır öncelikle sonrası biz zaten burdayız birlikteyiz:29: hep birlikte tığ gibi olucaz inş.

İnan bana karatay hocanın makalelerini öncelikle senin için taşıdım buraya :34: Çünkü hoşuma gitti son zamanlardaki çabaların..
Sen başarırsın canım ben buna inanıyorum..
Bak Omega3 desteği al..Sabahları kahvaltı sonrası 1 kapsül al.Çok faydasını görüceksin..En azından kilo verme dönemindeki duygusal gel gitlerden, bunalım ve streslerden kurtulacak her şeyi daha bir mutlu ve motive bir şekilde yargılayabileceksin..

Hemen pazartesi al omega3 ünü..İçeriğinde omega6 olmamasına özen göster..Marka olarak istersen özelden yardımcı olurum sana..

Ha bu arada bende düşünüyorum plates anrenörü olmayı..Özel kurs açılıyormuş bakalım spor hocası ile konuştum..Kısmetse inş. olsun istiyorum.

oyyyyy kıyamam sana!! hayatım sırf bedenin istediğin gibi değil diye değil bence bu fırtınalar...evlenip barklanıp çoluk çocuk sahibi olup hala annenin düzeninde yaşamak zorunda kalman, eşinden uzak, artık sana ait olmayan bir düzen ve evde yaşıyor olmak seni bu kadar yıpratan bence...şuanda benzer sıkıntıları ben de yaşadığımdan azbuçuk anladığımı düşünüyorum...ben kendi evimde ama annemin düzeninde yaşarken bu kadar darlanıyorsam senin gelgitlerin çok normal bence...bu yeme bozukluklarının ana sebebi de bu bence..ruh halimiz düzeldiğinde yememiz de düzeliyor..en azından ben de öyle oluyor...

naçizane önerim, kendi düzenine odaklanman..yani sonuçta eşinin yanına evine döneceksin, bu ne zaman olacaksa sürekli bunu hatırlat kendine...3 ay 3 yıl her neyse...hatta takvim yap şafak sayar gibi :) ve bu süreçin eşinin yanına yeni görünümünle ve artık biraz daha büyümüş bebişinle olacağını sağlayacağını düşünerek önce kendini toparla..kafanı toparlarsan göbeği toparlamak kolay :)

dün akşam ben de çoooooook fena yedim...koca bir tabak yağlı yağlı kızartma ve bilmem kaç dilim sıcacık ekmeği bana bana yedim walla...ki tüm gün çok dikkat etmiştim...bahanem de vardı...aynı benim gibi eşini bi müddet önce kaybeden bi arkadaşa gitmiştim başbaşa ağladık zırladık yedik...e napiiiiim öleyim mi yedim diye yani...eve geldim annem 15 yaşındaki ergen gibi fırça kaydı bu saate kadar neredeydin diye...hem de benim anne çok baskın bir karakterdir, hala ne giyeceğimden nerede çalışacağıma kadar karışır..eşimden sonra daha çok karışır oldu tabi...br de evde çocuk olunca çocuk yetiştirme tarzlarımızda sürekli çelişiyor falan..ama ne yapalım allah eksikliklerini göstermesin deyip sustum...bugün keyifle kalktım, kızımın varlığına şükrettim ve diyete kaldığı yerden devam dedim..olacak bu gelgitler napalım yani...

böyle sana sıkıca sarılıyorum :) istanbula yolun düşerse bi de çay sözü veriyorum :) durmak yok yola devam şekerim...hadi bakalım gün ikimize de hayırlar getirsin...

ARKADAŞLAR dostlar çok teşekkür ederim dun bunları yazmam bile toparlanmama yetti beni gonulden anlayan dinleyen insanlara çok ihtiyacım vat sizler gibi....dun kızım ancak saat 22,30 da uyudu bende biraz dinlenip yattıp uyudun ne pc actım ne telefonla oynadım eşimi bile aradı o sinirle onada patlarım diye..
ailem çok şükür herzamn arkamda hiç bir zaman olmadığı kadar arkamda hep destekcim ama ben isterdimki kendi evimde uyuyayım kahvaltıya caya anneme geleyim ama kısmet işte

kaptanım plates işinie 1 sene ayıracaksın sonra tamam birazda para lazım tabi gerisi kolay inşlh olursun ben denemedim bile oysaki esnekliğimle gotürebileceğim iş ama artık kilo vermeden kendim bile yapamıyorum:D

seldo inşlh gelirsen gorusuz bende sizlere sıkı sıkı sarılıyorum iyiyki kiloluymusumda sizi buldum:D

ilginiz için çok teşekkürler bugun daha iyi bir gune merhaba dedim hafif bi kahvaltı yaptım şimdi iş zamanı karatay hocayı okuyacağım bende dahada bilgilenmek için gerekirse kitabını alırm

selde allah sanada yardımcı olsun sabırlar versin genc yasta yukun ağır ama Allah kimseye çekemiyeceği yuk yuklemez

ÖNCELİKLE KAPTANIMA BENİ GRUBA DAHİL ETTİĞİ İÇİN DESTEKLERİ İÇİ SONRA TUM KIZ KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM AZ YEMEKLİ OĞUNLER:d

0_a1f9e_a4018e04_L.jpg

günaydın kızlar

SANADA TUNAYDIN tatlımm:D

sabah kahvaltımı yaptım şimdi öğle yiyorum
3 haşlanmış yumurta
çıkla domates
1 küçük kandil simiti 2 küçük tuzlu bisküvi
öğle
2 yk fıstık ezmesi 1 yk bulgurla yapılmış batırık bol maydonuzlu

Kızlar ben bugün çok bişey yemedim ama öğün olmadı hiçbiri...saatsiz ayakta atıştırmalık oldu hep...bir saat yürüdüm ama kızımla ağır aheste.....birazdan dugune gidicem akşam yemeğini orada yicem...inşallah çok kaçırmadan gelirim

3 haşlanmış yumurta
çıkla domates
öğle

az olmuş ama çokta dengeli olduğu soylenemez tatlım evde olduğun gunler daha dikkatli ol..

Kızlar ben bugün çok bişey yemedim ama öğün olmadı hiçbiri...saatsiz ayakta atıştırmalık oldu hep...bir saat yürüdüm ama kızımla ağır aheste.....birazdan dugune gidicem akşam yemeğini orada yicem...inşallah çok kaçırmadan gelirim

bende bazen oyle yiyorum sanki dunyayı yemişim gibi ama doymuyorum nedense karnım şişiyor yapmamak lazım

gelelim benim menume

sabah: lorlu yumurta
1 dlm ekmek
3 er dlm kaşar ve b peynir
çay
domates

ara: mandalına

öğle: 5 tane diyet bisküvi
1 brdk süt

akşam: 1 kase mercimek çorbası
bol slata
1 kase taze fasulye az papatesli
2 dlm ekmek

yemekten once yarım elma yemiştim suyumu içtim kana kana

spor 60 ar mekik-alt karın-iç bacak-kalca hareketi en hiç yapmamaktansa iyidir

kitap : cocuk gelişimi kitabı çok unlu bayan dr varya şimdi gelmedi aklıma ucretsi yolluyorlar baya bi arıcaklar:D yine alayım diye:D
davranışlar söz geçirmek sanırım adı onu okuyorum umarım faydasını gorurum

3 haşlanmış yumurta
çıkla domates
öğle

Allahım bu kız yine batırık yapmış..Bende yapıcam yaa evet evet yapiim bende ama ne zaman yaa :5: Bahocan aynı şehirde olmalıyız biz yaa :5::5:

Caniiiiiim allah hep iyi etsin bebisi de seni de inşallah :) sorma bu ara herkes okul derdinde :) biz de başladık okullarimiza...alıştı kızım da şükür...ben hâlâ tatilde aldığım üç kiloyu vermeye calisiyordum 1 aydır :) ama bu hafta bitti şükür :) seni de doğumdan sonra bekleriz şekerim malum biz uzuuuuun süre buradayız :)

tatlım kıyamam sana inşallah hepimizi iyi etsin. sorma bende başladım okul derdine bir liste geldi akıllara kıyamet neyse onu halletmeye çalışıyordum sonra baktım ben niye yapıyorum attım kocanın üstüne. :19::19::19::19:

Canım canım canımmm hoşgeldin..Özletme bu kadar kendini ve bahirenin üstünde olsun elin ve sopan bak sen kızmayınca salıyor kendini..

Evet yaa bende merak ettim..Ev işi ile uğaraşıyordu acaba dışarda olduğundan netemi giremedi.. kötü bişey yoktur inş.

olsun da hatun pek bu ara pek bir yoğun baksana.

bugün rektör yard geldi valla bir azar yedim suçum bile yoktu
müdür emr etmiş aliye ali de öğrenci işleri sistemindeki verileri silmiş
bir veri gerekiyordu geçmişe dair ben görevliydim öğrenci işlerind
bana denk geldi işte
soru sordu verilerin silindiğini öğrenince kıyamet koptu
konuyla alakam bile yok
gelde stres yapma mutluluk hormonunu arttırmak için çikolotalı bisküvi yeme :49::49::49::49::17::17::17::17::17:

yeme yeme yeme bak ben 3 dilim çukuyu ayda bir defa dr kontrolüne gideceğimde yiyorum neden hareket etsin onu daha net görebileyim diye bak benim bahanem bile yemek için yemiyorum neden kendime boşu boşuna o kadar kilo alıp dertleneyim. yemiyorum oluyor bitiyor sende bahane üretme çözüm üret bahocan hadi bakiyim marş marş.

aynen işi var demekki

halay iyi fikir anca eriri:D

kıyamam sana tatlım:( bugunluk izinlisin yarın yeniden başlayacaksın

sağol canıım elimden geleni yapmya calışıyorum...senın nasıl ınslh çok çok ıysındır ugraaa:d

trabzonspor sonraki sayfalardaki yazdıklarından çok etkilendim alıntılamıyorum ama okurken gözlerimden yaşlar süzüldü ve seni inan çok iyi anlıyorum. nedenini niçinini boşver ama sen sen ol sakın kendini koyverme. bak en önemlisi kendi ayakların üstünde durabiliyosun çocuğun var, ailen arkanda, eşin var varsın arkadaşların 34 beden olsun sen de onlar gibi olacaksın olabilirsin bu senin elinde sadece bunu aklından çıkarma ve ne zaman yemeğe saldıracak olsan bunu getir aklına.

selam kızlar cuma kilo bildirimi yapamadım işyerinde dğildim eğitimimiz vardı. zaten de kilo almıştım
bakiiim bildirim yapmadığım ve devamsız olduğum için papara yemişmiyim:17:

selam kızlar cuma kilo bildirimi yapamadım işyerinde dğildim eğitimimiz vardı. zaten de kilo almıştım

yok tatlım genel anlamda senden haber olmayınca herkes fazlası ile merak etti. herşey yolunda ise şimdi sen ne kadar aldın bakiyim ? :7:

Son düzenleme:
yok tatlım genel anlamda senden haber olmayınca herkes fazlası ile merak etti. herşey yolunda ise şimdi sen ne kadar aldın bakiyim ? :7:

efenim cuma günü +600 gramdım:17:
cumartesi pazar gene dikkat edemedim. ama git gel yediğim şey lahana çorbasıydı, 2 günde en az 1,5 kilo lahana yemişimdir:17:haaa ekmek yemedim de şu helva iş bozdu...
bugünkü menümü yazayım bari:ssz:yazmasam mı kı:44:

sabah: hellim peyniri 3-4 dilim
arada: pestil+ceviz6-7 adet
öğlen: çekirdek 20 gram...

oooy oyyy kızlar bana dua edin.
1-kiraya verdiğimiz evin işleri epeyce hallolldu en azından ödemelerimiz düzene girdi.şimdi de buradaki evimden taşınsam mı diye düşünmeye başladım. şimdiki ev baya eski dolaplar falan , küvet gıcık...üstüne bi 100-150 lira verip yeni bi evde oturasım var. tabi iş 100 lirayla bitmiyor. taşınayım dediğimde taşınma+şimdiki evde tadilat+ belki depozito ücreti + yeni perde vb. gibi şeyler 2,5-3 lira hazılamam lazım. kiraya verdiğimiz evden ocak ayına kadar hayır yok...aldığımız borçları daha bitirmedik. rizede son 1 yılımız, ne gerek var niye masraf edip de taşınıyorsun diyorlar ama evden de sıkıldım. 1 yıl sonra tayin ihtimalimiz yüksek ama üstüne 1,5 yıl daha burada kalma durumumuz da var.
2- bakıcımla yıl sonunda ayrılıyoruz. yeni bir bakıcı arıyorum bu sefer kendi evime.hoffff
işler mi karışık benim kafam mı karışık :44::37:

ha bi de akşama ne pişirsem:37:

kızlar bura soğudu hastalandım
yatıyorum ben beaaa elektirikli soba yı açtım hapşırık mapşırık :2::2::2::2::2:

tatlım kıyamam sana inşallah hepimizi iyi etsin. sorma bende başladım okul derdine bir liste geldi akıllara kıyamet neyse onu halletmeye çalışıyordum sonra baktım ben niye yapıyorum attım kocanın üstüne. :19::19::19::19:

olsun da hatun pek bu ara pek bir yoğun baksana.

yeme yeme yeme bak ben 3 dilim çukuyu ayda bir defa dr kontrolüne gideceğimde yiyorum neden hareket etsin onu daha net görebileyim diye bak benim bahanem bile yemek için yemiyorum neden kendime boşu boşuna o kadar kilo alıp dertleneyim. yemiyorum oluyor bitiyor sende bahane üretme çözüm üret bahocan hadi bakiyim marş marş.

trabzonspor sonraki sayfalardaki yazdıklarından çok etkilendim alıntılamıyorum ama okurken gözlerimden yaşlar süzüldü ve seni inan çok iyi anlıyorum. nedenini niçinini boşver ama sen sen ol sakın kendini koyverme. bak en önemlisi kendi ayakların üstünde durabiliyosun çocuğun var, ailen arkanda, eşin var varsın arkadaşların 34 beden olsun sen de onlar gibi olacaksın olabilirsin bu senin elinde sadece bunu aklından çıkarma ve ne zaman yemeğe saldıracak olsan bunu getir aklına.
Simdi dahada iyiyim dedigin gibi bir bayan kendi ayaklari ustunde durabilmeli tek sikintimiz kilo olsun ama kiloda cok onemli ben bide kiskancim cok hemde kiskaniyorum zorlami ama tempoyu bozmk yok bugun cozuttum ama olsun

Canim benim duygusal arkadasim keske herkes sizin gibi anlayisli olsa ama nerdee iyiki uye olmusun simdi benim kardesimde tombis siyorum ona yeme uzulursun inslh bana benzemez.....
Neyse iyim cok sukur sayenizde biraz daha toparlndim

efenim cuma günü +600 gramdım:17:
cumartesi pazar gene dikkat edemedim. ama git gel yediğim şey lahana çorbasıydı, 2 günde en az 1,5 kilo lahana yemişimdir:17:haaa ekmek yemedim de şu helva iş bozdu...
bugünkü menümü yazayım bari:ssz:yazmasam mı kı:44:

sabah: hellim peyniri 3-4 dilim
arada: pestil+ceviz6-7 adet
öğlen: çekirdek 20 gram...

oooy oyyy kızlar bana dua edin.
1-kiraya verdiğimiz evin işleri epeyce hallolldu en azından ödemelerimiz düzene girdi.şimdi de buradaki evimden taşınsam mı diye düşünmeye başladım. şimdiki ev baya eski dolaplar falan , küvet gıcık...üstüne bi 100-150 lira verip yeni bi evde oturasım var. tabi iş 100 lirayla bitmiyor. taşınayım dediğimde taşınma+şimdiki evde tadilat+ belki depozito ücreti + yeni perde vb. gibi şeyler 2,5-3 lira hazılamam lazım. kiraya verdiğimiz evden ocak ayına kadar hayır yok...aldığımız borçları daha bitirmedik. rizede son 1 yılımız, ne gerek var niye masraf edip de taşınıyorsun diyorlar ama evden de sıkıldım. 1 yıl sonra tayin ihtimalimiz yüksek ama üstüne 1,5 yıl daha burada kalma durumumuz da var.
2- bakıcımla yıl sonunda ayrılıyoruz. yeni bir bakıcı arıyorum bu sefer kendi evime.hoffff
işler mi karışık benim kafam mı karışık :44::37:

ha bi de akşama ne pişirsem:37:

Oncelikli allh yardimcin olsun
Bu isler zir brnde bi alabilsem ev gerci ondan once kocamla yanyana glmm lazim
Gelelim sana bu hafta toparlaniyorsun menulerini duzeltyorsun bana bakip sldanma bendeki yag orani srni dover;)
kızlar bura soğudu hastalandım
yatıyorum ben beaaa elektirikli soba yı açtım hapşırık mapşırık :2::2::2::2::2:
Dikkat etttt gecmis olsun

Back
X