günaydın kızlar
dün akşam kuru fasulyeyi piyaz şeklinde yedim
önceki günden kalan kıvamlı bir mercimek çorbam vardı 1 kase de ondan içtim.
7-8 kadar kuşbaşı et yedim
dün akşam dikkat etme niyetim olmasa da fena değilmişim hane

........
Sabah tüm cesaretimi toplayıp basküle çıktım inanamadım bi daha çıktım. cuma günü 65,4tüm bu sabah 65.2 eskiye göre kilo almışım ama çok almamışım , sanırım cumadan bugüne kilomun azalması da yediğim 1,5 kilo lahanaya bağlı

.....
O gazla bu sabahki kahvaltıma da dikkat ettim.
1 lokma ekmek, yarım yumurta tavada, 2 dilim hellim peyniri
.......
Oğluşlara pazartesi aşı yaptırdım ateşlenmelerini bekliyorduk ama biri ateşlendi ve yutkunmaktada çok zorlanıyor. bu gün az kalsın doktora götürecektik belki de götürmeliydik... eşim çocuk doktoru arkadaşını aradı o da demişki aile hekimine götrümeyin hemen antibiyotik başlarlar hastaneye getirin, işte onlar da ateşdüşürücü falan vereceklerimiş. ben de evde ateşdüşürücü zaten var diye hastane için bir gün daha beklemeye karar verdim. sabah kahvaltı yaparken çocuğun bu hastalık durumu ile uğraştığımızdan kahvaltılıklar bitmedi, tavda yumurta ile ısıtlımış hellim peynirimi işe getirdim , öğleye yerim artık.
............
dün bir de çocuk bakıcısı ilanı verdim. bir iki arayan oldu umarım iyi birilerini bulabilirim. bu sefer ev işlerine de yardım eden şööyle gerekirse 8-8,30a kadar kalabilirim diyen birini bulmak niyetim.
bakıcı ilanı verip eve gelinde hadi dedim şu evin eksiklerini de ev sahibi ile konuşayım. mutfak dolapları berbat eski tip vernikli dolaplardan çekmeceleri kütük gibi çekiyorsun ööööyle kalıyor

. ev sahibimin 2. çocuğu da bu yıl üniversteye başlıyor ekonomik olarak bu kış yaptıramam dedi. yaptıracak ama bu kış değil :26:ne zaman onu anlamadım...ocakta mı yoksa kış çıkıp mayıs ayı gelince mi:44:inşallah vakitlice yaptırır da ben de evden çıkmak zorunda kalmam.
bööööyle işte....amma da yazmışım